/spanien/barcelona/forum/24240.aspx/spanien/barcelona/forum/24240.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nemo
2007-06-10 02:24
Chivus agent säger att Chivus planer är att lämna Rom. Kan vara något för Barca? Laporta, agera nu!
Barcelona Nemo
2007-06-10 02:23
Messi_Ronaldinho

Messis mål var medvetet, han insåg att han inte skulle nå bollen med huvudet så han tog till med handen istället. Jag såg det, du såg det, alla i Espanyol såg det, domaren såg det inte, Messi vet också vad han gjorde.

Känns som sorgens dag, men de var ändå väntat. Den här säsongen har varit en jäkla upp och ner. Och när Madrid gör ett mål i 90 minuten, medan vi släpper in ett mål - då är det liksom klart. De summerade hela säsongen.

Vamos, vi ses nästa säsong :-)
Delarocha
2007-06-10 02:16
Skriver du Hala Madrid här inne bara för att jävlas med oss eller? Vi vet ju mycket väl att du gillar Madrid så varför inte bara lägga ner med det dummaste, löjligaste och fulaste uttrycket som finns.

Messi_Ronaldinho... Angående frisparkar o hörnor. Sant som du säger, Barcelona har ju INGEN som kan utmana på hörnor... Marquez nån gång ibland men har inte sett ett hörnmål i år...
Barcelona Messi_Ronaldinho
2007-06-10 02:12
For stupid Zand :

MESSIS MÅL VAR INTE MEDVETET. !

När spelare hoppar upp i luften tar dom upp händerna bredvid huvudet automatiskt. Messis mål skedde inom en bråkdels sekund då bollen ändrade riktning och han försökte nå den. Han blundade vilket man kan se på repriserna när han nickade och försökte träffa den med huvudet men han missade och samtidigt som att kroppen förflyttar sig framåt kommer bollen automatiskt på hans hand vilket gör att den slår i handen och går in i mål. Hade Messi slappnat av handen hade bollen inte kommit långt men man spänner händerna när man går upp och nickar. Om man varken spänner kroppen, armar eller händer i nickdueller riskerar man att bli skadad.

Maradonas mål var verkligen medvetet då han hoppade upp och gjorde en piruett samtidigt som han boxade in bollen ovanför sitt huvuds höjd. Jag hoppas trots allt att det var medvetet oavsett min kritik här uppe. Varför ? För att Messi är den nye Maradona.

OBS! Kallar du MESSI för skam kan du lika gärna kalla MARADONA för skam. Okunskap från din sida helt enkelt och ingen logik i det du säger. Messi är världens största talang idag och vi lär inte se någon bättre på ett BRA tag framöver.

Sedan kan vi nästan ta för givet att RMD vinner La Liga nu men vi vet ändå att av våra mål så är ca 80 % spelmål och resten Ronnies frisparkar eller straffar och några undantag (ett par fasta situationer). Det är mycket bra och hade vi varit lika bra på fasta situationer som RMD hade vi vunnit säsongen redan i vintras. Men nu är det som det är.

Hoppas på att Guily, Deco, Oleguer, Thuram, Saviola, Gudjohnsen och en ytterback till lämnar Barca efter säsongen för att ge plats åt nya, yngre och bättre spelare.

Nu när Beckham och Roberto Carlos lämnar RMD tror jag inte att dom vinner nästa säsong . Det kan jag garantera för att Beckham har varit guld värd nu i slutspurten. Varför ? Jo, fasta situationer.

/ Messi Ronaldinho
Real Madrid Robson10
2007-06-10 02:11
Alla snackar om att Real har tur och att Real har haft flyt med att vända matcher, men jag håller inte riktigt med, den här mentaliteten de fått är en vinnarmentalitet och det här flytet är mästarflyt. Ni vann ligan de föregående 2 åren med all ära, hats of för det men i år kan man inte säga att ni har haft otur, det är så att Mr Capello har fått ordning på sina grabbar, alla förstår varandra nu och det kommer bli riktigt jämt nästa år i och med att Sevilla kommer vara bra samt Barcelona om Ronaldinho kan få ihopp det med Etoo och Messi. Ni hade inte flyt i år, men vi hade, det är så ett lag vinner, en mästare måste ha flyt för att kunna vinna!

! HALA MADRID !
Delarocha
2007-06-10 02:02
Självklart hör inte ett mål med handen hemma på fotbollsplanen men det är mycket annat som inte heller gör det. Offside mål som döms i varje omgång är ju egentligen enligt regel mer eller mindre lika fel, att filma till sig straff detsamma. Inget av detta bör tillåtas, men jag kan säga som så. Ett Barcá fan hade INTE klagat på om vi vann titeln på Messi's mål och ett Real fan hade inte klagat på om Ruud Van Hästrooy hade gjort detsamma och därmed skjutit titeln till Madrid. Så partiska är båda lägren
Barcelona Kamelen
2007-06-10 01:45
Zand

Vadå vem? Det var en hypotetisk fråga.
Barcelona Evička
2007-06-10 01:45
Fascinerande att just Real Madridfans ondgör sig över att något är oärligt och dessutom har mage att kalla andra för "smutsiga".

Kamelens fråga är högst befogad. Vad är värst - att filma sig till en straff, få en motspelare utvisad och sedan göra mål på straffen, eller att göra mål med handen?
Real Madrid Zand
2007-06-10 01:40
Kamelen

öh? vem ?
du är arg och ledsen över resultate, men hur kan du ens skydda messis beteende ? målet var oärligt och smutsigt och ingenting annat.

Enough
Real Madrid NiKKE
2007-06-10 01:38
tycker barca har förtjänat de två föregående titlarna...men i år tycker jag faktiskt att real fötjänar titeln...pga deras enorma arbets insats och slitande på planen...rätt mig om jag har fel.
Delarocha
2007-06-10 01:36
Mer rättvist på nåt sätt då Barcá får skylla sig själva. Har visat en enormt lojhet hela säsongen tyvärr... Många spelare verkar knappt bry sig.
Real Madrid NiKKE
2007-06-10 01:34
Tjena grabbar i barca...visst är det snöpligt att ni släpper in ett kvitteringsmål...MEN..tycker det är lite förtjänt eftersom messi gjorde mål med handen.
Delarocha
2007-06-10 01:30
Nu har det blivit för många matcher Barcá tappat de sista 2-3 minuterna för att kalla det otur. Barcá är för dåliga defensivt helt enkelt... Finns 1 eller 2 spelare som borde platsa i ett av Europas bästa lag. Puyol o Zambrotta. Oleguer, Sylvinho, Thuram, Belleti är alla för dåliga för att få så många chanser de får. Måste hända nåt där till nästa säsong.
Oleguer måste försvinna, kan inte få spela mer bara för att han är katalan.
Barcelona Kamelen
2007-06-10 01:19
__--__Ronaldo__--__

Bara av ren nyfikenhet, vad anser du vara värst beteende på planen av en spelare?

Att göra som Messí alltså göra mål med handen alt. att filma till sig en straff samt få en spelare utvisad samtidigt och därefter göra mål på straffen?

Känns som detta blir väldigt uppblåst.
Real Madrid __--__Ronaldo__--__
2007-06-10 01:16
Captian Fabuloso Cave Of Hair

Gråta? Nej, om det finns en dag där jag inte skulle gråta så är det väl den här dagen. Nu tog du i lite för mycket. Undrar du varför jag är så Glad?


Sen så var det inte så att jag pekade ut Maradona och Messi som amatörer. Helt klart att Maradona är en av dem bästa genom tiderna om inte den allra bästa och Messi är ju världens talangfullaste spelaren för mig det måste jag erkänna oavsett om jag hejar på Realmadrid. Men jag tror att även du håller med att det Messi gjorde inte hör hemma i fotboll. Fotboll spelas väl inte med handen?

Tack för mig
Peace
Barcelona Koeman!!
2007-06-10 01:07
Skrota Oleguer, hans fel att espanyol gör mål på slutet. Största syndabocken genom tiderna..
Barcelona Kamelen
2007-06-10 01:07
TKD_1337

Klart att jag gör fel, det roliga är att du säkert inte insett vilket fel du gjort ännu. Men skit samma, ska inte tjafsa.
Blir att lägga sig nu, upp o jobba imorgon. Woohoo!

EDIT: Nu kan du ju fråga dig själv, var det värt en ordentlig spärr för något så omoget?

Det du förmodligen inte insett var du gjort för fel var att det heter inte 'bytat' som du valde att säga utan bytt.
Barcelona ZARM
2007-06-10 01:06
Ämne: Han slutade i Barca,....
och i Madrid, ganska bitter dessutom...Håller med dig om att Messi är bra:)
Real Madrid TKD_1337
2007-06-10 01:05
Han slutade i Barca, ett bra val.

Hursomhelt hoppas jag att Real viner La Liga...
Att vina La Liga är inte tur det är skiklighet förfan.

Det snaket om Messi tycker jag inte är så vicktigt eftersom alla hade gjort det vid det här läget. Men det är synd att Real Madrid inte leder med poäng! Men Messi är fortfarande bra.

____

Kamelen du gör också fel! Sen så skrev jag edit:
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2007-06-10 01:03
__--__Ronaldo__--__

Buhu, jag glömde Zidane. Mannen, jag skrev inte namnen på många spelar som ska finnas med på den listan. Sluta gråta, jag tänkte helt enkelt inte bara på Zidane i den stunden.

Rivelino, Zico, Leonidas, Garrincha.... detta är bara spelare från Brassilien som ska finnas med där. Orka dra det till propotioner Real vs Barca. Skulle jag skriva namnet på alla då skulle detta forum ta slut på plats.

Ni madridstas gråter ut lite väl mycket ikväll. Kanske på tiden att växa upp!

Och ja, Maradona och Messi är stora fotbollsspelare.
Barcelona Kamelen
2007-06-10 01:03
Hah, nu har han visst bytat dessutom. Wunderbar!
Barcelona Iago Falqué
2007-06-10 01:03
Barcelonito


Vad ägd du blev asså nu kan du inte prata hahaahahahahahha Kolla det är hans agent säger ju att Chivu inte vill vara kvar i Roma det e samma sak Chivu eller agenten asså läs lite noggranare nästa gång

Kolla Länktips
Barcelona ZARM
2007-06-10 01:01
Ämne: Ämne: Om man ....hm, spelade inte ronaldo även i barca?

Hörrni, jag tycker att vi ska vara stolta över att vi inte förlorade på hemmaplan en enda gång den här säsongen:)
Barcelona Kamelen
2007-06-10 01:00
TKD_1337

Gick i Real Madrid?

Är det 'klassen' efter 9an i Spanien eller hur ligger det till?
Real Madrid TKD_1337
2007-06-10 00:59
Ämne: Om man vill se denna....Ronaldo, Zidane?

Oh my bad...! Dem spelade ju i Real Madrid.

EDIT: bytade gick -- spelade
Barcelona Evička
2007-06-10 00:59
__--__Ronaldo__--__
Det kan aldrig vara "fakta" när man säger att någon är bättre eller sämre. Det är en subjektiv bedömning som kan variera beroende på vem som bedömer. Och Zidane är väl sannerligen inte guds bästa barn. Ska bara en spelare som genom hela sin karriär ALDRIG dragit fördel av felaktiga domslut eller regelvidria situationer få kallas bra - då finns det nog tyvärr bara dåliga spelare.
Barcelona Koeman_4
2007-06-10 00:59
Ämne: Ämne: Utan at....
Tack för den Evičk! Sitter redan med gipsad hand sedan 0-4 förlusten i semin.....
Barcelona Kamelen
2007-06-10 00:58
__--__Ronaldo__--__

Uppenbarligen har han lika svårt att erkänna det likaså som du har att erkänna ang. Maradona.
Barcelona Kamelen
2007-06-10 00:56
Det behövs inte en enda droppe öl för min del att inse det =) Känner mig inte direkt ensam heller ang. det direkt dessutom.
Real Madrid __--__Ronaldo__--__
2007-06-10 00:55
Captian Fabuloso Cave Of Hair

Jag vet inte om det är så svårt för dig och erkänna att Zidane kommer före båda Ronaldinho och Messi, men det är Fakta att Zidane är bättre än De två jag nämnde.

Sen skulle jag verkligen inte kalla en spelare för världens bästa genom tiderna när han håller på och gör sånt som Messi gjorde ikväll. Det är hur jag ser på det :).
Annons: