/spanien/barcelona/forum/237.aspx/spanien/barcelona/forum/237.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ElRaval
2017-08-22 18:37
@ || Cillessen #1:


Fast enligt vissa här inne så kan ju vem som helst prestera i franska ligan.
Barcelona Besviken på Barca
2017-08-22 18:10
Fortsättning föregående inlägg. Så har vi Messis situation. Jag tror verkligen inte han lämnar oss i år. Vad som händer nästa sommar beror helt på vad som händer i klubben. Jag tror inte Messi kritar på det nya kontraktet om inte Bartomeu presenterar minst en riktig världsstjärna innan transferfönstret stänger. Om så inte sker blir det ingen underteckning så länge oduglingarna som nu styr klubben behåller makten. Vid ett maktskifte är jag 99 % säker på att han skriver på. Alltså om Bartomeu fortfarande är president (gud förbjuder) om ett år och Messi inte känner att skutan är på rätt väg igen blir det ingen underskrift och Messi lämnar klubben som free agent. Jag kommer INTE att klandra honom så länge han inte blir maräng (extremt osannolikt) eller PSG spelare. 2000-talets bäste fotbollsspelare ska spela om inte världens bästa så i alla fall ett av världens allra lag och Blaugrana är inte ens i närheten av att tillhöra den kategorin augusti 2017. F.ö. avundas jag inte Ernesto Valverdes position som tränare, få Barcatränare har haft sämre förutsättningar att lyckas än han.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-22 18:10
[QUOTE=El_Jefe]Så Neymar säger sin mening om hur värdelös Barto är, och dagen efter stämmer Barca honom för kontraktsbrott? Lite som när Benedito började snacka om misstroendeförklaring, och Barca dagen efter började snacka om de där 10 000 han var skyldig och krävde dem tillbaka. Men den här ledningen jobbar ju inte för egna intressen.... [/QUOTE] Enligt MD skickades stämningsansökan in den 11/8, Neymars uttalande kom alltså efter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-08-22 18:07
Funderar om man ska bänka Suarez om man värvar in den tänkta trion om inte han skärper sig. Vi vet ju vad han kan men han Suarez behöver verkligen skärpa sig.

Man skulle kunna spela
Seri Busquets X
Dembele Messi Coutinho

X kan Rakitic Roberto Iniesta spela på. Man kmr ha väldigt många alternativ ifall super trion värvas in. Två av dom hade räckt till och med.
Barcelona El_Jefe
2017-08-22 18:04
Så Neymar säger sin mening om hur värdelös Barto är, och dagen efter stämmer Barca honom för kontraktsbrott? Lite som när Benedito började snacka om misstroendeförklaring, och Barca dagen efter började snacka om de där 10 000 han var skyldig och krävde dem tillbaka. Men den här ledningen jobbar ju inte för egna intressen....
Barcelona Luffarn
2017-08-22 17:57
@II Barça II:
Så en klubb som vägrar sälja sina bästa spelare är ambitionslös? Liverpool är i precis samma sits med van Dijk och Keita. Om det är slaveri ställer jag upp som slav på direkten. / Mvh Liverpool-supporter
Barcelona Besviken på Barca
2017-08-22 17:50
Jag har tidigare varit medlem i Barcelonaredaktionen men har de senaste 5-6 åren trappat ner mitt engagemang för laget. Jag tittar fortfarande på alla matcher på TV men har inte tid med att följa så noga vad som händer vid sidan om längre. Har inte skrivit här inne på flera år men nu måste jag bara skriva av mig inför andra Barcafans. Vårt kära Barca befinner sig i ett miserabelt tillstånd, laget befinner sig i en starkt nedåtgående spiral med en fullständigt oduglig ledning. Jag menar att det är ännu värre än under Gaspart eran. Helt enkelt därför att Bartomeus & CO desperata försök att värva Coutinho och Dembele börjar ge Barca dåligt anseende hos andra, vi börjar betraktas som en riktig skitklubb. Egentligen har klubben varit vanskött länge nu, det började redan när Rosell efterträdde Laporta och Bartomeu har i egenskap av president eller vicepresident varit med hela vägen. Vanskötseln kunde länge ändå döljas tack vare att vi hade MSN, Xavi och Iniesta. Men nu håller det inte längre. Xavi är borta, Iniesta på nedåtgående och vår president verkar tycka att det är viktigare att stämma Neymar än att hitta ersättare. Ridå! Förväntningarna på den här säsongen? Jag är nöjd om vi får en topp 3 plats i ligan.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-22 17:46
Trovärdiga Catalunya Radio rapporterar att Barca just nu prioriterar att få in samtliga av Coutinho, Dembele och Seri. Man vill som minst allafall få in två av dem. Med andra ord så dementerar Catradio alltså dem engelska uppgifterna som menade att vi gett upp Coutinho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Talangfabriken
2017-08-22 17:15
Det här med Messis kontrakt tycker jag känns en smula olustigt. Om det nu stämmer att han inte skrivit på. Ledningen tar ju en enorm risk. Om Messi är missnöjd med ledningen och truppens kvalité och inte skriver på, då går han gratis nästa sommar. Vilket ger honom ett enormt förhandlingsutrymme med en ny klubb. Och intresserade klubbar med mycket pengar lär det finnas gott om. Nu är det ju helt och hållet upp till Messis goda vilja. Han kan gå gratis nästa sommar om han vill. Världens genom tiderna bäste spelare alla kategorier. Låt oss verkligen hoppas att det inte händer. Hemska tanke....
Barcelona Davids3
2017-08-22 17:15
Håller med dig Sean.
Om fotboll blir så pass känslosam att man tvingas dra efterblivna jämförelser, då kanske man borde hålla sig till golf eller schack.
Barcelona Los Andres
2017-08-22 17:14
Istället för att påskynda processen med att värva spelare så gör vår ledning något helt annat som kommer dra ut på tiden. Man väljer alltså att stämma Neymar NU för kontraktsbrott. Värva spelare först, stäm Neymar i efterhand...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeChiffre
2017-08-22 17:13
Barça stämmer alltså Neymar... Varför behandlar alltid ledning spelare som har lämnat illa? Vill barto få lite extra cash i fickan?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sean
2017-08-22 17:00
@II Barça II:Det är en väldigt smaklös jämförelse som du borde ta bort. Att jämföra extremt välbetalda fotbollsspelare som frivilligt har skrivit på ett tidsbegränsat kontrakt med slavar som rövats från sina hem och levt hela sina liv i fångenskap utan lön är helt enkelt inte okej. Skärp dig.
Barcelona II Barça II
2017-08-22 16:53
Att hålla spelare mot sin vilja trots monsterbud är inget annat än vidrigt. Det är fullkomligt orealistiskt att Dortmund kräver 150 miljoner euro för en spelare som vill lämna och leva sin dröm, framför allt när det är en spelare som kostade dem 17 miljoner euro förra säsongen. Liverpool och Dortmund beter sig som slavägare! En fri människa har rätt att byta arbetsplats, punkt! Deras beteende är inte rimlig. Hade det varit det omvända roller och de inte hade varit i behov av spelarna så hade de slängts iväg som skräp. Det är dags att införa utköpsklausuler i samtliga ligor, reglerade av Fifa / UEFA samt införa lönetak samt övergångstak. Jag hoppas att talangfulla spelare tänker sig för innan de kritar på för dessa oseriösa, ambitionlösa klubbar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || Cillessen #1
2017-08-22 16:50
Seri har på 2 matcher i ligan levererat fram 213 passningar, Xavi klass!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2017-08-22 16:22
Sedan ledningen misslyckats kapitalt med att värva "the catcher in a rey" himself, Verratti, så har det bara gått utför detta fönster. Nasser flipped the coin och gav Neymar guld och gröna skogar. Så nu är Neymar på en "PR-turné" i den franska ligan för att kunna nå sina drömmars mål, en alldeles egen skimrande, glittrande guldboll. Och ja, han ger sig ju inte ut på fransk mark utan ett Joakim Von Anka kassaskåp på ryggen. Ja han har ju redan hunnit dräpa giganter så som Guillou...Guly....Gullan ... Guingamp! Och Touls...Troulo?..Toulous! Det bara smattrar på Neymars Youtube konto., alla vill ju se en killer! Ja, han fick ju en hel värld att tappa andan redan under försäsongen när han i Barcas färger snurrade upp heeeela Juventus jetlaggade backlinje i den så åtråvärda "Uppblåsbara Barabara" cupen som vi sålt oss till. Men, här hemma så snurrar Pep " in a few hours" Segura runt som en oändlig fridget -spinner mellan de europeiska toppklubbarna och försöker rädda ansiktet. Rena rama intervall träningen. Robert Fernandes? Nää, han sitter fastspänd i en barnstol i baksätet. Felvänd. Men han hörs. "Are we there yet?" Bartomeu då? Vår egen kapten Francesco Schettino. Ja, han har ju redan styrt skutan på grund och där står vi. Och kommer stå till 2021. För min egen hemma-gjorda hypotes lyder så här: Vi kommer att fixa ett par nyförvärv. Vi kommer att spränga banken. Seri, Dembele, Coutinho. Òch Paulinho för tusan!! Och massorna samt medlemmarna glömmer fort om allt dom gnällt över så när nyförvärven presenteras så kommer fansen på Camp Nou "köra" vågen av glädje. Folk på forumet kommer klappa händerna och fans kommer mumla : "Let bygones be bygones". Vi har ett vinnande lag! Vi hänger med! Mot trippeln! Men det kommer bli ringar på vattnet. Och de första ringarna som når stranden kommer blöta ner Roberto och den andra vågen kommer spola bort Alenas speltid. Själv vet jag vad jag föredrar.
Barcelona FCB_Messi
2017-08-22 16:21
Vårda språket./ Ny varning! / Mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
2017-08-22 16:16
@Rambla~:


Varför göra sig av med Marlon? Allvarligt, är de valverde som vill de här? Läst också om att man vill ha Vermaelen som fjärde mittbacken? Värdelöst..
Barcelona Rambla~
2017-08-22 16:09
With Douglas, Vermaelen, Gomes, Rafinha and Arda to send away, club wants to get rid of Marlon. Imbeciles. Vad är det för nötter som sköter våra transfers? Hur fan lyckas man dessutom göra sig ovän med varje klubb i Europa som man försöker värva spelare från? Helt sanslöst vilken skitsommar det varit ur ett transferperspektiv. Vilka amatörer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sean
2017-08-22 15:30
@Soko:


I så fall kan man ju inte vara arg på Neymar eller PSG, som har ett mycket bättre lag än oss...

Vi ska vara ödmjuka mot andra klubbar och deras situation. Det är tillgång och efterfrågan som styr priset på spelare och eftersom ledningen har berättat exakt vilka spelare vi är efter så är det lätt för säljande klubbar att sätta ett högt pris. Hade vi varit smarta hade vi förhandlat om fler spelare samtidigt så att de säljande klubbarna inte visste att vi hade låst oss vid just Dembele, Coutinho och Seri. Amatörer...
Barcelona Messi M10
2017-08-22 15:19
Till nästa sommar är det viktigt att man inte går ut med uppgifter kring transfer budget då hela världen vet hur mycket pengar klubben har att spendera. Hoppas ledningen har lärt sig en läxa.

Det är klart Liverpool eller Dortmund kräver fantasi summor då dom vet hur mycket pengar vi har plus att dom pengar vi fick från PSG.

Barcelona LeChiffre
2017-08-22 15:10
Catalan Edition på twitter:

Barcelona's first offer will be £30m. [sport]

Haha asså detta.... parodi?
Barcelona Soko
2017-08-22 15:07
@S.Eto'o:

Men de ska visa lite respekt framför allt för sina spelare som har offentligt uttryckt önskan att spela för ett bättre och större klubb. De skulle inte uppträtt så här om de inte visste att Barca är desperata och har pengar . Jag hade förstått att de kräver så stor summor om de hade köpt de dyrt. Men de fick ju nästan gratis de och vill nu tjäna x 10. De summor de vill ha är helt orealistiska .
Barcelona koeman92
2017-08-22 15:06
OGC Nice is annoyed at Barcelona's behaviour regarding Seri's transfer. Meeting expected today. Nice want money + a player. [@mohamedbouhafsi]

HAHA. Ännu en klubb vi lyckats göra oss fiende med.
Barcelona S.Eto'o
2017-08-22 15:02
Soko Liverpool och Dortmund är inte våra tjänare......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-22 15:00
Further, it’s added that both clubs are in amicable negotiations with each other, and there doesn’t seem to be anything standing in the way of a deal being done. Seri has been specifically allowed to remain at Nice for a little longer to play in their Champions League qualifier against Napoli on Tuesday night, after which he’ll complete his move to the Nou Camp. Till skillnad från arroganta Dortmund och Liverpool så verkar Nice en trevlig klubb.
Barcelona S.Eto'o
2017-08-22 14:53
Vilken katastrof sommar vi haft. Minns när vi buda 17 miljoner euro på paulinho..... sluta med att vi betala 40 miljoner euro Minns när vi buda 50+20 för dembele fast Dortmund krävde 90 miljoner euro.... Efter Neymar transfern vill de ha 150 Minns när seri uppgavs kosta mellan 17-30 miljoner euro.... nu är de irriterad och kräver 40+10+Marlon Minns när vi skulle få di Maria/Draxler + 220 för Neymar..... sluta med en bunt säck med pengar som vi inte ens kan använda. Minns när Munir ryktades till Roma för 30 och Arda till Arsenal för 30...... Trots det bryr sig inte medlemmarna där nere ett dugg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-08-22 14:46
@Soko:


Du kan avsky de hur myckrt du vill. Utbud och efterfeågan som bestämmer priset på marknaden inom alla fronter.
Barca har pengar, Dortmund vill ej sälja, den som Barca vill ha finns det ingen klon av. Då får man betala priset.
Barcelona Soko
2017-08-22 14:46
Gomes själv har insett att han inte blir att räkna i Barcelona att han vill söka sig vidare. Juve är intresserade. Tänk om man kunde sälja han i deal med Dybala .

Om Barça vill köpa loss Di Maria sägs PSG kräva drygt 530 miljoner svenska kronor.
Barcelona the cameroonians
2017-08-22 14:44
Franska uppgifter gör gällande att Barcelona har för avsikt att öppna förhandlingar idag angående köpet av Seri. Detta irriterar Nice som har en viktig match i CL ikväll.

Nice kommer vilja starta förhandlingarna med utgångspriset €40 miljoner + 8-12 i bonusar samt även få inkludera en spelare vilket ryktas vara Marlon.

Valverde ser tydligen Vermaelen som den fjärde mittbacken och vet dessutom att Yerry Mina kommer att ansluta i januari.

Så - bara några timmar kvar innan det är klart va..?
Annons: