/spanien/barcelona/forum/23593.aspx/spanien/barcelona/forum/23593.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sahandinho Kamal
2007-09-22 18:53
Ämne: Emm, kanske kommer l....
nej inte som det ser ut nu, står lite överallt att han har skadad sin fot och inte kommer lira.
Barcelona Magicó
2007-09-22 18:52
Emm, kanske kommer lite efter här men ska Ronaldinho inte vara med i kvällens match?
Barcelona Barça-fan
2007-09-22 18:50
roooonaldinho.
Vad tjänar du på att posta om dina inlägg två gånger om? Uppmärksamhet borde man väl söka på annat håll om jag inte misstar mig? ;)
Barcelona roooonaldinho
2007-09-22 18:48
vad tjänar barcelona på att sälja dinho jo 1.2 miljarder.
men om vi har kvar honom tills kontraktet tar slut så kan jag kan slå vad med er att vi har fått ihop mycket mer på grund av ronaldinho
Barcelona Barça-fan
2007-09-22 18:43
Det står även längst ner på inför-artikeln som notis.

*** Enligt officiella hemsidan har Ronaldinho ådragit sig en skada, det handlar om hans gyllene högra fot, och skadan hindrar honom från spel ikväll***

Läs först, klaga sedan.
-CR-
2007-09-22 18:43
Ämne: Ämne: Bra att....Ah så du tycker en youtube länk där han som gjort videon förmodligen bara vill visa lite snabba överstegsfinter osv bekräftar din tes?

Målet han gör i den matchen är ju för övrigt på huvudet, tycker du jag kan säga att han nickar bättre än Ronaldinho då också?

En Ronaldinho i form är världens bästa spelare, utan tvekan. Men han har inte varit det sen säsongen ni tog dubbeln. Tycker du det då är konstigt att en högerytter som gör 17 mål och 14 assist, leder sitt land/klubblag till VM/CL-semi samt bidrar till att United vann ligan, nämns i sammanhang som världens bästa spelare för tillfället?
Las Palmas Pio pio
2007-09-22 18:41
Deco får inte bänkas

Räcker det med klubbens nyhet? ;-) Sen står det på Marca, AS, El Mundo Deportivo och Sport..
Deco får inte bänkas
2007-09-22 18:38
tycker att det är lite slarvigt av redaktionen att skriva olika, Ronalinho är inte med, Ronaldinho är med.
Ska han eller ska inte vara med ikväll, någon som har hyfsat säkra källor?
Barcelona roooonaldinho
2007-09-22 18:38
vad tjänar barcelona på att sälja dinho jo 1.2 miljarder.
men om vi har kvar honom tills kontraktet tar slut jag kan slå vad med er att vi har fått ihop mycket mer på grund av ronaldinho
Barcelona RonaldinhoKungen
2007-09-22 18:35
Ämne: Bra att du vägrar le....
Jag lever i nuet, jag jämför bara när Ronaldinh var som bäst kontra Ronaldo var som bäst. Klart som fan Ronaldo är överskattad när han anses vara top 3 i världen och killen vet knappt hur man stavar till spelsinne. Kolla bara på mitt länktips så ser du bristen på spelsinne och han att han gör samma finter och de är i flesta fall väldigt onödiga. Han kommer ingen vart med dem och stannar bara upp anfallet. Hade Ronaldinho spelat så och inte gjort målet hade folk pratat likadant som efter Lyonmatchen. Nu är det Ronaldo och folk hyllar honom som världens bäste! Vet du varför? Jo, för att Ronaldinho är så jävla bra när han är på spelhumör och därför är det rentav skrattretande att han nämns i samma andetag som Ronaldo.
Las Palmas Pio pio
2007-09-22 18:33
För det första vill jag be om ursäkt för att jag länkade till min egen inför artikel när meningen var att länka till Sport nyheten med Ronaldinho. Trodde att jag hade kopierat länken från Sport men visade sig att det var Las Palmas nyheten.. =)

Sen till Rogers artikel. Tycker artikeln är kanon men som spanjor så kan jag bara inte låta bli att reagera på följande stycke: "Att SPORT idag skriver att han umgås med fel vänner låter alldeles för mycket som den retorik som används i Spanien när man vill stryka ord som prostitution och droger." Tycker denna stycke var väl att ta i lite grann...Tycker faktiskt det är rätt hårt att mer lr mindre anklaga en människa för detta utifrån något vi inte vet något om. Faktiskt så stod det redan IGÅR på Sport och El Mundo Deportivo att Ronaldinho inte kunde slutföra träningen p.g.a. av känningar i låret..
Barcelona roooonaldinho
2007-09-22 18:28
först låter barca honom va i 1 vecka eller 2 sen när han e tillbaka då måste reijkar göra nånting för att få honom till sitt gamala jag
Barcelona Sahandinho Kamal
2007-09-22 18:25
Ämne: jag tror att dinho b....
Först så skriver du att Dinho behöver en knuff och att reijkard måste säga att han ska prestera osv och sen säger du att dem ska låta han vara i nån vecka och inte pressa han ? nu får du allt bestämma dig ska dem pressa han eller ska dem låta han vara?
Barcelona Sahandinho Kamal
2007-09-22 18:23
Ämne: Grabbar Hur tror ni ....tror det blir Messi - Henry ---- Giovani:

där Henry och giovani skiftar lite mellan sina positioner, om inte Guddy får chansen, som jag inte hoppas på faktiskt.
Barcelona roooonaldinho
2007-09-22 18:22
jag tror att dinho behöver en knuff av reijkard de jag menar me de att reijkard måste börja prata med dinho att han måste börja prestera om han vill ha en plats i start elvan


ronaldinho har för mycke press på sig jag tycker att barca borde låta honom va i en vecka eller 2 om de behövs
-CR-
2007-09-22 18:21
Bra att du vägrar leva i nuet och hänvisar bara till vad Ronaldinho presterat för några år sedan, han är nog den nya Raúl. Sen när räknades bara mål? Ronaldo gjorde 17 mål och 14 assist förra året. Jag håller med dig om spelsinnet, där har Ronaldo mycket att lära. Men att kalla han överskattad är inte bara ett hån mot hela fotbollen utan du lyckas även med att idiotförklara dig själv.
Barcelona Älskade Barça
2007-09-22 18:17
Ronaldinho behöver bara komma i form igen så är han bäst i världen. Och varför säger alla att han är så kass, faktum är ju at han har gjort 2 av våra 3 liga mål iår.
Barcelona Antonio Puerta
2007-09-22 18:16
Grabbar Hur tror ni vi kommer starta Giovani--Henry--Messi ellr kommer någon annan start på (Giovanis) Position kommer vi starta med Giovani istället för Ronaldinhos frånvaro??

Tacksam för svar så snabbt som möjligt:D
Barcelona roooonaldinho
2007-09-22 18:16
jag tror att dinho behöver en knuff av reijkard de jag menar me de att reijkard måste börja prata med dinho att han måste börja prestera om han vill ha en plats i start elvan


ronaldinho har för mycke press på sig jag tycker att barca borde låta honom va i en vecka eller 2 om de behövs
Barcelona Sahandinho Kamal
2007-09-22 18:08
Föresten det är Inter - Catania nu på tv4 sport för er som vill titta på lite fotboll nu .
Barcelona Sahandinho Kamal
2007-09-22 18:07
Ämne: kan det inte vara så....
kan hända, mycket möjligt.
Barcelona RonaldinhoKungen
2007-09-22 18:07
Ämne: vad trött jag är på ....
Håller med. Ronaldinho är tidernas bästa fotbollsspelare. Ingen har varit i närheten av hans nivå när han är som bäst, förutom möjligtvis Maradona, Zidane och Cruyff.
Barcelona ZARM
2007-09-22 18:07
mm experten har talat...typ! "Ronaldinho har varit världens bästa spelare men i nuläget står det mellan Kaka, Ronaldo och Drogba". Personligen skulle jag byta ut Drogba mot Totti. Kul för er att ni C Ronaldo men jag föredrar faktiskt Ronnie.o du är minst lika påverkad av dina Man U sympatier.
Barcelona Montjuïc (D.E.P. PUERTA)
2007-09-22 18:07
Det är himla synd om fotbollsspelare och andra kändisar inom andra brancher som inte klarar av att vara det. OM det stämmer om allt som står i krönikan så är det sorgligt att det är så men jag håller mina tummar att det inte är sant och att han verkligen har fysiska besvär. Det vore så jävla tragiskt om han ska börja gå ner sig redan nu i sin karriär.
Barcelona RonaldinhoKungen
2007-09-22 18:05
Ämne: Ämne: Ämne....
Nej, det jag syftade på var att under Ronaldinhos sämsta säsong gjorde han 21 mål i La Liga och i Ronaldos bästa gjorde han 17 mål.

Jag tycker Cristiano Ronaldo är överskattad. Han är inte i närheten av att ha spelsinne som stora spelare som Ronaldinho, Zidane eller Maradona. Och nej, Ronaldo har inte dominerat matcher mot topplag i Premier League. Endast mot Roma i CL. Målet mot Milan var i själva verket ett självmål och i mötet mot Milan blev han totalt ägd av Gattuso flertalet gånger. Till skillnad från Ronaldinho, som tunnlade honom i mötet 2004/2005 och trixade bollen över honom mer än en gång i bortamötet 2005/2006. Dessutom gjorde Ronaldinho ett av de snyggaste målen mot Milan 2004/2005 med FEL fot. Ronaldinho är dessutom bättre på att nicka, slå frisparkar och straff och han varierar sina finter. Det gör inte Ronaldo som göra samma överstegsfinter hela tiden och när det inte funkar lägger han sig ner så fort någon petar på honom. Sporting Lisabon är heller inte i närheten av lag som Chelsea, Milan, Werder Bremen etc som Ronaldinho gjort mål mot. Ronaldinho gjorde 7 mål i CL 2005/2006 och valdes till turneringens bäste spelare efter bland annat ett hattrick mot Udinese.

Jag håller med att han inte visat upp vad han kan på det senaste året, förutom ett fåtal gånger men de gånger han är på spelhumör är han överlägsen Ronaldo alla gånger.
Barcelona Gabriel
2007-09-22 18:02
-CR-

Premiere League världens bästa liga? Vem är det som har sk. "glasögon" på sig nu? Dubbelmoralen är ett faktum i ditt fall!

Premiere league är åtminstonde inte i mitt fall världens bästa liga, och jag vet att många, väldigt många delar min uppfattning. Om du nu skulle tycka det så är det ingen ren fakta som du väljer att uttrycka det som utan din personliga uppfattning, vilket isånnafall skulle vara jävligt bra att nämna. :)
Barcelona Rickiboy
2007-09-22 18:01
vad trött jag är på att alla ska tracka ner ronnie för att inte vara den han är fr några år sen. Han är ingen robot och jag tycker personligen att han har skött sig mycket bra, varit med hela försäsongen o allt.
utan ronaldinho hade vi inte varit på den nivån vi är på just nu. Titlar han vann med oss och allt.
Ronaldinho= Världen genom tidern bäste fotbollspelare..
Kalla mig dum kalla mig fanatiker du måste vara realistisk bla bla bla bla. Ronaldinho Gaucho AND THATS IT!!!
-CR-
2007-09-22 17:57
Ämne: Ämne: Trouble....
Alltså, är du blind eller ser du genom väldigt tjocka barca glasögon när du uttalar dig om det?

"De enda lag Ronaldo kan "dominera" mot är botten eller mittenlag i Premier League. Ronaldinho däremot har kissat på lag som Chelsea, Milan, Werder Bremen mer än en gång."

Mm för Ronaldo sänkte ju inte Roma och Sporting, gjorde mål mot Milan och var den enskilt största anledningen till att United vann världens bästa liga.

Ronaldo har slutat göra överstegsfinter för nöjes skull, det sysslar bara Robinho och Quaresma med nuförtiden. Nej han springer oftast bara förbi sina motståndare, något Ronaldinho i nuläget knappt klarar av.

Ronaldinho har varit världens bästa spelare men i nuläget står det mellan Kaka, Ronaldo och Drogba. Dock behöver ni Ronaldinho, i sina bästa stunder är han förmdoligen världens bästa spelare. Problemet är dock att han inte visat upp vad han kan på snart ett år. Om det beror på att han är omotiverad, äter lunch på Mc Donalds eller något annat vet jag inte.

Sen är det ganska lustigt det du nämner om mål. Under hans Ronnies bästa säsong gjorde han 17 mål, påstår du då att hans 21 mål säsong var bättre?

Barcelona Lajjas
2007-09-22 17:47
http://myp2p.eu/index.htm
Real Madrid Zizou #5
2007-09-22 17:46
Någon som länken till streamsidan my2p nånting sånt?
Annons: