/spanien/barcelona/forum/24006.aspx/spanien/barcelona/forum/24006.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Akram
2007-07-21 23:20
Utan boll vinner nog Henry, Med boll vinner nog Messí.

Men det är en madridistas åsikt, den kanske inte gäller härinne. ;-)

Barcelona Més que un club / Messi
2007-07-21 23:12
R.Hyder.

Puyol är inte seg han heller, eller tror du han hade haft någon chans. 400 m, hade Henry tagit hem utan några som helst problem.
Barcelona r.Hyder
2007-07-21 23:05
Més que un club / Messi

Ja, det skulle vara oerhört intressant. Vem tror ni vinner 100m om alla är i form? Eto'o eller Henry tror jag. Skulle jag välja en skulle det bli lejonet Samu. Han har i varje fall en snabbare accerlation.
Barcelona Més que un club / Messi
2007-07-21 22:51
Är det någon här inne som har någon länk där man kan titta på spelarnas resultat i olika tester Ex 100 m, det här tror jag inte ens Rambla hittar (hehe)

Tacksam för svar.

Visca el barca.
Barcelona Kamelen
2007-07-21 22:50
Hoho! Arsenals nya tredjeställ är en 'aning' likt våra ordinarie.
Delarocha
2007-07-21 22:02
Har visserligen lagt upp den här länken en gång förrut men den är så sanslöst jävla rolig och vidrig.

Hahaha
Barcelona Barcelonito
2007-07-21 21:14
På den här hemsidan kan ni köpa gamla Barcalegenders plancher som är signerade. Abelardo, Popescu, Blanc, Guardiola..
Tycker att det e fint att ha dem :)
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-21 20:56
Rijkaard fick faktiskt en fråga om Madrids nya tränare och vad han tyckte om honom. Hans svar kan du nog nästa räkna ut.

Rijkaard:
Jag har endast åsikter om mitt egna lag. Jag tror att han är en optimal tränare för Real Madrid och han kommer att vara mycket motiverad att jobba som tränare där. Han kommer att trivas bra.
Barcelona Barcelonito
2007-07-21 20:48
Rambla:

Väl, spännande säsong väntar. Båda satsar på Ligan OCH Champions League. Spelarmässigt just nu så är Barca lite överlägsna. Men det var vi förra säsongen med.

Men nu är skillnaden det att våra nyförvärv har tränat dagar innan samlingen. Det visar bara hur hungriga spelarna kommer att vara och att det inte kommer vara så lätt att ta en plats i startelvan. Förhoppningsvis så hittar Rijkaard ett system som gör alla nöjda.

Känns skönt att Rijkaard inte alls ville svara på frågor om Madrid. Nu är vi i förarsätet, Vill Madrid hänga med får de köra med bättre spelare än Marcelo och Gago i startelvan.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-21 20:40
Barcelonito:

Det är inte Schuster i sig, utan mera hur traditionerna ser ut hos Madrid. Det finns i väggarna långt ner i katakomberna på Bernabeau. Alla inom klubben verkar drillas på de sättet. Känns lite som om de har utbildats hur de ska hantera media PR-mässigt. Alltid kritiska, negativa och nästan förlöljigade kommentarer när de får frågor om Barcelona. Inte alltid kanske, men väldigt ofta. Speciellt när de känner sig hotade och underlägsna, vilket visserligen inte har varit allt för ofta under årens lopp.
Barcelona Barcelonito
2007-07-21 20:35
Rambla

schuster av alla borde inte börja prata om Barcelona. Det har nog mycket att göra med hans utgång från Barca. Sen dess har han alltid velat sänka Barcelona. Men är medlem för att det är en del av hans liv säger han.

Men vet du vad jag misstänker?
Jo, Du kommer ihåg att Real förra säsongen fick för sig att de KAN vinna ligan. Då började hela Cirkusmadrid prata skit i media om Barcelona. Från Calderon till Casillas och deras avbytare.

Nu misstänker jag att i o med Barcas heta värvningar och Reals misslyckande att värva Kaka, Fabregas och många fler, att de vill börja redan från försäsongen att sätta den pressen på Barca. Redan nu har han alltså börjat snacka skit om Barcelona. Det lär fortsätta...

Barca borde kanske gjort samma sak när man vann mot dem med 3-0 borta och förnedrat och snackat skit om Real i media. Men dock har vår president klass liksom våran tränare.

Desperata kommentarer från Schuster....
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-21 20:23
Barcelonito:

Ganska kul att Schuster nästan i sin första intervju på tradionellt marängvis också genast måste säga något negativt om Barcelona och deras värvningar. Där han var så säker på att Henry bara kommer vara negativt för Barça. Ingen klass och värdighet som vanligt.

Laportas härliga replik. De vita blir nog gärna påminda om att deras tränare är socio hos rivalerna. :D

"On the subject of Madrid, Laporta offered a salute to Bernd Schuster, the new coach at the Bernabeu. Schuster has famously played for both of Spain's biggest clubs and famously has retained his Barca membership card despite being boss at Los Merengues.

Laporta said of this, "He's trainer of Real Madrid, with whom we have a fierce rivalry, but also a mutual respect. It satisfies me that he's kept his membership card."

Barcelona Barcelonito
2007-07-21 20:16
Jag kan fortfarande inte glömma Emersons kommentar idag :D Så jag måste skriva det igen:

"We did not win the championship this year, it was Barcelona that lost it."

haha... Lika rolig varenda gång :D Dröjer länge innan hela Madrid känner sig som vinnare igen.
Barcelona Captain Fantastic!
2007-07-21 20:13
Rambla

Jo tack, det var nog bara väldigt få som du sa, jag tycks dock inte ha funnit någon på Bojan och G2S, förhoppningsvis så ser man några imorrn.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-21 20:05
Det finns ju bilder på dem, bla på officiella websiten och även här. Kanske inte lika många bilder bara.

Alla sju canteranos får följa med till träningslägret i Skottland nästa vecka.
Barcelona Captain Fantastic!
2007-07-21 20:01
Barcelonito

Ok, då förtstår jag, jag antar att det samma gäller Bojan. Då måste det ha varit så att fotograferna aldrig fångade några bilder på de.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-21 19:59
Nya skatteregler i Portugal satte stopp för Maxis lån till Sporting. Det blev för dyrt för dem att betala hans lön, trots att de antagligen bara skull betala 1/3 av den. Han har ryktats till Marseille.

Både Giovani och Bojan var med på träningen idag. Giovani ingick i den grupp som fick gå igenom medicinska tester idag (se länk). Även nya målvakten Olazábal, Marc Valiente, Marc Crosas, Jesús Olmo och Dimas var med under dagens träning.
Barcelona Barcelonito
2007-07-21 19:47
Maxis lån blev inte av för att Sporting inte ville betala tillräcklig del av hans lön. Men det e långt kvar tills fönstret stänger. Tror att Barca säljer honom till den första intresserade klubben. Hehe även om han inte alls har spelat många matcher i Barca så vet jag inte varför jag tycker om den killen. Det kan ju vara för hans mål och gesten mot Chelsea :D

Dos Santos är i Barcelona och tränade. Han kommer att ingå i truppen nu så han offeciell A-lagsspelare nu. Han är avbytare till kantspelarna dvs. Messi, Ronaldinho och ev. Henry. Hoppas bara att hans medborgarskap fixar sig snart, så även Ronaldinho och Eto'os.
Barcelona Captain Fantastic!
2007-07-21 19:46
Kamelen/

Jo, att Maxi var påväg till Sporting visste jag, jag hade till och med för mig att den dealen redan var färdig. Gissa min förvåning då jag sedan ser Maxi på träningen med alla andra :)

Börjar nästan tro att vi kommer att ha kvar honom även denna säsong, jag har inte läst om något annat lags intresse. Kanske bra trotts allt i slutändan då vi kan bredda truppen än mer...
Barcelona Kamelen
2007-07-21 19:35
Maxí vart ju på väg till Sporting på lån och det snackade om att de skulle betala 30% av hans lön under tiden han är där. Vad är det för jävla deal? Tror knappast han har någon större framtid i Barça-tröjan så varför säljer man honom inte? En annan idé är att låta han stanna så att han kan kämpa om en plats. Dock lär han väl inte hamna högt upp på forwardrankingen.
Barcelona Captain Fantastic!
2007-07-21 19:02
Glömde tillägga i mitt förra inlägg. Vad händer med Maxi? Blir han något Saviola-liknande fall där han inte kan lämna pågrund av att ingen klubb vill köpa honom? Det kan vara bra att bredda truppen med honom och köra honom i de lite mindre matcherna (han brukade aldrig klaga på speltid), men samtiigt så måste vi ju betala ut hans lön...
Barcelona El Culé
2007-07-21 18:46
Ämne: Är det någon som har....
Mycket fina Barcelona bakgrunder för er som är interesserade.
Barcelona el Flaco
2007-07-21 18:35
Spike Lee är även en god vän till Henry så det har säkert också spelat in.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-07-21 18:28
Rambla

Spike lee gillar fin fotboll :D, han sågs ha på sig Arsenal tröjan under inspelningen av insider med denzel.

Kan man klandra killen?

:D
Barcelona Captain Fantastic!
2007-07-21 18:25
Vad har hänt med Bojan och G2S? De finns inte med på någon utav de bilder Sport lagt upp. Var de med på träningen idag eller var det bara taskig fotografering, som valde att basera alla bilder med Henry, Ronaldinho och Eto'o inkluderade i varenda en?

Jag kan förstå om G2S inte är med, då han just kommit tillbaka från Kanada, men Bojan har ju vilat från erbjudande till spel i nästan varenda spanskt-landslag, bara för att vara iform för försäsongen.

Riktigt grymma bilder alla postat här annars. Jag ser att Iniesta blivit av med den lilla färg han hade för någon vecka sedan, han är tillbaka i gammalt gott slag :D
Barcelona Klint
2007-07-21 18:22
Ämne: har någon barca hymn....
Jupp jag har den. Men vetifan hur jag ska skicka den till dig.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-21 18:20
Först Snoop Dog och nu Spike Lee som culé. ;)
Villarreal barcafillan
2007-07-21 18:17
Ämne: Är det någon som har....
www.lionelmessi.org

fett många feta bilder
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-21 18:15
Ämne: Är det någon som har....
Där hittar du lite wallpapers, säkert också några på Messi.
Barcelona Barça idag, imorgon och för alltid
2007-07-21 17:52
Ämne: Här är en video på H....
Barcelonito:

Här är en video från Ronaldinhos presentation :) Den är så klart inte alls relevant, men det är kul att se hur extremt glad han var!
Annons: