/spanien/barcelona/forum/23277.aspx/spanien/barcelona/forum/23277.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Culé
2007-11-10 15:07
Cesc#4 :

Du tror att du är någon fotbollsprofessor eller något i den stilen, men i själva verket tror jag inte ens att du själv vet vad du pratar om.

Ganska logiskt att Bojan lyfts fram på Barcelonas forum. Eller borde vi istället sitta och skriva om Walcott som enligt dig verkar vara en kandidat till guldbollen.

Ingen vill ens läsa om dina teorier. Håll dom för dig själv eller på Arsenal sidan.
Barcelona Jontteee
2007-11-10 15:06
Cesc#4

At the and of the day så kommer ändå Cesc återvända till Barcelona för att han har mer kärlek till Barca än vad han har till Arsenal..!!

Jag tycker inte att man ska snacka om Bojan och Theo Walcott för att dom är väääldigt unga, men vi kan jämföra Messi med Van Persi om det ens går att jämföra hehe.. :)

Plus att Arsenal är Barca kopia fast du förnekar det, Barca har alltid spelat på ett o samma sätt medans Arsenal inte har gjort det. :)
Spanien Cesc#4
2007-11-10 15:01
tribente_magico//

Återigen jag har inte skrivit nåt sånt om Walcott. Ni tror väl inte Rijkaard frestas att spela Bojan mer regelbundet när han har tunga namn där uppe.

Barcelonito//

Dig vill jag inte ens diskutera med. Återigen jag har inte skrivit det heller sluta lägga ord i min mun. Behåål dina åsikter och stoppa upp dem där bak vi är uppe i en säsong nu vad vill du komma fram till om det än så länge? Spelarna verkar inte vilja vänta iallafall dem har rivstartat.

Barcelona#7 //

Walcott är född 1989 han är 18 år.
Barcelona Barcelonito
2007-11-10 15:01
Ett par år? Trodde det handlade om mer... och det gör visst det... Så nu säger vi att Arsenal skapar talanger och det är de bäst på i världen. Så vad är meningen med det då? Att vinna nånting antar jag? har Arsenal gjort det än? nee det tror jag inte. Sist de vann nåt var det nog med Ljungberg, Henry, Campbell och hela det "äldre" gänget. Så be till Gud att behålla spelarna ni har nu så vinner ni nog ligan om 5-6 år.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-11-10 15:00
Ops dubbelpost.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-11-10 15:00
Cesc#4

Blanda inte ihop Rijkaard med Ancelotti när de gäller att ge unga chansen, Wengers tänkande är långsiktigt vilket är imponerande och ger resultat med tiden. Rijkaard har blivit bättre på att ge unga chansen för annars så stannar utvecklingen.

Inga illa menat men du verkar inte så bra koll, Giovanni och Bojan matchas in långsamt får speltid här och där. Ibland 90 min och ibland mindre beroende på motståndet, men visst Wenger ger antagligen mer unga chansen.

Bojan har redan slagit rekord med att vara den yngste målgöraren i vår historia. Mer att komma!
Barcelona Barcelona#7
2007-11-10 14:59
Cesc#4//

Bojan har startat 2-4 gånger den här säsongen och han brukar få hoppa in när det är 70-80 minuten!!

Han är ung och han behöver erfarenhet, det är därför han får hoppa in sent och inte spela många matcher!!

Hur gammal är Walcott?
Barcelona the culé
2007-11-10 14:59
Cesc#4

hur många macther har du sett med barca i år?

och hur många matcher har walcott spelat från start ?
Barcelona tribente_magico
2007-11-10 14:59
va menar du med att bojan får vänta ett par år på sin chans?, får det att låta som om walcott slagit igenom till en riktig storstjärna, hur tänker du?
Spanien Cesc#4
2007-11-10 14:56
Ride_The_Big_One(6)//

Bojan får inte samma chans till speltid som dem unga i Arsenal får det är det jag menar.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-11-10 14:54
Cesc#4

"Jag är ledsen grabbar men Bojan får vänta"

Återigen så blandar du dina åsikter med en icke existerande spåkula, sluta upp med detta genast.
Spanien Cesc#4
2007-11-10 14:54
Barcelonito//

Är du upprörd nu helt plötsligt. Arsenal har sin historia dem med vi behövde en ny Arena är det så fel att låta en sponsor köpa namnet för ett par år då. Ni har okså hajpat upp denna grej med "Vi har aldrig haft sponsorer vi är stolta bla bla" detta är inte spanien där ni krigar med varandra om att ni inte tillhör spanien.

Arsenal är Arsenal och Wenger är en fantastisk tränare som insett hur medelmåttiga dem flesta engelska spelare är, så han hitta sina guld korn av dem som duger och skitit i resten som kostar skjortan. Dessutom är vi den klubb i england som har flest representanter i u nivå för engelska landslaget. Du kan ta din kö lapp av alla kritiker som tippat oss 5a och hålla tummarna för det.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-11-10 14:51
Cesc#4

Sveriges media är ensamma om att hylla sina världsstjärnor, större hyp för man leta efter bra tag.

Det är den sämsta jemförelsen jag skådat på ett tag och en felaktig en.

Du övedriver enormt, de hyllar inte Bojan för hans prestationer med Barca de hyllar han eftersom han valt att stanna kvar och kämpa och bli en del av Barcas historia.

Kan du klandra att han blir älskvärd?


Spanien Cesc#4
2007-11-10 14:49
tribente_magico //

Vad kul att Walcott också återfinns i u 21 han med bojan har inte försprång nånstans på Walcott som lirat i div 1 iaf och nu lirar A lags fotboll med Arsenal. Jag är ledsen grabbar men Bojan får vänta ett par år innan han får sin chans såvida han inte Messi exploderar. Walcott däremot lirar mycket i Arsenal och är en vass spelare båda i anfall och kanten.
Barcelona tribente_magico
2007-11-10 14:46
Cesc#4 // en sak är att bli uttagen till stora mästerskap som ung, men att tillföra nåt på plan också!, har walcott gjort det?, det med uttagningar hit o dit är en helt annan sak, visst är det stort men han fick ju inte spela 1 min så va spelar det för roll, bojan har hoppat in i ett flertal matcher för barca och varit tongivande i u 21, kom tillbaks när walcott gör nåt på planen istället för massa uttagningar!
Barcelona Barcelonito
2007-11-10 14:46
Cesc#4

Det låter som om du anser att han är världens bästa talang? Ähh... Vet du vad? Historien har alltid bevisat att Arsenal inte är nåt att räkna med i Europa, så jag skiter fullständigt i vem de har och inte har. Sen så va Arsenal än gör så är man alltid TREA i England. United och Pool är helt överlägsna er och Arsenal är bara nåt emellan både i Europa och England. Vet du vad som skulle hända om Pool eller United bytte namn till nåt som Emirates Arena? de skulle riva stället. För att de har stor historia...
Spanien Cesc#4
2007-11-10 14:40
Jag måste ha missat nåt när kalla jag Walcott världens bästa? Lägg inte ord i min mun nu.
Spanien Cesc#4
2007-11-10 14:39
Nemo//

Jag må ha överdrivit om Bojan men i Katalonien behandlar ni han som sverige behandlar Zlatan är man inte barca fan tycker man det är tjatigt.

Vi heter Arsenal FC inte Emirates torrare humor får man leta efter.


Barcelonito//

Jag ska inte nu börja leka besserwisser och kalla dig dum och inte ha dina fakta straight men av dem du nämnde är det bara tre st som klassa som talanger när vi köpte dem. Sagna Eboue Hleb var redan förbi det stadiet när vi köpte dem. Grejen med Eboue var att han spela i ett skit lag som Beveren. Men Hleb dominera i stuggart och Sagna var ju franska ligans bäste högerback.

Ni skapa inte Fabregas utan det var en kärlkes stund mellan mor och far. Däremot kan Wenger ta åt sig hela 60% av äran för det är tack vare Wenger han är där han är idag inte Barcelona.
Barcelona Barcelonito
2007-11-10 14:37
Ska man kalla Messi Maradona wanabe så kan man lika gärna kalla Fabregas en Guardiola wanabe. Guardiola är också hans idol så likheterna finns. Sen att Bojan är lika bra som Djordic medan Walcott är världens bästa är ju löjligt. Bojan är iaf uppfostrad i Barcelona och en spelare som Arsenal flera ggr försökt värva. Arsenal är den klubben som köper supertalanger från hela världen och tar åt sig äran. Ska jag nämna några? Clichy, Eboue, Sagna, Walcott, Fabregas, Van Persie, Hleb. Det här är bara killar i startelvan som köptes unga. Sen finns det ju flera flera andra. Så Arsenal är inte ett skit bra på att utveckla egna talanger. Inga engelsmän i startelvan och 2 i hela truppen. Det säger väl allt?

Vi i Barcelona kan däremot vara stolta över alla världsspelare vi har skapat och som är på väg. Messi, Fabregas, Iniesta, Puyol, Xavi, Valdes, Bojan, Dos Santos...

Arsenal har inte vunnit NÅT med deras unga spelare. INGENTING... Vänta till slutet av säsongen då ser ni att de fortfarande inte håller.
Barcelona barçaroffe
2007-11-10 14:30
Cesc

Det var verkligen inte menat som en ursakt. Det finns inga ursakter for Barcas floppande i slutet av forra sasongen. Forklarade bara min och aven lagets asikt. Manga av spelarna och aven ledningen bad fansen om ursakt for den bedrovliga avslutningen och lovade att det inte skulle upprepas i ar.
Madrid spelade inte bra ifjol.


Man van guldet for att Barca slarvade bort det. Min, men aven Barcas officiella asikt.
Barcelona Nemo
2007-11-10 14:28
Cesc#4 // Ja, fan att inte Sven Göran-Ericsson startade med Walcott. Då hade England vunnit sin andra VMtitel. Walcott är ju typ bäst i världen.
Barcelona Nemo
2007-11-10 14:27
Är det helgdag för nötter idag?

Cesc#4 påstår att Bojan inte är någonting, en Madridsta påstår att Guti kan bli lika stor som Zidane. Har världen blivit knäpp?

Först om Bojan. Han dominerar när han spelar med jämnåriga, du måste ha i åtanke att han bara är 17 år gammal. Och kommer att bli bättre. Tacka gudarna att inte Emirates FC kom och slängde upp pengar på bordet och skickade över honom.

Och sedan till den mest absurda kommentaren jag någonsin hört. Att Guti kan bli lika stor som Zidane.

Guti är ett mediakåt äckel och Zidane är ett levande geni.

Och ja, ni har Robinho. Vi har Ronaldinho!
Spanien Cesc#4
2007-11-10 14:26
tribente_magico//

Den som lever får se, själv har Walcott vart uttagen till VM som 16 åring vilket inga av era talanger har på sin merit lista.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-11-10 14:24
Mr. Del Bosque

Vi har backup även om han är vår bästa back, du har inte följt med transfern som skedde under sommaren va?

Det är lugnt när vi möts så kommer du se en annan krullig mittback, bli inte orolig det är inte Puyols tvilling brorsa utan Milito som Madrid rata en gång i tiden för de ansåg han vara för skadebenägen.

Vi har iniesta om Ronaldinho inte kan spela, våra unga spelare har utvecklats så han behövs inte lika mycket som tidigare. Såg nyss att du också märkte att vi klarar oss utan Ronaldinho. bra däär. :D

Det är du som vill jemföra spelare, vad är din poäng?

Vi vann cl med Valdes som alla tycker är sämst, skulle ni klara er med nån annan än Casillias?

Barcelona tribente_magico
2007-11-10 14:23
Cesc#4// ja det finns massa ungdomar som gjort massor med mål i U, inkl bojan, men förstår inte att du kan kalla han upphaussad.! har man inte kommit nånstans om man spelar i u 21 landslaget och är 17 är?, och redan gjort ett ligamål för barcas A lag!, och att skriv att han är lika bra som flopp bojan är ju inte annat än ett stort skämt?, fast ja antar att du inte mena allvar där.
Barcelona barçaroffe
2007-11-10 14:22
Skitsnack! Barca gav bort guldet. Det star jag for. Jag sag personligen de matcher LIVE man skankte bort poang pa grund av att installningen inte var den ratta.
Ha garna en annan asikt, men lat mej ha min!

Barcelona Barcelona#7
2007-11-10 14:22
Mr. Del Bosque//

Han heter Valdes och han är FC Barcelonas Målvakt

Red//

Bra att ni spärrade han
Real Madrid Mr. Del Bosque
2007-11-10 14:20
Nu räcker det! Spärrad. /red
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-11-10 14:20
Alla som inte är enögda fans vet att om Sevilla hade haft en bredare trupp så hade de vunnit ligan!

Resterande lagen var en skugga av sig själva.

Barcelona Barcelona_Villutz
2007-11-10 14:20
Vinst idag!! Matchen visas på TV4 Sport om någon kanske undrar.
Annons: