/spanien/barcelona/forum/24020.aspx/spanien/barcelona/forum/24020.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-18 17:23
Ämne: Holländaren://
Ska ....
Du kan inte döma ut Van Bommel ännu. Han gör fortfarande gott för oss i Bayern München...
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-18 17:13
Inte för att jag har sâ mycket med er diskussion att göra men Laporta är väl ansvarig för alla värvningar gjorda under sitt presidentskap.
Tricket att chefa är att omge sig med rätt folk och motivera dem.
Om du som president är ute och lägger dig i alla värvningarna kan du vara ganska säker pâ att din klubb heter Real Madrid.
Sevilla Riquelme!
2007-07-18 17:10
Holländaren://
Ska inte lägga mig i egentligen, men är det inte lite tidigt att säga att trion Gabriel Milito, Yaya Toure och Thierry Henry är bra värvningar? Dom har ju inte ens spelat en match i klubben.

Kan inte heller påstå att Mark van Bommel var lyckad rakt igenom!
Barcelona Valdés
2007-07-18 17:05
Holländaren; jag väljer att upprepa mina frågor till dig eftersom du konsekvent väljer att bortförklara dig samtidigt som du också använder dig av personliga påhopp på ett infantilt och aggressivt sätt för att slippa förklara dina ståndpunkter; berätta för mig och alla andra härinne;

- Vilka av Laportas egna värvningar som betytt mest för de två senaste ligasegrarna eller den senaste CL-segern.

- Ge samtidigt även ett flertal konkreta exempel på taktiska genidrag som Rijkaard stått för mot bättre motstånd under gångna säsongen.

och säg nu inte Samuel Eto´o för den värvningen kan vi istället tacka Xavier Faus för (källor EMD och Sport) och inte Laporta, Soriano eller Txiki.
Barcelona Barcaaa10
2007-07-18 17:04
Jag längtar till sesong start, för att få se super barca spela :D
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-18 16:39
Ämne: El Flaco och Rambla ....
Eto'o vill jag ocksâ ha kvar fór allt smör i smâland framförallt för den otroliga spelare han är. Han är komplett.
Jag har även kommit att gilla när han pratar om sig själv i tredje person. Kan knappt komma pâ nâgon sedan Muhammad Ali som gör det.
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-07-18 16:22
Holländaren:

Haha. Nja, tycker den är ricktigt cool faktiskt.
Barcelona Holländaren
2007-07-18 16:15
Ämne: Yaya Touré har redan....
Stekig och svettig snarare, men det gör inte så mycket.
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-07-18 16:13
Yaya Touré har redan inlett sin träning på La Masia. Länktips!

Härligt att se. Btw så är träningsdressen riktigt fräsch, eller?
Barcelona Tip Harris
2007-07-18 16:10
Joan Gamper* ja det va det jag menade. Men frågan var går man efter denna trofe när det gäller "La Ligas Bästa Målvakt"*!!???
Barcelona Holländaren
2007-07-18 16:07
Tyvärr är du, Valdés, bara en ytlig fjant som sväljer vissas propaganda med hull och hår, och som bara ser det ögat kan skåda. Personligen föredrar jag att diskutera med folk som faktiskt också använder hjärnan, vilket du inte tycks göra.

Fotboll och handlingskraft handlar inte bara om värvningar. Tränarens roll handlar inte bara om vad som händer på planen. Du kan omöjligt se på planen vad Rijkaard sagt i omklädningsrummet och på anläggningen eftersom att det är så grymt mycket mer avancerat än vad du verkar fått för dig. Dessutom är instruktioner som allt annat, om man jämför det med ett skott så går den ibland i krysset och ibland utanför. Allt går inte fram, och är i så fall oftast budbärarens fel; spelarens.

Sandro Rosell agerar som en madridista och säger att spelare ska hämtas och lämnas på löpande band. Han går ut i tidningarna för att han själv vill bli president, han skiter fullständigt i dagens lagbygge. Som någon sa; var var Rosell när Barcelona vann CL och ligan?

Och jag kan ge dig fyra exempel på bra Txiki-Laporta-värvningar: Gabriel Milito, Yaya Toure, Mark van Bommel och Thierry Henry.
Barcelona Crosas
2007-07-18 16:03
nånting nytt på värvningsrfronten idag Rambla???
Behöver mitt dagliga info.....=)
Barcelona Joan Gamper.
2007-07-18 16:02
Tip Harris:

"The award goes to the goalkeeper who has the lowest "goals-to-games" ratio"

Hoppas det var det du menade.
Barcelona Tip Harris
2007-07-18 15:51
Gubbar behöver fråga eren sak..

När priset utdelas i spanien (Trofeo Zamora) så kollade jag att valdes vunnit den 05 men alldrig cassilias. Går man efter den trofen när det gäller å utse La Ligas bästa målvakt.
Barcelona Valdés
2007-07-18 15:34
El Flaco och Rambla (Anims Puyi); Ni kan ju inte likt aftonbladetjournalister bara välja att läsa vissa saker i en text utan hela texten behöver återges i sitt sammanhang.

Enligt Er artikel i Sport så säger Sandro Rosell;

Att han inte skulle ha värvat Henry pga de risker som detta kan medföra i form av interna schismer mellan spelarna.

Han vill med andra ord se ett lagbygge och attityden/stämningen spelarna emellan är jätteviktig.

Värvas ytterligare sk ”cracks” anser han därför att någon av de nuvarande borde lämna då det inte finns plats för hur många superstjärnor som helst i ett lag.

Som vän hade han aldrig kunnat tänka sig att sälja Ronaldinho. Under säsongen 06/07 var Kaká och C. Ronaldo bättre än Ronaldinho varför han sportsligt kunnat tänka sig att ersätta Ronaldinho med någon av dem. Han säger därmed att vilja och prestation på planen är betydelsefullt, och favoriserande pga personliga förhållanden är fel.

Sedan så betonar han återigen stämningen mellan spelarna och menar att finns det någon som orsakar problem så hade han kunnat tänka sig att sälja denna, dvs Eto´o.

Hela artikeln handlar egentligen om att han är djupt kritisk till värvningen av den för honom för gamla och kostsamma (40%ig löneökning) värvningen av Henry då det äventyrar ett redan ansträngt lagbygge.

Jag delar mycket av kritiken mot nuvarande ledning och Laporta har tidigare varit som en stor Michelingubbe – kul att se på men mycket handlingssvag. Utan Sandro Rosell (och till viss del Xavier Faus) hade troligtvis ingen i den nuvarande ledningen eller tränarstaben funnits kvar i FC Barcelona då de har liten eller ingen del i utrensningen av överbetalda primadonnor och värvningarna av ex Ronaldinho, Deco, Edmilson och Marques (källor, EMD, Sport, Marca m.fl) vilket gett oss senare års titlar.

Holländaren; För det första var det Du och bara Du som påstod att Du behövde sitta i omklädningsrummet för att kunna veta vad Rijkaard säger och gör – vi andra (och vi är många) kan avgöra det bara genom att titta på hur laget spelar. För det andra är det sorgligt att det inte är fler på det här forumet som inser vilken betydelse Sandro Rosells två år i FC Barcelonas klubbledning fått. Bland supporters i tex Barcelona har han en utbredd legendstatus.

El Flaco, Rambla och Holländaren; Ni kan väl vara snälla och berätta för mig och alla andra härinne vilka av Laportas egna värvningar som betytt mest för de två senaste ligasegrarna eller den senaste CL-segern.

För att återkomma till artikeln så tycker jag att Sandro Rosell borde hålla käften precis som Johan Cruyff då ingen av dem längre tar något ledningsansvar. Och jag hoppas också att Rosell får fel vad det gäller värvningen av Henry. I och med årets sommarvärvningar har Laporta för första gången visat lite handlingskraft och jag hoppas och tror att det ger utdelning.
Barcelona Joan Gamper.
2007-07-18 15:21
Har en fråga bara. Är det någon som "abonerar" på BarcaTV på den officiella sidan?

Om det nu är så, hur fungerar det? Är det något som är värt att satsa på?

Tacksam för svar.
Barcelona Vampíro
2007-07-18 15:19
Eto'o ska aldrig säljas, Inte äns för €100M. Det spelar ingen roll att vi har Henry för Eto'o har ett riktigt stort hjärta för klubben och det går inte att köpa. Plus så tycker jag inte att vi kan hitta någon ersättare som jobbar så hårt för laget och alltid levererar.
Barcelona el Flaco
2007-07-18 15:16
Patrik Andersson//

Det går att ersätta Eto'o spelmässigt och målmässigt. Men det går däremot inte att ersätta hans löpvillighet, 100%-iga insatser, vilja och engagemang för blaugrana-tröjan.
Barcelona Nemo
2007-07-18 15:10
Patrik Andersson // Man kan inte värdesätta Eto'os tjänster. Han är mer en än spelare. Han gör så mycket mer. Dels att han är ambassadör för FN, dels för att han älskar FC Barcelona.

De genuina spelarna säljer man inte för allt guld i världen.
Barcelona Patrik Andersson
2007-07-18 15:07
Inget ont om Eto, men om vi får 500 Milj ska han inte säljas då?
Det finns bra backuper även utan honom!
Henry håller väl 2-3 år till, sedan tar ungtupparna över.
Barcelona Nemo
2007-07-18 15:02
Rambla. Aldrig funderat på att bli medlem i redaktion? :-)
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-18 14:57
Milito anländer till Barcelona idag. Läkartest sker i morgon kl 11.00 och kl 13.00 så presenteras han i Sala París (Parisrummet).


Idag så skriver Marca (för vilken gång i ordningen?) att Milan kommer att lägga ett bud på €50m för Eto'o. Skulle det budet nekas av Barcelona (räcker inte alla uttalanden från Laporta?) så är andralaternativet Drogba.
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-18 14:52
Ämne: Kul att läsa om skit....
Ja om Drogba behövde en hävarm för att höja sin lön sâ verkar han ha valt fel klubbar för att nâ trovärdighet. 1. Känns ju inte som att Porto är en klubb som har musklerna att värva Chelseas storstjärna.
2: Barça skulle väl vara fullständigt galna om de satsade pâ ytterligare en superstjärne-anfallare.

Han kunde ju ha valt nâgra andra klubbar t.ex. MILAN som snart har irriterat skiten ur alla cules i sina raggningsförsök. Galliani och Berlosconi kan väl flirta med honom istället.
Barcelona Nemo
2007-07-18 14:29
Usch, Drogba... Man får rysningar i hela kroppen.

Var de inte så att Henry skulle gå någon specialbehandling i Paris under julimånad?
Barcelona haslaren
2007-07-18 14:27
Ämne: Ämne: Nån som....
Ok tack. blir så jävla iriterad! har real tv men inte barca tv. Enda kanalen man inte vill ha den har man och den man vill ha den finns inte
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-18 14:26
Kul att läsa om skithögen Drogba som försökte antyda att Barça jagat honom och tom lagt ett bud. Desto skönare att läsa idag hur klubben direkt förnekat något som helst intresse eller bud. Henry jagades förra säsongen, man har Messi, Ronaldinho och Eto'o redan. Var skulle Drogba passa in någonstans?
Barcelona el Flaco
2007-07-18 14:24
Henry, Touré och Abidal befinner sig redan i Barcelona för att bekanta sig med staden och Abidal har t.o.m. börjat träna lite på gymmet på Camp Nou. Härligt att se att de är så pass engagerade. Jag börjar hata sommaren, vill bara att säsongen ska börja nu.
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-18 14:22
Ämne: Nån som vet hur man ....Sverige verkar inte vara med i listan pâ hemsidan.
Men det verkar ju konstigt om man kan fâ in den i länder som Albanien och Litauen men inte i Sverige. Finns sÄkert ngn med bättre koll pâ denna frâga.

P.S. BarçaTV-online skall hâlla riktigt bra kvalitet vad jag har hört.
Barcelona kooping
2007-07-18 14:19
hej nån som vet var man enklast skaffar biljetter till hemmamatcher kommande säsong? ifall dem kanske inte e släppta än? gott snack
Barcelona Nemo
2007-07-18 14:11
Ladies, ta inte illa upp. Det är Silly Season det blir så enformigt att diskutera eventuella värvningar och så vidare.

Självklart, är man gift med en kvinna och har barn, då får man kanske prioritera.

Men samtidigt är känslan när Barcelona gör ett viktigt mål obeskrivlig.

Jag skulle aldrig låta en flört komma emellan mig och Barcelona.
Annons: