/spanien/barcelona/forum/24327.aspx/spanien/barcelona/forum/24327.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona giovani
2007-06-06 21:32
Lite akut .. nån som kommer ihåg vilken tysk tidning som hade bevis på att det var foul på Puyol förra året mellan Barca o Milan 0-0 matchen ? eller nån länk ?
Barcelona tarrak
2007-06-06 21:28
Barcelonito/Lugna ner mig? Det är knappast så att jag skakar av ilska. Däremot kommer jag aldrig hoppas på att en spelare skadar sig oavsett om hans huvudintresse är pengar, fotboll eler något annat. Och din mening om att andra spelare blivit nedslagna och spelat vidare saknar väl all relevans i sammanhanget? Men för all del, jag säger inte åt dig vad du ska tycka...
Barcelona RONALDINHO, ETOO, MESSI!!
2007-06-06 21:27
CRS_Tottinho_57 (I.B.W.T):
Rumanien vinner! 1-0 , Grattis :D
Barcelona Barcelonito
2007-06-06 21:22
Tarrak

lugna ner dig... missa en match spelar ingen roll. Sen så struntar jag för övrigt helt i hans ben då han alltid har brytt sig om sitt namn, pengar mer än fotbollen. Hans flytt är bevis på detta. Och att det nu e bara 3 matcher kvar att spela för honom innan han flyttar till USA så får hans motståndare gärna skada honom för ett par veckor... Lågt e det inte efter att vi har sett våra spelare misshandlas på plan o gå upp o spela...
Barcelona tarrak
2007-06-06 21:01
Men allvarligt! Må så vara att han spelar för Madrid, men att hoppas på och glädjas åt att spelare skadar sig känns lågt.
CRS_Tottinho_57 (I.B.W.T)
2007-06-06 20:12
Nu måste du driva med mig lr? DDR är ännu mer romanisti än Mexes(om det går) Han är nästa capitano!! Chivu kan ni säkerligen få som jag försök säga här! Han måste vi sälja nu om han inte skriver på nytt kontrakt.

Å jag ser han mycket hellre i barca än i inter!
CRS_Tottinho_57 (I.B.W.T)
2007-06-06 20:04
Nepp varför skulle han komma till er!? Han är romanisti älskar Rom, hans son har lärt sig italienska..
Barcelona RONALDINHO, ETOO, MESSI!!
2007-06-06 20:01
CRS_Tottinho_57 (I.B.W.T):
Har du nån proov eller?
även om mexes har nyss skrivit en ny kontrakt så kan han komma efterson Nani Skrev på ett kontrakt fyra dagar förre han köptes av Man Utd!!
haha vad tror du nu?
CRS_Tottinho_57 (I.B.W.T)
2007-06-06 19:57
Nåt som är komiskt med det inlägget är att alla du räknar upp som du tror är lättare för er att köpa är svårare än Chivu att köpa loss! Roma måste förnya lr sälja Chivu denna mercato!

Haha mexes kan ni ju glömma! Han har skrivit på nytt kontrakt nyss..
Barcelona RONALDINHO, ETOO, MESSI!!
2007-06-06 19:53
Jag vet att Alla vill ha Chivu, och jag vill ochså ha honom, men tror ni inte att det skulle vara enklare än att köpa nån som G.millito eller Mexes eller även Andrade!
Men jag vill 100% att Barca köper en mittback..
Jag vet inte, det är bara en Tanke!! :D
Real Madrid cannavaro #10
2007-06-06 19:52
:O om chivu går till er så kmr roma få belleti o sylvinho+en summa pengar låter intressant
Barcelona Cristocea
2007-06-06 19:29
Ride_The_Big_One//
Glad, som Culé då. Jag har aldrig bevittnat Popescu eller Hagi i Barca. Kommer ihåg min pappa när han sa så underbart de var att se de två spela tillsammans i Barcelona. Popescu var Capitano för Barcelona då.

Men ändå. Jag älskar Roma. Vill inte att Chivu ska bara försvinna så ifrån Rom. Han har köpt ett hus och sagt att hans Roma är det bästa som finns. Så det kommer känna otrolig surt som Romanista om han bara försvinner så.


PS: Ni som inte vet vem eller vilka Popescu eller Hagi var. Tycker att ni borde antingen söka efter de på Google.com eller Youtube.com
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-06-06 19:11
La Pulga

Tänk så här så länge vi har R.E.M så kommer det inte komma in nån Henry.

Verkar som om lednigen går efter att förstärka vår svagapunkt och det gör det med rätt. Det ryktas om Chivu som kan spela vänster back och som mittback, än så länge bara rykten.

Sanna mina ord det är mest åt försvars sidan vi kommer förstärka, det kommer ryktas en massa spelare sa ta de med nypa salt förren det finns nåt konkret bakom det hela.

Cristocea

Chivu är rätt så eftertraktad enligt de ital nyheterna så är Inter närmast, men tydligen så har Barca kommit in med ett matchande bud.
Som sagt litar inte på de till fullo precis men det är ögongodis att läsa sånt. En fråga hur glad blir inte du ifall Rumänen ansluter till Barca?
Barcelona Cristocea
2007-06-06 19:09
Jag vet inte om Chivu kommer lämna Roma. Vi får veta nog det mesta efter kvalmatchen när Rumänien möter Slovenien.

Barcelona La Pulga
2007-06-06 19:00
Om det nu är så att barca vill ha en sånt spelare som Henry??
Varför köpa honom som kastar massor av pengar och blir inte billig i drift.
Han vill säkert ha lika mycket i lön som R.E.M..
Frågan är skulle det inte vara bättre och sattsa på en ungre spelare som är bra kan bli bättre..
Jag tänker Afonso Alves han är underskattat spelare.Jag har sett honom spela han är snabb ala Eto'o,, han påninner mig mycket om Eto'o faktiskt...
Delarocha
2007-06-06 17:44
Är lite irriterad över att Barcá's ledning "fegar" lite vid tranfers, att de inte går in och försöker döda transfern tidigt genom att göra klart med spelaren, å andra sidan gäller det ju att kolla runt o se vad man behöver och verkligen känna att man betalat rätt pris.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-06-06 17:03
Är så van att se han dirigera från den centrala delen av backlinjen hehe.

Om det stämmer så är det grymt bra av ledningen att agera på en så pass talangfullmittback/ytterback.

Jag är fortfarande lite småsur över att vi inte ens gjorde nån effort att landa Mascerano, landar vi Chivu istället så förlåter jag dem hehe.


Lita på att jag kommer läsa intensivt i Romas hemsida ikväll.

Barcelona Rambla
2007-06-06 16:56
Hehe, :D

Du glömmer att Chivu även är bra som vänsterback och har en härlig vänsterfot.

Har läst ett internetrykte där det stod att enligt rumänsk radio så har Barça snabbt gått in och bjudit över eller åtminstone matchat Inters pris när det gäller lön och det Roma vill ha.

Detta är ju allt för vagt för att tas på allvar men man kan ju alltid hoppas lite. På Romas forum så kan man läsa att Chivus framtid kan komma att bestämmas senare i kväll.
Barcelona Den magiska trion
2007-06-06 16:56
Kul att Kviborg förlåter Poulsen och menar att det inte är något speciellt när han sågar Ronaldinho för pungsparken som knappt nuddade.. Undrar vad han skulle ha tyckt om det var så att Ronaldinho slog någon i magen och Poulsen sparkade nån i skrevet. Förmodligen skulle han förlåta dansken och såga våran stjärna..
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-06-06 16:52
Rambla

Haha snacka om att Walter.s(Muren) aktier sjönk till inters varma och sköna bänk.

Det är ju typiskt här trodde man att vi skulle få Abidal till en realistisk billig summa,
så dyker kräken upp och ska driva upp priset förjävligt.
Om priset är uppsatt till €20m så kan de ta han som du sa vi siktar in oss på den centrala delen av backlinjen. Exakt vad jag hade i tankarna:D, vi hänger på in i det sista fastän vi aldrig tänkt ge så pass mycket för Abidal och gör nån slags avledande affär med Roma angående Chivu.

Fantisera på du bara jag är redan uppe bland molnen och kastar teorier hej vilt. :D
Barcelona Rambla
2007-06-06 16:36
Ride:

Lägg där till att Inter säkert blandar in Walter Samuel, du vet han som skulle vara en mur hos marängerna. :D

Se det så här. Nu när de vita asen ger sig in i jakten på Abidal så lär Barça dra sig ur för eller senare då Lyons president kräver €20m för honom. Aulas är en stenhård förhandlare, lika jävlig som del Nido, så han lär inte backa en tum. Madrid som har för vana att betala överpris för sina spelare lär säkert svälja betet. Låt oss då vara med ända in på mållinjen och pressa upp priset. Min tanke är då att vi snor åt oss Chivu istället.

Man kan väl få fantisera lite? :D
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-06-06 16:22
Rambla

Intresann teori :D, ska Roma göra en Lazio dvs sälja deras bästa försvarare till ett av milano lagen?

Hade de varit Perotta det handlat om istället för Pizarro hade dealen till Inter varit avklarad. Pizarro känns för mig en mindre viktig spelare så som Roma spelar är den stora kreatören Totti och ingen annan. Om Roma beslutar sig för att sälja Chivu tror iallafall jag att det blir utomlands.

Spekulationer härjar villt mannen. :D
Barcelona Barça-Ronnie10
2007-06-06 16:22
Hoppas verkligen att Chivu kommer. Han hade vart en drömmvärvning, han har ju en riktigt bra teknik och så är han rätt ung plus att han också kan spela vänsterback. Det enda negativa är att han är väldigt skadebenägen.
Barcelona Rambla
2007-06-06 16:08
Ride:

Jag antar att de hellre skulle göra det ja. Roma äger ju tydligen 50% av Pizarro och Inter 50%. Säkert vill Inter locka med den andra halvan i utbyte mot Chivu + pengar. Troligtvis så jagas nog inte Pizarro av andra klubbar men är ändå viktig för Romas spel, så honom kan de säkert köpa loss längre fram ändå. Kan Barça matcha lön och försäljningsumma så säljer säkert Roma hellre honom utomlands.

Nåja, endast spekulationer från min sida. :)
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-06-06 16:04
Rambla

Det heter ju Silly season därmed en massa rykten Key word "RYKTEN". Så länge vi har vår R E M tror jag inte Barca köper in nån stor stjärna på anfalls fronten. Med vår nuvarande ledning så tror jag starkt på att de går efter våra svagheter.
:D

Om Barca matcher Inters bud säljer de väl Chivu till Barca än till en av deras konkurrenter väl?

Låt oss hoppas att Roma ledningen resonerar på det viset.
Barcelona Rambla
2007-06-06 15:58
Henry till Barça? Zzzzzz...jag orkar inte ens älta det ämnet. Som Barça sagt klart och tydligt Vi jagar inte honom oavsett vad spansk och brittisk press skriver. Endast om han själv går ut officiellt att han vill lämna Arsenal agerar Barça. Ni kan vara försäkrade om att Henry känner till detta. I dagsläget får vi anta, oavsett vad Cesc sa i en radiointervju igår, att Henry inte har några andra planer än att forsätta i Arsenal. Case closed. :)

Smårykten om att Barça gått in och gett både Chivu och Roma ett bud som är bättre än vad Inter förhandlat om. Roma kan tydlingen inte matcha hans lönekrav. Vi får se om detta rykte har någon substans.
Barcelona Sóm més que un club
2007-06-06 15:52
Ämne: Åker till barcelona ....
Spain: Kolla pâ LITE fotboll blir nog svârt. Det lär bli en STOR match detta veckoslut med derby och hög insats för Barça. Det kommer troligen att bli nästintill fullt men du kommer att kunna köpa en biljett svart utanför arenan, om du inte vill försöka ordna det hemifrân i förväg. Lycka till!
Real Madrid Spain
2007-06-06 15:42
Åker till barcelona med flickvännen på fredag och tänkte att vi skulle kolla på lite fotboll när man ändå är där. Hur går man lättast tillväga för att få biljetter? Har hört av bekanta att det inte ska vara några problem att köpa svart utanför arenen på matchdag, stämmer detta ?
Barcelona Gabriel
2007-06-06 15:16
Barcelonito

JO!

Det är absolut en farlig chansning, jag håller ed. Jag tycker inte det köpet är nödvändigt. Tror precis som dig att det inte går att ställa upp med dessa 4 fantastiska anfallare samtidigt pga att balansen i laget skulle försämras. Dessutom är det inte värt att riskera dålig stämning i laget pga att nån inte tål att bli utbytt. Henry närmar sig 30-strecket och börjar få sina bästa fotbollsdagar räknade.

Petrucci

Lugn, för mig personligen får ni gärna behålla eran Henry, vi behöver honom inte.
Barcelona Abbe_
2007-06-06 15:12
Ride_The_Big_One(6)

Använd gärna punkter och kommatecken så det blir enklare att läsa.
Annons: