/spanien/barcelona/forum/23212.aspx/spanien/barcelona/forum/23212.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Siempre Futbol.
2007-12-10 09:18
Barcelona skall vara glada över tre poäng. Sju poäng upp till Madrid hade varit mardröm med tanke på matcherna som väntar.

Spelet såg inte bra ut, visserligen lite bättre i andra. Själv är jag förvånad över Xavis bollkontroll som var under all kritik i den första halvleken.

Mot nya tider!
Siempre Futbol.
2007-12-10 09:18
Barcelona skall vara glada över tre poäng. Sju poäng upp till Madrid hade varit mardröm med tanke på matcherna som väntar.

Spelet såg inte bra ut, visserligen lite bättre i andra. Själv är jag förvånad över Xavis bollkontroll som var under all kritik i den första halvleken.

Mot nya tider!
Barcelona PILMÀ
2007-12-10 09:17
Enligt mig så var Sylvinho absolut absolut matchens klart bästa Spelare efter det kommer Ronnie.
Barcelona Gorredinyo
2007-12-10 09:04
Ronaldinho är tillbacka hit och dit. Det räcker han är inte tillbacka, han kommer aldrig komma tillbacka till den han var. Vi får nöja oss med att han gör matcher som han gjorde igår, sen kanske han sätter ett par frisparkar också. that's it
Barcelona Messi_CE_Iniesta_V.Valdes*
2007-12-10 08:44
Aja, Valdes ska ju ta målet, lite felplacerad... Men sådant händer alla målvakter, det är ju knappast Valdes bara som släpper in sådanna kanoner.

Måste få lyfta fram Sylvinho, Vilken match karln gör, helt fantastisk i mina ögon! ;)

bearlakeyours86//


Jag förstår och vill också se mer av Messi, men det är gansa svårt att göra något när du så fort du får bollen är omringad av 3 depor spelare ;)
Barcelona bearlakeyours86
2007-12-10 08:39
Samuel Eto'o härliga löpningar, har saknat hans target spel grymt mkt, Fanns bra intentioner hos både han och Ronaldinho som verkar vara nära formen nu. Jag vill ge lite kritik till Valdes som såg felplacerad ut igår vid målet, samt Zambrotta som såg ganska loj ut.
Vill se mer av Leo Messi! Visa det du kan!
Barcelona Kalle.
2007-12-10 08:34
Bra comeback av Eto'o. Syns att han är matchotränad men han tog många bra löpningar. Det lossnar riktigt på el classico.

Lysande match av Dinho igår! Visca el Barca.
Barcelona Oha789
2007-12-10 08:21
Grabbar snälla sluta gnälla på Ronaldinho.

Jag tycker att Ronaldinho gjorde en väldig bra match om vi ska täncka på att han börjar komma igång.

För ingen spelare som är riktig ur form kommer tillbax direkt och visar att han är i top form från katastrof form. Låt oss klappa händerna och le lite åt att han försökte väldigt mycket idag. Låt oss le när han vågar återigen dribla och göra bort 2 spelare totalt i matchen när han inte änns sprang för några veckor sen. Låt oss se när han gör sitt mål och blir sugen att spela fotboll igen.

Grabbar Ronaldinho börjar komma tillbaxs så därför ska vi vara glada över att han jobbar väldig hårt för att komma i form. Vi behöver han i laget och han är medveten om det.

Idag såg jag en spelare som värkligen brann för att spela varje minut för att bevisa att han börjar komma igång.

Mina kära bröder jag kan lova er alla här inne att imon 1 månad så ska ni se Ronaldinho i samma form som han var 04-05, För jag såg en spelare som värkligen jobbar för att komma tillbax det är väldigt positivt och sluta klaga på honnom, Glöm Ronaldinho för 2 år sen. Tänck på Ronaldinho för 1 vecka sendan och jämför hans vilja idag då är det stor skilnad.

OM HAN INTE KOMMER I EN LIVSFARLIG FORM OM 1 MÅNAD SÅ KAN NI SÅGA MIG HUR MYCKET NI VILL OCH DÅ FÖRTJÄNAR JAG ATT BLI SPÄRRAD HELA SESONGEN UT.

Visca El Barca!
Barcelona barca...eta7
2007-12-10 08:04
Härligt med en seger igår. Fast det såg inte säsrskilt bra ut i den första halvleken. För ni som vill se höjdpunkterna från matchen så finns dom i länktipset.
Real Madrid Fasihhh
2007-12-10 04:43
Ämne: Hallå grabbar... tän....
"Catalunya, triomfant,
tornarà a ser rica i plena!
Endarrera aquesta gent
tan ufana i tan superba!
Bon cop de falç!
Bon cop de falç, defensors de la terra!
Bon cop de falç!
Ara és hora, segadors!
Ara és hora d'estar alerta!
Per quan vingui un altre juny
esmolem ben bé les eines!
(tornada)
Que tremoli l'enemic
en veient la nostra ensenya:
com fem caure espigues d'or,
quan convé seguem cadenes!
(tornada)"

där har du =)
Barcelona B.A.R.C.E.L.O.N.A
2007-12-10 02:13
Hallå grabbar... tänkte bara kolla om någon kan få tag eller har barcas national sång samt text :) vill öva lite så att man kan sjunga ute på baren under el classico :)


Visca Barca
Barcelona Mot Nya Tider
2007-12-10 01:18
uio

Det stämmer bra det. Matchen visas på svensk tv.
uio
2007-12-10 01:15
Vet nån vilket tid el classico börjar , är det 22:00 den 23/12 ?
Barcelona Mot Nya Tider
2007-12-10 01:08
Delarocha RIP Puerta

Ja, visst är det komiskt att två cùles kan se samma match med olika infallsvinklar:) Givetvis är jag också glad över de 3 poängen vi fick med oss från ikväll, men mest glad åt hur Samu och Deco's comeback påverkat andra spelarna och deras inställning till ett snabbare spel;D
Barcelona Messidonaa
2007-12-10 00:54
jag håller med dig Rambla
2-1 hemmaplan mot deportivo ? de e inget att vara glad över en sånn match måste vi vinna med klar målskillnad.

ska vi vinna dom 2 kommande matcherna så måste vi visa mycket mer!
och det viktigaste är att vi slutar släppa in mål så tidigt i matchen!!
Barcelona Braxingen
2007-12-10 00:48
Rambla

Jag är det definitivt. Med dessa 2 herrar tillbaka kommer vi definitivt bli bättre. Kan bli lite "konstigt" när man får tillbaka spelare. Tar lite tid att nöta in kemin osv.

Släpper man in ett tidigt mål blir det ännu värre. Någon sa att vi inte är bra på att vända matcher. Jag har ingen koll på det, men det kändes verkligen så idag när vi låg under. Jag var riktigt orolig.

Jag skulle vilja se det ljusa i det här. Skall man ha formtopp i Klassikern så är det någonstans nu man skall börja och successivt börja visa form. Idag lades en bra grund med 2 bra spelare tillbaka.
Barcelona Rambla
2007-12-10 00:32
Rijkaard har en poäng. Han säger själv att Barça inte spelade speciellt bra i kväll trots det ser han segern som en dubbel vinst eftersom både Samu och Deco var tillbaka i spel.

Vi kanske helt enkelt ska vara glada över tre poäng?
Delarocha RIP Puerta
2007-12-10 00:26
Mot Nya Tider; haha detta är sjukt:p Har jag tittat på fel match?:D
Aja vi vann. 2-1. Helt okey ändå. 3 poäng som räknas.
Barcelona Rambla
2007-12-10 00:23
Många skriver att det inte är så lätt för Ronaldinho när han oftast har två spelare i ryggen. Precis, det är just det som är det stora problemet. Han kräver bollen på fötterna med ryggen mot mål och det stannar upp spelet allt som oftast. Även Messi har den egenskapen, att alltid få bollen på fötterna. I kväll när Leo oftast hade 3 spelare som täckte honom (helt sjukt egentligen vilken rädsla de har för honom) så kan man inte begära att han varje gång ska snurra upp alla 3 upp på läktaren. Istället måste man kombinera sig igenom deras mittfält och försvar med snabba och precisa passningar med mycket rörelse på alla inblandade, inte hålla i bollen alldeles för länge.
Barcelona Mot Nya Tider
2007-12-10 00:06
Delarocha RIP Puerta

Jo, jag tycker det faktiskt, tycker det var en av Barcas bästa halvlekar tom. Löpningarna, på kanten framförallt var underbara, nästan alla offensiva spelare sökte boll när de inte hade den, vilket man inte sett innan. Man förflyttade bollen väldigt snabbt, synd bara att man inte satte fler mål i första halvlek ;-)
Barcelona tarrak
2007-12-10 00:05
andreasbarca

Så bara för att jag inte delar din uppfattning om en spelares insats så är det JAG som inte har sett matchen?

Jag kräver absolut inte att han presterar som under de magiska åren, men jag är inte nöjd med det här. Visst är han fortfarande en duktig fotbollsspelare som då och då lyckas med en vacker passning och en gång om året lyckas han med en dragning, men även en blind kan se vilken negativ effekt han har på tempot och hur ofta han tappar boll. Som jag tidigare sagt så tyckte jag att han hade ett fint samspel med Sylvinho, men Gauchos bidrag sträckte väl sig mest till att vägga med Sylvinho som drog det tunga lasset.

Men tydligen såg jag ju inte matchen...
Delarocha RIP Puerta
2007-12-10 00:02
Mot Nya Tider; en bra första halvlek? Det kan du väl ändå inte mena? Enligt mig var den första halvleken en av de sämre barcá gjort den här säsongen förutom matchen mot Getafe t.ex.
Barcelona Braxingen
2007-12-10 00:01
På sätt och viss håller jag med dig Rambla. Inläggen är dugliga, men inte lysande, och vi har inte rätt att säga hur de löper i Barcelona vid inlägg för det har vi ingen aning om (nåja, med den koll Rambla har så må han vara den enda här inne i alla fall :) )

Men i varje match pågår också ett psykologiskt krig, inte minst på Camp Nou. Där bidrog Sylvinho i allra högsta grad där han gjorde de dels passiva, och dels osäkra. Se bara hur de fäller Iniesta från den kanten. Om jag inte minns helt fel så var det just höger mittfältaren som gjorde det också?
Barcelona andreasbarca
2007-12-09 23:55
Tarrak

Ja vad ska jag säga efter ditt inlägg? Enligt vad du skrev uppfattade jag det som att du inte sett matchen. Dinho var bra, inget snack om saken. Vi kan inte ha förväntningar på honom att de i princip ska vara mål varje gång han rör bollen. Han gjorde en bra match och bidrog med mycket kreativitet i det offensiva spelet. Du kanske missade alla hans passningar som öppnade upp anfallen helt? Eller hans överlappningar och geniala passningar till Sylvinho, alltid precis rätt tajmade.

Att tro att han skall prestera som för 2 år sedan kontinuerligt är naivt. Då gick precis allt rätt för både honom och laget. Killen har ju alltid minst två spelare upp i ryggen direkt han får boll, att vända ut och in på dom som du vill är inte speciellt enkelt, det kan faktiskt vara effektivare med en enkel eller lite svårare passning. Tyvärr för visst är det kul att se spelare dribbla. Och visst utmanade han och kom förbi idag med, om du kollade på matchen skulle du sett det....
Barcelona Mot Nya Tider
2007-12-09 23:53
Jag tycker också att Sylvinhos inlägg var bra idag, jämfört med tidigare. Men ändå, när Sylvinho väggspelar med Roni så tar han ofta ett extra steg in med väldigt hög fart o så slår han, mer och mindre skjuter in majoriteten av hans inlägg mot straffområdet. Tycker han gör det svårt för sig själv. Kolla upp, andas och slå inläggen med lite mjukare känsla så kanske anfallarna kan timma in löpningarna bättre och det kanske kan leda till farligare lägen. Anfallarna måste komma in mycket snabbare på första stolpen också och hugga där. Vi såg ett läge där Messi och Puyol kombinerade ett väggspel och det slutade med att backarna rensade på grund av att Bojan löpte fel.


Annars, en bra första halvlek med snabbare passningar, fler spelare löper utan boll. Alla spelare drogs åt samma håll, vilket var mycket roligt att se på, Samu's och Deco's återvändo kommer betyda mycket för laget.!
Barcelona Holländaren
2007-12-09 23:52
Ämne: Ämne: Ämne....
Jasså? Någon annan som såg något inlägg som gick upp på läktaren. Jag såg möjligen ett, men det var ett skott.
Barcelona Rambla
2007-12-09 23:46
Ämne: Ämne: Ok, Syl....
Nej, många gick även upp på läktaren men visst hade han ett par bra inlägg. Dock var det alltid en försvare som var först på bollen. Det är annars precis som du skriver med vårt 4-3-3, det kommer inte tillräckligt med folk in i boxen på inläggen. Se på Madrid, det är alltid 3-4 spelare kastar sig fram på inläggen.
Barcelona Criff
2007-12-09 23:46
Jag saknar vårt snabba one touch spel genom mitten, det är som bortblåst :/
Barcelona Holländaren
2007-12-09 23:43
Ämne: Ok, Sylvinho tog bra....
Inläggen var exceptionellt bra. I ett 4-3-3 brukar det vara centerstrikern som ska gå på första stolpen vid inlägg och där kom t.ex. ett perfekt utan att någon var där. Ett annat gick perfekt på Bojan (tror jag det var) som dock inte gjorde någonting med det. De andra gick i perfekt höjd och med perfekt hårdhet för att kunna nicka dem kraftfullt mot mål.

Barcelona Kapten11
2007-12-09 23:40
tarrak

Du har rätt, jag ser exakt samma sak som du. Tempofattigt och ingen större skillnad mot tidigare.

Håller med om att Silvinho gör en bra match och slår många fina inlägg.
Men som vanligt har vi fan inga spelare i boxen!
Skönt att Sammy är tillbaka, men jag vill se fler hungriga spelare framför mål.

Har nog inte sett en match på Camp Nou där Messi blivit så bortplockad som idag, bra insats där av Depor.
Annons: