/spanien/barcelona/forum/2382.aspx/spanien/barcelona/forum/2382.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Katalano
2016-02-15 09:59
Ja tänk att AB gör en artikeln som endast handlar om straffen. Inte nämner de alls det faktum att Celtaspelaren på andra sidan om halvmånen tjuvar lika mycket heller. Nåja, de jagar klick som vanligt, inte mer med det.
Barcelona enkos
2016-02-15 09:27
AB "rasar" för att Messis fräckis godkändes att de nu tycker att den borde ha underkänts eftersom Suarez var millimeter förre, alltså att dessa Barca hatare inte kan släppa Zlatan-tiden utan alltid letar hår i ägget när det gäller just Barca. Hade Zlatan eller Guidetti gjort det målet hade de tokhyllats och aldrig någonsin ens haft tanke på att ifrågasätta. Vi ser vid varje straffspark hur spelarna springer in långt innan men målen godkänns men nu alltså handlar det om millimeter och det ska ifrågasättas. Men till deras stora sorg är målet godkänd och de får nu fortsätta drömma mardrömmar.
Barcelona Katalano
2016-02-15 09:24
enkos

"Mycket" är ju väldigt relativt. Jag tycker inte alls att vi får mycket självmål, hörnor eller frisparkar runt straffområdet. En sak som däremot spelar stor roll till den bild du har kring detta är att när våra motståndare anfaller så är det ofta på kontring där de kommer med fart mot våra försvarare. Då är det ibland rätt att ta en frispark utanför straffområdet istället för att tillåta dem att avancera mot målet så att vi kan samla vårt lag igen. De andra lagen har oftast många fler spelare bakom bollen när andra lagen anfaller och trots detta drar de på sig fler frisparkar än oss exempelvis, så därför har jag en annan uppfattning än du.
Barcelona enkos
2016-02-15 08:46
När man vinner så stort och på det sättet som man gjorde igår ska man inte klaga, men jag har ändå funderar på varför våra försvarare bjuder motståndarna på så mycket, billiga mål, självmål, hörnor och frisparkar runt om straffområdet. Hur kan man vara så naiv som Alba, Mascherano och Alves är att varje gång motståndarna är på vår halva och framför allt inne i straffområdet så stannar nästan min hjärta då någon av dessa tre är alltid redo att göra dumheter. Varför tex Alba inte bara står bakom en felvänd Guideti utan försöker sig på att ta bollen helt onödigt speciellt när vi vet att domarna behöver inte mycket för att blåsa mot oss?
Barcelona Suarez9
2016-02-15 02:07
Läste att någon längre ner kritiserade hur Alves beter sig vid bytet. Hade jag varit tränare och jag byter ut en spelare och den är glad/bryr sig inte. Så hade jag oroat mig. Alves reaktion är normal för att ha blivit utbytt så tidigt i det läget av matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2016-02-15 00:59
Davids3 Såg detta! Kolla denna länken istället. Extended highlights. Muy bien!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-02-15 00:46
@grande jw:


Tredje målet saknas, hm.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-15 00:43
Vilken fantastisk fotboll vi spelade detta är i klass med Pep Guardiolas Barcelona. Vi spelade helt perfekt och Lucho visade återigen vilken mästare han är på att ändra matchbilder. För första halvlek kontra andra halvlek är som dag och natt och man kunde se hur inställningen förändrades totalt i andra! MSN leker fotboll utan tvekan historiens bästa trio. Nej nu längtar man tills Cl alltså.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2016-02-15 00:41
Jag funderar på att ringa och sjukskriva mig. Då jag kan ägna mig åt att kolla på slutkvarten hela dagen imorgon.
Barcelona Davids3
2016-02-15 00:38
"Du kan inte försvara dig mot honom, du måste kasta nät över honom"

HAHAH, asså Rodgers..
Barcelona Liunil Masse
2016-02-15 00:35
[QUOTE=Davids3]Vad håller MSN på med, kör de grupp-strechning mitt i en match :'D [/QUOTE] Just MSN-things :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2016-02-15 00:33
Höjdpunker med Ray Hudson i länktips. Njut! Bona nit!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-02-15 00:24
Vad håller MSN på med, kör de grupp-strechning mitt i en match :'D
Barcelona Canaletes
2016-02-15 00:23
hahahah, i över 1 timme totalt har man snackat om straffen.
Var det respektlöst etc? Jämför det med andra fräcka saker som Higuitas räddning, Maradonas mål på Bernabéu, går tillbaka 40+ år i fotbollshistorien...

Fast enligt en källa är det en hyllning till Cruyff som kämpar mot cancern och som tydligen hälsade på i veckan, mycket fint isf.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-15 00:22
Himne del Barcelona

Ni har säkert märkt alla blaskor från ENG till Franska som skriver Neymar ska ditt och hit tack vare olja-pengar. När dessa blir för överväldigande ibland trots att man vet att de vill bara ha klicks eller sälja mer av deras skit blir man orolig ändå.

Det sista man vill är att spelare som Neymar, Suarez och Messi splittras nånsin medan man är i livet. Jag skulle gå så långt och säga att om en säljs borde de andra gå med honom i samma lag. Jag blir hellre av med alla 3 på en gång än att man splittrar.

Men, här kommer den. När man ser kärleken mellan dem på planen, utanför planen (med all bilder) på träningarna, hur de hänger ihop som om de var klistrade på varandra blir man lugn, glad och får varm go känsla i hjärtat.

Man får se till att njuta så mycket som möjligt för att jag tror inte att vi kommer se samma trio med den kemin och kärleken mellan dem under våra livstid.

Barcelona Liunil Masse
2016-02-15 00:17
[QUOTE=Himne del Barcelona]Ja, man minns ju själv när man sprang runt där på sjumannaplanen och bara älskade att få spela fotboll med en naiv övertygelse och tro att det skulle gå lika enkelt den dagen man blev proffs och spelade med sina kompisar i någon av de stora ligorna. Samma känslor och tankar måste ju såklart dessa tre ha haft. Skillnaden är att de spelar fotboll med samma kärlek till sporten samtidigt som de faktiskt får fotboll att se lika enkelt och lekfullt ut som det kan verka när man är yngre - fast de gör de på den absoluta toppnivån. [/QUOTE] Haha klockrent!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
2016-02-15 00:14
@Nemesis 10:
Ja, man minns ju själv när man sprang runt där på sjumannaplanen och bara älskade att få spela fotboll med en naiv övertygelse och tro att det skulle gå lika enkelt den dagen man blev proffs och spelade med sina kompisar i någon av de stora ligorna. Samma känslor och tankar måste ju såklart dessa tre ha haft. Skillnaden är att de spelar fotboll med samma kärlek till sporten samtidigt som de faktiskt får fotboll att se lika enkelt och lekfullt ut som det kan verka när man är yngre - fast de gör de på den absoluta toppnivån.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-15 00:12
@neymar JR:
Men det är fantastiskt att han blötte gräset innan Madrid median tände brasan. Blev sur på honom men när jag läste varför Alves reagerade så förstod jag honom. Moget och smart av honom att tysta ner allt precis när de har väst pennorna. Stället skrev de att Barca förnedra motståndarna. Så patetiskt så att det inte är sant. Innan ens matchen var över skrev de det här först för att sen note: real madrid media (which are all national media in spain) already started campaign saying penalty was lack of respect towards celta För att sen börja fråga Celta spelarna om Barca var respektlösa. Berizzo (coach Celta): "Penalty Barcelona was lack of respect? Barça's forwards are very respectful. And they can score the way they want." Planas (Celta): "Penalty was lack of respect? No, it's just another way to take it. They executed it in a brave and skilful way." #fcblive Det här är alltså en halvlek världen njöt av. Från Afrika, Asian. Aus och de andra kontinenterna. Stora, som små, legendariska spelare tog det till twitter och applåderade Barca. De gick så långt och frågade vattenpojkarna i Celta också (Obs källa Freeyoumine). Men det tål inte R.Madrid, det tål dem inte. Därför är den här matchen så mycket skönare att Barca vann på det sättet och R:Madrid median fick äta upp sina pennor. So sweet!! De försökte verkligen sno rubrikerna.
Barcelona neymar JR
2016-02-15 00:02
B-guden Finns väl inga sportjournalister kvar utan endast skvallerskribenter
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2016-02-14 23:57
@neymar JR:


Jag tror inte spelarna bryr sig ett skit, spelar ingen roll vad som görs sägs, eller inte görs och inte sägs så kommer media vara där.
Är ju bara och kolla på presskonferenserna osv, 90% av frågorna handlar om rykten och skit, 10% om fotbollen, världens sämsta sportjournalister vi har nu för tiden
Barcelona Nemesis 10
2016-02-14 23:57
@Himne del Barcelona:


Håller verkligen med allt du säger, när jag ser dom spela ihop och får bevittna hur mycket dom respekterar varandra och vill varandra väl så väcks det känslor inom mig som är svårt att beskriva. Jag blir så himla lycklig av att se deras kemi både på och utanför plan, man kan se långt ifrån att deras relation till varandra verkligen är något speciellt och unikt. Blir så otroligt lycklig av att få se dessa tre herrar spela tillsammans. Man blir som sagt smått tårögd.
Barcelona neymar JR
2016-02-14 23:50
Bra med lite självinsikt, men dock så måste han förstå att kamerorna snappar upp det och media vinklar det direkt. Redan varit för mycket skit med hans twittraden som tar fokus.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-02-14 23:48
Alves: "Seemed annoyed when subbed off? I was mad at myself, I made a lot of mistakes. Honestly, I was playing a shit game." #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2016-02-14 23:42
Såhär hade det sett ut om Benzema skulle slå straffen till Bale lol..

Efter matchen hade Ronaldo mimat "solo robar" mot kameran.
Barcelona Davids3
2016-02-14 23:41
Sättet Messi slog straffen på ska alltså vara en hyllning till Cruyff (som slog en likadan straff på 80-talet) som lider av cancer! Wow!
Barcelona Liunil Masse
2016-02-14 23:40
Bravo Vidal-Piqué-Masche-Alba Arda-Busquets-Iniesta Messi-Suarez-Neymar Den bästa elvan vi kan ställa up med? Kanske Rakitic istället för Arda? Alves spelar verkligen inte bra och där har vi nu Vidal som bör starta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
2016-02-14 23:37
@B-Guden:

Situationen sammanfattar kemin mellan MSN på ett sätt som framkallar rysningar och nästan gör en tårögd. Det finns en ömsesidig respekt mellan dem samtidigt som de kan ha distansen att driva med varandra under pågående match inför allas blickar. De är världsstjärnor som tjänar miljoner. Men de förmedlar precis samma tvättäkta spelglädje som 11-åringar kan göra i sjumannamatcher. När man spelar för att man tycker att fotboll är det roligaste som finns.Vi ska vara så tacksamma att vi får uppleva den fotbollsmagi som de skapar tillsammans.
Barcelona Liunil Masse
2016-02-14 23:35
En magisk andra halvlek, vinst med 6-1 och jag känner mig ändå lite smått orolig över vår första halvlek. Vad fan var det helt ärligt? Det finns ingen ursäkt till den bedrövliga halvleken vi fick bevittna. Lite konstigt hur vi sen i andra spelar så MYCKET bättre?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-14 23:32
Messi har chans att göra sitt 300:de mål, vad gör han jo han passar under en straff. Han gör det för att neymar har haft det tungt och vill att han ska göra mål istället (suarez snor den dock). Den ödmjukheten och generositeten han har, den lagspelare han är är helt otroligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi Nr30
2016-02-14 23:29
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:Menade inte att såra någons känslor, men nu tror jag att jag talar för dem flesta i det här forumet, vi såg en halvlek rom kan rankas som en av dem bästa under den senare tidens fotbollshistorier, med en klassisk straff, suarez hattrick/2 assist, messi briljerar och neymar har lekstuga, ursäkta mig men jag vill hellre diskutera den halvleken med mina barca grabbar ön att kolla på nån hockey match, ännu en gång vill inte såra nåns känslor men om det kanske var fotbollsuppehåll skulle jag checka in den matchen, men inte efter en sån hör kväll
Annons: