/spanien/barcelona/forum/23936.aspx/spanien/barcelona/forum/23936.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barça-fan
2007-07-25 12:54
Evička.

Nu ligger det förmodligen en hyperstor dos ironi i ditt inlägg. Annars så tror jag barca style inte menade något illa med att skriva "grabbar" och att det inte behöver tas så pass personligt.
Barcelona Evička
2007-07-25 12:24
Ämne: Ämne: Ämne....
Nej, och eftersom det är så många inlägg som vänder sig enbart till "grabbar" så undrar man ju om ni inte fattar hur många tjejer som döljer sig bakom olika nicks eller om ni helt enkelt inte vill snacka med oss utan bara med varann.
Barcelona barca style
2007-07-25 12:19
Ämne: Ämne: grabbar....
visste inte att det fanns damer i detta forum
Barcelona zsson
2007-07-25 12:18
Barcelona Evička
2007-07-25 12:17
Ämne: grabbar kolla länken....
Och du har ingen länk för forumets damer?
Barcelona barca style
2007-07-25 12:05
grabbar kolla länken and enjoy
Barcelona PILMA
2007-07-25 11:56
Eftersom det är lite tyst just nu här så tippar jag(*Länka*)) ja en av absolut bästa match i hela mitt/vårt liv!!!!men en sak är lite synd.
men ni kommer att förstå vad jag menar när ni
kollar denna klipp!! vad är detta som är äntligen synd???bara att våre kära Thierry
Henry/Titi var med denna match som motståndare!!

But coolt att minnas denna dag!!!
Barcelona PILMA
2007-07-25 11:54
Barcelona Barcelonito
2007-07-25 11:07
Tycker inte att vi ska prata så mycket skit om Real och deras fans. De verkar ha det tufft och stressigt ändå när de inte har fått en enda vettig spelare till laget.

Trots att 1 månad innan ligaavslutningen så sa de att Barca e fattiga och aldrig kan köpa världsspelare till laget och att de skulle få Robben, Kaka och alla möjliga till laget. Nu skäms de nog tillräckligt mycket för deras kommentarer så att det är tillräckligt och lite över.

Koncentrera oss på oss själva är det bästa vi kan göra. Vi har ju match imån :D ;)

Synd att Milito och Marquez inte är med. De måste spela ihop sig till ligastarten. Vi har ju inte många försäsongsmatcher och det är inte lätt för mittbackar att spela ihop sig snabbt.

Oleguer och Thuram är nog världens långsammaste mittbackspar just nu :D
Barcelona PILMA
2007-07-25 10:12
Vi hoppas att vi får se en sån här Ronaldinho kommande sasöng.(*LÄNKEN*)
Barcelona PILMA
2007-07-25 09:21
Ämne: Ytterligare något so....Har Reöl presenterad Drenthe????
Om Några av Reöls fans läser detta!!
vad har hänt med Drenthe Presentation som var
på söndag??? (*inställt*)?
Barcelona Xaviiiiii
2007-07-25 02:47
Hej. Jag har en fråga jag själv har sopcast och undrar om man kan se Barca mot Inter.
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
2007-07-25 01:43
Vilken otrolig räddning!
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-07-25 00:04
Mandelas hyllningmatch på eurosport nu.
Lejonet är med i det Afrikanska laget, vita tröjor.

Dessutom är gamla Barca-legenden med, Zubisareta(stavningen?).

=)
Barcelona haslaren
2007-07-24 23:52
Rambla (Anims Puyi)
vilket kort måste man ha då för jag har hotbird tyckte mig höra att barca tv fanns å den av nån här på forumet
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-24 23:08
På Viasat så är det ju alltid en engelsk röst "över" den katalanska/spanska. Hur det är på "riktiga" Barça Tv vet jag inte, kan dock inte tänka mig det skulle vara annorlunda då det är samma sändningar bara att det ej är live på Viasat. Jag antar att alla utanför Spanien får det på engelska. Det går ju även att få in Barça Tv via satelit fast då måste man ha kort.
Barcelona Klint
2007-07-24 23:03
Rambla:

Okej. Tack för infon. Några följdfrågor bara. Vilket språk kör dom sändningarna på? Spanska, katalanska eller engelska? Spanskan kan jag väl förstå, men det blir lite svårare när det är katalanska.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-24 22:55
Klint:

Jag har ju som sagt Viasat Sport 2 där de sänder lite Barça Tv så för mig är det inte aktuellt att ansluta till Barça Tv Online. Visserligen är det inte livesändningar för min del men det känns som om det kan kvitta. Enligt någon på forumet som bor nere i Barcelona så ska det visst vara riktigt bra kvalité. Allt handlar självklart om vilken bandbredd och dator man själv har.
Barcelona .11
2007-07-24 22:49
asså kolla nyss på gammla matcher med barca så fick man se rivaldo, verkar som alla har bara glömt av han för mej e han den största brassen genom tiderna som har spelat i barca sån vänsterfot det va en skön lirare.. ronaldo har mkt å tacka han för att han alla sina mål i vm.
Barcelona Captain Fantastic!
2007-07-24 22:45
Rambla/

Aha, jag hade för mig att Drenthes agent hade tagit kontakt med Madrid utan Drenthes personliga klartecken. Aja, det är mindre relevant nu, då det som det verkar nu, så är han långt ifrån Madrid.

PS: Om alla vill se Drenthe under match (jag vet att jag defenitivt vill göra det och äntligen utforma en egen åsikt om honom) och se Gio i action, så kan ni som har Viasat Sport 2 se Feyenoord - Chelsea som går kl 19,00 imorgon, Onsdag. Kan bli en bra match...
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-24 22:42
Alla de här ryktena kommer inte från katalanska Diario Sport som säkert maränger hävdar, utan från holländsk press.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-24 22:38
Captain:

Det var RvN agent Rodger Linse som blandade sig i detta och tog kontakt Drenthe under U21-EM och sen var hela soppan igång. Skulle inte förvåna om det var på Madrids inrådan. Det är nog därför Drenthes agent sedan fått sparken.
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-07-24 22:35
Måste säga att Drenthe ser riktigt intressant ut. Snabb, teknisk osv. Men jag har svårt att se honom som en stabil vänsterback. Iofs så skulle han säkert kunna ha ett grymt samarbete med Ronnie. Vi får väl se om han kommer men det ser väldigt ljust ut.
Inte heller skulle det skada med en holländare i truppen nu när vi inte har någon, förutom El Mister då förstås.

Hoppas!

=)
Barcelona Captain Fantastic!
2007-07-24 22:12
Ytterligare något som stärker vår koppling till Drenthe. Drenthe säger att han aldrig haft kontakt med Madrid eller Van Nistelrooy (tydligen så ska madrid baserade tidningar ha sagt att Van Nistelrooy ska ha övertalat honom att gå till Madrid)

Hmm, vad hände med "Drenthe presenteras på söndag" och de andra självsäkra uttalanderna från de vita? Det har gått...få se nu...en vecka drygt, och fortfarande ingen presenterad Drenthe på Bernabeu :D
Barcelona Klint
2007-07-24 22:12
Tack för länken Rambla. Det uppskattades mycket.

Är det ingen här som har köpt tjänsten Barca TV online som kan ge mig info om det är värt att slå till?
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-24 21:56
Lite bilder från första och andra dagens träningar från Barça Tv på La Masia, och lite intervjuer. Kul att se canteranos träna med a-laget. ;)
Barcelona Ken
2007-07-24 21:34
Sorry grabbar tror det skall va Henry på vänsterkanten och ronnie på högerkanten samt etoo i mitten, hade ni kollat in länken så hade det stått där även den bäste kan liksom skriva fel.

Det jag mest reflektera över är att Deco inte fick plats i den tänkbara startelvan utan fick spela med ungdomarna och bänkspelarna istället, hoppas innerligt inte att Rijkaard har tänkt att bänka Deco då han tillför barca så mycket energi med sitt uppofrande spel och passningar/skott.
Sen så kanske Rijkaard bara provtestar sig fram just nu och ser vilka som funkar bäst tillsammans, som sagt det är bara första veckan i försäsongen än så man kan inte uttala sig riktigt konkret än i denna fråga....
Barcelona Myrran
2007-07-24 21:05
Redaktionen

Vet inte vem som ska ha detta meddelande egentligen då det gäller alla som lägger upp artiklar. Jag vet heller inte om ni skriver länkarna själva i era artiklar men för göra era länkar med användarvänliga ska ni göra så att när man trycker på länken så öppnas ett nytt fönster så att inte man kommer ifrån artikeln på SF.se. För att göra detta så behöver man ändra en enkel sak i HTML-koden.

Tex. För att ta den senaste artikeln "Holländsk talang vill till Barca" så finns det en länk till youtube, "Länk till tekniska nummer av Drenthe" och HTML-koden till denna koden är:

a href="http://www.youtube.com/watch
v=1qmBR7qBReY&mode=related&search="
Länk till tekniska nummer av Drenthe/a

Med denna kod så går man till länken i det fönster man redan har öppet, vilket kan vara lite irriterande ibland (en smaksak). För att göra så att det kommer upp ett nytt fönster lägger man bara in "target="_blank" i "a href"-taggen. Det blir alltså så här i HTML-koden:

a href="http://www.youtube.com/watch
v=1qmBR7qBReY&mode=related&search="
target="_blank" Länk till tekniska nummer av Drenthe/a

Detta är en väldigt enkel ändring som gör väldigt mycket. Och förlåt om jag förstörde layouten här med allt.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2007-07-24 20:20
Henk Ten Cate - El Mister//


Tror aldrig jag har sett Ronaldinho spela på högern. Men det kan ligga något i det du säger.
Hoppas Rijkaard vågar sattsa på alla 4 från start. Men isånafall i Ett 4-2-2-2 system med Ronaldinho och Messi som offensiva mitfältare och Henry,Etoo på topp. Yaya kommer göra succe. Och tillsamns med Xavi kommer defensiven vara så gott som säkrad.
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-07-24 19:57
Ämne: Ken//

Så Henry s....
Rivaldo_Gudarnas gud:

Jag förstår dig. Henry är såklart mycket bra till vänster men isåfall flyttar dom ner Ronnie som släpande bakom HEM. Men skall man använda Ronnie, Etoó och Henry samidigt utan Messi så är nog Henry till att föredra i mitten och Etoó till höger, tycker jag.

Varför? Jo, för att lika bra som Henry är till vänster är nämligen Ronaldinho också. Hela Ronnies spelstil och tankar dvs. passningar, skott, väggspel funkar inte alls lika bra ute till höger. Han ser saker som bara han ser när han får agera utifrån vänster. Det blir faktiskt stor skillnad för Ronnie ute till höger då allt han vill göra med bollen blir felvänt. Detta tror jag iallafall.

=)
Annons: