/spanien/barcelona/forum/24372.aspx/spanien/barcelona/forum/24372.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Villarreal barcafillan
2007-07-28 01:00
Klint

tack som fan!

hade inte vart allt för kul för thierry om han inte hade satt den tror jag.

finns de fler videos med highlights från hela matchen?

visca barca
Barcelona Barcelonito
2007-07-28 00:58
herrn

Bland det dummaste jag hört. Hur kommer det sig att de just började prata om Barcelona i media just när de såg att de hade en chans att vinna ligan med 6 poääng efter Barca? Innan det var det ju inget snack eftersom Barca hade kört över mycket i ett par år. Men när Real hade chansen och nu när de blev "mästare" så börjar man höra från dom. Är det inte så?

Bakomliggande motiv? Så det är inte motiv att kunna sätta all press på Barcelona när de hade smo mest problem i laget med Eto'o och Ronaldinho och Rijkaard i spetsen? Lura inte dig själv och inse att realspelarnas och ledningens beteende är äckligt och bedrövligt.

Förstår inte varför de inte kan säga "inga kommentarer" när de använde sig mycket av det när Cassano, Ronaldo, Diarra, Emerson och Cannavaro hade problem ett tag i klubben. Inga kommentarer till frågor om egna laget men alla kommentarer till frågor om Barcelona? Haha, Det var något nytt.

Ge dig iväg och inse fakta tack.
Barcelona jonny p
2007-07-28 00:55
Tycker det känns lite så här... det finns minst fem spelare i barca som real skulle göra precis vad som helst för att få (fab 4 plus andresin) minst.. själv vill jag nog helt ärligt inte se nån real spelare i barca tröjan... möjligt, möjligtvis ramos då jag gillar hans inställning... i och med detta känns det ännu mer ironsikt att de vann ligan mot oss.. men nu är det en ny säsong!!
Real Madrid herrn
2007-07-28 00:51
Barcelonito: Nej, allt Real-spelarna säger är inte alltid negativt.

Som sagt, Real har ingen policy att inte diskutera Barca. Man får, som jag redan skrivit, tycka vad man vill om det, men det är fortfarande så att det är journalister som frågar om Real-spelares åsikter och Real-spelare som inte vill säga "inga kommentarer" utan istället säga vad de tycker. Att du är cynisk och tror att det finns bakomliggande motiv till vad de säger får stå för dig.

Klint: Jaha, du får tycka att Real har värvat mediokert. Jag tycker att de har förstärkt ett lag som vann ligan (och dessutom är de inte klara än, _och det vet spelarna om_), och jag tycker att Barca på flera sätt gjort konstiga och onödiga förstärkningar.

Visst, Calderon är ett mediaskämt.

Och för övrigt, att jag pratade om att du nämner namn har att göra med ditt tidigare inlägg där du skrev "De har värvat: Dudek, Pepe, Metzelder & Saviola
Vi har värvat: Henry, Milito, Y Toure & Abidal. "

Barcelona Klint
2007-07-28 00:49
Barcafillan

Här har du en länk till målet.
Villarreal barcafillan
2007-07-28 00:46
pallar inte alla dessa jävla maränger som är här och snackar massa skit!

förresten är de nån som vet vart man kan se henrys mål mot dundee?

Visca el barca
Barcelona Klint
2007-07-28 00:39
herrn:

Varför skulle jag ens nämna några namn. Real Madrid har värvat mediokert (SÅ HÄR LÅNGT!) jämfört med Barcelona. Klydd vem som skulle träna laget. Calderon (förlåt där nämnde jag ett namn) gör utspel i media lika ofta som Linda Rosing. Därför tycker jag inte att det är konstigt att Real Madridspelarna känner sig avundsjuka när de sneglar mot konkurrenterna från Barcelona. Vad finns det kvar att ironisera?
Barcelona Barcelonito
2007-07-28 00:38
herrn

Reals tränare diskuterar Barcelona och laget. Reals President och sportchef diskuterar Barcelona. Reals Kapten till avbytarna diskuterar Barcelona. Alltid är det negativt.

Förutom Eto'os fall som han senare bad om ursäkt, kommer du på någongång då Barcaspelare har diskuterat Madrid?

Hur skulle det kännas om vi gjorde som Milan och våra spelare kom med texter som: Kör upp era titlar någonstans? Livet var tillräckligt surt för Real för att inte göra det värre.

Men Real tänker inte så långt. Nu när de snackar så kanske de får äta upp varje ord de säger senare. Om Barca vinner ligan, CL eller båda då undrar man ju om inte Casillas och Schuster skäms för deras kommentarer innan säsongen, eller hur?

Vad är anledningen till kommentarerna? Jo, De känner sig för tillfället väldigt underlägsna. Barcelona ser helt enkelt för starka ut för Real just nu. Rädsla och nervositet är anledningen.
Real Madrid herrn
2007-07-28 00:36
Klint: Du får gärna tycka att det är avundsjuka, men så länge du inte kan presentera några argument till varför det skulle vara det (nej, en lista över namn räcker inte) får du faktiskt tåla att man ironiserar över vad du skriver.
Barcelona Klint
2007-07-28 00:31
herrn:

Vad tycker du deras uttalanden påminner om? I mitt tycke är det avundsjuka. I ditt tycke troligtvis något annat. Sen att du ska komma in här och försöka sätta ner foten fungerar inte så bra när du kommer med motargument mot något som jag inte har skrivit. Mupp!
Real Madrid herrn
2007-07-28 00:27
älskabarcelona: Zambrotta är bättre än Cicinho i toppform, men å andra sidan är Zambrotta 30 år gammal och ska man dra några slutsatser av den nyss gångna säsongen är han på väg nedåt.

ibbos: Ramos och Metzelder (hyfsat troligt ytterbackspar) är knappast mindre offensiva än Zambrotta-Abidal. I båda backlinjerna finns det ytterback som gillar att gå framåt (ramos, zambrotta) och en som har defensiven som främsta egenskap (metzelder, abidal). Sen är det ytterst tveksamt om Metzelder verkligen spelar vänsterback - jag tror främst han är tänkt som back-up till mittbacksplatsen.

Klint: Varför skulle Reals spelare vara avundsjuka om truppen inte är klar, och varför skulle det ha nåt samband med deras uttalanden i media?
Barcelona Klint
2007-07-28 00:25
herrn:

Var har jag skrivit att Real Madrid har värvat klart? Vi talar om värvningar så här långt eller hur. För något annat vet vi inte. Men du, ditt ljushuvud, verkar kunna läsa mycket mer än vad man egentligen skriver.
Barcelona ibbos
2007-07-28 00:24
älskabarcelona

Zambrotta är helt klart bättre, tycker att Cicinho är oprövad, han var bra under FÖR-VM och sen tycker jag inte att han har fått spela ngt och få bevisa hur bra han egentligen är, sen tycker jag att han är värdelös defensivt.

Visca Barça
Barcelona älskabarcelona
2007-07-28 00:21
Ok. Men ja vill ba fråga dig en sak. Vem tycker du sj är bättre mellan cicnho och zambrotta . Cicinho har varit borta länge nu så de svårt att jämföra men i toppform ?
Barcelona ibbos
2007-07-28 00:20
Reals backlinje är väll snäppet bättre defensivt kanske i och med att deras ytterbackar inte är offensiva, men å andra sidan så är våran backlinje bättre i sin helhet eftersom att en backlinje skall spelas med offensiva ytterbackar tycker jag.


MES QUE UN CLUB
Barcelona ibbos
2007-07-28 00:19
Barca

--Zami-Puyol-Milito-Abidal--

Real

--Ramos-Cannavaro-Pepe-Metzelder?--
Real Madrid herrn
2007-07-28 00:19
älskabarcelona:
* Har du sett Cicinho spela vänsterback? (t ex när han bytte kant när Real vände 0-1 till 3-2 mot Sevilla)
* Det är inte säkert att Cicinho blir ordinarie överhuvudtaget
Barcelona älskabarcelona
2007-07-28 00:16
Okej. Så Cicinho går till vänster kanten? Han är inte lika bra där som han är på högern
Real Madrid herrn
2007-07-28 00:14
älskabarcelona: Ramos kommer att spela högerback kommande säsong.
Barcelona älskabarcelona
2007-07-28 00:12
ja har nån kännsla för det,han kan ju inte bänka ramos som är älskad av madrid fansen och pepe som kosta laget 30 milj euro och så är han lite gammal nu så han kommer inte orka så mkt..elr va säger du sj?
-Disaster-
2007-07-28 00:11
älskabarcelona

Tror du själv på att Cannavaro bänkas?
Real Madrid herrn
2007-07-28 00:00
älskabarcelona: Eftersom jag redan, på Reals forum, har förklarat att det inte är den där backlinjen Real kommer spela med, varför skriver du den igen?
Barcelona r.Hyder
2007-07-27 23:59
älskabarcelona

Det är omöjligt att svara på eftersom att ingen har sett de respektive försvaren agera tillsammans på en fotbollsplan. Men på pappret har vi den bättre backlinjen, inget snack om saken enligt mig.
Barcelona älskabarcelona
2007-07-27 23:55
Hej!vill ba fråga. vilka tycker ni har bästa försvaret , barca med zambrotta - milito - poyul - abidal , elr madrid med cicinho - pepe - ramos - marcelo , svara ärligt nu
Real Madrid herrn
2007-07-27 23:54
el Flaco: Jag tror att det är lätt att bli hemmablind (även om jag så klart erkänner att det finns många omogna Real-fans). Det hörde ju inte direkt till ovanligheterna att Real-supportrar efter ligasegern fick höra att man minsann inte var värdiga vinnare, att det var Barca som förlorade ligan och inte Real som vann den, att Barca var den moraliska segraren osv osv osv.
Barcelona el Flaco
2007-07-27 23:41
herrn//

Naturligtvis finns det undantag, men det stämmer ganska bra in på de flesta merengues här på svenskafans (med undantag förstås).

Jag tar avstånd som de culés som skriver dumma saker på både er forum och här på vår. Man lär sig att skilja de som det går att diskutera med ifrån de som det inte går med helt enkelt.

Jag kanske ska tilläga att jag känner många madrid-supportrar och jag kan snacka med de om fotboll i en mogen, konstruktiv diskussion utan att det utvecklas till någon pajkasttävling. Så det finns hopp :)
Real Madrid herrn
2007-07-27 23:32
el Flaco: Att det smittat av sig på fansen märks då inte på de cules som skriver i Real-forumet (med vissa undantag så klart).
Barcelona el Flaco
2007-07-27 22:58
El Culé//

Om jag inte minns helt rätt så sa Xavi i den intervjun att han inte ville svara på frågor om Real Madrid. Inte exakt samma kommentarer man får läsa om när Guti eller Casillas får frågor om Barcelona.

Skumt. Samma ödmjukhet, lugn och Fair Play som den nya ledningen och laget infört i Barcelona har smittat av sig på fansen. Precis samma motsats verkar det vara i den spanska huvudstaden.
Barcelona Foadinho_2pac
2007-07-27 22:51
skön sekvens när Ronaldinho,Eto´o och Henry duttar bollarna med huvudena(vet inte om man säger så).
Barcelona Foadinho_2pac
2007-07-27 22:45
Ämne: Hehe Härlig bild :) ....
hahaaha Rijkaard verkar vara full hehe rolig bild.
Annons: