/spanien/barcelona/forum/23998.aspx/spanien/barcelona/forum/23998.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nemo
2007-07-19 17:31
Konkurrensen på anfallet är inte lika intensiv som i backlinjen. Abidal, Sylvinho, Puyol, Marquez, Milito, Thuram, Zambrotta, Oleguer och Belletti.

Hmm...
Barcelona Nemo
2007-07-19 17:24
Folk pratar väldigt mycket om att vår trupp är för bred och att de finns för många stjärnor.

Kommer ni ihåg förra säsongen? När nyckelspelare blir skadade då är inte truppen så bred längre. Henry kan spela på alla de 3 offensiva platserna.

Bådar bara gott.

Mest intressant ska bli att se backlinjen nästa säsong.
Barcelona Kapten11
2007-07-19 17:18
Tror inte att jag kan komma på nån enda match där Iniesta har petat Deco, om inte Deco är halvskadad eller behövt vila.
Sen så har ju Rijkaard försökt att få in Iniesta på lite andra positioner, men aldrig på Decos bekostnad. Blir intressant att följa om så blir fallet även denna säsong.
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-19 16:36
En icke Barcelona frâga. Ser att Atletico Madrid är väldigt nära att sälja sin arena Vicente Calderón, för att flytta ut i de yttersta förorterna. Trist utveckling. ´Deras arena ligger coolt utmed floden och en av stadens stora motorvägar dundrar in under tribunläktaren och man fâr nâgon halvsekund att se lite av stadion. Det är nâgot visst att arenan ligger i stan och man smidigt kan ta sig dit efter att ha laddat pâ lämpligt sätt och inte sitta i en dryg timme pâ tunnelbana eller tâg. Det ger även en identitet med staden, att verkligen vara ett stadslag. De "riktiga" infödda Madridborna är pâfallande ofta colchoneros (Atletí fans)
Mâ Barça alltid spela i staden och mâ arenan alltid heta Camp Nou (även om den nu är 50 âr).
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-19 16:27
Sergi Bruguera, du har PM.
Real Madrid Sergi Bruguera
2007-07-19 16:16
Tjena alla sköna cúles! Jag var i Barcelona en vecka nyligen och då fick jag idén att åtminstone göra en termin av mina sjukgymnaststudier där så därför har jag lite frågor om livet där som jag hoppas att ni kan svara på, kanske via pm för att inte komma för långt ifrån fotbollen (även om detta ju är "més que un club" ;)). 1: Det verkar som att skolspanskan funkar, är det så viktigt att kunna katalanska där? 2: Om man köper lägenhet där betalar man bara den engångssumman eller är det hyra som i min svenska bostadsrätt? 3: Hur tror ni chanserna är att praktisera med det medicinska teamet? ;)

Tack på förhand!
Visca el Barça!
Barcelona Guardiola#4
2007-07-19 15:59
Här är Gaby Militos presentation:)
kolla länktips
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-19 15:40
Men... Det skulle ju vara kära bekymmer om vi hade alla spelare tillgängliga alltid. Minnet är kort.
Man mâste räkna med att det saknas i alla fall en spelare i varje lagdel i princip alltid. Detta pga skador, avstängningar, afrikanska mästerskap o.s.v. Ibland är det fler och dà blir det tungt (ringer nâgra klockor frân de tvâ sista âren)Redan nu kan vi ju se att Puyol inte är tillgänglig i säsongsupptakten och likasâ Henry och d har säsongen inte börjat än.
I dagens toppfotboll med mânga matcher och pajasturneringar vinner man ligan pâ bredd. Att ha fler än elva toppspelare.
Om sedan man mâste sitta pâ bänken nâgon gâng sâ är det bara att vänja sig. det händer i alla toppklubbar att en riktigt bra spelare fàr sitta nâgra matcher pâ bänken.
Det gäller ju ocksâ att ha slagkraftiga alternativ när det lâser sig taktiskt. Det har gnällts pâ Rijkaards inte gjort nâgra riktiga taktiska drag i âr men ärligt talat har han ibland inte haft sâ jäkla mânga val.
Barcelona Barcelonito
2007-07-19 15:34
Nu har Laporta kommenterat Iniestas framtid. Han stannar i Barcelona för alltid.

"Iniesta is not for sale. He is part of the heart of Barça and is a key player for us," the Barça president explained."


"He is destined to end his career here."
Barcelona Y. Toure (17)
2007-07-19 15:34
PILMA

jo det gör jag, men det gör inte rijkaard
Barcelona Barcelonito
2007-07-19 15:32
om vi spelar med 2 backar så får Iniesta också plats.

Jag tycker att man ska lägga ner det där med startelvan o Iniestas roll i laget. Det får vi se väldigt snart. Försäsongsmatcherna börjar snart. Då måste Rijkaard börja med ett system som han ska använda. Inom 2-3 veckor så vet vi allt.
Barcelona PILMA
2007-07-19 15:26
Y. Toure (17)
dock Iniesta är borta i din startelvan!!!
Föredrar du Deco före Iniesta???
Barcelona Patrik
2007-07-19 15:25
Iniesta kommer (som vanligt) att vara den spelare som har fått mest speltid när säsongen 07/08 summeras ihop. Med reservation för långtidsskador.
Real Madrid obbe
2007-07-19 15:18
Jag vet att rijkaard roterar mycket, men det är ändå många bra spelare som annars är givna som för börja på bänken, men så är det förvisso i alla storlag.

Men just Iniesta är jag inte säker ses som startspelare i första hand, men vi får se..
Barcelona Holländaren
2007-07-19 15:16
Ämne: obbe

Rijkaard rot....
Det är möjligt att Sylvinho är en ledare. Det är väl bara bra i så fall. Rijkaard brukade väldigt ofta prata med Gio också, och någon gång med Zambrotta, och med Oleguer också. Belletti, not so much. Känns som han kör sitt eget race ändå.
Real Madrid obbe
2007-07-19 15:15
Rambla// vad är det som säger att du har rätt, som sagt Det är egentligen bara rijkaard som vet hur han vill ha laget, jag tänker bara logiskt, anledningen till att man petat xavi då och då är för att han dras med mycket småskador, annars startar han ofta..
Barcelona Barcelonito
2007-07-19 15:14
obbe

Rijkaard roterar alltid spelarna. Det återstår att se vilket system man spelar med och villka som spelar. Ingen av oss kan svara på det tyvärr. han kanske inte byter system och roterar los 4 fantasticos. Vem vet?

Holländaren: Rijkaard har uttalat sig om Sylvinho ett par gånger och sagt att han e en stor ledare i omklädningsrummet. Sen så ser jag aldrig honom prata med Belletti, Zambrotta eller Gio så mycket. Men ofta ofta med Sylvinho
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-19 15:11
Ämne: Så ni tror att inies....
Du har så j-a fel så att det inte ens är lönt att diskutera.

Dessutom, Iniesta har petat både Xavi och Deco tidigare. Du har inte en susning om hur Rijkaard tänker spela. Vad vet du om att han tänker köra med de 4 samtidigt på planen? Henry har inte spelat på 4 månader och säger själv senast idag att han ännu inte på långa vägar kan konkurrera på allvar om en startplats.

Som sagt, jag är inte det minsta orolig. Dessutom, ska det bli jävligt skönt när Rijkaard bevisar för alla belackare och självutnämda experter, att man visst kan ha 4 så bra spelare i truppen som de i anfallet. Ska bli underbart att se hur han lyckas. :D
Barcelona Holländaren
2007-07-19 15:08
Ämne: haha Rambla förlåt, ....
Nä, det är inga problem, anledningen till att Rijkaard pratar ofta med ytterbackar är för att de är närmast honom. Verkar jobbigt att vinka till sig typ Eto'o som är 50 meter bort.
Real Madrid obbe
2007-07-19 15:08
Så ni tror att iniesta ses som en startspelare säsongen 07/08, tänk logiskt, Xavi petar man inte, sen måste man ha någon defensiv länk mellan förvar och mittfält i en sådan offensiv uppställning som ni kommer ha, alltså iniesta får börja på bänken oftast..
Barcelona ElCapitan
2007-07-19 15:02
Då har vi officiellt två krulltottar i mittförsvaret =) de två måste vara alla forwards mardrömmar just nu...
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-19 15:00
Sköna bilder på Eto'o på Robben Island, Sydafrika.

"Cameroon football player Samuel Eto'o (L) and FIFA Vice president Jack Warner (R) kick 89 balls, 18 July 2007 at Robben Island prior a ceremony where FIFA will give honorary membership to the former prisoners team Makana F.A. and ahead of a football match between Africa XI and World XI to celebrate former South AFrican president Nelson Mandela's 89th birthday."
Barcelona El Culé
2007-07-19 15:00
Ämne: Synd att en bra spel....Är nog beredd att inte hålla med dig.
För det första så har vi också Deco på mitten.

Iniesta är enligt mig inte på något sätt sämre än Xavi. Jag anser att Xavi har mer rutin, men om Iniesta bara håller i så är platsen given för honom i framtiden. Och som Rambla säger nedan, han har inte fått lite speltid heller.

Jag hade faktist inte haft något emot att i år testa ett system med en tre backslinje bestående av Puyol-Milito och Abidal för att få in en man till på mittfältet.

Mister vet vad han gör så det är bara att luta sig tillbaka och se vad som händer.

Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-07-19 14:59
Fyfan va många folk de dök up när Milito presenterades.

Se länk.

:D
Barcelona Barcelonito
2007-07-19 14:59
Rubén

Jag är mest stolt över hans kommentarer om Nelson Mandela. Den delen som du inte har tagit upp. Det är den delen som förklarar hans personlighet.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-19 14:57
obbe,

men snälla. Kan du inte lägga ner domedagsprofetiorna här inne? Du har precis som vi andra inte en susning om hur mycket speltid Iniesta kommer att få nästa säsong. Förra säsongen fick han mest speltid tillsammans med Xavi. Säsongen innan fick man mindre speltid. Har du någonsin hört honom beklaga sig?

Om han nu är självskriven i startelvan i landslaget, måste det ju innebära att han fått ganska så mycket speltid i klubblaget, eller?

En sak kan du dock vara säker på, oavsett om Madrid skulle lägga upp €60m så hade de fått nobben av Iniesta. Garanterat!
Barcelona Barcelonito
2007-07-19 14:56
obbe

Eftersom han har fått nytt nummer och sagt att han aldrig kommer att lämna Barcelona så vill jag tro att han inte går någonstans. Sen så har han fått mest speltid av alla i barcelona förra säsongen, Så det där om lite speltid är en myt bland er andra fans som vi Barcafans inte kan göra nånting åt.
Barcelona Rubén
2007-07-19 14:55
Någon mer än jag som e stolt över eto'o?..hehe läs milans intervju med honom..

en del av den,

För tillfället innebär att det finns en möjlighet till ett annat scenario?
- För tillfället innebär att jag är nöjd med att spela för Barcelona. Jag har burit två klubblagströjor med stolthet i karriären: Barcelonas och Mallorcas.

Milan är redo att spendera 50 miljoner euro för att få dig att ändra uppfattning.
- Att prata om pengar en sådan här dag är helt ansvarslöst. Hur som helst så är detta någonting som involverar två klubbar och de där pengarna är knappast till mig. Ekonomiska siffror har aldrig fått mig att ändra uppfattning. Om de kan påverka Barcelona däremot vet jag inte…


Det återstår att se. Helt tydligt är att Barcelona investerat hiskeliga summor på sitt anfall, ett av de mer slagkraftiga världen någonsin skådat. Men kan en så berikad spelartrupp disponeras och samverka utan gnissel i maskineriet? För Samuel Eto'o verkar svaret ganska givet.

Ronaldinhos beslut att stanna, Messis helighet och Henrys ankomst är inte saker som inbjuder dig tid för eftertanke och reflektion?
- De inbjuder mig att tro att Barcelona har ett väldigt starkt anfall.

Finns det en framtid i Italien för Eto’o?
- Fotbollen, som Mandela säger, breddar både förnuftet och gränserna. Vem vet, det kanske händer en dag. Men min nutid är i Barcelona. Men nu kan vi väl prata om Mandela?


skönt att läsa..:)

Barcelona PILMA
2007-07-19 14:54
obbe
Hur vet du att Iniseta kommer troligen att få nöta bänken har du fått det av Rijkaard.

Förresten:Härligt att Iniesta fick #8
Iniesta para Siempre
Real Madrid obbe
2007-07-19 14:49
Synd att en bra spelare som iniesta lär få nöta bänk kommande säsong i barca, för både xavi och toure lär väl starta, ronie och messi på kanterna, henry och etoo på topp, sen fyrbackslinje.

Inte för att jag vill att Real ska betala 600 miljoner för han, vilket är alldelles för mycket, utan tycker bara det är synd, skulle inte förvåna mig om han gick till någon av milanoklubbarna, det känns så..
Annons: