/spanien/barcelona/forum/235.aspx/spanien/barcelona/forum/235.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Messi M10
2017-08-22 20:19
@Jarod The Pretender:MSN tillsammans med Pique , Rakitic och Douglas var med på Neymar jr sons födelsedag och passade på skicka en bild till ledningen som present ;). Ni kan se bilden via twitter om ni följer @gerardromero
Barcelona Blaugrana91
2017-08-22 20:19
[QUOTE=Cule4life]Läser överallt nu att Coutinho accepterat att han inte kmr få joina Barcelona och gör sig redo för att rensa luften med Liverpool och återställa relationen. Seri och Dembele blir det då förhoppningsvis. [/QUOTE] Äsch det är brittiska medier som försöker skylla på Barca. Trovärdiga Catalunya Radio har rapporterar att han fortfarande är prio 1.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-22 20:12
En sak är säker. Om Messi käftar emot Barto, så kommer saker och ting börja hetta till.
Barcelona Bollinnehavet
2017-08-22 20:09
Kan inte Messi & co bara öppna käften nu? Tänk va nice det hade varit om han säger att han sätter pennan på pappret om Barto avgår. Vägrar han ändå att avgå så kommer han försvinna i Beneditos misstroenderöstning och sedan förhoppningsvis joina Rosell i hans cell. Drömscenario!

Eller finns det folk som fortfarande känner förtroende och tycker att vi sköts om som en riktig toppklubb? Typ att det är Liverpools fel att vi inte kan hitta ersättare till Neymar osv?
Barcelona Soko
2017-08-22 20:03
Både Seri och Insigne från start. Observera Signe vilken lirare. Han är grym både framåt och hjälper i defensiven. Han är dubbelt billigare än Coutinho.
Barcelona ElRaval
2017-08-22 19:59
@S.Eto'o:


Här ser du lite mer hans "vardagliga" spel med lite kortpassningar. Nice spelar inte samma typ av spel som oss så det är svårt se en tiki-taka video på honom, men man ser att kvaliteten finns där. Även väldigt duktig bollvinnare ser han ut att vara.
Barcelona Cule4life
2017-08-22 19:58
Läser överallt nu att Coutinho accepterat att han inte kmr få joina Barcelona och gör sig redo för att rensa luften med Liverpool och återställa relationen.

Seri och Dembele blir det då förhoppningsvis.
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-22 19:57
Hej allesammans, Har ni sett tweeten med bilden som Barcastuff la upp för 40 min sen? MSN var tillsammans och då hade Messi skrivit på sitt instagram "He came back" och Pique svarade med smileys. Kan det stämma att MSN träffades EFTER att ledningen bestämde sig för att stämma Neymar? Det råder ju minst sagt spänningar mellan ledningen och Neymar. Kan denna bild vara någon slags protest från Barca spelarnas sida gentemot ledningen?
Barcelona || Cillessen #1
2017-08-22 19:56
Vet inte hur ofta Messi måste säga att Barcelona är den enda europeiska klubb han kommer spela i och att han kommer runda av karriären i sin moderklubb. Visst framtiden är ett oskrivet blad och den kan komma att förändras men hela hans liv är i Barcelona. Suarez kommer vara kvar och han sviker nog inte honom, samt deras fruar har startat företag tillsammans nyligen. Suarez med familj kraschade t om deras smekmånad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-22 19:56
Messis kärlek till Barcelona är för stor för att han skulle lämna gratis. Det finns liksom inte på kartan. Men även om han trots allt skulle göra det så har Barca aldrig betalat något för honom . Messi har gett mer till Barca än tvärtom. Messi skulle aldrig vilja skada klubben pga ett par personer som just nu leder klubben, personer som kommer och går medan klubben består. Messi är.obte Neymar. Messi har aldrig varit egoist utan alltid sett till lagets bästa.
Barcelona Luffarn
2017-08-22 19:54
@Thierry Henry:

När Suarez, och för den delen Mascherano, gick till Barcelona var ni ett lag som utmanade om CL-titeln. Självklart ville de byta Liverpool till Barcelona på den tiden.
Nu är ni ett lag i förfall som förlitar sig på två 30-åringar medan Liverpool är ett lag på uppgång. Nej, i skrivande stund är inte Liverpool lika bra som Barcelona, men er storhetstid är över.
Jag tvivlar på att Coutinho kommer att vara lika sugen att byta från Liverpool till Barcelona om ett år. Och jag tvivlar definitivt på att han skulle slöa bort en säsong, i synnerhet ett VM-år, pga av att han inte tillåts lämna.
Ber om ursäkt på förhand om detta är ett provokativt inlägg, men enligt min mening är det bara några neutrala 'hårda sanningar' att Barca håller på att förfalla medan Liverpool är på uppgång.
Barcelona Talangfabriken
2017-08-22 19:49
Messi är inte skyldig klubben något, tvärtom. Det han har gjort för klubben och fansen saknar motstycke. Klubben är skyldig att visa honom enorm respekt, gör man inte det får man skylla sig själv.

Mitt senaste inlägg syftade dock inte på Messis beslut om sin framtid, utan det faktum att ledningen ännu inte säkrat upp honom. Det är ju det som är det anmärkningsvärda. Jag tillhör dock inte den skara som säger att han bör lämna för City, jag hoppas och tror att han vill vara kvar och hjälpa Barca i den förestående generationsväxlingen.
Barcelona Besviken på Barca
2017-08-22 19:45
Thierry Henry:

Jag står för det till 100 %. Jag klandrar inte Messi om han lämnar gratis ( då utgår jag ifrån att han inte går till Real Madrid, (i så fall är han en judas svar ja), mitt utgångstips är ändå att han stannar kvar . Känner han bara att vi är på rätt väg igen så stannar han.

Om det nu går så illa att han traskar iväg gratis om ett år kommer jag lägga 100 % skuld på ledningen som har misshandlat klubben å det grövsta. Jag vet att Messi älskar Barcelona men tro mig - hade jag varit i Messis kläder hade jag tänkt igenom mer än en gång innan jag skriver på ett nytt kontrakt med den här ledningen.

Vad jag skulle önska däremot är han vågade ta bladet från munnen och tala klarspråk om läget i Futbol Club Barcelona och för ovanlighetens skull vara obekväm för maktens folk i klubben.
Barcelona el Flaco
2017-08-22 19:41
Fansen buade ut Bartomeu och krävde hans avgång när han satte sig på hedersläktaren och när han lämnade arenan. Kanske inte de massiva protesterna som jag hade velat se, men alltid något.
Barcelona Treyh
2017-08-22 19:39
@Thierry Henry:


Det är fucking Messi vi pratar om. Han har all rätt i världen till det och ingen av oss kan säga någonting. Den grabben har har gett mig 10 år av glädje, han är inte skyldig oss nått längre.
Barcelona Sean
2017-08-22 19:37
@Soko:


Som jag förstår det har han inte fått de 21 miljonerna utbetalda den här sommaren. Dom är tillbaka hos oss efter att ha hållts av en mellanhand. Pengarna vi stämmer honom på är från en utbetalning förra sommaren.
Barcelona Sean
2017-08-22 19:35
@Thierry Henry:


Du tycker att Liverpool berövar Coutinho hans pojkdröm när de inte släpper honom till ett pris du eller vår ledning tycker är rättvist. Trots att han skrev på ett femårskontrakt förra säsongen utan utköpsklausul. Om Barca var hans pojkdröm borde han kanske ha tänkt på det för cirka 6 månader sedan. Det var ju inte som att det inte ryktades om oss redan då. Samtidigt är Messi en svikare om han inte skriver på nytt kontrakt. I mina ögon är Coutinho, om någon, en svikare.

Vi lever i en värld som regleras av kontrakt. Om spelare eller klubbar respekterar kontrakten kan man inte se det som ett svek. Vi har haft en massa år på oss att förnya Messis kontrakt och visa honom at vi är en klubb som matchar hans ambitioner. Det har ledningen misslyckats med, kapitalt.
Barcelona Soko
2017-08-22 19:31
@Los Andres:
Vad jag förstår så här Neymar ändå fått sina 21 miljoner i bonus eftersom han väntade på 1 augusti innan han stack till PSG. Det har snackats om att Barca kommer att vägra betala ut bonus men har alltså gjort det ?! Därför stämmer de Neymar och kräver att han betalar 8.5 miljoner tillbaka plus 10% som Barca ska ha rätt till från marketing rättigheter. Alltså om detta stämmer är det helt sjukt. Varför i så fall inte dra av de pengarna direkt och låta Neymar dra Barca inför domstol och inte tvärtom.
Barcelona ElCapitá
2017-08-22 19:30
1899 - Puyol

Messi skrev "Volvió" = Han kom tillbaka.
Barcelona S.Eto'o
2017-08-22 19:28
Måste medge att seri känns intressant men jag kan inte hitta en enda video där man får se hans korta passningspel utan alla visar bara hans långbollar (vilket iofs är grymma). Om ca en timme blir det första gången jag får se honom spela och kan då göra ett bättre omdöme.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-08-22 19:27
@Sean:
Om messi hade valt att lämna gratis. Läs igen "gratis". Så hade jag ansett det som ett svek. Då han är i en position där han kan skriva på ett nytt kontrakt och ändå komma överens med köpande klubb att betala ut honom från barca. Vilken klubb som helst hade gått med på att betala 1.5 miljarder för honom. Sen är jag en av få här inne om inte den enda so. försvarat Neymars övergång. Så vart någonstanns är jag motsägelsefull? Att vänta ut sitt kontrakt som en råtta är en sak. Att som Coutinho vilja lämna när man vet att klubben får en bra betalning i gengäld är en annan. ps: Förövrigt är det inte jag som stämt Neymar utan vår imbecilla ledning som forrsätter skämma ut sig själva och våran klubb. Jag håller med dig om att vår ledning är att klandra för att det går fel i varje affär vi lägger oss i. Men just i detta fallet så är även Liverpool delskyldiga och det kommer inte sluta bra för någon part att dom behåller honom tror jag.
Barcelona Sean
2017-08-22 19:22
@Thierry Henry:


Jag fattar inte riktigt hur du resonerar. Du tycker att spelare som vi vill värva har rätt att komma hit men spelare som vill lämna oss är svikare. Det verkar lite motsägelsefullt.

Vi kan nte vara arga på klubbar för att dom försöker behålla eller få bra betalt för sina spelare. Vi gör givetvis på samma sätt själva. Det var ju ytterst motvilligt vi släppte Neymar och nu ryktas vi dessutom stämma honom. Vi ska inte vara hycklare.

De enda som gör fel i detta katastrofala transferfönster är amatörerna i vår ledning som spelar med helt öppna kort. Hade Dortmund eller Liverpool agerat annorlunda hade det varit tjänstefel och dom har också sina fans att svara inför. Jag måste säga att deras ledningar gör ett bra mycket bättre jobb än vad vår gör.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-22 19:16
Kolla på Messis Insta Hahahahha. Messi skriver " kom tillbaka Pique" hahahaha. Undrar vad Pique kommer att kommentera...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-08-22 19:02
@Luffarn:
Jaja. Ni lär få ångra ert beslut när en omotiverad Coutinho springer runt och lallar en säsong med barca i huvet. När ni förneka Suarez arsenal va det annorlunda. Då kunde ni övertyga honom om att om han bara spelar bra någon säsong till så skulle han få lämna för sin egentliga drömklubb barca i framtiden. Han hade en morot att spela för. Vad ska ni säga till Coutinho? Ni berövar honom hans pojkdröm. Det sista steget i karriären för att kriga om 4deplatser hos er? Nej min vän. Denna gången har ni gjort bort er. Det här är bara slöseri på Coutinhos barcas och eran tid. Samtliga kommer bli förlorare på ert beslut
Barcelona Xavi #6
2017-08-22 19:01
Om Messi är såpass missnöjd med ledningen att han överväger att lämna så bör någon berätta till honom att han kan få bort ledningen med ett par ord. Han har allt i sina egna händer och bör göra allt för att få bort ledningen. Jag köper hellt enkelt inte snacket om att Messi bör gå till City för att han förtjänar ett bättre lag, ursäkta mig men i vilken värld är City bättre än Barca?

Förresten vad säger det om Messi att han lämnar Barca när det går dåligt får klubben? Om Messi nu väljer att lämna Barca utan kamp mot ledningen och lämnar genom bakdörren gratis samtidigt som det går dåligt för Barca.. Då är han en förrädare, snäppet under Figo.
Barcelona Thierry Henry
2017-08-22 18:56
@Besviken på Barca:
Du skulle alltså inte Klandra honom om han lämnar gratis?Alltså Va? Folk här inne går bannanas för att Neymar Stack för 222miljoner. Men messi ska få lämna oss gratis med folks godtycke? Om han inte är nöjd nästa säsong så hoppas jag ändå att han älskar klubben rillräkligt att han signar ett nytt kontrakt med en något mindre utköpsklausul. Så vi iaf får 150 miljoner för honom eller liknande. Skulle jähan lämna gratis så ser iaf jag det som ett oerhört svek. Vi fans har inte gjort honom något. och skulle han lämna gratis hade denna klubben inte återhämtat sig på jag vet inte hur länge. Nej jag både tror och hoppas att han älskar barca mer än så!
Barcelona ElRaval
2017-08-22 18:37
@ || Cillessen #1:


Fast enligt vissa här inne så kan ju vem som helst prestera i franska ligan.
Barcelona Besviken på Barca
2017-08-22 18:10
Fortsättning föregående inlägg. Så har vi Messis situation. Jag tror verkligen inte han lämnar oss i år. Vad som händer nästa sommar beror helt på vad som händer i klubben. Jag tror inte Messi kritar på det nya kontraktet om inte Bartomeu presenterar minst en riktig världsstjärna innan transferfönstret stänger. Om så inte sker blir det ingen underteckning så länge oduglingarna som nu styr klubben behåller makten. Vid ett maktskifte är jag 99 % säker på att han skriver på. Alltså om Bartomeu fortfarande är president (gud förbjuder) om ett år och Messi inte känner att skutan är på rätt väg igen blir det ingen underskrift och Messi lämnar klubben som free agent. Jag kommer INTE att klandra honom så länge han inte blir maräng (extremt osannolikt) eller PSG spelare. 2000-talets bäste fotbollsspelare ska spela om inte världens bästa så i alla fall ett av världens allra lag och Blaugrana är inte ens i närheten av att tillhöra den kategorin augusti 2017. F.ö. avundas jag inte Ernesto Valverdes position som tränare, få Barcatränare har haft sämre förutsättningar att lyckas än han.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-22 18:10
[QUOTE=El_Jefe]Så Neymar säger sin mening om hur värdelös Barto är, och dagen efter stämmer Barca honom för kontraktsbrott? Lite som när Benedito började snacka om misstroendeförklaring, och Barca dagen efter började snacka om de där 10 000 han var skyldig och krävde dem tillbaka. Men den här ledningen jobbar ju inte för egna intressen.... [/QUOTE] Enligt MD skickades stämningsansökan in den 11/8, Neymars uttalande kom alltså efter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-08-22 18:07
Funderar om man ska bänka Suarez om man värvar in den tänkta trion om inte han skärper sig. Vi vet ju vad han kan men han Suarez behöver verkligen skärpa sig.

Man skulle kunna spela
Seri Busquets X
Dembele Messi Coutinho

X kan Rakitic Roberto Iniesta spela på. Man kmr ha väldigt många alternativ ifall super trion värvas in. Två av dom hade räckt till och med.
Annons: