/spanien/barcelona/forum/2402.aspx/spanien/barcelona/forum/2402.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
2016-02-22 18:13
The Copa final between Barcelona and Sevilla will be played at Atletico's Vicente Calderon stadium on Sunday 22 May. [catradio tv3]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-22 18:02
Säsongskortet gäller inte för el classico?!?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kalixavi
2016-02-22 17:59
Tänkte åka till Barcelona i maj och se Barca-Espanoyl.Någon som vet när de släpper biljetter på Barcelonas hemsida.Är det svårt få tag biljetter till Espanoyl matchen?Brukar det vara utsålt innan?Tacksam för svar någon!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona R.Gaucho 10
2016-02-22 17:28
@Nesto:


Har bott i Barcelona och har många vänner som är medlemmar i klubben och har många kontakter, jag köper inte biljett utan hyr någons säsongskort, får ge typ 200 euro :)
Barcelona Nesto
2016-02-22 17:25
@R.Gaucho 10:


Hur har du fått tag i dom när dom inte ens gått ut med när de ska släppa biljetterna? Om du nu lagt vantarna på biljetter, hur mycket fick du lägga?
Har själv planer på att åka ner att se El clasico
Barcelona Junta Dimision
2016-02-22 17:25
I länktips hittar ni Independents artikel om en Arsenal + Barcelona elva som enbart är baserad på statistik. Tycker att de visar intressant och relevant statistik men de tar dock inte hänsyn till antalet spelade matcher vilket gör att statistiken inte blir lika pålitlig.
Vlom
2016-02-22 17:22
Zico (ex-player): "Messi is reaching the level of Pele, Garrincha, Cruyff, Beckenbauer and Maradona." [fcb] Haha, Messi har passerat samtliga av dessa legendarer med råge vid det här laget.
Barcelona R.Gaucho 10
2016-02-22 17:17
Då var biljetter fixade till el clasico, blir mitt 4e el clasico på plats! 3 vinster tidigare, så det ska väl gå bra denna gång också!
Hoppas få tag i cup final biljetter nu med
och senare eventuellt cl final biljett, som förra året :D
Visca el Barca!!
Barcelona Bosketts
2016-02-22 15:45
@Visca MSN:


Såklart spännande med tanke på att han gjort en bra säsong och är Barca-produkt. Riktig speedkula också.

Men tycker att han har mycket kvar att bevisa när det kommer till positionsspel och tacklingar.

Rent generellt tycker jag att vindsnabba spelare får för mycket beröm. Det finns liksom betydligt viktigare egenskaper inom fotboll.
Barcelona Liunil Masse
2016-02-22 15:21
[QUOTE=Erik Satie]Givetvis är det så. Trist bara att jag som sliter för mitt bröd dagarna i ända skall behöva se matchen med en upplösning där jag kan räkna pixlarna på mina två händer. :( [/QUOTE] Har du windows dator så kan du kolla på Viasat Fotboll gratis genom programer Acestream.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2016-02-22 15:14
[QUOTE=Z_Z]Det är väl ändå rätt förståeligt? Om de alltid skulle visa de bästa matcherna med lagen flest ville se, hur värt vore det då för dem att ha andra utbud för just detta. Istället skulle du få se en höjning av priset för baspaketet. [/QUOTE] Givetvis är det så. Trist bara att jag som sliter för mitt bröd dagarna i ända skall behöva se matchen med en upplösning där jag kan räkna pixlarna på mina två händer. :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-22 15:09
Ter stegen Vidal-Piqué-Mathieu-Alba Rakitic-Busquets-Iniesta Messi-Suarez-Neymar Den bästa elvan imorn enligt mig. Kommer inte bli fly förbannad om Masche startar istället för Mathieu, men ser jag Alves i elvan... Så jävla bedrövlig den senaste tiden och tanken att han med sin usla speed 1v1 mot Oxlade eller Alexis... Nä fyy!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-22 15:06
Av någon anledning har jag en jävla känsla att Neymar kommer göra horhus med Arsenal imorn och bli matchens spelare. So many pictures in my head :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-02-22 15:02
@Erik Satie:


Det är väl ändå rätt förståeligt? Om de alltid skulle visa de bästa matcherna med lagen flest ville se, hur värt vore det då för dem att ha andra utbud för just detta. Istället skulle du få se en höjning av priset för baspaketet.
Barcelona LennyRomario
2016-02-22 15:01
@Reymar:

Och orkar man läsa några rader så säger han att det är svårare att få spelarna fokuserade emot Hull.

Låt inte medias idiotiska rubriker lura dig.
Barcelona Reymar
2016-02-22 14:56
Wenger: Hull more difficult than Barça. Källa Goal.

Wenger drar en kompany men tyvärr kommer MSN skicka dig till ålderdomshem där du tillhör!!!
Barcelona Barcelonistas
2016-02-22 14:32
Neymar JR - håller med dig angående Neymar han tog mycket ansvar när framför allt Messi var skadad och borta i två månader.
Barcelona Visca MSN
2016-02-22 14:30
Trevligt med en liten intervju med Arsenal-Redaktionen. Hur ser ni härinne på Hector Bellerin? Jag tyckte att han hade varit en trevligt komplement till högerbacken innan denna säsongen, men nu när vi har Roberto där har vi väldigt bra täckning. Tittar ofta på han i Arsenals mat her och tycker han är riktigt bra och sjuk snabb. Är det Barcelonamaterial eller vad tycker ni cules?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca MSN
2016-02-22 14:30
Trevligt med en liten intervju med Arsenal-Redaktionen. Hur ser ni härinne på Hector Bellerin? Jag tyckte att han hade varit en trevligt komplement till högerbacken innan denna säsongen, men nu när vi har Roberto där har vi väldigt bra täckning. Tittar ofta på han i Arsenals mat her och tycker han är riktigt bra och sjuk snabb. Är det Barcelonamaterial eller vad tycker ni cules?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-02-22 14:04
@dinho the artist:


Jag har också en bra känsla i magen. Jag tror på antingen ett oavgjort resultat (2-2) i en match där vi bränner mängder med chanser eller också en bekväm vinst med 2 bollar. Jag brukar generellt vara nervös inför dessa drabbningar men just nu så känns det oväntat bra i magen. Det är viktigt att vi har ett högt presspel för att vinna tillbaka bollen snabbt och inte låta Arsenal bli bekväma med bollen. Lyckas vi med detta så borde vi kunna göra en del mål framåt mot ett Arsenal som inte är så vana att försvara sig även om de lyckades bra med detta i hammamötet mot Bayern.
Barcelona wallmannen
2016-02-22 13:53
Enligt mitt sätt att se på saken hade Barca inte vunnit mot Las Palmas om Sandro och Munir fått 45 min.
Barcelona Messi Nr30
2016-02-22 13:36
Matchen mot Las palmas visa Arsenal att vi inte är odödliga bara man vågar visa sitt spel, vi alla och spelarna vet att dem underpresterade men detta påvisade ändå att vi inte är så odödliga som ibland media visar att vi är. Är medveten att spelarna ladda sina batterier inför champions league MEN det går inte att använda sig av den attityden som vissa spelare visade. Hellre låta spelarna vila och låta spelare som Munir eller sandro få spela minst 45 minuter, då har vi iallfall en säkerhet att dem kommer ge 100 i alla minuter dem är på plan. Jag hoppas vi är på topp för det var mot atletico madrid sist vi mötte ett lag som kan skapa riktiga problem för oss. Om Arsenal ska ha en chans så måste ramsey och coquelin vara på topp, imorgon kommer Arsenal gå all in dem vet att om du ska ha en chans att gå vidare så måste det bli en vinst imorgon på emirates
Barcelona LennyRomario
2016-02-22 13:29
MSN är säkerligen bäst genom tiderna rent statistiskt och rekordmässigt. Men inte känslomässigt, inte för mig. Vi hade redan världens bästa spelare genom tiderna och värvade sedan SN för ungefär 1.7 miljarder. Man borde nästan kunna kräva att de är bäst genom tiderna? Jag har svårt att börja älska en spelare bara för att han drar på sig en Barcelonatröja, på samma sätt som jag har svårt att börja hata James för att han drar på sig en Realtröja. När exempelvis Deco kom till Barcelona var han som ett oskrivet blad för mig, förutom det man såg av Porto i CL. Samma sak med Yaya och Alba (Inte sett mycket av honom innan). Och då kan man helt plötsligt bli förälskad i en spelare för att man varken vet eller sett mycket av honom tidigare, de är som ett tomt blad. "Problemet" när man värvar stjärnor av den här digniteten är att de inte är tomt blad, utan snarare fullklottrade. inte nog med att du sett dem spela, du har dessutom läst miljontals tecken om dem. Suarez och Neymar kände jag ingenting alls för när de spelade i Liverpool och Brasilien (ser aldrig santos), förutom att Suarez antagligen har problem. Så hur ska jag börja älska dem bara för att de sätter på sig Barcelonas tröja? Det går inte. Jag kan tycka att de rent objektivt är bra, viktiga för laget. Men det finns ingen kärlek. Och det är väl för passionen och känslorna man följer fotboll? Däremot om jag redan gillar en spelare så förstärks känslorna när de kommer till Barcelona. Ungefär som när man hade beundrat Villa länge och hoppades att Barcelona skulle värva honom. Eller om de skulle värva Aduriz som en supersub. Så jag har full förståelse för att någon som gillade Suarez i Pool är helt överlycklig nu när han äntligen är i Barcelona. Själv är jag helt känslokall, om han så slår jordens alla målrekord.
Barcelona Erik Satie
2016-02-22 13:19
@Junta Dimision:

Ja, men jag menar på gratiskanalerna. :(
Barcelona Junta Dimision
2016-02-22 13:18
@Erik Satie:

Jo då, Viasat Fotboll 20.45.
Barcelona Erik Satie
2016-02-22 13:16
Viasat är fan psykopater. De visar INTE matchen imorgon?!?!?
Barcelona Bosketts
2016-02-22 12:48
@enkos:


Tycker inte alls att han är naiv i sitt spel. Däremot är han ettrig. Och då händer det som hände i Guidetti-situation ibland. Samma ettrighet får honom att dra isär mittbackar, löpa ikapp kontringar och ständigt vara ett komplement till våra anfallare.

Du får ta att se helheten, och framför allt spelet utan boll, istället för att stirra på de (få) misstag han gör.

Alba är en av världens bästa på sin position, och jag skulle inte byta ut honom mot någon.
Barcelona Bosketts
2016-02-22 12:43
Visst var firma Messi/Etoó/Ronaldinho en magisk uppställning och fullkomligt livsfarliga. Men detta var när allt fungerade för dem, vilket det inte alltid gjorde. De peakade inte riktigt tillsammans.

De var i lite olika faser i sina karriärer. Messi var utomjordiskt bra som vanligt, men var väldigt ung och ibland lite för övermodig i sina beslut, Etoó var ständigt livsfarlig, men gjorde en hel del platta matcher där han missade ALLT. Ronaldinho var magisk, men bara under två säsonger egentligen.

Enligt mig kom R/E/M inte upp i samma extrema form som N/S/M visat denna, liksom förra, säsongen.
Barcelona enkos
2016-02-22 12:33
Alba får mycket beröm för sin offensiv liksom Ramos får. . Men som sagt blir jag rädd av bara tanken som han fällde Guidetti och som han slarvade mot Las Palmas. . Bara några exempel, men står fast att han är naiv och oförsiktig även om han lämnar hjärta på plan.
Barcelona neymar JR
2016-02-22 12:26
Kröjff Ja men nu förvränger du det och vinklar det för att det ska se bra ut för dig, exakt samma teknik använder du i varenda diskussion. Förutsägbar är du med för den delen, även nu när du blandar in andra användaren i en diskussion mellan oss. Varför inte passa på att använda sig av cheap shots när man kan va?! Nu när du började älta hösten så faller jag in och följer din tråd. För minst sagt skuttade du in med vitflagg och lovordade Neymar för höstens spel. Att han bar Barcelona på axlarna kan varenda en intyga, även du med tanke på din trångsynthet angående spelaren. Men det betyder inte att han gjorde allt, och inte någonstans skrev jag det. Men här kommer det löjligaste, ditt sätt att kategorisera användare. Neymar jr= idoliserar neymar *applåderar. Så hur ska jag kunna diskutera något med dig då din cirkel inte är sluten förrän du tar upp neymar (oavsett ämnet). Cudos till dig skicklig är du på det.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: