/spanien/barcelona/forum/23052.aspx/spanien/barcelona/forum/23052.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bojan Krkic#27
2007-12-29 17:00
Han heter Ebwelle han med nr7 på tröjan och han är 12år alltså född 1995, han kommer från Kamerun.
Barcelona Bojan Krkic#27
2007-12-29 16:46
Ämne: va de inte pajasen C....
Ja, hahaa :D
Barcelona Bojan Krkic#27
2007-12-29 16:45
Ämne: Hur gammal e den där....
Jag tror han är 13år.
Barcelona the culé
2007-12-29 15:59
va de inte pajasen Calderon som stog och beundrade barcas talanger?Barcelona Criff
2007-12-29 14:47
Ingen pratar om Messi eller Baptista hehe. Om ni rullar ner lite så har någon lagt in en youtube länk från en match mellan Barcelona - Espanyol för småttingar. Där är med en yngling som heter Pele. Hans 1 - 0 mål var nice. :)
Barcelona ¤ Ronaldinho ¤ 10
2007-12-29 14:40
Det där skämtet som sport.es la förigår om Puyol, man ser ju att han har föra årets träningtröja på sig den röda lr hur? eller ??
Barcelona Criff
2007-12-29 14:35
Smogen, en psykolog är inte den som får dig upp från ändan för att göra någonting. Utan den personen lyssnar på dig och du får ta ut dina känslor på den.
Du snackar mer om en life coach, som ska få dig att inse sanningen och som pushar en. Det är inte Rijkaard. Det har vi sett antalet gånger.
Men att hålla ihop en grupp var han lysande på. Nu har det blivit en massa problem med motgångarna och det är inte mer än väntat.
Så jag står fortfarande kvar att Rijkaard är en bra psykolog, men absolut ingen life coach som du beskriver i ditt inlägg.
Barcelona Rambla
2007-12-29 14:17
Det var en "inocentada" frå sport.es, ett skämt som bla media roar sig med 28 december varje år. Ungefär som vårt aprilskämt.

Andra skämt som andra tidningar och radiostatoner roade sig med var tex Laporta som ny ordförande i spanska fotbollsförbundet och Sandro Rosell som ny chef i Barcelona. Vår nye sportdirektör Marc Ingla och Mourinho i ett möte på ett hotell i Barcelona, Atlético Madrid har värvat Raúl osv.
Barcelona :.:Messi:.:
2007-12-29 14:16
Hur gammal e den där killen?
Las Palmas Pio pio
2007-12-29 14:12
Alexander den store

Nänä, många medier har gått på det. Grejen är att den 28:e dec är som vår April april. Man kan lugnt påstå att Sport har lyckats väl! =) För många har uppmärksammat det..
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-29 14:08
Alexander den store

Sport.es hade publicerat en snaggad puyol, men om man ser till hårfästet så stämmer det riktigt inte.
Skämt bild med andra ord.
Valencia Alexander den store
2007-12-29 13:55
Är det där bokstavligt? Ska bli väldigt kul att se isåfall, en historisk händelse =)
Barcelona Kallé
2007-12-29 13:50
Haha vilket mål! 1-0 alltså. Killen är grym!
Barcelona Liiooneel-Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2007-12-29 13:27
han var riktigt grymt, men tycker ente han har likadan stil som eto han liknar mer som robinho stil men verkar riktigt grym =)
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-29 13:15
Rivaldo_gudarnas gud

Puyol Och Milito långsamma?
Marques och Thuram är långsamma, Puyol är en sprinter förfasiken och inte långsam. Att båda gillar att stöta har inte med att de anser sig själva för långsamma i en löpduell utan att de helt enkelt vill vinna bollen i stundens hetta. Ibland är svaret så pass enkelt. Cannavaro är ett bra exempel, han chans stöter rätt ofta och har man en back bredvid han som vet vad denne ska göra och faller blir det jobbigt att gå igenom detta försvar.

Nya mittbacks paren må vara nykomponerad men spelar tränarn Puyol och Milito i mittförsvaret så bär det frukt till slut. Bägge måste anpassa sig en aning och hitta den rätta balansen, för det är ju ändå 2 bra backar och ska kunna spela ihop.

Inga mer tokexperiment, Puyol skall spela bredvid Milito all day everyday. Känns som de byts alldeles för ofta i backlinjen vilket blir för rörigt.

Det är en av orsakerna till varför det inte ser så stabilt ut där bak som vi är vana vid, alltför många byten spelarna hinner inte anpassa sig då de ständigt byts spelare och det bildas ostabilitet.

Rijkaard och Neeskens har lite tänkande att göra!

Avslutar med att quota Iniesta "2008 blir vårat år!"
Barcelona Bojan Krkic#27
2007-12-29 13:12
Ämne: Bojan Krkic#27

Fi....Han är bara 13år tror jag, men han ser ut att platsa i B-laget redan nu.
Barcelona La_BARCA!
2007-12-29 12:57
Bojan Krkic#27

Fi fan vad grym han är! Varför tar Barcelona inte upp han till A-Laget? Hur gammal är han?
Barcelona Bojan Krkic#27
2007-12-29 12:53
Kolla in denna spelaren från Barcelonas akademi han heter Ebwelle tror jag han har nr 7 på tröjan dom kallar honom nya Samuel Eto'o. Han spelar med i en cup med Barca just nu och han har lekt med Inter och Espanyol.
Barcelona fansen
2007-12-29 12:45
Ämne: Ämne: Själv k....
det kmr han inte alls göra med sin dåliga form om bojan spelade från start hade han slitit ut reals backar men ronaldiho kunde inte göra ngt ska han göra ngt mot inter som e bättre än real madrid
Barcelona fansen
2007-12-29 12:42
ronaldinho har jätte dålig form just nu för att han festar varje dag och det är inte bra för hans hälsa förut var det ingen som kunde stoppa han men slarvar han bort bollen hur snabbt som helst och sänker tempon på spelet när han har bollen
Barcelona fansen
2007-12-29 12:39
Ämne: nej en målvakt behöv....
tränaren har inte gjort ngt fel så skyll inte på tränaren skyll på spelarna som har dålig form
Barcelona kevina
2007-12-29 12:33
nej en målvakt behövar vi inte men vi behövar verkligen en ny tränare.. bort med Rijkaard!
Barcelona La_BARCA!
2007-12-29 12:30
Det som behövs i dagens Barca är en ny tränare!

En ny högerback.

Och självklart en målvakt.
Barcelona Smogen
2007-12-29 12:22
Ämne: Rivaldo_gudarnas_gud....
Criff, Om Rijkaard är en bra psykolog borde han kunna få spelarna att prestera det bästa dom kan. Något han uppenbarligen inte lyckas med,Det känns oftast som mer än 50% av laget går på halvfart.

Om Rijkaard är en lysande psykolog borde det inte vara några problem för honom att få spelarna att pretera bra även på bortaplan. Något som inte hänt särskilt ofta under året 07.

Om Rijkaard är en lysdande psykolog borde han kunna vända spelarnas dåliga form. Något som han bevisligen inte lyckas med.

Om Rijkaard var en duktig psykolog skulle han vinna mer av de "stora" matcherna. De matcher där lagen som Barca möter har ett näsan lika bra spelarmaterial som oss. Dessa matcher vinner nästan aldrig Barcelona. Jag tycker inte extremt formsvaga Valencia och Sevilla är sådana lag.


Jag tyckte som du, Criff, för något år sedan, men bara för att man är kompis med många av spelarna så är man ingen bra psykolog.
Barcelona Criff
2007-12-29 11:47
Rivaldo_gudarnas_gud, En del i din kritik mot Rijkaard är rättfärdigade, men Rijkaard har ite varit värdelös som du säger.
Även om hans taktiska sida är väldigt dålig. Så är han en sjuhelevetes psykolog. Han skapar harmoni och är en pålitlig tränare. Det kan man inte säga om Mourinho & Capello precis. Spelar du dåligt åker du ut mer huvudet före innan du ens fått chansen att bevisa motsatsen. Kanske som sånt behövs ibland men jag föredrar Rijkaards sätt.
För att få så många stora Egon att dra åt ett och samma håll är nästintill omöjligt.
En taktiskt tränare och med Rijkaard psykologiska egenskaper så får man helt enkelt det bästa tränarparet. Ten Cate var antagligen den taktiske utav dem 2 och antagligen den som röt till också.
Neeskens tycker jag mer bara sitter och tittar på. Tänker på vad han ska göra med sin fru när han kommer hem eller något.
Nej jag gillar Rijkaard, han är som gjuten för Barca. Problemet är bara att han måste inse själv att han behöver en riktig taktiker brevid sig på bänken. Då blir vi oslagbara igen :)
En Daniel Alves hade heller inte varit fel för att få igång dem offensiva räderna utav ytterbackarna igen. Hade Alves gjort det hade säkert Abidal blivit svartsjuk och gjort det också :P
Barcelona Kallé
2007-12-29 10:54
Messinho,
Säker på att du inte är Culé?
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2007-12-29 09:09
Nyckeln till framgång stavas. TRÄNARBYTE! I samma ögonblick som Ten Cate skrev på för Ajax försvann vårat försvarspel med honom. Rijkaard har inte dom kunskaper som krävs för att konstruera en duglig defensiv. Och med en så onyanserad trupp som vi nu besitter kan han heller inte ändra spelsystem med någon vidare effekt. Nej in med Scolari eller Mourinho. Med deras vinnarmentalitet + några dugliga kantlöpare ska det nog skakas liv i den sovande bjäsen igen. För med Rijkaard på bänken kommer vi nog inte vinna några större titlar längre. Tyvärr.

Sen kan man också ifrågasetta några utav värvningarna som vi gjorde i sommras. Millito är en otroligt bra mittback. Det visade han i Zaragoza. Men är han verkligen rätt man att ha brevid Puyol? Dom är ju som kopior av varandra båda är ganska långsamma och inte särskilt långa heller. Vilket ofta leder till att dom ofta chansbryter och lever på gränsen hela tiden. Brister dom kompenserar för med ett jävla rammama och en fantastisk fighting spirit på plan. Vilket hade varit fantastiskt bredvid en något mer städad å athletisk mittback vid deras sida. En ung Thuram helt enkelt. Men tillsamans blir det oftast bara kaos. Abidal och Yaya va klockrena båda två. Specielt Yaya har visat att vi kanske fått tag på framtidens gigant på den possitionen. Värvningen av Henry har dock inte varit klockren. Vrf värva en 30 åring som precis har gjort sin sämsta säsong på typ ett decenium precis efter att han kommit tillbaka från 6 månaders skada? Och på topp av allt kanske inte plattsar i första uppstälningen? Något som både han och hanns anfallskonkurenter (Messi,Etoo,Ronaldinho) konkurenter med all rätt kräver av vilken klubb som helst att dom ska göra? Jag hade hellre sett C.Ronaldo eller Ribery anlända i sommras. Och en ung utveckingsbar anfallare såsom Villa/Torres eller en pålitlig målskytt precis under världseliten såsom Inzaghi hade kommit. En Spelare som precis som henke hade gjort sitt jobb utan gnäll oavsett vad och som alltid ger 100% för klubben han representerar. Men vem vet Titi kanske blir hur bra som helst efter att han återhämtat sig från sin skada. Dock kommer inte Rijkaard bli det. Då jag betvivlar att han ens varit det någon gång. Ten Cate mina kära vänner. Kom ihåg det namnet. Utan honom hade det nog aldrig blivit varken cl eller liga triumph. Den mannen har lika stor delaktighet som Rijkaard i våra nyliga framgångar.

Visca Barca!!!!
Real Madrid #Messinho#
2007-12-29 07:08
Vaddå sälj Deco? ni skojjar.. om det är någon ni ska behålla är det Deco.. kolla bara under dem 2 åren Barca va som bäst och tänk efter vad nyckeln va någonstans
Barcelona Ronaldiinho
2007-12-29 01:23
Ämne: Själv kan jag inte f....
skulle du inte lämnat de laget som klagar allt på dig?

Milan? jaa det är för att dom har så många brassar i laget, de e ju en dröm att få spela i samma clublag som kaka och ronaldo.

och tänk efter milan ligger just nu inte bra till i ligan så det är ett perfekt läge för ronaldinho att gå till milan.. han kommer ta upp dom!!
Las Palmas Pio pio
2007-12-28 23:40
Vi fick spö i fotboll, men idag så var basketlaget totalt överlägsen Real Madrid. Det vann med 84-65 hemma på Palau Blaugrana härligt! =)
Annons: