/spanien/barcelona/forum/23683.aspx/spanien/barcelona/forum/23683.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Lukas.RP
2007-12-17 19:49
Ämne: Varför blev King_rau....
Provocerar, sprider rasistiska åsikter och beter sig allmänt illa.

Det var varför han blev spärrad. Dock tycker jag en tillsägelse vore lämpligare, som du säger.
Barcelona Rambla
2007-12-17 19:43
Varför blev King_raul spärrad då? Han förtjänade väl knappast någon spärr då han inte har förolämpat någon personligen här inne, eller? En tillsägelse kan han väl få men spärr är väl lite för hårt?


Suck, helvetet är löst. Kanske läge att ta lite semester tills efter söndagens match.
Lukas.RP
2007-12-17 19:39
Snälla, lägg ner med provokationerna! Det ända jag gör just nu är att sitta och ta bort inlägg, snart faller spärrar också.
Barcelona tarrak
2007-12-17 19:38
Nu vill jag verkligen inte dra igång något forumkrig, men de maränger som sitter på sitt stängda forum och kritiserar enskilda personer på LR, är verkligen ynkliga.
Barcelona Rambla
2007-12-17 19:33
Lägg ner förolämpningarna nu!
Barcelona Rambla
2007-12-17 19:13
Haha...

Visca Catalunya!
Barcelona De Goda
2007-12-17 19:03
Ämne: De goda,
Ja troligv...."Fienden" upplyste dina grottmännskor till förfäder. Och det är dynga för att du tar bort fokuset från fotbollen. Du kan gå och bli medlem i någon av Sveriges många partier och yttra dina politiska åsikter med dem din super nolla
Real Madrid King_raul [Bienvenido Aitor Antonio Puerta]
2007-12-17 18:59
De goda,
Ja troligvis de som beblandade sig med fienden.
Vart vill du komma?

Vilken dynga är det du syftar på? Att jag pratar om en nyhet i dagens Spanska sporttidningar, ring dem och säg att det är dynga ang. ert klubbmärke, jag bara frågade vad ni tyckte om att folk editerar märket och drog en parallell som fick hus i helvete här inne för folk ser Real Madrid = Nazister, hela bunten.
Brett perspektiv grabbar!

Barcelona tarrak
2007-12-17 18:58
King_rau

Om du nu inte kan föra en seriös en seriös diskussion och hålla dig till sakfrågan så behöver du inte göra dig besväret. Ditt senaste inlägg tog verkligen priset.
Lukas.RP
2007-12-17 18:57
Ämne: Varför kan vi inte s....Det kan man göra, anledningen till att man gjorde det på Reals forum var att el clásico närmar sig och man vill slippa onödigt tjafs.

Sen när blev det här ett forum där man diskuterar den arabiska invansionen av Spanien btw?
Barcelona De Goda
2007-12-17 18:56
Ämne: Varför kan vi inte s....Exakt, jag blev spärrad för ingenting i deras forum, skitsnack att jag provecerade dem. Men de kan komma hit och slänga ur sig vilken orelevant dynga om helst
Barcelona De Goda
2007-12-17 18:54
Efter 700 års arabiskt närvaro i Spanien undrar man hur många spanjorer som har arabiskt blod i sig? Kul tanke bara :) men vem fan bryr sig
Barcelona Criff
2007-12-17 18:53
Varför kan vi inte spärra så att folk från Real inte kan skriva här precis om dem gör på Reals forum, segt när dem kan komma in här o säga vad dem vill när vi inte kan säga något där.
Kan man inte bara spärra ut Real fans?

King_raul, No mas chocolate para ti!
Real Madrid King_raul [Bienvenido Aitor Antonio Puerta]
2007-12-17 18:53
tarrak/rambla,
Tycker ni är extemt löjliga med, ibland.
Åh nej, killen drog en parallell till araber i Spanien (som faktiskt varit här ja.) Åh han måste vara megarasist!
Och ja jag ogillar faktiskt Mark levengood också, herregud, killen är homofob!
Snacka om att tokdömma någon efter fotknölarna.
Tur ni inte huserade borgmästare för länge sedan, ALLA hade ju blivit halshuggna när de sträckte på sig (hjälp, dem heilade, de ska dö!)
Barcelona Criff
2007-12-17 18:51
del-clasico, såg du stuttgart matchen? Dos Santos drog förbi 3 backar och passade fram Guddy till 3 - 1 målet, och lite senare drog han fram igen men denna gången sköt han själv, men hade han passat Bojan hade det blivit mål på exakt samma situation som Guddy fick.
Jag tycker dem båda 2 är klara, Dos Santos står tyngre i närkamperna, medans Bojan är mindre självisk.
Men i Clasico ska helt klart någon mer erfaren starta. Tror Ronnie Eto & Iniesta startar där uppe med Henry GDS & Bojan som inhoppare.
Barcelona tarrak
2007-12-17 18:49
King_raul

Självklart är det dumt, ungefär på samma nivå som ditt tidigare citerade inlägg.
Barcelona Holländaren
2007-12-17 18:48
Guillermo Amor, en legendar i klubben som spelade hos oss mellan 1988 och 1998 var igår med i en allvarlig bilolycka (som de flesta redan hört) men hans tillstånd verkar nu ha övergått från kritiskt till stabilt. Hoppas han klarar sig!
Real Madrid King_raul [Bienvenido Aitor Antonio Puerta]
2007-12-17 18:48
"
Det är nästan så att jag vill kalla dig för en lögnare när du påsåtr att Barcelona och Laporta kräver självständighet."

Vart har jag påstått detta?

Och som vanligt så missar du totalt poängen med inlägget, muslimska länder ändrar på ert klubbmärke för att sankt jordi korset råkar påminna lite om korsriddare för miljoner år sedan, DÄRAV min banala jämförelse till andra svunna tider, skulle en Spanjor idag känna sig lite kränkt om det kom lite arabisk text på en logo?? Troligtvis inte. Jag tycker det är löjligt att de ändrar på er logo, fatta!

edit: och nej min parallell har inget med el clasico att göra, är detta ENBART ett el clasico forum nu då? Trodde det var allt som rörde FC Barcelona här inne. Kanske har missförstått?


Real Madrid King_raul [Bienvenido Aitor Antonio Puerta]
2007-12-17 18:45
Tarrak,
Här har du länk för mer info ang. ändringen av ert klubbmärke i arabvärlden.

Barcelona Rambla
2007-12-17 18:42
King_raul:

Vad tror du de i Sydamerika känner över den spanska invasionen för några hundra år sen? Du kommer med så korkade jämförelser ibland att man bara gapar. Vad fan har arabernas inmarsch på den iberiska halvön med el clasico och göra?

Det är nästan så att jag vill kalla dig för en lögnare när du påsåtr att Barcelona och Laporta kräver självständighet. Ge oss en källa tack. Det är skillnad på att vilja bejaka sin katalanska identitet mot att kräva självständighet. Som sagt, GE OSS EN KÄLLA eller täpp igen. :P

Jag håller med tarrak, din spanska patriotism börjar bli smått komisk. Låt människor ha vilka åsikter de vill oavsett om de inte överenstämmer med dina egna. Ja, det finns katalaner som vill ha ett självständigt Katalonien. Och? Det är deras demokratiska rättighet att tycka så. Varför måste du dra in upp dessa meningslösa diskussionerna inför varje el clasico? Jag ser dig tex inte inne på Athletics forum och kastar skit på dem över ETA.
Real Madrid King_raul [Bienvenido Aitor Antonio Puerta]
2007-12-17 18:41
tarrak,
Har du missat att de ändrat Barcas emblem i arabvärlden? Det är DÄRFÖR jag drog parallell och inget annat, det är aktuellt ämne i de flesta Spanska dagspressar om du missat det idag.
Tror du jag skulle dra upp något ang. muslimska delen av världen annars? Ser ingen anledning till det om det inte fanns något aktuellt ämne om det.
Så jag drog INTE upp det från ingenstans.
Läs inläggen nästa gång.

Barcelona Del-Clasico
2007-12-17 18:40
Hur kan man ens tänka tanken på att ha G2S i startelvan istället för Henry? Kollar ni "Barca fans" ens på matcherna? G2S behöver minst 2 år till på sig till skillnad från Bojan som redan klarar situationen galant. Henry om han nu är spelklar är given i startelvan, G2S efter Bojan till och med. Annars Guddy istället om Henry inte är spelklar.

Ronnie Eto'o Henry/Guddy
Barcelona Boswin
2007-12-17 18:39
Leo_Messi19 // Jaa! Hoppas verkligen på en vit jul! ;)
Barcelona tarrak
2007-12-17 18:38
King_raul

Nu vet jag inte om Fc Barcelona nödvändigtvis vill stanna i den spanska ligan, har hört en del röster som är för en anslutning till den franska t ex. Precis som FCB är beroende av La Liga, är även La Liga till stor del beroende av Barca medverkan oavsett om Katalonien är självständigt eller inte.

Det var du som från ingenstans drog upp diskussionen om spanjorer vs muslimer och även när ingen annan nappade var det du som fortsatte. Som jag sa, du får ha vilka åsikter du vill, men jag förtsår inte varför du från ingenstans försöker dra igång en diskussion om muslimer. Jag klarar mig bra utan kommentarer likt denna: "Kanske ska ta och klottra över all arabisk text överallt i Spanien då jag stör mig på deras närvaro där i 700 år!"

Kanske ska ta och klottra över all arabisk text överallt i Spanien då jag stör mig på deras närvaro där i 700 år!
Barcelona Leo_Messi19
2007-12-17 18:38
meterologer har lovat att det inte ska bli en vit jul, får hoppas på dem ;)
Barcelona Messi_FCB
2007-12-17 18:37
kommer messi spela mot real madrid? ...kolla länktips
Barcelona berna
2007-12-17 18:33
komigen alla madridfans orkar ni skriva här vänta tills matchen e över sen kan ni komma här och skriva.. Barcelona är ett riktig bra lag och jag har stor respekt för alla spelare i laget som jag har för madrid spelarna.. Spelar ingen roll om barca vinner hela real.. Båda real och barca e bäst!!!
Barcelona Ravo
2007-12-17 18:31
Ämne: Ravo

Man märker h....
Jag är också nervös. :P Årets match än så länge ju och jag vill inte att vi ska fölora den då det är oftast el clasico som kan avgöra ligan.
Barcelona Messidonaa
2007-12-17 18:30
någon som vet när barca har sin nästa träning ?
för jag vill veta hur det går för henry om han kommer medverka på träningen eller inte
Real Madrid King_raul [Bienvenido Aitor Antonio Puerta]
2007-12-17 18:28
tarrak,
Nej klart inte FC Barcelona vill fortsätta självständighetståget när det gäller ligan, där har du ju pengar att tjäna och skulle självdö i en liga där det inte är säkert att Gymnastic och Espanyol skulle vilja delta.
Jag kan gärna vara utan Barcelona i la liga, inga problem.
Islamofobiska funderingar? Lustigt att du alltid ska hårddra det. Jag gav bara en passande parallell där folk i Spanien kanske känner olusta gentemot araber efter deras invasion på den iberiska halvön, lika mkt som de nu börjar gråta när de ser det oskyldiga sankt jordi korset i ert emblem som korsriddare. Så lägg ner dina slutsatser om islamofobi pga en parallell.

Annons: