/spanien/barcelona/forum/24363.aspx/spanien/barcelona/forum/24363.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona tarrak
2007-05-16 19:01
Jag undrar om jag inte också håller en tumme för de eviga förlorarna från Barcelona i kväll. Rolig kuriosa är, att av alla lag i världen ligger Espanyol tvåa på listan över lag som spelat flest säsonger (71) i högsta ligan utan att lyckas vinna. Så nog kan man unna dem att för första gången vinna en titel större än CdR.
Barcelona Barcelonito
2007-05-16 18:38
the zone

varken du eller Laporta och Rijkaard spelare FM just nu..
Barcelona Evička
2007-05-16 18:37
Ämne: Mourinho gripen :D....
Och släppt!

Han är lite speciell den mannen.
Barcelona the zone
2007-05-16 18:34
Det viktigaste värvningen för nästa år är en rikitgt bra DM. Motta blev inte den spelare man har hoppats på och Edmilson håller inte måttet defensivt.

Jag ser gärna Essien eller De Rossi men med skickliga scouter borde man kunna hitta några riktigt bra DMs i Frankrike.
Barcelona the zone
2007-05-16 18:30
Hatar Alves men skulle inte ha nåt emot honom i Barca.

Materazzi gillade jag inte innan men har ändrat mig rejält senaste året. Han e kung o situationen med Zidane visar vilken hjälte han e.

Jag ser gärna att dos santos tar en plats nästa år och att Bojan får några chansen i några lätta betydelselösa matcher. Om jag inte har fel så borde väl Dos Santos spela på vänsterkanten vilket betyder att han kommer inte få en riktig chans att visa sig så länge Dinho är kvar.

Barcelona Barcelonito
2007-05-16 18:13
Mourinho gripen :D
Barcelona stinsen
2007-05-16 18:07
Tycker man ska låta Dos santos, valiente och Bojan krkic få chansen i truppen!
lägg den stora summan på Dani Alves. Spaniens klart bästa högerback enligt mig, kanske världens i nuläget!
Försök lösa eventuella schismer i laget och se till att behålla el tridente.
Min dröm till nästa säsong
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2007-05-16 18:05
Jag tycker helt klart att Barca ska söka sig till Milito (Gabriel). Men jag tror knappast att Laporta eller Txiki ens kommer att göra ett sådant försök.

Förstår inte riktigt varför de söker sig till "has beens" hela tiden. Den enda korrekta värvning de gjort är enligt mig Eto'o och Zambrotta (även om Eto'o kom under Rossells tid). De måste verkligen skärpa till sig på den fronten.

Jag kan lova er alla att om Rossell varit vicepresident/sportdirektör som han var, så hade vårt lag sett mycket anorlunda och slagkraftigare ut i min mening.

Vi hade i alla fall inte ryktats till spelare som Materazzi, Usshhhh. Kommer fortfarande ihåg hans armbåge på Sorin ifjol.
Barcelona Rambla
2007-05-16 18:00
Även om jag normalt avskyr los percios så kan jag inte låta bli att ha sympatier för dem i kväll. Det känns konstigt. :D
Nåja, de förtjänar verkligen finalplatsen. De ska även ha all heder för att de nästan skrällde mot Madrid.
Barcelona Sóm més que un club
2007-05-16 17:54
Tja dâ är frâgan var man skall lägga sina sympatier ikväll. Det är inte helt kosher att bli periquito (Espanyol) för en kväll i hardcore-culé bibeln men det känns nästan som att man unnar de en vinst, hade de vunnit i helgen skulle jag lätt gjort det.
Del Nido fâr det hursomhelst att vända sig i magen med sitt självbelâtna anlete.

Tror ocksâ att Marquez kommer tillbaka, har haft ett tufft âr med tanke pâ det ansvar han tar i Mexikanska landslaget. Känns som en mellansäsong för vâr Kaiser.
Barcelona Rambla
2007-05-16 17:51
Messi och Marquez har ännu inte bestämt sig för om de ska spela Copa America.
Barcelona Rambla
2007-05-16 17:49
Självklart ska vi värva en mittback till. Eller som i Abidals fall, en spelare som klarar båda positionerna. Även om jag hellre satsar på en riktigt mittback istället. Gabi Milito är drömmen, men nog för dyr. Nu rycker både Juventus och Liverpool i honom.
Barcelona Evička
2007-05-16 17:45
Jag tror i och för sig att Márquez är tillbaka oi god form nästa säsong, men en back-up skadar inte.
Barcelona Barcelonito
2007-05-16 17:42
Rambla
något säger mig att vi inte har råd o vänta på o se om han gör det... vi måste ha en mittback till bara...
Barcelona Taherinho
2007-05-16 17:42
Rambla

Det vet jag att han gör...men ändå..jag tycker vi borde faktikst värva som sagt en ung till där back....och gärna en vänsterback om det går...

Offensivt....hmm...som man säger på italienska..Tutto Bene!!

Behövs ingenting!!
Barcelona Rambla
2007-05-16 17:40
Något säger mig att Rafa Marquez kommer tillbaka i gammalt gott slag till nästa säsong. :)
Barcelona Barcelonito
2007-05-16 17:40
Valencia värvade ALexis idag.. Förstår inte vf Barca låter alla talanger gå till Valencia
Barcelona Taherinho
2007-05-16 17:37
Rambla

Madrid är Madrid, vi är Barca...TACK O LOV!!!

Men de kan gärna varva Materazzi...

Nej jag tycker inte vi behöver aggresivitet i backlinjen men vi behöver faktiskt en bra mittback..just nu har vi ju bara en..PUyol...och kanske den gamla Marquez..men helst vill jag ha en till ung....och bra

Visca Barca
Las Palmas culé hasta la muerte
2007-05-16 17:36
Barcelonito

Precis som du säger så känner vi inte personligen Eto´o och Messi och det är just det jag menar vi känner ju inte Materazzi heller. Vad vet du om vilka politiska idéer dessa tre personer här? Vi kan inte döma dessa herrar eftersom vi inte har nån aning om hur han tycker och tänker. Vem vet, Materazzi kanske är kommunist och inte fascist som du skrev...Onödig diskussion, men det verkar som att du inte riktigt förstod vad jag menar. Sportsligt vill jag som sagt inte ha Materazzi dels för hans fotbollskvaliteér och dels för hur han uppför sig på fotbollsplanen och mot andra spelare.
Barcelona Rambla
2007-05-16 17:31
Fast å andra sidan. Kan Madrid värva spelare som Gravesen så är väl allt möjligt även i Barcelona. :D
Barcelona Rambla
2007-05-16 17:30
Materazzi är inget för Barça. Gammal och kommer bara att bli sämre och mättare på fotboll.

Vi behöver aggresivitet på mittfältet framför allt, inte i försvaret. Det räcker med en aggressiv Puyol i backlinjen. Så länge han slipper springa från kant till kant och täcka upp de misstag de andra backarna gör.

Värva Joey Barton medan ni ändå håller på;-)

Kom du inte på något roligare?
Barcelona Barcelonito
2007-05-16 17:26
spärra mierdan här nere...
Barcelona Taherinho
2007-05-16 17:22
Barcelonito un poaint..... One point to Barcelonito....


Bra sagt men jag kommer ändå hålla på dem!!! Men jag håller med dig fullt ut..... Förutom hans politiska åsikter...hmm har aldrig gillat honom och kom ihåg grabbar VI ÄR MER ÄN EN KLUBB

VISCA BARCA
Barcelona Barcelonito
2007-05-16 17:19
culé hasta la muerte

Vi känner inte Messi och Eto'o heller personligen. INte snackar alla om deras udda beteenden? så där har du fel... Han har visat sitt rätta jag... Barcelona e min passion, som sagt jag e medlem i klubben o flyttar dit snart... Men Kommer han till Barca skulle jag inte bry mig så mycket om vi vinner nåt tills han lämnar... För att jag älskar Barcelona för dess historia och inte titlar..
Barcelona Taherinho
2007-05-16 17:05
Asså om det är mittback vi behöver som jag tycker att vi gör så finns det väl åtminstone 50 bättre än Materazzi för vårt kära Barca...

Jag vill också ha unga spelar men som är bra...Exempel Chivu(han kanske inte är jätteung men ändå), Mexes, Heitinga från Ajax....mm Det finns väl ganska många....Italienare i spansk stil och i Barca...hmm det funkar väl inte jättebra tycker jag.....


Visca Barca
Las Palmas culé hasta la muerte
2007-05-16 17:02
Barcelonito

Populär? Nä, precis som du säger så skriver man precis vad man tycker! På gott och ont! Men va f*n, allt kan inte hänga på en spelare om man älskar klubben lr inte..Jag menar att heja på F.C. Barcelona är för mig en livsstil, inte f*n skulle jag ändra på detta för en spelares övergång. Som jag sa innan, jag är inget större fan av Materazzi (behöver vi agressivitet vill jag ha Zapater till pivote rollen!).. Men sen ska man inte döma en persons politiska åsikter dessutom en person som varken du lr jag känner personligen. ;-)
Barcelona Rambla
2007-05-16 17:01
Om detta Materazzi-rykte stämmer, jag har också läst det i spansk press, då undrar jag verkligen vad det tagit åt herrar Txiki och Rijkaard. Med sin spelstil och med den nivå spanska domare håller (man får ju knappt peta på motståndare) så skulle han vara avstängd mer än halva säsongen. Lägg där till att han en bit över 30 år. Vad tillför en sådan spelare? Bara för att han är aggresiv så ska man köpa honom eller? Det finns väl många andra, yngre spelare som är på väg upp i sina karriärer som också är aggresiva.

Usch och tvi om detta ens fortsätter att vara ett rykte. Bort med Txiki i sådana fall, börjar starkt tvivla på hans kompetens.

Sen så har det bland fans i Barcelona höjts röster för att Luis Enrique ska tas in som assisterande coach till klubben. Tänk er honom sätta en fotsula i baken på Ronaldinho och co i omklädningsrummet när de agerar slött och oinspirerat på planen. :D
Barcelona Simáo
2007-05-16 16:51
Ämne: Grattis att ni har e....
SergiiiioR

För tillfället tycker jag att Kaká har bäst form och presterar de bästa spelet, men att vara "världens bäste" är inte bara nåt man blir efter några snygga mål.. man måste prestera hela tiden för att hålla den nivån. Ronaldinho har under de senaste 2 åren haft en nivå som ingen vart i närheten av men till slut så kommer även hans svacka.I slutändan är de hur många stora titlar man har vunnit som visar spelarens storhet. Visca Barca..
Barcelona Barcelonito
2007-05-16 16:46
Jag försöker inte göra mig populär här med mina inlägg.. skriver vad jag tycker... Materazzi har enligt många tränare och spelare fascistiska beteenden och åsikter. Jag skulle inte sluta älska Barcelona som klubb men skulle inte se en sån spelare i ett lag som står för motstånd till fascismen...
Las Palmas culé hasta la muerte
2007-05-16 16:43
Materazzi är inte heller min favorit.. Men han har gjort en del mål i år..Och som Marca skriver så lär han tillföra en del agressivitet som kanske saknats i gänget i år..Som sagt skulle inte heller vilja ha han i Barcelona. Men sluta hålla på vårt kära lag för detta är väl lite väl drastiskt Barcelonito? ;-)
Annons: