/spanien/barcelona/forum/2353.aspx/spanien/barcelona/forum/2353.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcaholic
2016-03-03 20:02
Mathieu som vänsterback....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-03-03 20:01
Åh lucho ibland får du till det, Roberto som högerback!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-03-03 20:00
Barcelona line-up (official): Bravo - SergiRoberto Pique Mascherano Mathieu - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2016-03-03 19:07
@rANDOMhERO:

Jag har aldrig sagt att det skulle betyda automatisk vinst i CL, Orka... Tar hellre en förlust som ruskar om laget än alla dessa lika matcher vi har haft. Sist jag räknade var det bättre att förlora en match än spela lika två gg? Se bara Fiorentina som inte spelade lika i seria A fram tills den 22 Nov och var då topp 2 även fast de förlorade ibland. Men visst om du gillar att inte förlora kan jag hitta två lag som inte gjort det sen November i sina ligor Nantes och Villareal där har du dina lag! Toppklubbar däremot de förlorar i oviktiga matcher Psg, Bayern och Juventus och även vi.
Barcelona LennyRomario
2016-03-03 18:54
@Reymar:

Vi har väl inte lyckats med att ersätta Xavi? Det är ju därför vi spelar på ett annat vis nu.
Vem sa att vi inte kunde ersätta Ronaldinho? Det var ju inte precis så att han var på topp när Milan i stort sett fick övertalas om att ta emot honom.

Fullt duglig ersättare i Sergio Roberto? För Busquets? Allvar?!

Jag vet inte om mod får spärra folk som egentligen inte bryter mot någon regel, men du lär vara bra nära.
Barcelona rANDOMhERO
2016-03-03 17:37
Vilka nötter det finns som anser att en förlust idag, skulle betyda automatisk vinst i cl?! Bästa är att aldrig förlora! Punkt slut!
Barcelona Visca el Barca 17
2016-03-03 17:21
Jag vill inte ha några förluster!! Men vi är uppe i ett rekord som inte slagits sen 1988/89. Så jag bara menar att med största sannolikhet kmr en förlust komma. Förra året förlorade vi mot Malaga, Real socidad och Bayern. Jag tar alla dagar i veckan att förlusten kommer på borta plan 3-2 i CL. Jag vill inte att förlusten kommer otajmat som nu i höstas och det blev 4 fucking 0 när vi skulle ta titlen mot Bilbao. Ja jag är en looser som bara tänker på titlarna. Skiter fullständigt i Arsenals säsong när de var obesegrade 03/04 eller Real Madrid som var så jävla bra på hösten sen kraschade och inte vann ett skit.
Barcelona Bosketts
2016-03-03 16:11
Även om jag skulle vilja se betydligt mer av Samper, så skulle en försäljning av Busquets vara det dummaste beslutet en klubb någonsin gjort.

Visst, Messi är historiens bästa fotbollsspelare. Det finns ingen som övertalar mig om annat. Men Busquets är utan tvekan Barcelonas viktigaste spelare.

Enligt mig bör han vara på Ballon D'or-pallen varje år. Att alla som någonsin tränat honom instämmer i hans fullkomliga briljans borde vara något som får tvivlare att ändra sin uppfattning. Men dessvärre tycks dessa vara fast i dagens "gör man mest mål är man bäst"-tänk.

Ingenting gör mig mer frustrerad över kommentarer som dessa. Samma sak med "har man inte vunnit VM är man inte bäst någonsin".

Släpp stolpen.
Barcelona Liunil Masse
2016-03-03 16:03
[QUOTE=VizzlA-"Tots Units Fem Força"]Jag vill de denna elva ikväll: --------------------------Bravo------------------------- ----Alves------Piqué------Mascherano---Alba ------------------------Sergi.R--------------------------- ----------------Rakitic----------Iniesta--------------- ------------Messi------Munir--------Neymar----- Om resultatet tillåter så görs tidiga byten på Iniesta eller Rakitic och Neymar. Känns som en lagom rotation, Sergio och Suarez Har spelat väldigt mycket. [/QUOTE] Vi kommer bli överkörda med Roberto som CDM mot detta Rayo. Busquets måste starta en sådan match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2016-03-03 15:34
Jag vill de denna elva ikväll:

--------------------------Bravo-------------------------
----Alves------Piqué------Mascherano---Alba
------------------------Sergi.R---------------------------
----------------Rakitic----------Iniesta---------------
------------Messi------Munir--------Neymar-----

Om resultatet tillåter så görs tidiga byten på Iniesta eller Rakitic och Neymar.

Känns som en lagom rotation, Sergio och Suarez Har spelat väldigt mycket.
Barcelona Reymar
2016-03-03 15:33
@Visca el Barca 17:
Vilken jävla loser mentalitet du har, tur att spelarna inte tänker som du. Vadå bättre att förlora nu? GTFO! Det är Bättre att aldrig förlora!
Barcelona neymar JR
2016-03-03 15:23
Visca el Barca 17 Om vi förlorar till helgen med? I cl? Nästa vecka? Vadå det är bättre att vi förlorar nu, dem fortsätter och maler på som vanligt och struntar i rekordet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bossquets
2016-03-03 15:20
Hellre att vi förlorar nu än senare. Det driver mig till vansinne. Hoppas vi aldrig förlorar varför ska man ens vilja förlora? Jag förlorar gärna alla matcher i ligan när ligan är säkrad. Man ska spela varje match för att vinna.
Barcelona Visca el Barca 17
2016-03-03 15:16
Vi borde förlora idag eller tappa poäng. Bättre det sker nu kan jag tycka..
Barcelona ElRaval
2016-03-03 14:50
att sälja busquets är det dummaste jag hört. samper är knsppast en likvärdig ersättare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-03-03 14:36
[QUOTE=Liunil Masse]You watch the game, you don't see Busquets. You watch Busquets, you see the whole game - Del Bosque Passar in :) [/QUOTE] underbart citat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-03-03 14:03
@Liunil Masse:


Så sant så!

Ett problem vi skulle få om vi sålde Busquets är att om vi skulle värva en Dm som är duktig i spelet med boll så brister denna i att täcka ytor defensivt. Och om vi skulle värva en Dm som framförallt är duktig i defensiven så har denna dålig bollbehandling eller dåligt passningsspel vilket gör att det behövs dubbla pivotes för att få balans. kolla bara Xabi Alonso för att ge exempel. Xabi är grym med bollen men i det defensiva så klarar han inte av att göra jobbet på egen hand, utan han måste ha en till Pivote bredvid sig som stöd.

Busquets är unik som klarar av båda dessa delar bättre än någon annan spelare klarar av sin enskilda del. Oavsett vem vi skulle värva så skulle det alltså innebära en nedgradering både defensivt och när vi är bollförande.
Barcelona Liunil Masse
2016-03-03 13:50
@Katalano:


You watch the game, you don't see Busquets. You watch Busquets, you see the whole game - Del Bosque

Passar in :)
Barcelona Katalano
2016-03-03 13:40
@Reymar:


Du inser inte hur viktig busquets är för vårt spel. Det förvånar mig inte eftersom man i stort sett måste fokusera en hel match endast på Busquets för att verkligen förstå hur fantastisk han är. De matcher där man knappt tänker på Busquets är de matcher han spelar som bäst i och det är därför som andra lags fans inte inser hans storhet på samma sätt som vi Culés.
Barcelona neymar JR
2016-03-03 13:38
Haha lägg ner, du kommer få fler på din sida ifall du vill sälja Messi istället för busken..... Detta är problemet när man underskattar "defensiva" spelare och dess betydelse. Fråga Madrid hur det går med deras "stjärnspäckade" mittfält. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-03-03 13:34
Alla spelare är ersättliga! Samma sak sades om Ronaldinho och Xavi, hur ska vi ersätta dom? Men vi lyckades ändå fint med ersätta de ovannämnda som även spelade på en helt annan nivå än Busquets och att han skulle vara viktigare än Messi är en myt som ni på svenska fans hittat på. Vem är det som skapar alla chanser och gör de flesta målen? Inte Busquets i alla fall.

Som sagt alla spelare är ersättliga dessutom har vi en fullt duglig ersättare i form av Samper och vi går även mer än 100M plus. Sälj! Sälj!
Barcelona Andresito
2016-03-03 13:27
Finns väl inte en vettig människa som skulle få för sig att sälja Busquets. Han bär den där katalanska Barcelona-identiteten tillsammans med Piqué. På samma sätt som Puyol och Xavi gjorde det förut. Grejen med Busquets är inte att han endast är världens bästa på sin position, utan han är flera nivåer över resten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-03-03 13:16
Man måste vara helt bakom flödet om man ens funderar på att sälja Busquets. Han är världens bästa defensiva mitt och kanske vår viktigaste spelare. Helt ovärderlig. Inga pengar i världen kan köpa honom! Givet att han ska vara nr 3 bäst betald i laget efter Messi och Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB Més que un club
2016-03-03 12:54
Busquets är oersättlig! Jag vet inte vad jag hade gjort om han hade blivit såld. Ett Barca utan Sergio är inte sig lik, han är unik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2016-03-03 12:45
Busquets är klart viktigare än Messi. Tror inte han är till salu oavsett pris. Visst, kanske om man budar 100 miljarder euro men...
Barcelona neymar JR
2016-03-03 12:35
Matic*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-03-03 12:35
Man behöver både pogba/veratti/Maroc för att ersatta busken. Busken nuförtiden är t om viktigare än Messi!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2016-03-03 11:37
Haha jo för Busquets kommer nog att bli såld! Han är lika svårsåld som Messi! Finns ingen bättre DM än honom och vem vi än skulle köpa in för att ersätta honom så skulle den spelaren inte ens prestera 50 % av det busken gör för oss. Skulle även uppskatta om Pep gav fan i att försöka värva specifikt Busquets! Vill han ha busken i sitt lag så får han träna Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2016-03-03 11:37
Haha jo för Busquets kommer nog att bli såld! Han är lika svårsåld som Messi! Finns ingen bättre DM än honom och vem vi än skulle köpa in för att ersätta honom så skulle den spelaren inte ens prestera 50 % av det busken gör för oss. Skulle även uppskatta om Pep gav fan i att försöka värva specifikt Busquets! Vill han ha busken i sitt lag så får han träna Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-03-03 11:23
@Reymar:


Nej tack. Vill inte sälja Busquets för de pengarna. Han är alldeles för viktig för oss och täcker i princip upp 2 spelarpositioner/roller samtidigt. Han är vital både för defensiven och speluppbyggnaden.
Annons: