/spanien/barcelona/forum/23982.aspx/spanien/barcelona/forum/23982.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-24 22:38
Captain:

Det var RvN agent Rodger Linse som blandade sig i detta och tog kontakt Drenthe under U21-EM och sen var hela soppan igång. Skulle inte förvåna om det var på Madrids inrådan. Det är nog därför Drenthes agent sedan fått sparken.
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-07-24 22:35
Måste säga att Drenthe ser riktigt intressant ut. Snabb, teknisk osv. Men jag har svårt att se honom som en stabil vänsterback. Iofs så skulle han säkert kunna ha ett grymt samarbete med Ronnie. Vi får väl se om han kommer men det ser väldigt ljust ut.
Inte heller skulle det skada med en holländare i truppen nu när vi inte har någon, förutom El Mister då förstås.

Hoppas!

=)
Barcelona Captain Fantastic!
2007-07-24 22:12
Ytterligare något som stärker vår koppling till Drenthe. Drenthe säger att han aldrig haft kontakt med Madrid eller Van Nistelrooy (tydligen så ska madrid baserade tidningar ha sagt att Van Nistelrooy ska ha övertalat honom att gå till Madrid)

Hmm, vad hände med "Drenthe presenteras på söndag" och de andra självsäkra uttalanderna från de vita? Det har gått...få se nu...en vecka drygt, och fortfarande ingen presenterad Drenthe på Bernabeu :D
Barcelona Klint
2007-07-24 22:12
Tack för länken Rambla. Det uppskattades mycket.

Är det ingen här som har köpt tjänsten Barca TV online som kan ge mig info om det är värt att slå till?
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-24 21:56
Lite bilder från första och andra dagens träningar från Barça Tv på La Masia, och lite intervjuer. Kul att se canteranos träna med a-laget. ;)
Barcelona Ken
2007-07-24 21:34
Sorry grabbar tror det skall va Henry på vänsterkanten och ronnie på högerkanten samt etoo i mitten, hade ni kollat in länken så hade det stått där även den bäste kan liksom skriva fel.

Det jag mest reflektera över är att Deco inte fick plats i den tänkbara startelvan utan fick spela med ungdomarna och bänkspelarna istället, hoppas innerligt inte att Rijkaard har tänkt att bänka Deco då han tillför barca så mycket energi med sitt uppofrande spel och passningar/skott.
Sen så kanske Rijkaard bara provtestar sig fram just nu och ser vilka som funkar bäst tillsammans, som sagt det är bara första veckan i försäsongen än så man kan inte uttala sig riktigt konkret än i denna fråga....
Barcelona Myrran
2007-07-24 21:05
Redaktionen

Vet inte vem som ska ha detta meddelande egentligen då det gäller alla som lägger upp artiklar. Jag vet heller inte om ni skriver länkarna själva i era artiklar men för göra era länkar med användarvänliga ska ni göra så att när man trycker på länken så öppnas ett nytt fönster så att inte man kommer ifrån artikeln på SF.se. För att göra detta så behöver man ändra en enkel sak i HTML-koden.

Tex. För att ta den senaste artikeln "Holländsk talang vill till Barca" så finns det en länk till youtube, "Länk till tekniska nummer av Drenthe" och HTML-koden till denna koden är:

a href="http://www.youtube.com/watch
v=1qmBR7qBReY&mode=related&search="
Länk till tekniska nummer av Drenthe/a

Med denna kod så går man till länken i det fönster man redan har öppet, vilket kan vara lite irriterande ibland (en smaksak). För att göra så att det kommer upp ett nytt fönster lägger man bara in "target="_blank" i "a href"-taggen. Det blir alltså så här i HTML-koden:

a href="http://www.youtube.com/watch
v=1qmBR7qBReY&mode=related&search="
target="_blank" Länk till tekniska nummer av Drenthe/a

Detta är en väldigt enkel ändring som gör väldigt mycket. Och förlåt om jag förstörde layouten här med allt.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2007-07-24 20:20
Henk Ten Cate - El Mister//


Tror aldrig jag har sett Ronaldinho spela på högern. Men det kan ligga något i det du säger.
Hoppas Rijkaard vågar sattsa på alla 4 från start. Men isånafall i Ett 4-2-2-2 system med Ronaldinho och Messi som offensiva mitfältare och Henry,Etoo på topp. Yaya kommer göra succe. Och tillsamns med Xavi kommer defensiven vara så gott som säkrad.
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-07-24 19:57
Ämne: Ken//

Så Henry s....
Rivaldo_Gudarnas gud:

Jag förstår dig. Henry är såklart mycket bra till vänster men isåfall flyttar dom ner Ronnie som släpande bakom HEM. Men skall man använda Ronnie, Etoó och Henry samidigt utan Messi så är nog Henry till att föredra i mitten och Etoó till höger, tycker jag.

Varför? Jo, för att lika bra som Henry är till vänster är nämligen Ronaldinho också. Hela Ronnies spelstil och tankar dvs. passningar, skott, väggspel funkar inte alls lika bra ute till höger. Han ser saker som bara han ser när han får agera utifrån vänster. Det blir faktiskt stor skillnad för Ronnie ute till höger då allt han vill göra med bollen blir felvänt. Detta tror jag iallafall.

=)
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2007-07-24 19:42
Ken//

Så Henry ska utgå från högern då alltså? Hoppas inte det kommer blir så att Rijkaard föredrar Ronnie framför Henry på en vänster pos. För alla som har följt Henry vet att det är klasskillnad på en Henry som drar in från vänster och en Henry som kommer in från högern. Just när han glider inåt från en vänsterposition är han utan tvekan den mest ostoppbara spelaren i världen. Ronaldinho må också ha det som favorit position. Men jag tror inte det är så stor skillnad på om han skulle spela på högern istället. Då han tillskilnad från Henry som man vill ska glida ifrån sin motståndare och komma till avslut. Då han kommer förbi 9 grr av 10 med sin fart. Så är det Ronaldinhos splitvision precisions passningar och tecknik man vill få ut. Det gör han nog lika bra på högern som på vänstern. Medans Henry mer eller mindre måste ha sin favo fot (högern) inåt i plan.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-24 19:35
Abelardo var en kämpe. ;)

Till något annat. På Barças officiella websida har man valt att lägga upp Henrys första tid och försäsong som en dagbok. Mycket trevligt. Såg att del 1 nu även var upplagd i engelsk version.
Barcelona Barcelonito
2007-07-24 19:31
Reizieger lirade många matcher på vänstern. Framför allt när Puyol var högerback ett tag om jag minns rätt.

Sergi va grym ja :D men minns du när han blev lite gammal? Då var han inte bra asså :D

Annars så finns det många backar att diskutera :D De Boer, Couto, Patrik Andersson, Bogarde, min favorit: ABELARDO :D
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-24 19:23
Barcelonito:

Coco tillhörde Inter senast jag läste något om honom. Om han är kvar vet jag inte.

Reizieger var väl ändå högerback va.

Bästa vänsterbacken vi någonsin haft var dock spanjor, Sergi Barjuán. Fy fan vad han var bra när han var som bäst. Älskade hans löpningar på vänsterkanten. :D
Barcelona tarrak
2007-07-24 19:22
Barcelonito

Han var väl utlånad från Milan och blev sedan köpt av Inter? Har för mig att han var i Livorno förra säsongen.

Tydligen spelar han i Torino nu.
Barcelona Barcelonito
2007-07-24 19:10
Rambla

Hehe kom på en sak: Minns du Coco som var vänsterback ett tag? :D Vad hände med honom egentligen? Han måste nog vara den mest bortglömda spelaren i Barcas historia :D


Hur många holländska vänsterbackar har vi haft? Reizieger, Gio, Bogarde. Även Cocu lirade där ett litet tag och nu kanske Drenthe. Dock så kommer Abidal vara förstavalet ganska länge.
Barcelona II Barça II
2007-07-24 19:01
Ja just det, hade glömt bort han. Han tillhör ju trotsallt oss. Ja självklart svårt att spekulera i trovärdigheten. I ärlighetens namn så trodde jag aldrig att Henry skulle komma till oss. Inte för än det blev officiellt. Ibland känns det overkligt även idag att han verkligen spelar i våra färger. Man kan ju undra vad Rijkaard menar med tålamod? Tålamod i en månad (innan transferfönstret stänger) eller kanske tålamod i ett helt år?

Han verkar alla fall vilja komma till oss, och är han så bra som alla tidningar säger, så visst, varför inte. Frågan är väll bara hur mycket han kommer att kosta nu när han jagas av de flesta topp lagen i Europa.
Barcelona Ken
2007-07-24 18:57
Tydligen så körde man med en förväntad startelva på träningen ida:

valdes
zambro-olequer-thuram-abidal
iniesta-yaya-xavi
henry-etoo-ronnie

mot barcas andralag fullt med ungdomar och spelare som inte anses platsa, noterbart är att deco inte var med i den förväntade startelvan??

Kan tycka detta är väldigt märkligt ifall man nu inte väljer att satsa på deco denna säsong då han är en gudabenådad fotbollspelare, men som sagt första matchen har inte ens kommit igång än så i slutändan blir det nog bra, även om detta kan tyckas sända fel signaler till deco?
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-24 18:54
Även Maxi lär ju lämna.

När det gäller Drenthe så sägs det ju att Rijkaard personligen har pratat med honom och bett att han ska ha tålamod och vänta på ett bud från Barcelona. Åter igen, hur mycket sanning ligger det i det här?
Barcelona II Barça II
2007-07-24 18:47
Jaha men då kanske man ska det hela med en nypa salt om det endast är spekulationer i holländska tidningar. Dem spelare som kommer att lämna Barcelona är väll Motta och Ezguerro.
Jag hoppas personligen att Guddy stannar kvar i minst en säsong till. Han är faktiskt en riktig bra ersättare till våra mittfältare och forwards. Sen så sägs det att han har ett stort Barça - hjärta. En allround spelare som inte klagar på att han får sitta på bänken. Drenthe vet jag faktiskt ingenting om. Men en reserv till Abidal skulle inte skada. Även om jag ser Sylvinho som en fullt godkänd reserv så är han tyvärr för gammal, fyller väll hela 34 år nästa säsong? Men hur som helst så litar i allfall jag på Laporta och co, dem är bland det bästa som har hänt Barça på många år.
Barcelona Puyol5
2007-07-24 18:33
Drenthe vore en ganska logisk värvning. Han är ung och oerhört duktig på en position som det saknas många riktiga toppspelare på. Samtidigt känns det som Barca saknar en holländare i truppen ;) Tror faktiskt Rijkaard är positivt inställd till en värvning av Drenthe, en landsman med stora förutsättningar att bli riktigt grym. En spelare som skulle acceptera bänken för att få chansen i en sådan storklubb som Barca/Real/Chelsea. Och enligt rykten så föredrar han Barca framför dem övriga klubbarna, vilket måste ses som lovande.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-24 18:28
II Barça II:

Det där är spekulationer främst från holländsk media. Det är ingen som sagt något officiellt om det från Barcelona. Annars är det rätt uppfattat ja.
Barcelona II Barça II
2007-07-24 18:21
Rambla:

Så som jag förstår det hela angående Drenthe så kommer han att värvas så fort vi har gjort oss av med någon/några spelare. Är jag helt ute och cyklar eller är det så det ligger till?

Barcelonito:

Det är så j-vla härligt att Reals ledning är så otroligt inkompetenta. Dem lovar Kaka men värvar en medelmåtta som Saviola. Hmm, undra vad det kommer att stå på Calderons gravsten : - )?
Barcelona Vampíro
2007-07-24 18:19
As är en riktigt skit tidning. Hur kan Messi blivit årets bästa mittfältare när han har spelat på anfallet hela tiden?

Och hur kunde Fernando Torres vara nominerad till årets anfallare?
Barcelona Barcelonito
2007-07-24 18:09
Rambla

haha Hur löjligt e inte det då? :D Snart klistrar de väl dit Kaka också :D
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-24 17:50
Är Robben klar för Madrid? Tydligen så anser AS det då han ingår i Madrids trupp. Haha!
Barcelona Rejinho
2007-07-24 17:50
Mycket tragiska nyheter, laportas far har dött, vila i fred. Vilket tråkigt år, några av spelarna har upplevt samma sak förra säsongen, tex puyol. Hoppas Laporta och hans familj kan återhämta sig snarast.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-24 17:47
Heh, Ruud framröstad till årets spelare och värvning av klubbtidningen AS. Vilken överraskning. :D
Barcelona Messi 10
2007-07-24 17:22
Kollar också på matchen precis som Rambla. Sköna tacklingar och en otroligt rörlig Ronaldinho... Ser fram emot mer sådant sedan Henry anlänt !
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-24 16:52
Underbar match på Viasat sport 2 och Barça TV nu. Madrid - Barça, på Bernabeau våren 2004.

En fantastisk första halvlek trots 0-0. Vi vet alla hur det slutade sen i andra halvlek. :D

Puyol är fantastisk, Valdes vilka räddningar i första halvlek, tom Oleguer är stabil och bra som mittback. Davids jagar livet ur Figo och Beckham, underbart att se. Xavis vändningar i samma sekvens han får en passning med ryggen mot målet, är magiska.
Barcelona Älskade Barça
2007-07-24 16:40
akiljo

Jo jag har funderat på det. Men vet inte om jag har råd. Har jag pengar så åker jag utan tvekan.
Annons: