/spanien/barcelona/forum/23283.aspx/spanien/barcelona/forum/23283.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Spanien Cesc#4
2007-11-10 16:07
Criff //

In Wenger we trust. Det verkar som det bara behövdes två säsongers inskolning för den nya generationen hittills. Döm inte ut klubben förrens vi kommit längre in på säsong som vissa redan gjort.
adiiL
2007-11-10 16:07
Arsenal är just nu ett mycket bra fotbollslag. Frågan är om det kommer att hålla med tiden. Tiden kommer att visa var Arsenal står någonstans. Vinner ni PL så förtjänar Arsenal den status dem nu har.
Barcelona Criff
2007-11-10 16:03
Alltså, det är verkligen skitbra och modigt utav Arsenal att spela med så unga spelare som dem gör.
Samtidigt får man inte vara dumdristig, för man måste vinna titlar också.
Därför tycker jag Rijkards sätt är smartare, han matchar in talangerna långsamt och låter de gamla sköta underverken.
Arsenal kör mycket med sina unga men har fortfarande vunnit skit.
Man måste ha en balans.
Spanien Cesc#4
2007-11-10 15:57
Barcelonito//

Jag håller inte på en klubb för deras historia jag är nog för ung för att ens kunna förstå vad dem åstadkommit 1800-talet nånting. Jag gillar det Arsenal jag ser här och nu jag sympatsiera knappast med nån fotbolls lag på grund av deras historia när jag inte vart med om det.

Sen att du säger att Iniesta är bättre än Fabregas är både barnsligt och enögt du säger ju det självklart för att spelar i Barcelona. Jag vill inte framhäva nån av dem som den bättre men just nu får Fabregas mycket cred i media och av experter.

Sen att vi skulle försökt sno Messi bara för att en sida hade brist på nyheter är löjligt. Du vet inte om det stämmer ens men det låter på dig som att det är 100% sanningen.

Historia spelar inte roll i dagens fotboll.Det föds nya toppklubbar och skapas ny historia i dagens moderna fotboll. Mycket tack vare den nya trenden för miljardärer att skaffa sig en leksak.

Även Barcelona har sina lik i garderoben men på dig låter det som att det är den enda klubben som är fläckfri.

Det är tråkigt för landet england att vi bara kan erbjuda dem Walcott när det är landslags uppdragen som kallar men jag skiter i jag är inte engelsman så för mig gör det inte nåt. Jag vill inte se Arsenal hjälpa brittisk fotboll mer än vad jag vill att klubben ska nå framgång.
Barcelona Barcelonito
2007-11-10 15:49
Hmm.. ok. Jag hatar inte Fabregas men vill absolut inte ha honom i Barcelona heller. Han är en jättebra spelare men absolut inte lika bra som Iniesta som han skulle slåss med om en plats. Arsenal spelar bra fotboll och det är underhållande.

Det finns saker som jag inte gillar med Arsenal, precis som jag inte gillar vissa saker med United, Chelsea, Pool, Milan, Juve och Real.

I Arsenals fall är det just det att de inte visar respekt för en klubb som Barcelona och försöker sno talanger från dom. De erkände ju att de skulle göra samma sak med Messi men kunde helt enkelt inte för att han är argentinare.

En annan sak är att de inte värnar om klubbens historia. Det är trots allt det som gör att vi håller på våra klubbar. Men att inte ha några engelska spelare i en engelsk klubb och att byta namnet på arenan till Emirates Arena är något jag absolut inte gillar.
Spanien Cesc#4
2007-11-10 15:39
Barcelonito//

Nej du hatar Arsenal thats it. Kom inte med undanflykter jag läser dina inlägg och ser hatet finns inget att dölja. Dessutom hatar du Fabregas med det framstår tydligt.

Har du sett Liverpools trupp? det är massa mediokra spelare och andra hands val klart dem har sina stjärnor men som helhet. Har du dessutom sett Arsenal spela i sin bänk och reserver i Carling Cup, Om nu dessa lag är så breda (Chelsea Pool Man U) hur kommer det sig att dem inte lyckas få ihop en hel trupp till dem trupperna utan måste spela massa A lags spelare (Ordinarie dessutom).

United försökte på hemmaplan mot Coventry med bänk och reserver dem åkte ut Pool och Chelsea spela A lag blandad med Bänk och nån enstaka talang dem gick vidare. I våran match återfanns inte en enda ordinarie från A laget. När jag säger att Pool har mediokra (bättre ord än b spelare) spelare i truppen då menar spelare Arbeloa Voronin Crouch Benayoun etc etc. Lika bra köra med talanger som Arsenal gör billigare och håller längre än överbetalda wannabe proffs.
Barcelona Barcelonito
2007-11-10 15:33
Cesc#4

Jag hatar inte Arsenal, tvärtom så vill jag att de vinner ligan. Men ser man efter fakta så blir det svårt för dem för att deras trupp som helhet inte är lika stark som United och Pools och har svårt att se alla unga spelare hålla hela säsongen. Men tveka inte på att de flesta Barcafansen uppskattar vacker fotboll och då ligger Pool illa till men Arsenal väldigt bra.

Men man ska inte komma hit och dra upp saker som irriterar folk.
Spanien Cesc#4
2007-11-10 15:30
Barcelonito//

Tack för infot men jag sörjer icke betyder mer grov jobb åt Arsenal för hans del ;-)

Du kommer säkert se sen när spanien har kniven på strupen ännu mera hur Fabregas petar nån ur fyrligen. Minns du inte hur han hoppa in i vm och sen blev ordinarie längre fram.
Spanien Cesc#4
2007-11-10 15:29
Barcelonito//

Jag orkar inte med dig du hatar Arsenal i get it ok. Synd att dem tystar din tippning och Man U samt Pool fansen på plan i slutändan. Vi leder ligan nu vad vill du komma fram till spå i framtiden och säga Liverpool vinner ligan.

El Culé//

Jag bad om ursäkt ok knip igen och ta inte upp det mera. Ville du inte lägga ner nyss ja jag klanta mig med jämförelsen men det är ingen nyhet hur upphaussad Bojan och Geovanni är behöver inte betyda nåt dåligt för det.
Barcelona Barcelonito
2007-11-10 15:24
Rätta mig om jag har fel.. Pool har inte vunnit PL på 17 år och ändå har de mer vinster än Arsenal?

Som deffensiv mittfältare är Alonso och Albelda bättre och som offensiv mittfältare är Iniesta och Xavi bättre. Så är det med det.
Barcelona El Culé
2007-11-10 15:24
Cesc#4:

Skit snack. Du kommer in på forumet och jämför Bojan Krkic med en halvmedioker spelare som Bojan Djordic. Det står väl skrivet i stjärnorna att folk blir irriterade och spinner vidare på ett sådan fruktansvärt idiotiskt och klumpigt inlägg.

Vad är det som du tycker skrivs om Bojan i katalansk media, har du några konkreta exempel. Jag är allmänt interesserad.
Spanien Cesc#4
2007-11-10 15:21
Barcelonito//

Är du också intresserad av franska revolution och första världskriget? Liverpool har 18 pl titlar men alla ser ju vilket skitlag dem är i England inte vunnit ligan på 17 år. Hur orkar deras fans hela tiden sjunga om 1980 talet när deras lag under eller dem förlorar borta mot besiktas dem peppar sig själva.

Aragones vill inte ens ge Fabregas en ärlig chans i startelvan utan envisas med Alonso, Albelda skit tränare det är vad han är.
Barcelona Barcelonito
2007-11-10 15:21
Är det tack vare katalansk media som Bojan avgör U-17 EM och gör 5 mål i VM. Är det tack vare katalansk media att han är med i U-21 landslaget? Eller att Aragones för 3 dagar sen sa att Bojan kommer snart att spela i A-landslaget? Herregud, kom med nåt bättre än nåt så patetiskt tack.
Barcelona Barcelonito
2007-11-10 15:18
Cesc#4
Du kan ju inte påstå att Arsenal har lika bra historia som Pool och United eller i Europa. Så det är fakta min vän. Fakta är också att Arsenal inte har vunnit nåt på länge med deras "unga" filosofi. Så egentligen är ni kanske ett lag som Ajax? som ska tillverka och ge till andra lag utan att vinna något stort själva? Vad är viktigast för dig, att vinna PL och CL eller att skryta om att ni har yngsta laget?
Spanien Cesc#4
2007-11-10 15:16
El Culé//

Har jag förnekat er att diskutera Bojan eller sluta hoppa direkt av iver och läs ordentligt istället. Jag har sagt att han är lika bra som Bojan Djordic och jag vill inte stå för det längre jag ber om ursäkt. Vidare har jag skrivit att han är lika upphaussad av katalansk media som Zlatan är i sverige det är ju sant i och för sig men säkert av bra anledningar än "Zlatan har köpt ny miljon villa i malmö".
Barcelona El Culé
2007-11-10 15:15
Cesc#4 och alla andra:

Diskussioner som dessa leder aldrig någonvart. Det förtår väl vem som helst att Arsenal har en historia. Men sedan alla jämförelser med spelare och så vidare är väl helt lönlösa?

Självklart tycker Barcelonafansen att Bojan är stjärnan och Arsenalfansen Walcott.

Skärpning nu.
Spanien Cesc#4
2007-11-10 15:14
Ride_The_Big_One(6) //

Kul att du iallafall om någon håller sig till sanningen.
Spanien Cesc#4
2007-11-10 15:13
Barcelonito//

Jag skulle gärna diskutera med dig om du vore lite seriös. Du ändrar inte ens linje i din inlägg står fortfarande oseriösa fakta "Arsenal är sämst har ingen historia, ni kommer inte vinna nåt bla bla" IGNORANS.
Barcelona Barcelonito
2007-11-10 15:11
Cesc#4

Hmmm.. det blev visst lite för svårt. Det förstår jag lillen. Finns ingen egen produkt i Arsenals startelva egentligen och de som är i startelvan är inte i närheten av Messi och Iniesta exempelvis. Så var det me det.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-11-10 15:11
Jontteee

Ånej nu kommer det övervämmas med ars fans som inte håller med :s.

Bara för ett lag som arsenal spelar underhållande fotboll betyder inte det att dem är nån kopia av ett annat lag för det.

Arsenal spelar efter sina rerurser, och deras resurser innehåller en massa kvalite så därav det fina spelet.

Därimot delar Barca och Arsenal i en ineffektivitet som ibland slår till.


Tack och hej Leverpastejj.

Ha de gött
Spanien Cesc#4
2007-11-10 15:08
Jontteee//

Arsenal har alltid spelat på samma sätt under Wenger. Vi kopierar inte nån Barcelona stil Wenger har alltid kört total fotboll.

Jag vet Fabregas återvänder till Barcelona om ni vill ha han fortfarande vill säga. Hur som helst har han ett par till att ge i Arsenal eller så länge Wenger stannar.

El Culé//

Jag verkar iallafall veta mer om Barcelona än vissa av dina kamrater här inne gör om Arsenal.
Barcelona El Culé
2007-11-10 15:07
Cesc#4 :

Du tror att du är någon fotbollsprofessor eller något i den stilen, men i själva verket tror jag inte ens att du själv vet vad du pratar om.

Ganska logiskt att Bojan lyfts fram på Barcelonas forum. Eller borde vi istället sitta och skriva om Walcott som enligt dig verkar vara en kandidat till guldbollen.

Ingen vill ens läsa om dina teorier. Håll dom för dig själv eller på Arsenal sidan.
Barcelona Jontteee
2007-11-10 15:06
Cesc#4

At the and of the day så kommer ändå Cesc återvända till Barcelona för att han har mer kärlek till Barca än vad han har till Arsenal..!!

Jag tycker inte att man ska snacka om Bojan och Theo Walcott för att dom är väääldigt unga, men vi kan jämföra Messi med Van Persi om det ens går att jämföra hehe.. :)

Plus att Arsenal är Barca kopia fast du förnekar det, Barca har alltid spelat på ett o samma sätt medans Arsenal inte har gjort det. :)
Spanien Cesc#4
2007-11-10 15:01
tribente_magico//

Återigen jag har inte skrivit nåt sånt om Walcott. Ni tror väl inte Rijkaard frestas att spela Bojan mer regelbundet när han har tunga namn där uppe.

Barcelonito//

Dig vill jag inte ens diskutera med. Återigen jag har inte skrivit det heller sluta lägga ord i min mun. Behåål dina åsikter och stoppa upp dem där bak vi är uppe i en säsong nu vad vill du komma fram till om det än så länge? Spelarna verkar inte vilja vänta iallafall dem har rivstartat.

Barcelona#7 //

Walcott är född 1989 han är 18 år.
Barcelona Barcelonito
2007-11-10 15:01
Ett par år? Trodde det handlade om mer... och det gör visst det... Så nu säger vi att Arsenal skapar talanger och det är de bäst på i världen. Så vad är meningen med det då? Att vinna nånting antar jag? har Arsenal gjort det än? nee det tror jag inte. Sist de vann nåt var det nog med Ljungberg, Henry, Campbell och hela det "äldre" gänget. Så be till Gud att behålla spelarna ni har nu så vinner ni nog ligan om 5-6 år.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-11-10 15:00
Ops dubbelpost.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-11-10 15:00
Cesc#4

Blanda inte ihop Rijkaard med Ancelotti när de gäller att ge unga chansen, Wengers tänkande är långsiktigt vilket är imponerande och ger resultat med tiden. Rijkaard har blivit bättre på att ge unga chansen för annars så stannar utvecklingen.

Inga illa menat men du verkar inte så bra koll, Giovanni och Bojan matchas in långsamt får speltid här och där. Ibland 90 min och ibland mindre beroende på motståndet, men visst Wenger ger antagligen mer unga chansen.

Bojan har redan slagit rekord med att vara den yngste målgöraren i vår historia. Mer att komma!
Barcelona Barcelona#7
2007-11-10 14:59
Cesc#4//

Bojan har startat 2-4 gånger den här säsongen och han brukar få hoppa in när det är 70-80 minuten!!

Han är ung och han behöver erfarenhet, det är därför han får hoppa in sent och inte spela många matcher!!

Hur gammal är Walcott?
Barcelona the culé
2007-11-10 14:59
Cesc#4

hur många macther har du sett med barca i år?

och hur många matcher har walcott spelat från start ?
Barcelona tribente_magico
2007-11-10 14:59
va menar du med att bojan får vänta ett par år på sin chans?, får det att låta som om walcott slagit igenom till en riktig storstjärna, hur tänker du?
Annons: