/spanien/barcelona/forum/23941.aspx/spanien/barcelona/forum/23941.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-29 00:24
GutinHo:

Guti är en fjolla och inget bollgeni. Han slår en och annan smörpassning var tionde match. Vet du vad, det är av misstag han gör det, han träffar snett.

Dessutom, Guti lurade inte Oleuger på en straff, han la sig. Oleguer gick för hårt in mot Gago och fick sitt andra gula kort. Som sagt, läs på lite och återkom då.
Barcelona GutinHo
2007-07-29 00:23
Ämne: GutinHo

Haha, ser....
Lukas.RP

Jag snackar inte genom alla år, jag snackar nutid..

Schuster känner ingen nöd att värva in då han föredrar att spela in våra talanger i form av Granero, Soldado, Miguel Torres, Javier Balboa etc, etc..
Barcelona GutinHo
2007-07-29 00:20
Ämne: GutinHo

Haha, du ....
Lukas.RP

Som du minns så fuckade Gúti upp er och gjorde sig ohanterlig under El Clásico på Camp nou, eran centralinje kunde helt enkelt hantera detta bollgenis spelintelligens och oberäknelighet..

Inget ont om Oleguer, som trotsallt var en bidragande orsak till att vi tog hem titeln efter det att han stog och sov då försvaret skulle ställa Tamudo offside i Barcelona derbyt, men det dröjde ju inte länge heller innan Guti lurade upp honom på läktaren, bokstavligen.. Efter att han tvingades ta en utvisning för att Guti var så skicklig med bollen..

HALA MADRID Y GUTI!
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-29 00:20
Looae:

Vem hindrar dem att slösa? Slösa på bara vetja. Det hindrar inte oss att ha en åsikt om det. :D
Barcelona Barça idag, imorgon och för alltid
2007-07-29 00:19
GutinHo:

Tror du själv på det du säger? Real värvar talangfullt - svar ja, en spelare - Pepe. Barcelona behöver inte värva talanger i någon större utsträckning, de finns redan i klubben. Giovanni - född 1989. Bojan - född 1990. Och då talar jag bara om de som flyttats upp den här säsongen. Tidigare säsonger kan man ju nämna hur många som helst, Messi, Xavi, Iniesta, listan kan göras mycket längre än så.
Lukas.RP
2007-07-29 00:18
GutinHo

Haha, seriöst jag kan inte hålla mig för skratt. Vilka är det som har värvat spelare som är påväg neråt i alla år? Och vilka är det som skyfflat fram talanger från egna leden i Messi, Iniesta, Valdés, Xavi, Puyol och nu Giovani Dos Santos och Bojan. Tror nog att du missade dagens tillställning när våra supertalanger snurrade upp varenda skotte på läktaren.

Du har inte alla hästar inne verkar det som, läs på! :-)
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-29 00:18
GutinHo:

Ja, för Barcelona har inte släppt fram några talanger de senaste åren? Nu senast i år två riktigt unga talanger som är 18 resp 16 år. Kom tillbaka när du gjort din läxa lite bättre.
Real Madrid Looae
2007-07-29 00:18
Haha de verka många här som bryr sig om hur mkt pengar real lägger ut , skit bara i det real har råd med det. Ni tjänar inget på att real lägger ut 65 miljoner euro för Robben och Pepe.
Man kan tro att det är er pengar real madrid slösar dom har pengar som skit , låt laget få slösa hur mkt dem vill.
Barcelona Belletti #2
2007-07-29 00:18
har nån alla mål från matchen??
Barcelona GutinHo
2007-07-29 00:16
Real Madrid spelar ihop ett lag baserat på egna talanger och talanger utifrån medans Barca värvar spelare som är på nedgång (Henry), hoppfulla om att han ska prestera som under sina bättre dagar i Arsenal..

Real värvar friskt, hungrigt och talangfullt samtidigt som dom släpper fram nya talangfulla grabbar som växt upp med kärlek till klubben..

Guldet till Madrid!
Barcelona Barça idag, imorgon och för alltid
2007-07-29 00:15
GutinHo:

Hehe, nä det hade ju varit ett riktigt nerköp för er. Speciellt när ni ville ge.. hm, hur mycket var det nu igen... 500 mille för honom?
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-29 00:13
GutinHo:

Oj då, vi blir verkligen förkrossade nu. :P
Lukas.RP
2007-07-29 00:13
GutinHo

Haha, du måste vara årets skämt! Sen när skulle vi vilja byta en seg och halvgammal Fjuti mot en av våra vassaste talanger?
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-29 00:11
La Cibeles:

Nja ingen har tagit ut något i förskott. Du glömmer dock bort en sak. Samma stomme är kvar i laget. Man har förstärkt defensiva mittfältet, mittförsvaret och vänsterbacken. Annars är det samma tränare, samma centralinje och framför allt säkert samma spelsätt. Du vet, det där offensiva spelet som förtrollar hen hel värld. :D

Med motiverade spelare och hårt jobb så klarade man av att springa hem ligan två år i rad med minst 12p skillnad. Dessutom så vann man också CL ett av åren. Varför skulle de inte klara av det igen?
Barcelona GutinHo
2007-07-29 00:11
Grabbar, Guti är vår och nej tack vi släpper honom inte i utbyte mot Iniesta..
Lukas.RP
2007-07-29 00:11
La Cibeles

Säg klart och tydligt, vem av oss har tagit ut segern i förskott?
Många av oss ser bara väldigt stora möjligheter till att nå stora framgångar den kommande säsongen med den truppen vi har, dem spelarna vi har värvat, och den minimala skalan av spelare vi har gjort oss av med.
Barcelona Barça idag, imorgon och för alltid
2007-07-29 00:08
Rambla

Jo, jag tror att de blir ett topplag även i år, men att de kommer fightas om titeln ända in på slutet, det tror jag blir för tufft för dem. Speciellt om de förlorar Dani Alves och Kanouté, vilket är ganska troligt att de gör. En 4-5 plats känns realistisk i dagsläget, tycker jag.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-29 00:03
Barça idag, imorgon (inte funderat på ett kortare namn?)

De har förstärkt en redan bra trupp. Underskatta inte det. Jag tror att de blir lika bra denna säsong.
Lukas.RP
2007-07-29 00:01
Rambla

Tack såg det nu. Det var Seydou Keita, den centrala mittfältaren från Lens dem värvade, dem har faktiskt värvat hela 6 spelare. Så Sevilla lär nog inte bli ofarligare denna säsong.

Angående Atletico så kom jag nu på att, värvade dem inte rätt frisk inför förra säsongen också, men misslyckas? Eller så var det säsongen innan det.

Barça idag, imorgon och för alltid

Men om man tänker, hur många "storspelare" värvade dem inför förra säsongen? Jag är mest imponerad över hur bra dem får fram egna talanger och gör mindre spelare till hypervassa talanger.
Barcelona Barça idag, imorgon och för alltid
2007-07-29 00:00
Rambla (Anims Puyi):

Sevilla har väl inte gjort några speciella värvningar, om man tänker på att de är ett topplag? Keita är ju en bra värvning, men förutom honom är det inte direkt några riktiga förstärkningar, om man bortser från Boulahrouz, lånet från Chelsea.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-28 23:57
Sevilla har bla värvat de Mol från Ajax och en av bröderna Keita från franska ligan, minns inte vilken bara. Du kan se deras värvningar på deras lagsida här på SF.

La Cibeles:

Jo, men det har de sagt förr. De spelarna lär ju kräva en del i lön också. Visserligen har de blivit av med den dyraste löneposten med Torres så nu kanske de sprider ut kostnaderna på fler spelare. De kommer helt klart bli tuffa att tas med i år. Samtidigt ska de också spela ihop ett nästan helt nytt lag.
Lukas.RP
2007-07-28 23:54
Rambla

Dem har värvat stora namn också, inga fjuttspelare från Getafe direkt. Verkar som Atletico satsar en gång för alla nu, efter att ha gått lite segt senaste säsongerna kanske vi får se ett Atletic med i toppstriden.

Vilka har Sevilla värvat? Har inte hängt med så bra vad det gäller dem andra La Liga klubbarna.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-28 23:46
På tal om värvningar. Hur många spelare har egentligen Atlético gjort tills nu? Känns som om de värvat en startelva ju. Var får de alla pengar ifrån kan man undra. Visst, de sålde Torres men de har handlat för bra mycket mer än den summan.

Några det är tyst om är Sevilla. De verkar som vanligt ha värvat snabbt och är redan klara. Smarta värvningar gör de också.
Barcelona Captain Fantastic!
2007-07-28 23:46
Här har ni en dokumäntar värt namnet. Den är från TV3 Catalunya och handlar om Messi. Riktigt grym. Bli inte avskräcta från faktan att det bara finns en som seedar och 0 som laddar ner. Då nedladdningen väl börjar så finner man att det finns många fler som håller på, torrent-sidan är bara inte uppdaterad.

Nu till mitt inlägg. Själv hade jag en känsla av att Yaya skulle bli något av en hit på Camp Nou, detsamma gäller Abidal. Spelare som vill spela för en klubb så pass mycket gör sällan en dålig match (se bara på alla våra canteranos, Ole och Motte exkluderade).

Ledingen har skött sig utmärkt denna sommar, och jag måste ta tillbaka mina hårda ord mot Txiki, den mannen har skött sitt jobb utmärkt. Ekonomin, värvningarna, spelet, Barcelonismon, inkorporerandet av egna produkter i stjärn truppen o.s.v gör att jag måste bara ta tillbaka mina ord och be om förlåtelse.

Tack ledningen!
Lukas.RP
2007-07-28 23:39
Rambla

Jag kan inte mer än njuta av statistiken som visar på vems president som har mest vett i skallen.

Pepe må ha en stor talang, men inte större två givna landslagsmän. I våra värvningar har vi både erfarenhet och världsstjärnor.

Jag önskar att Laporta går ut med ett uttalande som låter så här, som för mig i FM. :P " Laporta feels that he never wants to leave the club he loves ".
FM är tyvärr inte som verkligheten dock. :D
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-28 23:38
Årets värvning kan dock bli Yaya Touré, €9m. Vilket fynd om han fortsätter som han startat försäsongen.
Barcelona el Flaco
2007-07-28 23:36
Är så otroligt glad över att vi har Laporta, Soriano och Txiki, som har denna sommaren handlat bäst utav alla de europeiska toppklubbarna. Medan alla andra slösar bort pengar och betalar galna överpriser (med Madrid som de största syndarna) har vår ledning värvat 4 stjärnor till relativa låga priser. 60 miljoner totalt för både Robben och Pepe? Calderon får Gasparts värvningar att verka snåla i jämförelse.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-28 23:33
Pepe €30m
Abidal + Milito €32m

Abidal, given i franska landslaget. Milito lika given i det argentinska.

Jag skulle vilja påstå att Txiki och Soriano skött sig med beröm godkännt. ;)
Barcelona danneee172
2007-07-28 23:31
Ämne: "Att herrar Cal....
dom fick faktiskt en flaska whisky också :D
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-28 23:30
Shi:

Jag tror helt ärligt inte att Madrid är speciellt sugna på Reys. Visst, kan de få honom för en billig summa så tar man honom, dock inte som något första alternativ. De ser i honom en spelare som kan spela på bägge kanterna. Jag menar, han som så desperat vill till Madrid att han gråter ut i press och radiointervjuer, då borde det väl inte vara några problem att värva honom.
Annons: