/spanien/barcelona/forum/242.aspx/spanien/barcelona/forum/242.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-11-27 18:09
Joan Laporta (ex-Barcelona president): “I’m planning to return as the president of Barcelona with the elections coming up in 2021.” [via marca] Vad tycker ni om detta. Är han rätt man att leda oss med tanke på vad som hände förr?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-11-27 16:52
Vi har fortfarande UNICEF på tröjan, bak på tröjan dock. Avtalet är detsamma, ledningen må ha sålt själen men det finns fortfarande mycket gott inom klubben. 2 idioter i kostym är inte hela klubben, görs mycket bra för barn, sjuka osv. Vi var även mer eller mindre den enda klubben utanför Brasilien som hjälpte det brasilianska laget efter flygkraschen. Sedan är detta läkemedelsföretaget Barcelona baserad vilket lär underlätta för ledningen att få medlemmarna att acceptera det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DonAndres09
2018-11-27 16:16
Culés

Inte för att vara den som är den men förr eller senare lär Real Madrid gå in på samma spår för att fortsätta konkurrera ekonomiskt med alla andra toppklubbar i världen. Ja, fotbollen har blivit själlös och tiderna då vi hade Unicef på tröjan är långt bakom oss. Tyvärr borde nog Real-fans också hålla tyst då dem inte är så mycket bättre och har Emirates på tröjorna.
Barcelona Cúles
2018-11-27 16:07
Pratas mycket om oss hos de vita. Mindervärdeskomplexen är total.

Gör 5-1 ont fortfarande?
Barcelona Loco Lucho
2018-11-27 16:04
Fick vi 4 spelare skadade under en o samma match? Sjukt...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CipanBarcelona
2018-11-27 15:00
Facts: Utan Dembeles mål i ligan denna säsong skulle vi ligga på 10nde plats!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Contragolpe
2018-11-27 14:54
Har varit i både Barcelona och Sevilla flera gånger, fler gånger i Sevilla. Förstår mycket väl att en person väljer Sevilla före som stad, det är en sjukt vacker stad med lugn tempo, bra kulturliv osv och Andalucia överlag har något speciellt som är svårt att inte älska. Sevilla är min favoritstad i Spanien också, och då har jag sett alla städer och byar som är värda att se. Från baskiska Biarritz till tomatkastning-festivalen utanför Valencia till turistöarna. Men kan lova att Sevilla är lite annorlunda trots att det inte finns sjöar eller hav i själva staden, bara en livsfarlig flod. Åk och sen får vi se om ni dömer Rakitic. :D Inte varit i Madrid btw, varför skulle nån ens?
Barcelona Infinit8Don
2018-11-27 13:14
@Davids3:


underbart.
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-11-27 12:42
Snälla om ni ska hata rakitic gör det på ett rätt sätt. Killen säger ju tydligt att han tar staden Sevilla före än Barcelona vilket jag inte ser fel i med tanke på att hans fru kommer därifrån. Varför ska han välja mellan sina vänner (Messi,Neuer, Ter Stegen och Modric). Om han skulle svara skulle de bli scener vilket han tydligt vill undvika. Och förlåt men rakitic älskar Modric mer än Messi men han har även sagt att Messi är bäst genom tiderna. Att han tar en EM titel före än cl 2019 är väl inte något konstigt? Messi sa ju att han skulle byta ut en av hans titlar mot en VM titel men ingen säger något. Han fick frågan ”Emery eller Valverde” och han valde att inte svara. Majoriteten härinne skulle nog säga Emery... Han fick även frågan Dortmund eller Real Madrid och svarade Dortmund. Kan tänka mig vissa hoppades på att han skulle svara Real Madrid så att det fanns något att hata på Om ni ska kritisera Rakitic gör det som Lion gör dvs kritisera han som spelartyp för det finns absolut inget annat att kritisera honom för. 1. Han är en av få som alltid visar 100% på plan 2. Han har proffs inställning (tar laget före jaget) 3. Kliver alltid fram vid stora matcher 4. Aldrig skapat problem när det gäller löneförhöjning såsom de flesta tongivande spelarna i klubben har gjort 5. En av de spelarna i hela Europa som har spelar flest minuter de senaste åren och ändå presterar på topp 6. En familje man som inte skapar rubriker utanför fotbollen 7. Han har en vinnarmentalitet. Spelet större matcher än alla spelar i klubben bortsett från Messi och busquets. Han har även fler titlar än alla andra förutom dem två. Han har inget att bevisa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2018-11-27 12:33
Abidal had dinner with Ajax defender Matthijs de Ligt in Amsterdam last week to try to convince him to play for Barça. [tv3]
Barcelona Davids3
2018-11-27 12:09
.
Barcelona Davids3
2018-11-27 12:09
Finns ju många spelare som efter ha gått till en ny klubb säger att deras förra klubb kommer för alltid stå de närmast hjärtat etc. Men då handlar det om spelare som spelat där i nästa hela sitt liv innan de går till annan klubb, då är det inget konstigt.
Men att Rakitic skulle säga Sevilla före Barcelona efter allt han vunnit och med tanke på vilka spelare han har spelat med, är det skit konstigt.
Barcelona astrid
2018-11-27 12:02
lite skönt ändå att se en match utan suarez. (bara det inte blir munir i hans ställe...) tänk om dembele o coutinho kan få till lite kombinationsspel på topp(?)
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-11-27 11:55
Rakitic bör givetvis ha svarat; ter stegen, Messi, Barcelona och cl med Barcelona. Det roliga är att det är samma nissar som hoppar på Madrid spelare/tränare som tar tillbaka/ändrar uttalande för att lyfta Madrid spelare/laget som begär just det dom ”föraktar” av ovanstående att rakitic skall göra. Rakitic har spelat med Neuer och ter stegen undviker frågan. Han spelar både med Messi och modric och undviker frågan. Han föredrar att vinna EM-guld med sin nation än ytterligare ett cl guld med Barcelona. Han har ingen anknytning till Barcelona utöver sin ANSTÄLLNING och föredrar givetvis Sevilla där hans fru är ifrån. Vart i helvete blir man så provocerad av det här?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer
2018-11-27 11:24
Han säger ju själv ”the city?” Till den som ställer frågan och därefter svarar han Sevilla. Han tycker alltså att Sevilla ät en bättre än Barcelona vilket han gärna får tycka utan problem
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dreamteam09
2018-11-27 11:21
@Katalano:


Första frågan är Messi eller Modric?
Sen kommer Neur eller Ter Stegen, tredje frågan är Sevilla eller Barcelona tar det som att de är relaterad till fotbollen :)
Barcelona Katalano
2018-11-27 10:26
@Soko:


Tänk att jag faktiskt tyckte dina resonemang innan denna del var bättre än de andra skribenternas. Det stycke som syns här ovan tycker jag är väldigt konstigt dock. Tror du att alla i forumet tycker samma sak förutom just du själv? Alla är individer och att dra alla över en kam som du gör här med någon random åsikt som inte alls speglar åsikterna av skribenterna du diskuterar med är felaktigt och konstigt. Jag har påpekat detta för dig tidigare. Det är synd att ditt inlägg som i övrigt var bra skulle förstöras av en sådan sak.
Barcelona Katalano
2018-11-27 10:19
Ang Raktic: "Sevilla före Barcelona". Säkert att han menar klubbarna och inte städerna?
Barcelona Dreamteam09
2018-11-27 10:14
@Soko:


Han är en pajas jag står för min åsikt, han har blivit jäkligt skum senaste tiden. Ja skiter i om han väljer Modric före Messi på frågan men när man svarar Sevilla före Barcelona då är det fan inte okej. Kunde väl undvika den frågan med?
Barcelona Mess1
2018-11-27 07:17
@Soko:Mina åsikter är individuella så förstår inte vilka NI är..
Roberto har jag aldrig gillat och jag gillar än mindre efter PSG målet PGA att jag visste att nu kommer han lyftas upp till Mars och jag tycker att han är träbenets bror Pique.

Kritisera och förändra är vad som skapar farmtid och utveckling, tror du världen har gjort samma saker i 2000 år? Vi hade aldrig kommit dit vi är idag om alla hade tänkt samma. Stör mig på att vi måste hitta ersättare på Xavi och Inesta... vi är så besatta det är som om när Messi slutar så måste vi hitta en spelar som honom och är 169 lång från Argentina? Det är löjligt.

Vi ska ha kvar vår spelide och allt, men vi ska vara nyskapande också! Mellan 2009-2011 hade vi ett hel annat sätt att spela och vann mycket, idag kan många läsa det spelet och vi är inte lika effektiva. Därför behövs något nytt!
Barcelona Kröjjffar´n
2018-11-26 23:04
Så passande det vore om någon person som befinner sig i Egypten, kunde ta sig an att titta på toppen av hierarkin också. För visst påminner väl styrelsens skötsel av "vår" klubb om ett s k pyramidspel?! Läser högt för mig själv: "Ett kännetecken för ett pyramidspel är att balansräkningen i verkligheten är negativ, det finns inte täckning för utestående skulder, vilket döljs och förljugs". Fy farao, är det inte precis så som ordföranden för FC Barcelona m fl driver företaget Més que un club under falska förespeglingar? I så fall inte särskilt konstigt att klubben kriminaliserats av de ytterst ansvariga för affärsbedrägeriet ifråga, eftersom de därmed fortsätter gå fria för sin egen personliga del i den fortgående härvan av lögner; som lär pågå bakom lykta dörrar än idag. Det krävs inga arkeologer för att gräva fram liken, när som det rör sig om nutid. Inte desto mindre sitter det en likstel glasögonprydd mumie på hedersplats och tiitar på, när Valverde fullföljer sitt uppdrag från sin arbetsgivare; riskminimering till varje pris.
Barcelona Infinit8Don
2018-11-26 22:58
O herregud....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-11-26 22:44
Barcelona-baserade Grifols, ett företag som tillverkar mediciner och är världsledande inom blodplasma, ligger enligt Rac1 i pole position för att bli namnsponsor till nya Camp Nou. Det ryktades om detta företag redan för ett år sen och ett beslut kan fattas redan innan året är slut. Det nämns inga summor, men Grifols omsätter nästan 5 miljarder euro årligen, så nog finns det kapital att hämta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-11-26 20:33
Befinner mig i Egypten där allt är så lyx förutom Internet, därav dubbla inlägg och måste skriva om igen. Det är speciellt svårt att öppna Svenska fans sida, medan andra sidor går att öppna snabbare.. Hade Messi också varit en pajas om han hade svarat Copa America 2019 förre CL 2019? Han liksom Rakitic och vilken annan spelare som helst hade föredragit en landslagstitel förre lagtitel, speciellt eftersom både Messi och Raktiic redan vunnit CL?!  Ps. Rakitic spelar i sidled eftersom det är Barcas filosofi och tiki taka.. Ändå slår han fler passningar framåt och skjuter än någon annan mittfältare i Barcelona.  Har ni redan glömt den klassiska framspelningen till Alba i El clasico och även en kopia matchen efter ?!  Ifjol hatade ni ledningen bara för att det spreds rykte om Robertos försäljning,  och ni älskade honom mer än Messi när han avgjorde mot PSG.. Ni hatar ledningen för att inte satsa på La masia men när de gör det så är dessa spelare odugliga och spelar endast för att de är just från egna leden.. Kan ni bestämma er någonsin?
Barcelona Infinit8Don
2018-11-26 20:08
Soko Du nämner alltså Vidal och Arthur men inte Roberto, huh? Roberto har inget o göra på ett mittfält i vår klubb. Att han ens startar beror enbart på att han är la masia. Verkar som la masia killarna har någon slags immunitet, speciellt mot negativ kritik utifrån. Sen om rakitic saknades, nja, Vetifan. Atletico låg oerhört lågt, lägre än jag förväntade mig. Tror inte hans sidleds/tillbaka till mittbackarna passningsspel hade löst dem knutarna. Är bara o vänta. När nästa coach kliver in får rakitic söka ny klubb. Och kom inte med landslaget, en HELT annan sak.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mess1
2018-11-26 20:04
@Soko:Ja vi saknar hans passningar i sidles... klart han är säker med bra passnings procent för att han aldrig gör något framåt. Det sägs att han fått "speciellt avtal " också haha så jälva sjukt han är inte ens top spelare.. Pajas tränare och börjar bli en märklig klubb där vi betalar ut mest LÖN, vilket i min mening är helt fel! Messi borde gå ner i lön och säga till klubben att de pengarna de får över att satsa på Arenan, Spelare, La masia, andra projekts osv..
Barcelona Mess1
2018-11-26 20:04
@Soko:Ja vi saknar hans passningar i sidles... klart han är säker med bra passnings procent för att han aldrig gör något framåt. Det sägs att han fått "speciellt avtal " också haha så jälva sjukt han är inte ens top spelare.. Pajas tränare och börjar bli en märklig klubb där vi betalar ut mest LÖN, vilket i min mening är helt fel! Messi borde gå ner i lön och säga till klubben att de pengarna de får över att satsa på Arenan, Spelare, La masia, andra projekts osv..
Barcelona Soko
2018-11-26 19:52
@Dreamteam09:
Varför är han smuts, för att han var smart och ville inte svara på en provokativ fråga, om och om igen?! Det är som att någon frågar barn vem de älskar mera , pappa eller mamma ? Är ni inte trötta på att hacka på Raktiic? ! Killen som lämnar sitt hjärta på plan för Barcelona , och som bidragit till många titlar.. Vi såg mot Atletico att han saknades enormt.. Vidal och Arthur i all ära men de såg ut som små pojkar som inte bidrog med något .. Ps. När alla vet att Messi är borta från chansen att vinna guldbollen medan Modric är en av favoriterna, varför skulle han snacka om Modric, sin landsman och förminska hans chanser att vinna priset?!
Barcelona Davids3
2018-11-26 17:36
Rafael H skriver:
"Neymar's entourage contacted Barcelona in hope of a return in 2019. The initial reaction from the club was negative because of the legal battle to pay his renewal bonuses, his return is now under consideration. Doesn't mean he's coming back, but for the first time it's possible."
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-11-26 17:26
Sjukt! Minns att majoriteten härinne (inklusive mig) ville se Dembele-Messi-Malcom Coutinho Arthur Busquets Nu är i och för sig Arthur skadad men hoppas att vi får uppleva den där anfallet
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: