/spanien/barcelona/forum/2345.aspx/spanien/barcelona/forum/2345.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2016-03-05 20:03
[QUOTE=L.A.M Nr 10]Vad tror ni om våra chanser att sno åt oss Thiago under sommaren? Han skrev tyvärr på nytt kontrakt till 2019 men bör inte vara en omöjlighet att locka tillbaka honom. Jag är väldigt nöjd med nuvarande mittfältsuppsättning men självklart skulle Thiago i form ha bra chanser att ta en startplats. Sen så blir ju inte Iniesya yngre heller. [/QUOTE] Mittfältsdoun Thiago-Rafinha hade jag verkligen velat se i våra färger. Vi borde definitivt försöka i sommar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-03-05 20:00
[QUOTE=enkos]Jag hejar på både Barca och Messi. Och jag vill i första hand att Barça ska vinna titlar men även att Messi ska vinna skytteligan och guldbollar. . Vad är problemet egentligen med såna som dig som tycker det är konstigt med det. Du tycker att Ronaldo ska vinna individuella priser förre honom och Suarez? [/QUOTE] Jag ser det endast som en bonus, något kul att en Barca-spelare vinner skytteligan i en turnering men inget mer. Kan inte bry mig mindre om Ronaldo vinner skytteligan i CL och La liga när Real torskar i varje turnering medan Barca vinner. Messi donerar för fan nästan vartenda straff han får, han bryr sig inte om skytteligor längre. Du borde göra samma sak.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-03-05 19:56
"För att därmed bryta mot något av den grundläggande kristna principen, nämligen att man ska älska sin nästa så som sig själv. Själv gör sig portugisen å andra sidan skyldig till grov hädelse i alla dom stunder då han predikar det första budordet, med pekfingret på sin egen person: "Du skall inga andra gudar hava jämte mig". Jag bekänner inför vårt forum och dig min MOD, att jag har syndat mycket i tankar och ord, gärningar och underlåtelser. Detta är min skuld, min stora skuld. Det blir väl till att läsa fyra Ave Maria en domedag som denna." Kröjff - sorry men förstod ingenting av det här stycket skulle du kunna skriva igen fast på ett enklare sätt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-03-05 19:51
Contrary to rumours saying he had travelled to Brazil for his sister's birthday party, Neymar took part in training today #fcblive Media asså, men än värre folk som köper allting....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-03-05 19:47
Denis suarez kan komma bli riktigt bra ifall Barcelona verkligen ger honom förtroendet. Satan bra teknik och passningsspel, "naturlig" talang som får det att flyta på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-03-05 19:44
Barça B leder sin match med 1-0. Det "roliga" är att motståndaren Villarreal B startar med lika många La Masia spelare som Barça, 3 stycken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-03-05 19:41
@Liunil Masse:

Jag hejar på både Barca och Messi. Och jag vill i första hand att Barça ska vinna titlar men även att Messi ska vinna skytteligan och guldbollar. . Vad är problemet egentligen med såna som dig som tycker det är konstigt med det. Du tycker att Ronaldo ska vinna individuella priser förre honom och Suarez?
Barcelona neymar JR
2016-03-05 19:40
L.a.m Tror faktiskt inte det skulle vara omöjligt, Bayern håller inte spelare som inte vill vara kvar. En "startplats" i Barcelona hade lockat honom. Men samtidigt denis suarez, rafinha, Alena, halilovic är några rätt så spännande talanger. Har inte thiago bränt sin bro????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-03-05 19:39
Thiago platsar inte ens i Bayern . är bänkad ikväll också mot Dortmund.
Barcelona L.A.M Nr 10
2016-03-05 19:28
Vad tror ni om våra chanser att sno åt oss Thiago under sommaren? Han skrev tyvärr på nytt kontrakt till 2019 men bör inte vara en omöjlighet att locka tillbaka honom. Jag är väldigt nöjd med nuvarande mittfältsuppsättning men självklart skulle Thiago i form ha bra chanser att ta en startplats. Sen så blir ju inte Iniesya yngre heller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-03-05 19:26
Messi har sen några år tillbaka sagt att han inte bryr sig om skytteligor, så varför kan inte majoriteten av er göra samma sak? Titlar är vad som räknas, ni hejar trots allt på Barca inte Messi, eller??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-03-05 19:23
Ni som diskuterar Ronaldo.. Ni är skam, ni beter er som 13 åriga flickor.. Ronaldo gjorde 4 mål va fan har det med oss att göra ?? Visst han är uppe i skytteligan och ??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-03-05 19:15
Det var nån härom veckan som föreslog att man skulle stänga forumet under matcherna men frågan är om man inte borde göra det under Madrids matcher? Mindervärdeskomplexet hos vissa är snudd på sorgligt. Om det gör så ont att se Ronaldo göra mål varför ens kolla?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-03-05 19:06
Klart att man vill att någon utav våra spelare vinner skytteligan. Men problemet är att våra spelare ser inte målskytte vinsten, guldskon som en tävling inte på samma sätt som Ronaldo gör det. Hade Messi brytt sig om guldskon hade han kunnat göra betydligt fler mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-03-05 19:04
Är jag inne på Puertan? Bara skriverier om Ronaldo...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-03-05 19:02
Official: Adriano and Douglas, who didn't train today, will miss the game against Eibar due to muscle injuries #fcblive [fcb] Men förläng med Adriano...De lugnt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-03-05 18:52
Gundongan verkar vara tillbaka i gammal god form. Riktigt bra är han!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-03-05 18:46
[1/2] Squad (vs Eibar): Bravo, Ter Stegen, Alves, Vidal, Pique, Bartra, Mascherano, Vemaelen, Mathieu, Alba, Busquets #fcblive [2/2] Squad (vs Eibar): Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Arda, Munir, Messi, Suarez, Sandro #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-03-05 18:39
Z_Z

Jag står nämligen inte bakom personens uttalande skulle vara ett fiasko i stort sätt om Cristiano vann skytteligan. Därmed sagt så innebär det ju förstås inte att man inte ska lägga någon större vikt kring det i.o.m. vi alla värnar om att våra spelare ska vinna utmärkelser som rör individuella/lagprestationer.
Barcelona Z_Z
2016-03-05 18:38
Vlom: Klart det är kul om någon i Barca vinner skytteligan såväl som Ballon D'or och alla individuella priser egentligen. Men att som vissa få det att framstå som att säsongen är lite av ett fiasko om Ronaldo vinner skytteligan, ja då är det bara pinsamt.

Vlom
2016-03-05 18:34
För mig är det nämligen otroligt viktigt att någon utav våra spelare vinner skytteligan och andra individuella utmärkelser.


Att vissa människor helt plötsligt försöker framstå som likgiltiga är lite fånigt med tanke på att samma människor mer än gärna lyfter fram Ballon d'Ors, mål och andra individuella prestationer när det passar.
Barcelona Neymar N11
2016-03-05 18:34
Detta beskriver reals match FT: Real Madrid 7 seasons and only 1 league Celta. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-03-05 18:26
aka Anticrist Att publiken i Spanien konsekvent buar ut portugisen Ronaldo med nr 7 på ryggen, kanske har sin orsak i följande oförlåtliga personlighetsdrag, vilka definerades som dom sju dödssynderna av en påve inom den katolska kyrkan: Högmod, Avund,Vrede, Lättja,Girighet, Frosseri och Lust. Just lust till att göra mål är möjligen roten till allt annat ont i den digra listan. Vilken väl också delvis förklarar varför det finns dom av oss som mot bättre vetande, inte kan låta bli att förkasta Honom. För att därmed bryta mot något av den grundläggande kristna principen, nämligen att man ska älska sin nästa så som sig själv. Själv gör sig portugisen å andra sidan skyldig till grov hädelse i alla dom stunder då han predikar det första budordet, med pekfingret på sin egen person: "Du skall inga andra gudar hava jämte mig". Jag bekänner inför vårt forum och dig min MOD, att jag har syndat mycket i tankar och ord, gärningar och underlåtelser. Detta är min skuld, min stora skuld. Det blir väl till att läsa fyra Ave Maria en domedag som denna.
Barcelona enkos
2016-03-05 18:09
Ronaldo är ju ärlig som häromdagen sagt att han drivs av personliga rekord och vill fortsätta som han säger att slå nya rekord och göra sina fans nöjda. Han med andra ord skiter i lagen utan tänker på jaget. Jag personligen vill inte att den ego ska vinna skytteligan för förutom lagtitlarna vill jag att någon av våra spelare, ja varför inte Suarez vinna skytteligan. . så förstår mig inte på dessa hycklare här som säger till andra att låta Ronaldo vinna skytteligan.
Vlom
2016-03-05 18:03
Fy fan vad löjligt när vissa försöker nedvärdera Real Madrids seger. Vi vann mot Celtas B-lag 6-1 på Camp Nou för mer än en månad sedan trots att Nolito, Aspas, Orellana, Sergi Gomez and ytterligare några saknades Avd: Dubbelmoral när det är som bäst.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-03-05 18:01
Man vill inte ens läsa när ni håller på så där som om ni vare 10 år allihop.
Låt Ronaldo vinna skytteligan så länge vi får titlarna slutet av säsongen.

En fråga jag undrar är va fan hände med Celta?
Nu såg jag inte matchen men 7-1?

Såg nyss att Chelsea förlorade. Jag ska gå och kolla på matchen :-)))
Älskar verkligen när de tappar det.
Barcelona Rambla~
2016-03-05 17:54
Sluta diskutera RM nu, nån måtta får det vara. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-03-05 17:53
jag visste i ärlighetens namn att Real skulle krossa Celta som är tillsammans med Rayo mest naiva laget jag någonsin sett. Trots att Real har matchen mot Roma på tisdag gasade man i botten alltså och förnedrade Guidetti och co.
Barcelona Andreas-
2016-03-05 17:53
Z_Z: Utebliven CL denna säsong o det svider JÄVLIGT länge. Såna är kraven.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-03-05 17:52
@Andreas-:


Vinner vi ligan+cup är det långt ifrån en fiaskosäsong så länge det inte är just mot Real man torskar finalen i CL för då skulle de sitta kvar länge.
Annons: