/spanien/barcelona/forum/24180.aspx/spanien/barcelona/forum/24180.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
adiiL
2007-12-25 21:14
Yaya Toure har fått en hård uppgift sen han kom till oss för några månader sedan. Än är han inte bäst, men han har gjort det mycket bra sen han kom och har på kort tid blivit en av våra viktigaste spelare. Om vi ska jämföra honom med Diarra tycker jag det är svårt att säga vem som är bäst.
adiiL
2007-12-25 21:02
The Legend

Man kan inte såga hela laget bara för att vi förlorade el clasico. Vissa verkar tro att det är helt oacceptabelt att Barcelona ska förlora el clasico på Camp Nou. Så kan man naturligtvis inte resonera. Det är fortfarande en vanlig fotbollsmatch mellan två otroligt jämna lag. Man kan inte förutspå alls vem som kommer att vinna en sådan match. Real Madrid gjorde det helt enkelt bättre än oss denhär gången. År 2007 blev Real Madrids år. Låt oss hoppas att 2008 blir Fc Barcelonas år.
Barcelona The Legend
2007-12-25 21:00
La_BARCA!//
Jag är ledsen att behöva säga det: men du har fel. På den position som Diarra och Touré spelar på är Diarra tyvärr bättre idagsläget.

Yaya har potential att bli ,ycket bättre än Diarra men just nu måste vi tyvärr bara inse fakta.

Kom nu fan inte å säg att jag sviker Barca och inte är någon "äkta" supporter! Som supporter måste man dock även vara realistisk även om det svider ibland.
Barcelona La_BARCA!
2007-12-25 20:56
Shi

Inse fakta Toure är mycket bättre än Diarra. Du vågar bara inte erkänna det.

Visca Yaya TOURE
Barcelona Shi
2007-12-25 20:42
Ämne: Minst lika bra defen....
Vad har Touré presterat för att rankas som lika bra defensivt som Diarra? Diarras jobb är att ta bollen och passa vidare inte att prova sig på svåra passningar, det är inte så att han inte kan slå en vettig passning.
Barcelona The Legend
2007-12-25 20:41
Ok, det verkar som om de flesta är överäns om att Touré inte är speciellt bra defensivt. Frågan är då om han är rätt spelare för Barca? Hans position är otroligt viktig och även om passningspelet är otoligt viktigt där så är det defensivaspelare minst lika viktigt. Utvecklar Yaya det tillhör han absolut världstoppen på den positionen. Men som det ser ut nu är han inte det. Han har alla förutsättningar att bli det om allt går som det ska.

I dagsläget måste man dock acceptera att han inte är så bra som första intycket visade.

------

Barca-nist//
Självklart ska man stödja laget. Jag tycker dock att man har all rätt att kritisera när det går dåligt. Torskar man mot största konkurrenten Real Madrid hemma på Camp Nou ska man heöt enmkelt bli sågade. Tycker faktist att folk varit ovanligt snälla.
Barcelona Cristocea
2007-12-25 20:37
Minst lika bra defensivt. Men bättre offensivt. Det var det jag menade Shi. Det är väl inte Diarras jobb sköta uppspelet i Real Madrid, eller?
Barcelona Shi
2007-12-25 20:32
Ämne: Shi//

Touré är mi....
Tror inte ens du tror på att han är bättre defensivt än Diarra och Essien, bara att du påstår det gör det onödigt och ens diskutera det eftersom du inte kommer inse det.
Barcelona Cristocea
2007-12-25 20:29
Shi//

Touré är minst lika bra defensivt som Diarra och Essien. Fast, tillskillnad från de två så har Touré otroligt stort spelföråelse. Passningspel av ypperst världsklass, nånting som inte är varken Diarra eller Essiens starka egenskap.

Han är den "nya Viera". Som kan bli mycket större spelare.
Real Madrid Shaboy
2007-12-25 20:28
inget e vettigare än o hylla REAL MADRID
Barcelona Shi
2007-12-25 20:27
Ämne: alltså lägg ner ni f....
Stick härifrån om du inte har något vettigt och säga.
Real Madrid Shaboy
2007-12-25 20:26
alltså lägg ner ni förlora fare and square sluta skylla på laget o tränaren o hylla madrid istället
Barcelona Barca-nist
2007-12-25 20:19
jag är mer besviken på barcelonafansen är själva laget! Måste ett lag vinna alltid för att stödjas och älskas. de är inte vad 1 äkta fan ska va !
Det är vår plikt som barcaälskare visa hur vi bryr oss men på rätt sätt.
Jag tror det som hände Ronaldinho skrämmer flera andra spelare. som tex Messi så om messi inte pressterar lika bra som han brukar göra så ska vi spotta på honom, slänga ut honom ur läget?

Barcelona Shi
2007-12-25 20:15
Ämne: Yaya Toure är mycket....
Du får nog lugna ner dig några kilon, du överskattar Touré något enormt. Vad har killen bevisat för att jämföras med Diarra och Essien bland annat? Killen är väldigt duktig och passar perfekt i Barcas spel men att på stå att han är en av dom bästa är absurt, inte just nu i alla fall men kanske i framtiden. Spelförståelse handlar inte bara om att slå fina passningar den spelförståelsen Diarra har gör att han kan läsa av och stoppa anfall väldigt ofta.

Att Diarra ska vara bra offensivt kräver vi inte då vi har andra som gör sitt jobb. Diarras jobb är att sköta det defensiva, gör han det så är jag nöjd i alla fall.
Barcelona Barca-nist
2007-12-25 20:15
det är så lätt att snacka om spelare som gjorde bra ifrån sig efter bara en match!!!!
Real har flyt just nu och allt går enligt deras planer men samt så har de med sig en del flyt som man får som vinnande lag.
Jag har sett Inter matcher som har vunnit i sista minnär de har fått straff. det är bara så när ett lag vinner så får man med sig flyten också. Just nu har real samma grund för det.
Det kan hända vad som helst som vände rpå det hela .Barca såg oslagbar ut förut men ser hur de kan gå för oss. det ger oss en vy på hur det kan kännas o förlora på små marginal.
Barcelona La_BARCA!
2007-12-25 19:58
Yaya Toure är mycket bättre än Diarra plus har mycket bättre skott än vad Diarra har. Men jag kan erkänna Essien är lite bättre än Toure.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-25 19:50
Denari

Nu får folk ta och lugna ner sig en aning.

Diarra är en köttare och bra på döda ytor, Yaya är mer allround just nu tiden för utgöra hur bra han blir. En sak är säker är att Yaya har bättre spelförståelse än Diarra men i det deffensiva så är nog Diarra bättre.

Men bra är han men inte bland de bästa.

Diarra har gjort sig ett namn bland de bästa sen Lyon tiderna.

Låt oss ge 24 åringen lite tid innan vi börjar jemföra han med andra.
Real Madrid Ramos-Madrid
2007-12-25 19:49
Hehe grabbar har ni sett detta? Bilder på några Barca spelare när dom var yngre.
Deportivo Denari
2007-12-25 19:46
"Att Yaya Touré är den bäste defensive mittfältaren är bara struntprat, han är en riktigt duktig fotbollsspelare men inte i närheten av Diarra eller Essien."

Touré är minst lika bra som Diarra. Inget snack om den saken.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-25 19:39
Shi

Jupp samma visa kommer det vara i madrid förumet när Barca gästar madrid, inget fel med att tro på sitt lag väl?

Men visst vissa inlägg kanske är överdrivna men sånt kommer ju ske i erat forum när clasico nr 2 är igång.

Yaya är tänkt som deff mitt men han är inte lika bra som Diarra och andra mittfältare på att döda ytorna. Det visste vi redan innan laget värva Yaya, han är mer en vieira typ än en makalele typ visserligen menar jag inte att dem skulle vara lika bra utan positionmässigt.
Iden är väl att ha en spelande deffmitt därav köpet av yaya, annars hade vi ju köpt Sissoko men ledningen ville ha en spelare som klarar deff och offensiva jobbet.

Ibbos

OM du inte kan föra en sansad disskusion bör du hålla dina barnsliga inlägg för dig själv.
Barcelona Shi
2007-12-25 19:16
Ämne: För det första så är....Det smartaste är väl och inte slänga ur sig nått så dumt och börja snacka när man har segern i hamn.

ibbos

Japp då var man stämplad som dum inkompetent nolla oxå, visar kanske vem som är det i själva fallet. Tror du kollar på fel matcher lilla vännen, du kan inte jämföra en adrenalin hög Gattuso men Diarra som är en köttare på mittfältet. Diarra visade det i El Clasico för de som inte följer Real Madrid vecka ut o vecka in att han är i absoluta världsklass på sin position. Om Touré inte är en defensiv mittfältare som ska ha hand om ytan mellan försvaret och mittfältet vad är han då? Anfallare månne?
Barcelona FCBTilIDie
2007-12-25 19:16
Den bästa defensiva mittfältaren är helt klart Mascherano
Barcelona ibbos
2007-12-25 19:02
Shi

Din dumma inkompitenta nolla, Touré är ingen renodlad defensiv mittfälltare. Toure är bättre exakt överallt utan defensiven, syftar då på Diarra. Diarra kan inte ens kontrollera bollen. Diarra är en Gattusso kopia. Kom inte och säg att Diarra är bättre i någon annan egenskap än defensiven.
Barcelona El Culé
2007-12-25 19:02
För det första så är det en oerhört omogen och lönlös diskussion.
Vilket forum är mest aktivt?

Shi:

Om jag hade spytt ur mig en kommentar som Vi vinner lätt så skulle banne mig inte jag heller visat mig här nu. Visst, det är så otroligt dumt gjort att vara så självsäker innan matchen, men om du tänker dig in i situationen - hur skulle du gjort?
Barcelona tarrak
2007-12-25 18:49
Om det är så att det funnits en massa hobbysupportrar som försvunnit är det väl bara bra? Jag kunde inte bry mig mindre om vart de tagit vägen.
Barcelona Shi
2007-12-25 18:41
Ämne: Ämne: Ämne....
Personligen snackar jag om många personer här inne som var helt säkra på seger och kläckte ur sig komentarer så som "Som vi kommer krossa franco laget imorgon", "vi vinner lätt, Real har ingen chans mot oss", "Real leder liga med tur och har inte mött några bra lag, men på söndag kommer vi slakta dem"

Så jag menar personerna som inte visade respekt innan matchen har krypit in i sina hål. Noterade även en sak efter El Clasico, bara under de få timmarna jag var inne på Real madrids forum såg jag minst 10 personer som precis blivit medlemmar, slumpen? Knappast, bara medgångsfans som hoppar från lag till lag.
Barcelona tarrak
2007-12-25 18:36
Ämne: Ämne: Det är ....
Knappast i samma utsträckning och då har vi ändå rensat och spärrat ton med maränger (och som ´vi vet väger ni inte mycket). Efter el clasico har LR varit det överlägset aktivaste forumet fram tills nu typ, så jag förstår inte vad du menar?
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-25 18:35
Shi

Det vart inte riktat till dig där utan till ljushuvet som har ett annorlunda syn på matchen, jag vet att du bara svarade på den som sa att han mindre bra. Jag orkade inte leta fram hans nick. :D

Som sagt det var flera spelare som inte var bra vilket man inte kunde säga om madrid där alla verkade veta vad det ska göra och utförde det på bästa sätt.

Barcelona Shi
2007-12-25 18:31
Ämne: Det är så skönt att ....Vi fanns även innan El Clasico frågan är istället var är Barca fansen EFTER El Clasico.

Ride_The_Big_One(6)

Nej han var absolut inte dålig.han var bra enligt mig.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-25 18:30
Shi

Roligt att du just tar det inlägget, du missade kanske mitt och några tills inlägg om att Yaya inte är den bästa ?

Hans första derby må det ha varit men att laget underprestera gäller flertar spelare och inte bara 1.

Annons: