/spanien/barcelona/forum/23066.aspx/spanien/barcelona/forum/23066.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2008-01-08 18:44
lundell

Jag har haft samma duell men en kompis till mig ang evra vs abidal, evra är bättre på det offensiva då han visar prov på sina fina löpningar medans abidal tar det säkra före de osäkra och inte gör så många offensiva löpningar ÄN. Klart nåt som han kommer utveckla då detta ändå är barca han spelar i.

Men deffensivt så är abidal klart bättre chansbryter inte som Evra gör för ofta. Abidal läser spelet som en rutinerad mittback medans Evra går mer på chans, Evra är grym men har sin styrka i det offensiva.


Tål att höras.
Jag tror Abidal kommer anpassa sig ännu mer till Barcas sätt att spela, vi måste helt enkelt ha våra ytterbackar högt uppe för att dra isär motståndarnas backlinje.


vad tycker du?
Barcelona lundell
2008-01-08 18:32
Håller dock med att ANdersson e grym.
Topp 3 innermittfältare med banega, fabregas, då tänker jag 87 o neråt.

Men du får som sagt ta o kolla in Iniesta o grabbarna innan du surrar om de.

Samma saker dyker upp hela tiden,
har själv dessa diskutioner med en annan person som håller på united.

men vi brukar mest argumentera om kanske den hetaste duellen.

nämligen den mellan Evra och Abidal.

Åsikter om den?
Barcelona L.Messi19
2008-01-08 18:25
Flow

Du tänker verkligen som en marräng med värvningarna.
In me världens bästa spelare på varje position så löser allt sig! Det såg man väl på galacticos för några år sedan??

Reul Madrid

Jääskelainen?
Hoppas verkligen dom ryktena stämmer för han är en av världens mest underskattade målvakter tycker jag:P
Barcelona Rey Etoo9#
2008-01-08 18:22
Håller med r.Hyder
Barcelona r.Hyder
2008-01-08 18:17
Flow

Hehe, tror nog att det hela blir lite för pinsamt för dig. Du säger att Anderson och Carrick skulle ta en plats på Barças mittfält men kan inte säga i förmån för vilka. Lite kul att du på något märkligt sätt fäller dig själv i disskutionen. Eftersom att dem, enligt dig, platsar på vårat mittfält så måste du ju kunna sig istället för vilka. "Den som spelar sämst" säger du. Lite konstigt att du säger så utan att kunna nämna vem som skulle få nöta bänk till förmån för dina gullegrisar i Man U. I själva verket är ingen sämre än Carrick eller Anderson, tvärtom och därför kan du inte svara med namn. Faktum är att varken Iniesta, Xavi, Deco eller Touré skulle bli petade av någon Anderson eller Carrick. Tror nog att du inser det nu också vilket förklarar din frustration.

Case closed.
Barcelona Rambla
2008-01-08 18:15
"Diskusionen med dig leder ingenstans, eftersom du inte kan argumentera. Gång på gång tar du upp helt uppenbara saker, eller saker som jag redan svarat på. Skriv inte mer till mig, för det blir bara pinsamt för dig."

Snälla lilla Flow, du har själv inte ens kommit med några argument. Det enda du har presenterat här är åsikter. Vi tar det igen, Å-S-I-K-T-E-R! När du har lärt dig skillnaden mellan en åsikt och ett argument är du välkommen tillbaka.


Anderson hade inte platsat på Barças mittfält i dagsläget. Noterar du? Detta är en åsikt, inte ett argument. Carrick ska vi inte ens tala om.
Barcelona Rey Etoo9#
2008-01-08 18:13
På vilket sätt skulle det hjälpa att sänka lönen, börjar han rycka upp sig för en lönesäkning vet man vad han är ute efter. Eller?
Barcelona Rey Etoo9#
2008-01-08 18:11
Roni10#// Även om en spelare har gjort enormt mycket för ett lag så finns det ingen anledning att behålla honom om han underpressterar. Vi kan inte behålla ronaldinho för evigt, men en sak kan vi! vi kan ge han tid att återhämta sig till den ronaldinho han en gång var även om det inte är troligt så finns det endå en liten chans,Att få kritik även om man gör 21 mål i ligan är absolut inte lätt att få kritik för allt man gör, Han kommer komma igån igen men han behöver rijkaards stöd vilket är viktigast det räcker inte bara att etoo eller laporta ger han stöd utan han behöver från den som bestämmer, Visca el barca!!
Barcelona Rambla
2008-01-08 18:10
De Goda:

Det kanske kunde vara en idé att sätta sig in i vad det hela handlar om istället för att komma med påpekanden som inte har något med diskussionen att göra?

Vem har sagt något om att det ej är okej att kritisera? Själv gör jag det nästan jämnt. Vem har tvingat någon med slogans som "Antingen är ni med oss eller mot oss"? Det är en sak att kristisera och en helt annan sak att komma med orealistiska förslag som är ogenomförbara. Jag håller med om att Ronaldinhos lön ska sänkas om han inte rycker upp sig på planen och om han ej förbättrar sin inställning mellan matcherna. Där vi överens.

Det samma när det gäller Deco, vill han hellre spela i någon annan klubb för att han säger sig redan uppnått sin dröm att få spela i Barça, då kan han också lämna. Vi är överens där också.

Men att häva ur sig att de två och Giovani ska säljas för att de för tillfället suger och ersätta dem med Kaka, Ronaldo och Anderson, är ogenomtänkt, bisarrt och okunnigt. Låt oss spekulera lite när det gäller att värdera dessa spelare.

Kaka, lär väl knappast gå under €100m i dagsläget? Lägg där till att han med största säkerhet lär kräva en lön mellan 8 och 10 miljoner euro årligen.

Ronaldo då? Ja, för någon dag sen såg jag en summa som tydligen är minimum innan Man U börjar snacka, €75m. Lönekraven lär ju ligga någonstans vid Kakas.

Anderson då? Bör ju bli den billigaste av de 3 åtminstone. Man U betalade väl ca €25m vill jag minnas. Jag tror knappast att de säljer honom för under det priset, snarare blir det ett högre pris. Hans lön lär väl lägga sig någonstans mellan 4-6 miljoner euro.

Låt oss summera då.

Kaka - €100m
Ronaldo - €75m
Anderson - €25m

För den nätta lilla summan av 200 miljoner euro ska vi alltså köpa dessa tre spelare och vips så är våra bekymmer ur världen. Detta var den ekonomiska biten. Vad är det som säger att de här spelarna ens vill till Barcelona? Sen att klubben antagligen försätts i konkurs är en annan historia.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2008-01-08 18:00
2 annorlunda ligor (eng vs span) som inte alls har samma syn och sätt i sitt sätt att spela.

Bara för en spelare gör bra ifrån sig i en liga betyder ju inte att han gör lika bra ifrån sig i en annan liga.

"may i have a taste of that cake of Knowledge"
Flow
2008-01-08 17:58
Lundell/

Om du påstår det om Carrick, föreslår jag att du kollar på ett par matcher.

Vad fan spelar det för roll om han just nu är 4:e val? Vart kommer det in i diksusionen? Tror du inte jag vet det... Jösses.


r.Hyder/

Jag har redan svarat. De som för tillfället spelar sämst blir självklart petade. Barca är ju inte precis särskilt bra just nu, så Anderson hade utan tvekan platsat..

Diskusionen med dig leder ingenstans, eftersom du inte kan argumentera. Gång på gång tar du upp helt uppenbara saker, eller saker som jag redan svarat på. Skriv inte mer till mig, för det blir bara pinsamt för dig.
Barcelona r.Hyder
2008-01-08 17:38
Flow

Så du kan inte nämna några namn sådär på rak arm? Vil du bänka Xavi? Iniesta? Deco? Yaya (när han är tillbaka)? Tror att du inser att ingen av dessa kommer att sätta sig på bänken till förmån för Carrick eller Anderson. Eller har jag fel?
Barcelona lundell
2008-01-08 17:35
Flow, Du kan ju inte ett skit.

Carrick är lika mycket sidleds som Daniel Andersson sen är han 4dje valet i man U.
Både Owen och Paul går före.

Du kan inget om ditt egna lag så kom inte hit o felsurra.
Real Madrid reul madrid
2008-01-08 17:27
hörde att finska målvakten jussi jääskeläinen skall till barca, tror ni det stämmer?
Flow
2008-01-08 17:23
r.Hyder/

Det är väl ganska uppenbart? De som för tillfället är sämst på deras position.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2008-01-08 17:21
De Goda

Flow är Man united fan, därimot håller jag med om att man ska ge kritik när det behövs mot ens lag.

Barcelona r.Hyder
2008-01-08 17:19
Flow

Kan du då berätta för mig vilka du skulle bänka till förmån för Carrick och Anderson? Lite nyfiken hur långt du vill gå med den här disskutionen bara.
Barcelona El Culé
2008-01-08 17:10
Går i mellan eran 'vilken spelare är bäst' diskussion med lite Messi info.

Leo's rehablitering ser väldigt ljus ut och det pratas till och med om eventuellt några minuter mot Racing Santander 19-20 Januari.

Han tränar dubbla pass där bollövningar ingår.
Barcelona Rey Etoo9#
2008-01-08 17:06
Kolla på denna vidoen och se om den väcker några minnen om det gammla barca, kolla på hela vidoen och minns hur det gammla barca var,(namnet på vidoen har inget med själva vidoen att göra)
Barcelona De Goda
2008-01-08 17:00
Stå på dig Flow! Tydligen får man inte kritisera sitt lag. Lite som George Bushs politik: "Antingen är ni med oss eller mot oss".
Jag kan säga så här, fortsätter Ronaldinho spela uselt och för oss, ja då ska hans lön sänkas. Och om Deco INTE har blivit felciterat, ja då kan han lämna oss. Men Santos får gärna vara kvar och utvecklas. Vänsterfotade behövs alltid.
Barcelona YayaYaya
2008-01-08 16:37
lite speltips tack, onsdagens CdR-matcehr har riktigt fina odds, men dom är inte helt lätta att tippa. Tacksam för seriöst svar.
Flow
2008-01-08 16:32
Rambla/

Om någon spelare blir bättre än en annan, då är det ganska självklart att man tar en plats, det säger ju sig självt(se Anderson vs Albino).

Jag har inte skrivit att Anderson dominerat varenda match, jag har skrivit att han dominerade i matcherna mot Liverpool och Arsenal, de bättre lagen. Han har dock varit dominant konstant de senaste veckorna/månaderna.

Vad som inte är vettigt är att ta upp vilka spelare man tycker ett lag bör köpa, när någon annan inte tillför ett skit.

Jag har heller aldrig påstått att de tre spelarna skulle komma till Barca, men jag hade velat det, och jag var Barcafan.
Barcelona Rambla
2008-01-08 16:31
Ämne: e det ngn som vet om....
Messi är tidigast tillbaka 20 januari.
Barcelona Messi_FCB
2008-01-08 16:28
e det ngn som vet om Messi e med mot Murcia...?

Flow säg inte att alla kommentarer e dumma för alla tycker som de tycker.Ska vi nu säga att dina kommentarer e helt patetiska eller?

Rambla du har rätt om Anderson och Iniesta.
Barcelona Rambla
2008-01-08 16:26
Du gav dig in i diskusionen, då får du väl för fan tilföra något vettigt.


Ähum. Det skrivet av samma person som ansåg att Barca skulle sälja Deco, Ronaldinho och Giovani, för att istället köpa Kaka, C.Ronaldo och Anderson.

Vettigt så det förslår. :D
Barcelona Rambla
2008-01-08 16:24
Flow:

Sluta nu upp att hitta på saker. Jag skrev aldrig att ""Kommer aldrig bli bättre än Iniesta". Det jag skrev var:

Vi har Iniesta på mittfältet, en spelare Anderson aldrig någonsin kommer att rubba på Barcas mittfält. (det är bara att scrolla ner och kolla)

Jag står fast vid det, Anderson kommer aldrig att rubba Iniesta på Barcas mittfält. A-L-D-R-I-G


Sen överdriver du något så oerhört när det gäller Anderson. Han har inte alls dominerat i varenda match. I början av säsongen var han rent ut sagt kass, det är först nu på slutet som han har spelat upp sig.

Vi har förstått att du är en ManU-supporter som bara försöker hävda dig här inne. Du kan inte komma in här och påstå att en spelare som Carrick, som har teknik jämfört med en allsvensk spelare, skulle gå in och ta en plats på Barcas mittfält, utan att förvänta dig att vi höjer på ögonbrynen.
Flow
2008-01-08 16:22
Criff, låt bli att skriva då, hur svårt kan det vara? Du gav dig in i diskusionen, då får du väl för fan tilföra något vettigt.

Aha, så du tycker alltså att bara för man är stammis ´är man värd mer än andra? Jag har hängt här förut, det var dock ett tag sedan.
Stick du! Vilken jäkla logik..
Barcelona Criff
2008-01-08 16:11
Flow, har jag ens antytt på att jag vill argumentera med dig?
Du har ingen fotbollsförståelse överhuvudtaget så vad skulle jag ens få ut av att föra en diskussion med dig?
Sen att du skriver till r_hyder att han/hon ska sticka härifrån är ganska befängt med tanke på att han/hon är stammis här medans du kommer in och slänger ur dig en massa dumma kommentarer som får hela forumet att bli irriterat.
Är det någon som ska sticka är det du!
Flow
2008-01-08 16:07
r.Hyder/

Du drog paralleller mellan Anderson och Dos Santos. Om du inte tyckte att dom haft lika förutsättningar torde det vara lönlöst och orelevant att ens dra några som helst paralleller..

Föresten. Du verkar tycka att Barca är världens bästa lag.. Som det är nu skulle både Anderson och Carrick ta plats på Barcas mittfält. Stick nu härifrån.

Criff/

Det du påstår angående Rijkaard är hypotetiskt. Kom gärna med lite konkret fakta, eller vettiga argument.

Smogen/

Du verkar inte förstå. Hade han blivit bättre tidigare hade han kommit upp i A-laget tidigare, easy as that.

Jag får yttra mig hur mycket jag vill om drömvärvningar. Barca har värvat dyrt förut.MANloveUTD
2008-01-08 16:05
Flow// är du samma flow som på man us forum?
Annons: