/spanien/barcelona/forum/24114.aspx/spanien/barcelona/forum/24114.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ronaldinhogaucho_fcb
2007-07-05 12:08
alla som tycker vi ska få milito skriver och alla som vill ha chivu skriver jag vill ha milito
Barcelona Messi(as)
2007-07-05 12:08
Förstår inte varför det tjatas sååå j-a mycket om Chivu och G Militio? Militio är ett säkrare kort alla dagar i veckan. Han kan spanska ligan och spelar inte i världens mest defensiva serie, serie a. Militio vet hur det är att spela anfallsfotboll iofs vet Chivu det också men han har spelat i italien nåt år nu.
Det jag försöker säga är att Militio, snälla kom till Barca och ställ dig bredvid Puyol med ditt krull så kommer det gå fantastiskt bra! Så får våran kapten äntligen spela höger mitt back!
Hoppa över Chivu prata med Pique om en eventuell transfer till nästa säsong, där har vi en blivande världsback.

Skrattretande att vissa lag har med Iniesta i deras sillyseason lista hahahhaa =) Eller jävlar vad jag skulle gråta om nu Iniesta skulle lämna.. =(

Henry, Yaya o Abidal lovely =) Äntligen kan vi sikta på CL igen. Dessa grabbar kommer ge 110% i CL var så säkra.
Barcelona ronaldinhogaucho_fcb
2007-07-05 12:07
ett exempel beckham gick till USA för att han får mer pengar där en i madrid men om jag fick välja skulle jag stanna i real för dom e mkt bättre en det där americanska laget och exempel ronaldinho han spelar i barca och fast tillexempel chelsea bjuder han 1.5 miljarder så går han inte ditt för han tänker på vart han trivs mest inte för pengarna
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-05 12:07
Den som mest är ute efter cash är Chivus giriga agent, Becali. Han krävde ju €3m av Txiki och Soriano för egen del. Det sägs att Inters Moratti redan betalt ut en summa till agenten under bordet. Skulle inte förvåna mig om nu agenten råder Chivu att sitta av sitt kontrakt så han kan gå gratis till vem han vill i januari.
Barcelona ronaldinhogaucho_fcb
2007-07-05 12:03
jag vill oxå ha milito om jag skulle va fotbollsstjärna då skulle jag vilja börja i den klubben jag tyckermest om inte för den som ger mig mest pengar plus jag HATAR chivu om han bara e ute efter pengar i så fall kan han läga ner fotbollskäriären för vi vill inte ha dom spelarna som bara e ute efter pengar
Barcelona Valdes!
2007-07-05 11:59
Jag vill inte ha chivu i barca. Ok han är väldig bra back men han är bara ute efter CASH! In med milito!
Barcelona Crosas
2007-07-05 11:52
Idag på morgonen så vaknade jag och hade en intressant diskussion med min granne angående spelare som spelar för fotbollen och inte för lönen. Finns så många spelare i dagens fotboll som bara spelar för lönen och byter klubb lika mycket som dom byter strumpor, man kan likosm undra vart klubbkänslan tagit vägen.

typ killar som Ronaldo, Vieri, Figo, Cole mm är sådana killar som går till dom med störst lönecheck och det visar hur mycket dom spelar för fotbollen och för pengarna, sådana spelare avskyr jag.....

Sen finns det ju dom som älskar sina klubbar och stannar kvar i dom så länge dom känner at dom utvecklas och klubben går åt rätt håll Buffon, Totti, Raul, Gerrard, mm

Det fick mig att tänka på vad som rör sig i Chivus huvud att inte gå till Inter tycker jag är ett bra vad gentemot klubben som Torres t.ex. han var tvungen att lämna för att utvecklas då klubben inte lyckats som man tänkt. Men att gå till den med fetast lönecheck visar bara på hur dom ser på fotbollen?? Ja menar Madrid, Chelsea, Inter mfl.. har ju onekligen hur mycket pengar som helst och om man då går till Madrid t.ex. för att dom ger mest i lön samtidigt som han påstått sig vilja spela för Barca tidigare får mig att tappa mycket i respekt för den här killen.

Inte för att han går till Madrid utan mer för att han är så himla pengakåt, hoppas innerligt att han gör det rätta när han bestämmer sig men vad man kunnat läsa det senaste så har han ännu inte uttalat sig så det kan tänkas att jag skriver detta lite väl hastigt men kände att det var vad jag var tvungen att göra nu när det är uppe på tapeten...

Ser absolut hellre än hungrig spelare som vill spela för klubben än en pengakåt jävel som spelar för pengarna i mitt lag=)
Barcelona ronaldinhogaucho_fcb
2007-07-05 11:51
jag tycker milito krigar som puyol skulle passa ett bra mittacks par båda krigar barca hjärta
Barcelona Valdes!
2007-07-05 11:49
Ämne: Jag tycker man ska s....
Det skulle vara en dröm att få båda spelarna. Drömma kan man göra:) Men vem tycker ni är bäst Chivu elle milito jag själv ser Milito som en krigare.
Barcelona The Legend
2007-07-05 11:27
Jag tycker man ska satsa på Chivu, så långt som det är rimligt. Men om man då kommer fram till att det blir för dyrt tycker jag Milito absolut är ett bra förslag. En mittback behövs iaf.
Barcelona barca style
2007-07-05 11:27
jag tycker också vi borde satsa på G.milito ÄN chivu för att han är nära att skriva för realmadrid
Barcelona ronaldinhogaucho_fcb
2007-07-05 10:33
skit i chivu vi tar G.Milito han behövs nu när puyol e skadad i 3 månader.
jag tycker att om vi värvar milito så behöver vi inte värva mer vi har henry, yaya toure och Abidal och sen om vi värvar milito vi har bra spelare då tycker jag för ronaldinho messi och etoo e i alla fall kvar och om xavi deco stannar så e det enu bättre så vi e i bra form då eller vad tycker ni?
Barcelona ronaldinhogaucho_fcb
2007-07-05 10:29
robinho e i en grym form eller vad tycker?
Barcelona ronaldinhogaucho_fcb
2007-07-05 10:27
GiovanniDosSantos_FCB /////
du har helt rätt chivu vill ha lika mkt betalt som ronaldinho etoo och messi:S ?
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-05 09:40
Det har kommit fram en massa ny information som man inte kände till tidigare.

Bara det att Becali, Chivus agent, tidigare när Barca började förhandla själv krävde €3-4m om en värvning blev av är ju skrattretande. Dessa giriga agenter. Det står allt mer klart att Chivu helst av allt vill till Barca. Dock så måste de då höja sitt bud, för oavsett var Chivus önskan är, så vill ju Roma ha så bra betalt de kan få. När sen en klubb som Madrid äntrar scenen och hostar upp vad klubbar begär är det ju inte så konstigt att säljande klubb genast accepterar.

Ju mer man tänker på det så är det sinnessjukt att betala €18m för en spelare, även om han är bra, vars kontrakt går ut nästa år.

Vill spelaren, så kan han välja att stanna kvar och sitta av kontraktet och gå dit han vill på fri transfer. Vi har sett det ske förut, inte minst från vår egna klubb. En viss liten kanin gjorde ju så.

Det är mest därför som Txiki och Soriano tvekar och försökt förklara för Chivu och hans agent, att det är en orimlig transfersumma det handlar om. De har även försökt få Chivu att sänka sina lönekrav pga av det höga priset som Roma begär.

Skulle inte förvåna mig det minsta om nu Chivu trots allt stannar kvar en säsong till i Roma.
Barcelona GiovanniDosSantos_FCB
2007-07-05 09:35
jocke77//

om han kommer till barca kommer han inte komma ditt för det dom bjuder honom. han kommer be 18 miljoner men som barca inte vill 15 miljoner +guyli räcker det inte ? roma vill ha mer .
men värva militoo iställe chivu är en grym back men alldeles för dyr han har inte ens hunnit blivit stor stjräna han vill ha lika lön som ronaldinho etoo messi:S ?
Barcelona Jocke77
2007-07-05 08:58
Hur resonerar man om man inte vill ha Chivu eftersom han bara kommer för pengarnas skull? Skulle Chivu välja Barça i stället för real, är det väl ett tecken på att han I-N-T-E bryr sig om pengarna?

Att föredra Milito framför Chivu eftersom mittbacksparet Ramos-Milito skrämmer mer är nog heller inget jag riktigt kan köpa. Marängerna kommer att ha ett otäckt mittbackspar oavsett hur vi gör.

Däremot ligger det nog en del i det Rambla skriver om att stjärnbackar från serie A haft svårt att acklimatisera sig i La Liga. Det kan resa en del frågetecken kring Chivu, men å andra sidan behöver det ju inte bli så. Jag håller nog fortfarande Chivu något före Milito, även om jag inte direkt skulle gråta om argentinaren kom.
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-05 08:42
Ämne: mbarca//

Marquez ....
Cristocea:
Hâller helt med en Marquez i form är en av de bästa och kompletterar Puyol väldigt bra. Dâ jag har en nyfödd hemma orkar jag inte sitta uppe sâ mycket och glo pâ copa A men om jag förstâtt rätt verkar det som att Marquez ser ut att hitta tillbaka till formen även om hans roll i Mexico är annorlunda sâ är den större och borde vara en värdemätare. Hur tycker ni att han varit?
Barcelona Valdes!
2007-07-05 08:26
Chivu vill till barca! Inte madrid. Hoppas han kommer.
Barcelona PILMA
2007-07-05 07:48
Smäll till madrid.
Bofetada al Madrid: Chivu prefiere venir al Barça.
Chivu föredrar att koma till barca.

Tixi och Rijkaard har 24-48 timmar att bestämma vem som ska in en av de Chivu eller Gabi milto!!

Eller har jag tolkat fel??rätta gärna om du vet mer.
Barcelona Moha_puyol
2007-07-05 03:02
Ämne: jaa ja vet men kille....
men tror du chivu kommer närma sig barcelona nu när inter drog sig tillbaka?
Barcelona Messi.com
2007-07-05 02:52
jaa ja vet men killen under sa bästa värvningen
Barcelona Moha_puyol
2007-07-05 02:31
Ämne: bästa värvningen som....
men den värvningen skulle sitta dyrt?
Barcelona Messi.com
2007-07-05 02:25
bästa värvningen som finns skulle vara daniel alves för vi behöver nån roberto carlos typ som kan springa me bollen i korridoren
Barcelona Moha_puyol
2007-07-05 02:20
jag tycker den bästa värningen skulle vara andrade :D bästa som finns
Barcelona Cristocea
2007-07-05 02:18
Ghazza//

Absolut, säkerheten kommer först och främst. Men haha tyvärr så är Rumänska fotbollspelare inte uppväxt så.
Barcelona Moha_puyol
2007-07-05 02:12
än zambrotta menar jag... mer defensiv än zambrotta
Barcelona Moha_puyol
2007-07-05 02:10
men jag tycker att oleguer kör mitt back som reserv och thuram som bänk... och marquez som start...

sen kan vi ju sälja belleti och köpa en bra höger back som är mer defensiv än marquez.. om vi nu vill köra defensivt så byter vi ut zambrotta för vi har nu 2 offensiva backa på höger kanten det kan också straffa sig :S
Barcelona Ghazza
2007-07-05 02:07
Cristocea,

Mjo det kan vara riktigt läckert att titta på. Men en mittback kan inte hålla på så på denna nivån. Det kommer förr eller senare straffa sig, och det rejält.
Barcelona Moha_puyol
2007-07-05 02:07
Ämne: Jag såg Milito i arg....
jag tycker det också... ska vi köpa en back så kan vi köpa en som vill bänka och vara en bra ersättare i ligan om vi nu vill vinna ligan och champions lig så skulle det vara bra att ha en bra back som kan ersätta marquez bra:D
Annons: