/spanien/barcelona/forum/2401.aspx/spanien/barcelona/forum/2401.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2016-02-22 15:06
Av någon anledning har jag en jävla känsla att Neymar kommer göra horhus med Arsenal imorn och bli matchens spelare. So many pictures in my head :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-02-22 15:02
@Erik Satie:


Det är väl ändå rätt förståeligt? Om de alltid skulle visa de bästa matcherna med lagen flest ville se, hur värt vore det då för dem att ha andra utbud för just detta. Istället skulle du få se en höjning av priset för baspaketet.
Barcelona LennyRomario
2016-02-22 15:01
@Reymar:

Och orkar man läsa några rader så säger han att det är svårare att få spelarna fokuserade emot Hull.

Låt inte medias idiotiska rubriker lura dig.
Barcelona Reymar
2016-02-22 14:56
Wenger: Hull more difficult than Barça. Källa Goal.

Wenger drar en kompany men tyvärr kommer MSN skicka dig till ålderdomshem där du tillhör!!!
Barcelona Barcelonistas
2016-02-22 14:32
Neymar JR - håller med dig angående Neymar han tog mycket ansvar när framför allt Messi var skadad och borta i två månader.
Barcelona Visca MSN
2016-02-22 14:30
Trevligt med en liten intervju med Arsenal-Redaktionen. Hur ser ni härinne på Hector Bellerin? Jag tyckte att han hade varit en trevligt komplement till högerbacken innan denna säsongen, men nu när vi har Roberto där har vi väldigt bra täckning. Tittar ofta på han i Arsenals mat her och tycker han är riktigt bra och sjuk snabb. Är det Barcelonamaterial eller vad tycker ni cules?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca MSN
2016-02-22 14:30
Trevligt med en liten intervju med Arsenal-Redaktionen. Hur ser ni härinne på Hector Bellerin? Jag tyckte att han hade varit en trevligt komplement till högerbacken innan denna säsongen, men nu när vi har Roberto där har vi väldigt bra täckning. Tittar ofta på han i Arsenals mat her och tycker han är riktigt bra och sjuk snabb. Är det Barcelonamaterial eller vad tycker ni cules?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-02-22 14:04
@dinho the artist:


Jag har också en bra känsla i magen. Jag tror på antingen ett oavgjort resultat (2-2) i en match där vi bränner mängder med chanser eller också en bekväm vinst med 2 bollar. Jag brukar generellt vara nervös inför dessa drabbningar men just nu så känns det oväntat bra i magen. Det är viktigt att vi har ett högt presspel för att vinna tillbaka bollen snabbt och inte låta Arsenal bli bekväma med bollen. Lyckas vi med detta så borde vi kunna göra en del mål framåt mot ett Arsenal som inte är så vana att försvara sig även om de lyckades bra med detta i hammamötet mot Bayern.
Barcelona wallmannen
2016-02-22 13:53
Enligt mitt sätt att se på saken hade Barca inte vunnit mot Las Palmas om Sandro och Munir fått 45 min.
Barcelona Messi Nr30
2016-02-22 13:36
Matchen mot Las palmas visa Arsenal att vi inte är odödliga bara man vågar visa sitt spel, vi alla och spelarna vet att dem underpresterade men detta påvisade ändå att vi inte är så odödliga som ibland media visar att vi är. Är medveten att spelarna ladda sina batterier inför champions league MEN det går inte att använda sig av den attityden som vissa spelare visade. Hellre låta spelarna vila och låta spelare som Munir eller sandro få spela minst 45 minuter, då har vi iallfall en säkerhet att dem kommer ge 100 i alla minuter dem är på plan. Jag hoppas vi är på topp för det var mot atletico madrid sist vi mötte ett lag som kan skapa riktiga problem för oss. Om Arsenal ska ha en chans så måste ramsey och coquelin vara på topp, imorgon kommer Arsenal gå all in dem vet att om du ska ha en chans att gå vidare så måste det bli en vinst imorgon på emirates
Barcelona LennyRomario
2016-02-22 13:29
MSN är säkerligen bäst genom tiderna rent statistiskt och rekordmässigt. Men inte känslomässigt, inte för mig. Vi hade redan världens bästa spelare genom tiderna och värvade sedan SN för ungefär 1.7 miljarder. Man borde nästan kunna kräva att de är bäst genom tiderna? Jag har svårt att börja älska en spelare bara för att han drar på sig en Barcelonatröja, på samma sätt som jag har svårt att börja hata James för att han drar på sig en Realtröja. När exempelvis Deco kom till Barcelona var han som ett oskrivet blad för mig, förutom det man såg av Porto i CL. Samma sak med Yaya och Alba (Inte sett mycket av honom innan). Och då kan man helt plötsligt bli förälskad i en spelare för att man varken vet eller sett mycket av honom tidigare, de är som ett tomt blad. "Problemet" när man värvar stjärnor av den här digniteten är att de inte är tomt blad, utan snarare fullklottrade. inte nog med att du sett dem spela, du har dessutom läst miljontals tecken om dem. Suarez och Neymar kände jag ingenting alls för när de spelade i Liverpool och Brasilien (ser aldrig santos), förutom att Suarez antagligen har problem. Så hur ska jag börja älska dem bara för att de sätter på sig Barcelonas tröja? Det går inte. Jag kan tycka att de rent objektivt är bra, viktiga för laget. Men det finns ingen kärlek. Och det är väl för passionen och känslorna man följer fotboll? Däremot om jag redan gillar en spelare så förstärks känslorna när de kommer till Barcelona. Ungefär som när man hade beundrat Villa länge och hoppades att Barcelona skulle värva honom. Eller om de skulle värva Aduriz som en supersub. Så jag har full förståelse för att någon som gillade Suarez i Pool är helt överlycklig nu när han äntligen är i Barcelona. Själv är jag helt känslokall, om han så slår jordens alla målrekord.
Barcelona Erik Satie
2016-02-22 13:19
@Junta Dimision:

Ja, men jag menar på gratiskanalerna. :(
Barcelona Junta Dimision
2016-02-22 13:18
@Erik Satie:

Jo då, Viasat Fotboll 20.45.
Barcelona Erik Satie
2016-02-22 13:16
Viasat är fan psykopater. De visar INTE matchen imorgon?!?!?
Barcelona Bosketts
2016-02-22 12:48
@enkos:


Tycker inte alls att han är naiv i sitt spel. Däremot är han ettrig. Och då händer det som hände i Guidetti-situation ibland. Samma ettrighet får honom att dra isär mittbackar, löpa ikapp kontringar och ständigt vara ett komplement till våra anfallare.

Du får ta att se helheten, och framför allt spelet utan boll, istället för att stirra på de (få) misstag han gör.

Alba är en av världens bästa på sin position, och jag skulle inte byta ut honom mot någon.
Barcelona Bosketts
2016-02-22 12:43
Visst var firma Messi/Etoó/Ronaldinho en magisk uppställning och fullkomligt livsfarliga. Men detta var när allt fungerade för dem, vilket det inte alltid gjorde. De peakade inte riktigt tillsammans.

De var i lite olika faser i sina karriärer. Messi var utomjordiskt bra som vanligt, men var väldigt ung och ibland lite för övermodig i sina beslut, Etoó var ständigt livsfarlig, men gjorde en hel del platta matcher där han missade ALLT. Ronaldinho var magisk, men bara under två säsonger egentligen.

Enligt mig kom R/E/M inte upp i samma extrema form som N/S/M visat denna, liksom förra, säsongen.
Barcelona enkos
2016-02-22 12:33
Alba får mycket beröm för sin offensiv liksom Ramos får. . Men som sagt blir jag rädd av bara tanken som han fällde Guidetti och som han slarvade mot Las Palmas. . Bara några exempel, men står fast att han är naiv och oförsiktig även om han lämnar hjärta på plan.
Barcelona neymar JR
2016-02-22 12:26
Kröjff Ja men nu förvränger du det och vinklar det för att det ska se bra ut för dig, exakt samma teknik använder du i varenda diskussion. Förutsägbar är du med för den delen, även nu när du blandar in andra användaren i en diskussion mellan oss. Varför inte passa på att använda sig av cheap shots när man kan va?! Nu när du började älta hösten så faller jag in och följer din tråd. För minst sagt skuttade du in med vitflagg och lovordade Neymar för höstens spel. Att han bar Barcelona på axlarna kan varenda en intyga, även du med tanke på din trångsynthet angående spelaren. Men det betyder inte att han gjorde allt, och inte någonstans skrev jag det. Men här kommer det löjligaste, ditt sätt att kategorisera användare. Neymar jr= idoliserar neymar *applåderar. Så hur ska jag kunna diskutera något med dig då din cirkel inte är sluten förrän du tar upp neymar (oavsett ämnet). Cudos till dig skicklig är du på det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-02-22 11:55
enkos

Alba är tillsammans med Alaba i Bayern världens bästa vänsterbackar. Om Alba får dig att bli orolig över vänsterkanten så vet jag inte vad du förväntar dig att någon annan spelare skulle kunna uträtta på samma position. Om du inte trollar, vilket jag tror att du gör, så kan du väl ge förslag på någon annan du vill se på vår vänsterbacksposition.
Barcelona Gabriel
2016-02-22 11:53
När forumsmedlemmar här inne "bråkar" över vem av Neymar och Messi som är bäst, vilket lag mellan Pep och Luchos Barça som är bäst osv så är det ett rätt så tydligt bevis hur bra det går för laget nu. Det finns liksom inget att klaga över. Cupfinal, 9 respektive 8p's försprång i ligan och CL match imorgon mot Arsenal. Annat var det när laget var i ständigt kaos förr i tiden. Då bannemig fanns det inte tid att gå loss på varandra över små bagateller, det fanns mycket att diskutera. Nu måste man skapa "problemen" själva.

Ha en bra dag alla.
Visca!
Barcelona dinho the artist
2016-02-22 11:41
Trevligt att se er alla igen Culés! Varit borta en bra tid och även om jag läst en del har jag inte bemödat mig med att skriva, tyvärr.

Vad tror ni om morgondagens match? Hur är känslan osv? Själv tror jag på en vinst, det gör jag verkligen. Om det blir en behaglig sådan eller ej har tyvärr inte magen svarat på än, men jag lovar att återkomma när den bestämt sig.
Barcelona Kröjff
2016-02-22 11:32
@neymar JR:
neymar JR Överskatta inte dig själv. Jag känner mig inte ”träffad”. Tycker bara att ”folk” som raljerar och kallar andra på forumet för ”svin”, bör få sitt tryne nedtryckt i dyngan och äta upp sina egna ord. Och det med råge. Å, nej, som jag tidigare påtalat för dig men som du uppenbarligen inte minns, så sparar jag vare sig andras eller mina egna inlägg på vare sig papper eller hårddisk. Däremot händer det någon gång att jag söker på ett visst datum, då Barca spelat oavgjort eller t o m förlorat. För att se vad en eller annan skrev i all den stund denne sen lite senare, börjar slå sig stolt för bröstet och häcklar eventuella kritiker av den guru till tränare, som han själv inte dragit sig för att såga jäms med fotknölarna i kraft av diverse skällsord. Jag kom mycket väl ihåg vem det var som kallade Enrique både det ena å andra om än inte ”svin”, när det gick dåligt (höstas!). För att sen stoltsera med att vara tränarguruns främste anhängare; Grande Lucho! Och det utan några som helst minnesanteckningar. Men om jag väljer att använda mig av citationstecken, så vill jag självfallet försäkra mig att jag återger vad som skrivits tidigare av vederbörande, ordagrant. Då, men bara då, söker jag citat som alltså finns sparade på forumet och inte på min hårddisk. I ditt fall har jag emellertid inte behövt göra mig det besväret. För när någon skriver att Neymar burit Barca på sin axlar ”hela hösten”, finner jag det så anmärkningsvärt, att jag med lätthet lägger sådant på det minnet vi har i den mjukvara vi vanligtvis brukar kalla hjärna. Jag behöver med andra ord inga som helst moderna hjälpmedel för att med lätthet komma ihåg den sortens smått sanslöst grova överdrifter (eller analyser”om du så hellre vill). Men envisas du, kan jag givetvis söka på den match och det datum som då du passade på att raljera över att Coach Pep vid helt fel tidpunkt beskrev Neymar som en överskattad dribbler; det var mot ett kraftigt försvagat och vilset Valencia vill jag minnas. För att via den omvägen kunna uppge exakt klockslag när du pytsade in ett inlägg där du påstod att Neymar hade tagit på sig den väldiga bördan att bära storlaget Barca på sin taniga skuldror, ”hela hösten". Till sist ett råd: Du borde sluta....
Barcelona LeoMessi
2016-02-22 11:32
Enkos Är du helt seriös eller blandar du ihop Alves och Alba nu?? Alba är en av dom som sköter sin defensiva uppgifter bäst! Jag har egentligen ingen lust att förklara varför du har så jävla fel där men du är nog den enda som tycker att Alba är den som brister i defensiven mellan han och Alves. Snarare är det Alba som är först på plats när det kommer till att stoppa kontringar då han hinner fram till bollen innan någon annan gör det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-02-22 11:01
Vi får snacka om Alves hur mycket vi vill men enligt mig är det Alba som är vår svaga punkt och det är på Albas kant som farligheter oftast kommer då han brister i koncentration och agerar ofta naivt när han ska slå iväg bollen eller rensa. Imorgon är jag orolig att Arsenals högerkant kommer att ha lekstuga på vår vänsterkant .. jag hade hellre spelat med nån annan som vänster back.
Barcelona Thierry Henry
2016-02-22 10:07
@neymar JR:


Ronaldinho va ineffektiv om någon. Messi likaså på den tiden. Etoo kunde även han missa än del. Du kan inte komma ihåg allt för detaljerat från den tiden om du tror att dom va effektivare än vår trio idag. Den trion vi har idag skapar fler chanser, gör fler mål, står för en större procentuell målskörd av lagets total än va REM gjorde och är allmänt mer spektakulära (dock smaksak det sista). Jag anser det va ett skämt att jämföra dom 2. Man låter sin personliga preferens av spelare gå före tydligt talande fakta. Jag har alltid haft väldigt svårt för det personligen.
Barcelona neymar JR
2016-02-22 09:58
Ett skämt? Detta är fotboll va? Folkets sport? Innebär det inte då folkets bedömning? Inte så att jag säger den som håller MSN högst är en pajas va. Personligen håller jag REM högre, vad den ene och den andre håller högre kvittar för mig. REM tillfredsställde min fotbollslust mer frekvent och nådde högre klimax. Jag förstår att du håller MSN helt klart, har absolut inget emot det. Problemet med jag har med MSN, speciellt suarez/neymar är att dom kan misslyckas med så simpla saker. Ineffektiviteten är också ett stort bekymmer, visst radar dom upp chanser men ack vad alla 3 missar. När REM tog tag i det så dödade dom anfallen oftast med bollen i mål. Neymar kan ju leva i sin egna värld och tappa bollen vips en farlig kontring. Suarez dåliga touch/passningar leder direkt till en farlig kontring. Messi attityd och lojhet brukar leda till en kontring. Visst är MSN något vackert att beskåda, men samtidigt så är dom orsaken till Hawaii fotbollen vi får beskåda på gott och ont.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* el Jefecitos hesa röst
2016-02-22 09:45
@enkos:Kan inte du som är så kaxig och redan vet att allt är klart sätta 30 laxar på det så får du ju enligt dig en garanterad utdelning på 1200 krt på bara 2-3 månader enligt odds - bättre än dom flesta fonder! Bifoga gärna en screen save på ditt bet
Barcelona Thierry Henry
2016-02-22 09:40
@neymar JR:Att jämföra MSN med någon annan anfalls trio är ett skämt. Messi (tidernas bästa fotbollspelare) är i sin peak just nu och han har sällskap av världens bästa striker och det kanske största löftet Brasilien fått fram sen Ronaldo (den riktige).
Ingen annan anfalls uppsättning har någonsin kompletterat vann så bra som vår gör. Haft så bra samarbete och vart så konsekvent i sina prestationer som vår MSN. Ingen annan anfalls uppsättning har heller haft den individuella skickligheten som dessa 3 har. Jag har upplevt mycket i mitt liv som supporter. Men det man bjuds på nu vecka ut och vecka in från dessa 3 herrar har jag aldrig upplevt förut. Det är magi. REM med all respekt och trots deras individuella skicklighet va aldrig ens i närheten av dessa höjder. Ronaldinho va en enmans show på den tiden. Samarbetet mellan dom 3 va mediokert som bäst.
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2016-02-22 09:28
Vill minnas att sådana ledningar som denna har tappats tidigare. Har för mig att det inte var så längesen vi kom ikapp real som hade en stor ledning i ligan och även tvärtom att real faktiskt kommit ikapp Barca vid en stor ledning.

Oavsett om minnet sviker mig eller om den har rätt så ska man inte fira för tidigt. Jag liksom många härinne (kanske till och med alla?) har en positiv känsla som säger att vi kommer vinna ligan. Ett försprång som denna ska man inte släppa. Men likt förbannat är det inte omöjligt att det händer, trots att sannolikheten är låg.

Kommer inte påstå att jag väntar tills ligan är teoretiskt avgjord innan jag firar, men jag firar när den är praktiskt avgjord. När det är 5-6 matcher kvar och vi (förhoppningsvis) har kvar denna ledning så kommer jag utan minsta tvivel att fira ligasegern. Men med 13 matcher kvar är 8 poäng rätt så lite och jag väljer därför att avvakta med mitt firande. Är jag feg för det eller är det jag som är realistisk? Tveksam på att vi någonsin kommer ha ett gemensamt svar till den frågan.
Barcelona neymar JR
2016-02-22 08:29
Kröjff Nu tänker jag svara dig på en tidigare fråga du har haft uppe i forumet. Angående vilken trio som är den bästa. Där är jag inne på samma linje som du, speciellt med tanke på att Ronnie/eto hade betydligt bättre bollkontroll än neymar/suarez. Det fick det hela se så mycket elegantare ut. Det är svårt att tävla med MSN;s siffror, men R.E.M trion var betydligt mer konstnärlig. PS: börjar få grepp om detta med punkter!.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: