/spanien/barcelona/forum/23557.aspx/spanien/barcelona/forum/23557.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCB10
2007-09-24 14:15
asså OM vi skulle sälja Ronaldinho OM... så skulle jag vilja att han gick till Milan och att vi säljer han för 100 miljoner euro. Då har vi iallafall rekordet av den dyraste sålda spelaren.
Barcelona kirtap
2007-09-24 14:13
Ämne: El Capitán

Visst ....
Jag vet inte det där om lönerna, som i mina mått mätt, är astronomiska. Men vem skapar dessa höga löner det finns något som heter tillgång och efterfrågan. Vi som betalar för att se laget på tv, eller live, köper tröjorna.
Vi vill ha det här, vi är lika delaktiga i hysterin som alla andra.
Exempel basket, ishockey, baseball alla är vi med och betalar deras jättelöner.
Däremot tycker jag väl själv att lönerna har gått till överdrift.
Barcelona Beautiful_Barca
2007-09-24 14:02
El Capitán

Visst är Xavi en av Europas bästa passningsspelare. Den bästa när han är i form. Det räcker dock inte att titta på statistiken. Han är inte i toppform just nu. Många av hans passningar går i sidled och han tar inte så mycket risker nu som han gjorde förut.
Jag saknar den Xavi som kunde väggpassa sig igenom fyra, fem man, på minimala ytor. Den Xavi man såg andra halvan av säsongen 03-04 framförallt och de kommande två säsongerna efter det. Innan han blev skadad.

Det är sorgligt att se att vissa inte tycker vi bör kämpa för att behålla Dinho. (Syftar inte på folk i forumet utan rent generelt). Visst, om han vill dra så ska man låta honom, men om han blir utbuad av fansen (vilket jag bara läst och inte märkt av själv), så kan man ju förstå det.

Saken är den att han är inte i bra form och då ska han inte spela hela matcher, när det finns folk som kan göra bättre. Alldeles normalt i mina ögon. Sedan måste media självklart blåsa upp det hela. Har inte sett Ronaldinho själv klaga.

Tycker som ni andra att man inte kan anklaga Ronaldinho för att spela dåligt, men ska kräva mer av honom. Detta på grund av den lön han får och på grund av att vi vet vad han kan.

Kanske är det svårt att glänsa just nu när Messi glänser så extremt. Alla kan väl inte glänsa samtidigt, eller kan de?

Jag kommer iallafall vara evigt tacksam för allt han har gjort för klubben. Så länge han inte går till RM.
Real Madrid PILMA
2007-09-24 13:57
Ämne: Hel Vetes Jäv La S-K....
Den dagen dinho Lämmnar vår käre Barça kommer att vara den sorgligaste dagen i hela mitt liv.
Barcelona kirtap
2007-09-24 13:55
Ämne: kirtap:

Möjligtvi....
Tack för svaret.
Nu förstår jag hur du menar.
Barcelona Ghazza
2007-09-24 13:55
Nu tror jag som Rambla, att Barcelona inte står och faller med Ronaldinho. MEN försvinner Ronnie är det ett sjukt stort avbräck. Både ekonomiskt och sportsligt.

Jag hoppas att han stannar så länge han har kvallitéerna han besitter.
Barcelona kirtap
2007-09-24 13:51
Jag har uppfattat detta som ett formum där man byter åsikter om barca. Alla har här inne sina favoriter i laget.Jag tror inte någon här inne menar att anklaga någon annan. Anser att man ska kunna möta ett inlägg konstruktivt, inte bara suga i sig den negativa kritiken som i många fall.
Barcelona Rambla
2007-09-24 13:49
kirtap:

Möjligtvis känslomässig katastrof ja, med tanke på vad han har gjort för klubben. Däremot vägrar jag att tro på att det skulle vara en katastrof för laget om han nu på EGEN begäran ber om att få lämna. Vad ska vi göra? Tvinga honom att stanna bara för att vi älskar honom så mycket? Diego vara bara en möjlig spelare som i sådana fall skulle vara ett bra alternativ.

Jag skriver inte om några sanningar eller någonting som är nära att inträffa. Det var enbart vilda spekulationer om nu ryktena visa sig stämma, och inget annat. Vi har så pass mycket kvalité i laget redan idag att klubben överlever ett sådant scenario.
Barcelona El Capitán
2007-09-24 13:42
//Klint

Måste bara säga att jag inte håller med när du skrev att Xavi inte har hållt sin "högsta" nivå. Jag anser att han verkligen presterar och oftast håller hög klass på sin plats.
Om jag inte har fel tror jag att han har en av Europas högsta träffsäkerhet när det gäller passningar, vilket även bevisades mot Lyon när han satte 79 av möjliga 82. Han tappar sällan boll jämfört med Deco eller Ronaldinho för den delen och klarar sig utmärkt i 1 mot 1 situationer.

Nu vill jag inte anklaga folk på något sätt men det känns som Xavi fått lite omotiverad kritik bara för att han inte får inte lika många skott på mål som kanske Lampard eller Sneijder.
Barcelona kirtap
2007-09-24 13:28
Ämne: Valdés:

Läs om, l....
Du skrev att det inte vore någon katastrof att sälja ronnie, och i samma inlägg prata om att Diego vore ett bra alternativ.
Där av min reaktion !
Annars ska du ha en eloge för dina nyanserade inlägg.
Visca Barca
Barcelona El Capitán
2007-09-24 13:25
Jag kan inte se något inlägg som hävdar att Ronaldinho ska säljas nu på direkten. Kan folk sluta anklaga andra hejvilt.

Jag tror inte att någon här inne vill se Dinho lämna till sommaren, men som Rambla sade måste vi vara beredda på en eventuell flytt och därmed även insiktade på att laget inte faller samman om han drar.

Och det där med Diego är bara en av många transferspekulationer. Jag kan säga för min del att jag ser honom som en ersättare till Deco (inte Ronaldinho som vissa inte verkar ha förstått) om han inte höjer sitt snitt den här säsongen.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-09-24 13:18
Klockrent! Du har summerat det som bör summeras.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-09-24 13:15
Klockrent! Du har summerat det som bör summeras.
Barcelona Rambla
2007-09-24 13:14
Valdés:

Läs om, läs rätt. Jag har under inga omständigheter påstått att jag VILL att Ronaldinho ska säljas. Däremot så skrev jag att om han SJÄLV vill lämna så står vi inte och faller utan honom. Det är en förbannad skillnad på det påståendet.

För övrigt kan jag bara instämma med resten i ditt inlägg.
Barcelona Klint
2007-09-24 13:07
Det är väl att dra lite väl förhastade slutsatser gällande Ronaldinhos vara eller inte vara. Visst har han inte presterat på den nivån som vi vet att han kan. Men har exempelvis Xavi gjort det så här långt? Inte enligt mig. Ska vi då ersätta honom? Nej.

Vad jag menar är att om nu Ronaldinho är i en formsvacka så är det väl helt naturligt. Det är svårt att prestera den fotboll som han stundtals gör i varje match. Vi har spelat 5! matcher den här säsongen. Känns som att dra lite väl förhastade slutsatser.

Skulle det dock vara så att Ronaldinho agerar märkligt både på och utanför planen samt att han inte vill stanna i klubben så ser jag ingen annan utväg än att sälja honom. Men att börja prata om ersättare i september 2007 under en säsong som slutar i maj 2008 känns bara löjligt.
Barcelona ZARM
2007-09-24 13:06
I ärlighetens namn vore det ingen större katastrof om Valdes såldes (finns bättre målvakter), om Puyol såldes (Milito och Marques är grymma) osv osv. Jag tycker att det är skrämmande hur pass lätt vissa härinne tar på att sälja ronaldinho. Hade han velat lämna skulle han inte ha stannat över sommaren. Han är ingen robot eller Gud så sluta sätta en sån press på honom. Han kommer att komma igen, det är jag säker på. Lämnar han kommer den dagen vara en av de sorgligaste i mitt liv.
Barcelona Lajjas
2007-09-24 13:00
FÅr vi se ronnie på onsdag tror ni? Vore om inte annat jäkligt kul om han fick spela 90min + att han gör mål :)
Barcelona kirtap
2007-09-24 12:59
Ämne: Rambla; Du kan väl v....
Mycket bra skrivet.
Vad gör vi om Messi helt plötsligt får en svacka, ska vi sälja honom också.
Hela världen är full av fantastiska fotbollsspelare ska vi bara köpa dom med garanterad formtopp. Alla andra ska bort?
Jag tillhör dom som ser Ronaldinho som fortfarande världens främste fotbollsspelare.
Han har bevisligen tappat i form, och kanske behöver komma till rätta med vissa saker.
Det betyder ju inte att vi behöver sälja honom det första vi gör.
Jag tror att hans största motståndare är myten om sig själv.Han har så otroligt orimliga krav att leverera varje match, samt när han rör bollen ska allt vara magiskt.
Jag menar inte att vi inte ska kunna kritisera ronnie, han är i en svacka, men vi vet vad han kan. Någon djävla mänsklighet måste man visa.
Tycker att Messi visade tydligt på matchen vad han kände.
Slutpoäng rör inte våran ronnie.
Barcelona AlexC
2007-09-24 12:55
Hel Vetes Jäv La S-Kit sessionhantering på Svenska Fans!

Jag skrev hur som helst ett lååångt inlägg om att jag är inne på Valdés spår. Det är alldeles för tidigt att diskutera Ronaldinhos ersättare (men ni skall ha cred för att ni har framförhållning, det är en god egenskap i ett organiserat liv). Han sades redan förra säsongen vara ur form och ha tappat rycket och modet att utmana. Han bar ändå laget på sina axlar under Eto'os och Messis frånvaro, han höll oss kvar i guldstriden.

Jag vill vänligt i länktipset tipsa alla "Ronaldinho ut-Diego in"-riddare.
Länktips: www.fmsweden.se
Barcelona II Barça II
2007-09-24 12:52
Valdés:
Hmm, vi vann ju nyligen mot Sevilla utan Ronaldinho. Sen så ska du komma ihåg att INGEN är större än klubben, varken Ronaldinho eller Puyol.

Och nej, jag vill inte att vi säljer Ronaldinho, han är förhoppningsvis med i startelvan mot Zaragoza.
Barcelona MQUC
2007-09-24 12:49
Valdés//

Mycket bra skrivet och jag kan bara fullständigt hålla med.
Barcelona Lion-E
2007-09-24 12:15
bra sagt Valdés äntligen 1 som går emot rörlsen om att få brt R10
Barcelona Valdés
2007-09-24 12:08
Rambla; Du kan väl vara snäll och redovisa statistik som visar hur många matcher laget vunnit (och mot vilka) när Ronaldinho varit borta.

Det går inte att sätta ord på vad Ronaldinho betytt. När Laporta valdes till president gjorde han det tack vare sina vallöften om att införskaffa 5 sk "Cracks". Tillsammans med Rüstü.... var Ronaldinho ensam om att "nappa". Spelare som Beckham och Henry avfärdade snabbt Laporta. FC Barcelona hade stora skulder och spelmässigt gick det dåligt (en 6;e plats i ligan). Man ansågs inte längre som en jätteattraktiv klubb att söka sig till. Allt detta har kommit att ändras och främsta anledningen är förmodligen Ronaldinho. Resultaten har varit aldeles för beroende av honom, när han inte spelar bra eller är skadad tappar vi så gott som alltid poäng. Jag tycker inte att man säljer en spelare som betytt så mycket för klubben bara för att det går elaka rykten om honom, det har under samtliga Ronaldinhos år i Barcelona "snackats skit" om honom för att få honom och laget ur balans. Men visst sälj honom...och gör samma sak med Puyol om han inleder svagt. Eller förresten, spelar laget lika initiativlöst och oattraktivt som under de tre första ligamatcherna kan vi väl sälja hela klubben.
Barcelona G2S #27
2007-09-24 12:02
Me de gjorde snyggare mål. Det som räknas
Real Madrid Prometheus
2007-09-24 11:33
Messi_CE_Iniesta//

"1-1 slutade matchen, men det var Valladolid som vann"
Så som matchen såg ut var det snarare Valladolid som förlorade.

Ronaldinho till Chelsea? Aldrig, han skulle aldrig vilja spela i PL. Lämnar han så blir det för Milan, men det är nog heller inte så troligt på ett tag. Fasen va äckligt bra han börjar bli Messi, han får ta och sluta upp med de där ;-)
Real Madrid PILMA
2007-09-24 11:20
Alrdig att jag skulle tro gaúcho vill lämmna Klubben utan tvärtom det måste sannerligen vara ett skämt.
Men jag tycker verkligen att de Spanska Medierna sätter en väldigt väldigt otroligt Press på honom.
Jag är verkligen ganska besviken på att man sätter så där hård press på Killen.
Låt killen andas lite varför kan inte hela laget delta lite av Pressen slutar en match Oavgjort eller förlorar vi så börjar man skylla på Killen.
Kan inte Henry etoo och messi tar lite av Pressen.
Så att det blir lite lättare för Ronnie.
Jag anser sannerligen att de kan ta också ansvaret av sin del.
Så jag hoppas för hans skull och för Alla Culés skull att han blir frisk till den kommande matchen mot Zaragoza och att Medierna förlättar lite pressen av El Mágio. hoppas hoppas.
Barcelona Lion-E
2007-09-24 11:01
vf vill alla egentligen att ronaldinho drar..
tycker ni de hade varit bättre för klubben om han drog? eller säger ni så nu bara för att allt de här pratet om honom just nu är neggativt?

om ronaldinho helt plötsligt börar trolla igen på plan och göra mål och assist... kommer ni hålla er till den åsikten att ni fortfarande vill att han ska dra?

ja har märkt att folk här inne.. ändrar åsiter beroende på situatonen... folk prtade om, innan ligan fan ronaldinho har hittat sin form han är sjukt bra just nu etc ttc..

att dom "peta" honom kan göra honom motiverad som han kanske aldrig varit för, nu kan han komma tillback som en bomb.. och börjar han göra bra matcher.. så kommer 80 % av dom här inne som skriver neggativt om honom helt plötsligt ändra sig...

fan håll er till en sak å sluta kom med teorier om va ni tror eller inte tror... prata när ni vet!! å när vet ni??? joo när ni SER..!!!!!
Barcelona Criff
2007-09-24 11:00
Diego som ersättare till Dinho, är inte Diego en center mittfältare? :/ Vi behöver väl en vänsterkant springare a la Robben typ. Inte för jag vill ha han nu men samma spelstil.
Barcelona Messi_CE_Iniesta
2007-09-24 10:45
1-1 slutade matchen, men det var Valladolid som vann

Klockrent!
E.Adebayor 25!
2007-09-24 10:40
Jag hoppas att inte dinho drar till Chelski... FYfan om han villl dra dit alltså.. Hellre Milan än Chelsea.
Annons: