/spanien/barcelona/forum/238.aspx/spanien/barcelona/forum/238.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-12-03 14:01
Jaha vad ska Madrid göra nu utöver dopning? :) Nej det var på tiden, även vi har gynnats under dubbelmöte utan var samt missgynnats. Äntligen dubbelmöten utan domarmisstag förhoppningsvis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2018-12-03 13:52
Officiellt nu med VAR i CL från och med åttondelen!
Barcelona Katalano
2018-12-03 13:17
@Cruijffism:
Du beskriver verkligen inte dagens Barca. Förvara med boll och pressa högt? Det är historia och inte den fotboll som Valverde spelar. Messi gör flest mål i världen, flest assist, flest dribblingar, flest inspel i motståndarnas straffområde, flest nyckelpassningar. Och du fokuserar på hans löpmeter, på en enda spelare på planen, som råkar vara den bästa dessutom. Har man en spelare som Messi i laget så ska man forma ett presspel där Messi behöver röra på sig så lite som möjligt så att han har maximal energi varje gång han får bollen. För ingen annan är bättre med bollen än just Messi.
Barcelona Cruijffism
2018-12-03 13:00
[QUOTE=Unicef1983]Soko: Det du skriver ang Messi stämmer ju! Sen förlorar vi ju vårat berömda presspel helt och hållet vilket påverkar defensiven lika mycket som offensiven då vi är ett lag som alltid kontrat på kontring. Vi blir väldigt splittrat och isärdraget lag med Messi! [/QUOTE] Bra poäng. I dagens fotboll behöver alla pressa, speciellt i Barça där vi försvarar med bollen och har som mål att erövra den högt upp i plan. Vet inte vad Messi snittar i sprungna metrar per match men det kan inte vara mycket. tror han hade runt 2 km i första halvlek mot Atletico. Det funkar inte om vi ska ha chans på titlar. Kvittar hur bra han Messi är med boll. Vi är lidande defensivt som offensivt utan ett bra presspel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-12-03 12:42
Bara jag som njuter av att vi får rabiot gratis från PSG. Dom gör ju allt i sin makt för att han inte ska välja Barcelona, snart kommer dom erbjuda andra klubbar pengar för att värva honom. Kul att knäppa den klubben på nosen :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-12-03 12:09
Deulofeu Okej han startar med dembele, men när Malcom kommer in så ska han ju direkt ut till höger. Nej du valvarde har ingen aning om vad han sysslar med. Gammal svensk taktik från knattetiden, vänsterfot skall spela till vänster och inget annat...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2018-12-03 11:51
Någon som fattar varför VV alltid vill spela folk på fel ställe?

Dembele till höger? När du har en spelare som är expert bara till höger i Malcom.

Dembele kan ju spela på båda sidorna och gör det exakt lika bra.Malcom är ju en halv spelare till vänster även om han försöker.

dagens positiva var Alena att han fick 20 minuter och gjorde en del bra.
Barcelona Little Magician
2018-12-03 11:34
@Mess1:


Han saknar såklart världsmetropolen Liverpool
Barcelona Passa_Bollen
2018-12-03 10:39
Unicef Hur kan du ha det nicknamnet när du skriver 9/10 negativa inlägg sen jag började lägga märke till dig. Värst av allt är att dina åsikter inte passar in med Unicef.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Unicef1983
2018-12-03 10:15
Soko: Det du skriver ang Messi stämmer ju! Sen förlorar vi ju vårat berömda presspel helt och hållet vilket påverkar defensiven lika mycket som offensiven då vi är ett lag som alltid kontrat på kontring. Vi blir väldigt splittrat och isärdraget lag med Messi!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-12-03 08:54
Individuellt är Messi överlägsen alla andra och kan avgöra matcher på egen hand.. Kollektivt är dock inte alltid en fördel att ha Messi i laget , speciellt när han inte är på humör som igår,  då blir spelet låst och fantasilöst.  Med Messi i laget är vi mer genomlästa än utan då med honom vet motståndarna att allt kretsar kring honon och tar sina positioner. Utan Messi blir motståndarna förvirrade och oförberedda då de har svårare att avslöja vår taktik eftersom bollen går överallt och alla våra spelare är iblandande... Spelarna är också friare i sina roller och behöver inte kolla efter Messi..

Ps. Vad säger katalanska och spanska medier om vårt spel,  finns det kritik eller bara vanliga skriverier där alla är nöjda? Finns det någon som tar upp t ex vår vänster kant där det är ett stort håll och där ingeting händer?  Om Alba inte har en bra dag på jobbet så hotar ingen från den sidan.. 

Visst leder vi både ligan och CL men det här kommer inte hålla i längden.. City och PSG skulle göra livet svårt för oss så som vi spelar.. igår trots segern  var det återigen ett exempel där det behövs bara en dålig match att åka ur i CL som vi gjorde mot Roma..  Vi kan alltid trösta oss med att det blir bättre till våren men en skit match och sedan gäller att gräma sig över ett helt år.. Vi verkar inte ha lärt oss läxor från senaste säsongerna .. 
Barcelona Davids3
2018-12-03 08:34
Man tycker faktiskt synd om Vidal, man såg hur uppgiven han blev när han såg att han skulle bytas ut. För han vet ju själv att han hade spelat bra, måste kännas hopplöst.
Kul med 90 min för Dembele dock.
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-12-03 07:46
The Camp Nou did not understand why Valverde decided to sub off Vidal and that caused loud whistles to Ernesto Valverde. [sport] En typisk Valverde svar väntas ”jag bytte in Alena som avgjorde matchen, varför nämner ni inte det”
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-12-03 07:45
I cl är det inga problem men i ligan blir vi lidande av hans loja spel, krävs ju ingen raketforskare att se vart hans motivation ligger i år. Troligtvis behöver han sin polare på plan för att vakna till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mess1
2018-12-03 07:18
Ser att vissa diskuterar om hur vi har spelat 2-3 matcher bättre fotboll när Messi har varit skadad och nu när han kommer tillbaka spelare vi sämre. Så jävla löjligt, ja.. vi kan räkna de 2-3 matcherna då vi spelat lite sämre men jag kan inte räkna till alla de matcher som vi har spelat gudomligt med honom. Vad kan det vara över 600 matcher eller?

Jag ser inget problem där, jag ser problemet VALVERDE !!
Barcelona Davids3
2018-12-03 06:43
@Z_Z:


Gomes har varit Evertons bästa spelare denna såsong skriva det..
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-12-03 04:27
Problemet är att alla blir förlamade när Messi är på plan. Alla passningar måste gå till Messi, spelar ingen roll om målet är öppet passa messi.... alla förutom Dembele som kör sitt eget race. Vet inte om det är Valverdes instruktioner, Messis eller om spelarna saknar nån form av självförtroende att göra något på egen hand men det förstör vårt spel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cruijffism
2018-12-03 03:50
Barça spelar fantastisk fotboll mot Inter i båda mötena, samt mot Real Madrid utan Messi. Sen kommer han tillbaka och med detsamma förlorar vi mot Betis hemma och sen dess har vi spelat SKIT. Någon som har svar på varför? Det bästa Barça, det roliga Barça denna säsongen är alltså utan världens bästa fotbollspelare...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-12-03 00:02
Och angående messis lite mindre bra insats idag. Jag tycker det är bra att han har såna här ibland. Tidigare säsonger har han oftast peakat för tidigt, slaktat hösten samt halva våren för att sedan slita ut sig framåt slutspurten. Iår ser jag hellre att han har en mindre bra höst (Messi måttmätt) o peakar över våren samt sommaren med copa America för hans del. Tror han känner så med. Dessutom läste jag att han hade nån känning idag. Vet inte om det stämmer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-12-02 23:37
Mina redan såld....? Oj my bad trodde det bara var digne som var såld. Fast tror fortfarande att om Gomes har en lyckad säsong i Everton att vi kan få en saftig pris för honom (40-50). En PL erfaren, EM mästare, La liga mästare ung mittfältare bör gå för en hög summa. Everton har köpt mina för 35, Richarlison för 50, Pickford för 39 och Sigurdsson för 40. Har Gomes en bra säsong i Everton måste han kosta mer än dessa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-12-02 23:36
Fan vilka lingonligor serie a o ligue 1 är alltså. Bundesliga bättre iår. Tror varken Juve eller psg tar cl iår pga just det. För lite competition. Båda har indirekt redan vunnit sina ligor o kommer börja slappna av, sedan när det står ett vasst europeiskt lag på andra planhalvan blir det åka av.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2018-12-02 23:28
@Messi-Alba-Messiiiiii:


Mina är ju redan såld för knappa 30 miljoner euro.

Förväntar du dig närmare 60 för Gomes så tror jag du får ta å fundera om för i sådana fall kommer du bli besviken.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-12-02 23:27
Mina är redan såld för 35 miljoner €
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-12-02 23:20
Mina och Digne gjorde även en fantastik match. Lucas digne fick även högst betyg i sofascore. Hoppas klubben tar bra betalt för Mina&Gomes. Inget mindre än 80-90 tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-12-02 23:07
Andre gomes gjorde en riktig fin match och var matchens lirare. Nu handlar det om hur mycket vi får för honom. Ledningen borde ta tillfället i akt och få igenom en försäljning nu när han är så bra för dom. 30 miljoner € och jag är mer än nöjd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-12-02 23:02
Coutinho borde ha den glädjen Malcom visar upp varje gång han får entra planen i blå/röd tröja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-12-02 22:54
La liga i år är jätte intressant!! Poängskillnaden mellan första plats och 15:onde är 11 poäng. För att jämföra hade vi förra året 14 poäng mer än 2:an. City som leder premier League har 26 poäng mer än femtonde placerade laget. Dortmund har 22 poäng mer Juventus har 26 poäng mer Och Psg har 28 poäng mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mess1
2018-12-02 22:38
@Funeral Canticle:


Vi har Valverde därför!
Barcelona Funeral Canticle
2018-12-02 22:34
Snacka om sömnpiller till match, väldigt få som visa något eller som hade lust att spela fotboll för detta var själlöst. Vad är det som händer i klubben varför ser det så grått ut i allt dem gör?
Barcelona the cameroonians
2018-12-02 22:27
Coutinho väntar sitt andra barn inom kort och kom tillbaka efter skada nyligen. Det är väl de externa faktorer som kan påverka honom. Brassens stora problem är dock att han ff inte lärt sig att hitta rätt i kombinationsspelet. Istället för att passa spelare 1 direkt borde han söka spelare 2 och sedan öppna upp ytan för spelare 1 och kunna få bollen i ett senare skede i en farligare position. För mycket stamp på bollen som gör att motståndarna hinna in i press på medspelare och sen är det "dött". Tar tid att lära sig, Neymar hade samma utmaning första säsongen. Tyvärr är ju Cou betydligt långsammare och har inget gratis i den aspekten. Därför blir han hängandes och kommer från spelet allt mer. Nej, han behöver spela som nr. 10 centralt om det ska bli succé i Barcelona, men den rollen innehas ju av världens bästa så dessvärre blir det nog mest meh över hans prestationer även om han med sin skicklighet kommer blixtra till då och då. Men inte frekvent som man ska förvänta sig från en crack.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: