/spanien/barcelona/forum/23259.aspx/spanien/barcelona/forum/23259.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ViVa BARCA!!
2007-11-27 23:19
Grabbar vi får inte glömma bort Rijkaard att han visar vilja! Han visar sin kärlek till klubben bråkar och sitter uppe i läktaren. Härligt att se.
Barcelona Valdés
2007-11-27 23:18
I de fyra tidigare säsongerna har Ronaldinho varit lagets viktigaste spelare. I fjol såg han till att vi länge var i serieledning trots att han tvingades bilda anfall med Giuly och Gudjonsen under större delen av säsongen.

Är det konstigt att man efter att ha varit utsatt för extremt höga krav under väldigt lång tid presterar sämre (och tom tappar lusten). Det går mycket rykten om hans "festande" men varför får man aldrig se några bilder? Det är ju inte precis så att media är vana att visa hänsyn utan den som får tag på en bild av en partajande Ronaldinho gör en förmögenhet.

Alla ni som är så duktiga på att ställa krav borde nog själva komma ner på jorden, har man minsta erfarenhet av att själv prestera (i vilken situation som helst) vet man att det är svårt att göra det kontinuerligt i en period över fyra år. Men jag tror och hoppas att Ronaldinho kommer igen.

Han var inte bäst i världen idag, men han var inte heller dålig utan stod för ett par passningar i absolut världsklass och såg dessutom till att, tillsammans med hela övriga laget, lugna ner spelet för att vi bara skulle kunna spela av matchen.
Barcelona Fredeco
2007-11-27 23:16
Måste bara säga att jag håller med Rambla om Guddys insats. Tycker han gör en riktigt bra match, missar iofs två bra lägen men i sin helhet gör han en mycket bra match. Synd att man ens byter in Ronaldinho i den här matchen. Tycker att Ezquerro lika gärna kunde gått in istället för Ronaldinho. Annars tycker jag att de bästa spelarna för dagen var Iniesta och Milito. Iniesta är helt underbar och skåda på planen för tillfället.
Barcelona Captain Fantastic!
2007-11-27 23:16
Håller med Barcelonito. Zambrottas defensiva spel kan te sig lite halvtaskigt, men den mannen befánn sig konstant i en mot två lägen under matchens gång. han får aldrig någon hjälp från Messi, tillskillnad från Abidal som har ett underbart samspel med Iniesta :D

En försvarare som Zambrotta kan det inte ha enkelt i 90 minuter utan allt för mycket hjälp.
Barcelona Rambla
2007-11-27 23:14
Oavsett vad alla tycker om Guddy så är han det bästa alternativet i Decos roll nu när skadeläget ser ut som det gör. Självklart är Deco mycket bättre men nu så är han ju skadad så vi får ta vad som finns. Visst borde Guddy ha gjort mål där men försök se helheten, han gjorde även mycket bra saker. Jag klankar inte ner på Ronaldinho eller jämför honom med Guddy, det går inte, utan stör mig på att alla hackar på Guddy vilket känns lite obefogat. Han är ringrostig pga för lite speltid då får man räkna med lite missade passningar och annat. Vad har vi annars för alternativ i en tuff bortamatch?
Barcelona ViVa BARCA!!
2007-11-27 23:14
Vill inte säga det hära men ärligt talat själv tror jag Dinho lämnar kära barca i sommaren för Milan. Så får vi mycket cash och köper Dani Alves. Framtiden är Messi Bojan Iniesta.
Barcelona Messidinho_10
2007-11-27 23:14
Bojan Krkic vilken talang killen är matchens lirare tillsammans MEd Messi och Iniesta!!
Barcelona Criff
2007-11-27 23:14
Messidonna, free transfer till Milan? hahaha Väldigt stor risk va.

Gudjohnsens jobb hade knappast dinho klarat idag, Gudjohnsen stressad, kämpade och slet för sitt liv.. något som dinho saknar idag. Och utan Guddys slit hade det varit en väldigt stor lucka som Lyon i detta fallet utnyttjade genom straffen, En stillastående dinho som kan NOLL defensivarbete, blir upprundad, en liten passning och vips så är en Lyon spelare fri och Abidal tvingas ta en straff.
Ser ni inte det här?
Barcelona Ronaldinho_Messi_10
2007-11-27 23:14
Ämne: ÄÄÄÄÄ.. Jag blir så ....
jag va en av dom som klagade på guddy.. javisst hjälper han till i lagarbetet o taktiken..meen, någon annan skulle göra det miinst lika "bra" som han gjorde det idag.. jag e 99% säker på att Crosas hade gjort en bättre match än guddy idag..
Barcelona Barcelonito
2007-11-27 23:12
ÄÄÄÄÄ.. Jag blir så förbannad på folk som inte förstår sig på fotboll och ändå skriver här. Att gnälla på Zambrottas deffensiva spel är så okunnigt alltså. Och att inte fatta att Guddys arbete hjälper laget även om han inte slår perfekta passningar. Låt Messi, Iniesta och Xavi stå för passningar.

Det kallas lagarbete och taktik. Alla har sin roll i laget för att det ska funka. Är det så svårt att förstå det?
Barcelona Messidonaa
2007-11-27 23:09
Tänk såhär istället om Ronaldinho satt 70 min idag.. hur ska det gå då när etoo, henry och dos santos är tillbaks.. ska ronaldinho vara 7e valet i anfallet ? :S

då tror jag det blir FRE TRANSFER till Milan!
och då kommer folk börja tänka efter och ångra sig.
Barcelona Ronaldinho_Messi_10
2007-11-27 23:08
Ämne: Ämne: Ämne....
tjena P =).. det e onur :D..
Barcelona Ghazza
2007-11-27 23:07
Ämne: Ämne: !--TEMP_B--!Ämne....Tänkte precis på samma sak!

Vad i h-lvete gjorde Ronaldinho så djupt ner? Jag förväntade mig bara att han skulle bli bortdribblad. Dinho är usel man mot man defensivt.. Men det var bara en liten detalj i dagens match som tyvärr ledde till ett mål.
Barcelona Ronaldinho_Messi_10
2007-11-27 23:07
Ämne: Rambla

Håller med....
håller med om att dinho va otroligt passiv där.. men alla vi vet att han inte är en "bollvinnare" precis..tycker att det va lite klumpigt av abidal oxå..
Guddy håller inte barcaklass !
Barcelona Barcelonito
2007-11-27 23:06
Hela laget var bra. Iniesta var som så många gånger förr bäst i laget. Sen så gör Messi en bra match. Ett steg i rätt riktning av Barcelona men än finns det mycket att förbättra tycker jag. Xavis passningssäkerhet var inte så hög som vanligt.
Barcelona ViVa BARCA!!
2007-11-27 23:05
Rambla

Håller med dig. Tycker dinho borde visat lite mer att han ville ta bollen av Govou. Han står juh bara och kollar!

Men men vi är vidare från gruppen härligt! Mår illa när jag ser guddy spela. Han hade 2 otroligt bra lägen och missar. Han är för långsam. Passar inte i barca.
Barcelona Messidonaa
2007-11-27 23:04
Ronaldinho_Messi_10

Håller med 100%

att bli bortfintad? är ronaldinhos uppgift att tacla och vara defensiv :S ?

det ronaldinho gjorde på 20 min var inte värsta .. men det guddy gjorde på 70 min de där går inte ens o snacka om !
Barcelona Messidonaa
2007-11-27 23:03
vad gjorde bojan i 90 min.. 2 passningar ? alla vet att ronaldinho kan göra sådanna passningar..

han spelade 20 min okej han löpte inte värsta för vi ledde och de e inte så att vi behövde pressa dom

men iaf han gav fiin crossboll till messi ute på kanten.. han gjorde några passningar

sen direkt man får höra på forumet " ronaldinho e skit vet inte vad"
Barcelona Blaugrana89
2007-11-27 23:03
Rijkaard och dinho har sina sista dar framöver sig., vi borde också börja tänka på vem som tränar våra målvakter i framtiden,.

Jätte skönt att vi är vidare, men som vi agerar på plan nu, det kommer inte hålla väldigt länge,. Även fast jag tippade(väldigt optimistiskt) vinst för barca nu på söndag, så tror jag att vi får hård pisk av våra kära grannar. Vårat agerande på plan var verkligen uselt, toure yayá som inte kan hålla käft, rijkaard som Verkligen inte kan hålla käft, och dinho som inte gör något annat än att hålla sin käft, han håller den så hårt så att han inte ens kan röra på sig,. vad hände med leendet? vad hände med att söka sig till spel, vad tror han att bara för att han heter Ronaldinho så ska bollen komma till honom och försvaret ska ställa sig zick-zack formerat så att han kan dribbla igenom sig och skjuta i mål? nej nej.
Tycker att han borde komma ner på jorden igen, komma ner från den här Ronaldinho jag har vart världens bästa fotbollspelare och därför så är jag det nu också, utan att behöva spela,. han borde byta tillbaka till sitt riktiga jag, den unga Paris spelande favela-pojken Ronaldi de Asis Moreira. Vart är Gauchon som vi alla känner till och har skådat i våra dagar? vart har han tagit vägen liksom..?

Men återigen till barca: Iniesta, bojan, abidal, PUYOL!, xavi, Gudjohnsen (?:O), messi,. tack gode gud att vi har kvar våra Riktiga stjärnor friska och med fötterna på jorden och inte i nån strippbar nånstans. Riktigt bra jobbat idag från deras sida. Om vi håller det här typ av spelet så kanske vi har en chans på söndag,. tjaa, med lite hopp så kanske det blir en 2-3 vinst,. eller vinst i överhuvudtaget., så länge det blir vinst,.

Men faan vad vi måste bättra vårat uppförande,. vi ser ut som vilket Serie A lag som helst,

Tack för mig!
Barcelona Ronaldinho_Messi_10
2007-11-27 23:03
Ämne: Ämne: Ämne....
på dom 20 minuterna och dom 20 stegen som du snackar om så gjorde han mer än vad guddy gjorde på 70 min !.. och straffen, va det dinhos eller abidals fel ?.. som sagt, du kollade nog på en annan match..
Barcelona Valdés
2007-11-27 23:02
En mycket underhållande match av två passningsskickliga lag.

När Puyol och Milito bildar mittbackspar ihop känns det tyvärr lite osäkert. De är båda vana att vara ledare. Zambrottas defensiv är allt annat än stabil, Puyol kanske borde överta den positionen istället.

Vi kunde ha vunnit med minst 2 mål om Gudjonsen gjort mål på någon av frilägena, men det kanske är svårt att tugga tuggummi och skjuta på en gång. Är det någon som vet vilket tuggummiföretag som han är sponsrad av?

Kul att se alla dessa ORAKEL som tror sig veta saker som vi aldrig ens får en möjlighet att undersöka svaret på.

Viktiga ligamatcher framöver - längtar efter att få se Eto´o på planen igen.
Barcelona Rambla
2007-11-27 23:02
Ämne: Ämne: Ämne....
Nej, jag skyller inte straffen på Ronaldinho men faktum kvarstår att Ronaldinho säljer sig billigt när han blir bortdribblad av Gouvou vilket sen leder fram till straffen.
Barcelona Messidonaa
2007-11-27 23:00
Ämne: Ämne: Ronaldi....
så du ska skylla straffen på dinho ere de du försöker säga ?
Barcelona Rambla
2007-11-27 23:00
Ämne: Ämne: Ämne....
Ronaldinho var inne i vad? 20 min? Trots det, tog han ens 20 löpsteg?
Barcelona Señor Hadi
2007-11-27 23:00
Håller med Rambla och L.Messi19. Tycker guddy spelade bra hela matchen även fast han slog bort några bollar och sumpade något avslut. Han krigade på mitten och precis som L.Messi19 sa så bröt han deras anfall och sedan satte oftast Xavi eller Iniesta igång våra anfall.

Tycker förövrigt inte att det är rättvist att jämföra Guddy med Dinho idag, Dinho lirar knappt 15 min, han rör sig ingenting men lägger några bra krossbollar, särskilt den mot Messi.
Barcelona Rambla
2007-11-27 22:59
Ämne: Ronaldinho var okej ....
Guddy hade heller inte blivit uppsnurrad upp på läktaren som Ronaldinho blev i situationen som föranledde straffen. ;)
Barcelona Ronaldinho_Messi_10
2007-11-27 22:59
Ämne: Ämne: Ämne....
säg mig någon som inte satte press på bollhållaren i barcelona ?.. och du kan inte skylla på att han lutar sig för långt bak,,sånt ska man kunna vid denna nivån.. han sprang otroligt mycke men ändå känndes osynlig.. kolla på Toure, ja tycker inte han sprang så väärst mycke.. men han hade nästan mest boll i barcelona och vann mest bollar..
RuudsLilltå
2007-11-27 22:59
Alltså straffen som dem får är ju lite underlig. det är ju fransosen som kliver på backens fot och faller :/
Barcelona L.Messi19
2007-11-27 22:58
Ronaldinho_Messi_10

Han bröt ju bollar i mittfältet som skulle produceras till anfall hela tiden ju, lite av Decos roll tycker jag och han pressade ju mycket!
Barcelona Messidonaa
2007-11-27 22:57
Ronaldinho var okej gemfört med guddy som fick spela i 70 min och missade 2 lägen som dinho aldrig skulle missat
Annons: