/spanien/barcelona/forum/22957.aspx/spanien/barcelona/forum/22957.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona V ValdeS
2008-07-20 13:55
Vad fan är det som händer? VARFÖR ska Eto'o lämna oss? Och köpa Drogba eller Ade? jag gillar inte alls ledningen hos barca bara för de inte vill ha kvar Eto'o. KÖP D Villa annars ha kvar Eto'o.. jag lovar om barca säljer honom kommer de att ha STOR problem med målskytt.. Stoppa Eto'o eller hämta D Villa ...
Barcelona Messi 10
2008-07-20 13:42
Gallas är grym men vi har backar så det räcker nu han är dessutom jämnårig med vår kapten och vi har köpt tre stycken 21 åringar så det blir nog inget med det. Men en klasspelare är det sannerligen.
Barcelona Endrit Jezerci
2008-07-20 13:21
William Gallas till Barca?

Länktips.
Barcelona Messi 10
2008-07-20 13:01
Om Oleguer försvinner blir man inte ledsen precis han är bra gnäller aldrig men alltid när han spelar blir man arg på hans dåliga teknik han passar inte i Barca även om man gillar hans attityd. Försvinner dessutom Guddy finns det ingen jag ogillar i Barca och det mina vänner har aldrig hänt. Då får man skapa en ny hackkyckling det blir nog den snabba dribblingsskicklige och otroligt inläggs begåvade Sylvinho han är ju äldst ; )Eller Abidal han går framåt för sällan !
Barcelona Messi 10
2008-07-20 12:58
Jag tycker också man ska kolla på hur Madrid arbetar de låter nästan aldrig ungdomarna få chansen i a-laget men lånar istället ut dom.Några exempel som funkat är senast Granero och de la red den senare var med i em.De blommade båda ut enormt på ett år bara i la liga. varför lånar Barca nästan aldrig ut sina spelare ? Tex Valiente borde man ge chansen i ett annat lag i la primera innan man släpper honom ! Det stör mig även att Barca lånar ut nya Backen Henrique till bundesliga man kommer inte se många matcher med honom precis.Han verkar vara en bra back med mycet talang varför hamnar han inte i la liga istället ? Om han gör bra ifrån sig i la liga är han direkt klar för Barca men går det bra i bundesliga är det fortfarande omställningar till la primera.Leverkusen har skön tradition med backar kolla Lucio samt Juan och nu Henrique jag hoppas det går bra för han men hade alltså hellre sett han i tex Gijon !
Barcelona Smacked
2008-07-20 12:56
Ja,absolut,Gai borde tas upp pronto. Sen så att Oleguer är target för Ajax låter fin fint,bort med honom.
Barcelona Messi 10
2008-07-20 12:51
En anna tanke vi har otroligt bra ungdomsverksamhet och jag anser att ett par spelare ska flyttas upp varje år speciellt den bästa som förra året med Bojan och Gio. Båda gjorde bra ifrån sig och jag anser att Gai verkligen skall ges samma chans att flyttas upp nu. Om han får samma speltid som Gio så tror jag han kommer utvecklas och göra bättre ifrån sig än han.En sådan spelare ska vara nummer 12 som alltid kommer in och ibland startar hans speed skulle vara grym på slutet av matcherna tex när Messi ska bytas för att vila och slippa skador.Jag är otroligt glad över Bojans framfart förra säsongen och vi kan nog tacka Henry för den till viss del.De verkar ha en speciell relation och han spelade fram Bojan vid ett flertal tillfällen, kolla när Bojan gör mål Henry blir nästan gladare än han själv härligt att se.Även om vi säljer Eto`o tycker jag inte vi ska ha så bråttom att köpa någon ny det verkar ju inte finnas några som man kan köpa just nu.Jag ser bara två spelare jag vill ha i anfallet och det är Aguero eller Benzema så det lär inte hända. Jag tycker även man bör kolla under os någon stjärna kommer tändas.Låter man Bojan få mer ansvar denna säsong så är han vår 9:a nästa år och bildar då anfall med Gai och Messi ; )
Barcelona Rambla
2008-07-20 12:45
Det är väl ingen idé att haka upp sig på att Iniesta och Hleb skjuter för lite? Om det nu är så uppenbart för oss så får vi väl hoppas på att Pep också uppmärksammat detta och tar tag i det under träningarna. Sluta oroa er över deras brist på skjutglädje.
Barcelona Jay-z
2008-07-20 12:43
Engen //

Att en spelare inte sjukter när han har läge är nästan alltid negativt. Jag har kolla på nästan alla Arsenal matcher vet du hur trött jag va på den spelaren. Han kunde ha gjort minst 10 mål till om han bara sköt mär han har läge.

Att försöka passa runt 4 försvarare när man har läge istället för att skjuta är inget bra alternativ. Hur som hällst vi får hoppas att det blir en ändring i Barca tröjan. säger inte att Hleb är dålig jag anser att han är RIKTIGT grym i sina bästa dar. Men han har några grova negativa sidor som man inte får glömma.
Barcelona Ciao-V
2008-07-20 12:38
Jag tror inte att det är fråga om att hindra Messi att spela i OS. Det blir snarare så att det är Messi som ska välja att stanna i så fall i samråd med klubben.
Spanien Clichy #22
2008-07-20 12:38
Tänkte bara komma in och säga grattis till värvningen av Hleb. Jag är inte alls nöjd med att han gick från oss, men det ska bli intressant att se hur han spelar hos er.

Sen kan jag inte låta bli att kommentera att om Barcelona inte släpper Messi till OS är det något som är ordentligt fel. När klubbar skriver på kontrakt med sina spelare är de medvetna om att de ska släppa sina unga spelare till OS om de blir uttagna, liksom alla spelare ska släppas på landskamper. Om storklubbarna på något sätt börjar stå över det här är fotbollen på väg åt fel håll.
Barcelona Ravo
2008-07-20 12:38
Rambla det är precis det jag menar, är rädd att han ska bli de. Jag vill inte att han ska bli dålig behandlad av klubben ingen spelare ska bli de. Nu har Laporta och ledningen gått över gränsen fan, lämnar Messi klubben tidigt så ska ja åka till Barca och ha lite roligt med Laporta.
Barcelona Jay-z
2008-07-20 12:36
Dizzy // Alla spelare i starelvan ska kunna sjukta. Det är inte så att man köper in spelare och tänker ja men spelarna brevid han kan sjukta.

Rambla //

En annan sak som gör mig riktigt besviken är väl resorna i år IGEN. Varför inte ha en ordentlig försäsongs träning och satsa på sammanhållning. Nu när vi har så många nya så borde klubben piriotera att få dem att dra åt samma håll.

För guds skull släpp Messi till OS.
Barcelona Messi 10
2008-07-20 12:35
Barca ska klara ett cl kval även utan Messi. Messi är otroligt lojal och skapar aldrig bekymmer jag tycker vi ska behandla honom därefter dessutom måste vi ju släppa honom varför skapa en onödig process som bara leder till att vår bästa spelare blir missnöjd(tror jag iallafall. det hela kommer sluta med att han åker om han dessutom stannar hemma får haninte spela under os tiden då förstår jag verkligen inte varför de envisas med att försöka hålla honom kvar.
Barcelona Dizzy
2008-07-20 12:34
Jag hoppas Messi får som han vill annars är det SKANDAL!
Barcelona Rambla
2008-07-20 12:32
Tvingar klubben Messi att avstå OS, är jag rädd för att de kommer få betala för det i framtiden.

Messi snappar säkert upp hur Eto'o och Ronaldinho behandlas av klubbledningen, var säkra på det.
Barcelona Hoshiar
2008-07-20 12:32
Okej, jag skrev inte som jag menade att han har bra skott, men han kan lägga inn bollarna med båda fötterna nästan lika bra.
Barcelona Ravo
2008-07-20 12:29
Men alla spelare under 23 ska delta i OS om de blir intagna i laget, så är fifas regler. Har för mig att Messi även sa att han vill spela för Argetina, ledningen ska inse att han har större kärlek till Argentina än Barcelona.
Barcelona Engen
2008-07-20 12:28
Jay-z:

Det där med att Hleb inte skjuter lika mycket som exempelvis Iniesta kan man ju tolka på olika sätt. Själv tolkar jag det som att Hleb är en klassisk lagspelare som hellre passar en spelare till ett bra läge än att sätta den själv i krysset. Sen om det är negativt eller inte...vet ingen för en man ser det på plan.

och jag tror knappast att Guardiola värvar Hleb bara för att han kan utan för att han har en plan med den värvningen. frågan är bara hur han har tänkt med värvningen av Hleb.
Barcelona Ciao-V
2008-07-20 12:26
Ravo:

Även Messi får ta konsekvenserna av att klubben inte blev direkt kvalificerad till CHL. Naturligtvis för man samtal med spelaren men även FIFA måste ta hänsyn till att Messi är viktigt att spela för sin klubb i CHL.
Barcelona Rambla
2008-07-20 12:26
Jay-Z:

Jag kan bara hålla med. Eto'o visar tydligt att han vill vara kvar, dessutom så ville han ha en förklaring av Txiki och Pep face to face till varför de inte vill ha kvar honom. Det fick han tydligen inte utan bara: Du ingår inte i våra planer, bla bla...

Man blir ju irriterad när han så tydligt visar att han vill vara kvar. Alla säger att spelare som bråkar, vill bort från sina klubbar, ska respektera sitt kontrakt. Så, varför ska då inte klubbarna själva respektera att spelaren de så tydligt vill köra iväg från klubben har kontrakt till 2010?

Jag fattar heller inte varför de måste köpa in en dyr och känd 9:a. Räcker det inte med Henry och sen Bojan som backup? Försök istället hitta en lite äldre, typ som Larsson, som inte har något emot att ej vara ordinarie.
----Messi----
2008-07-20 12:22
ifall etoo stannar, så blir de tufft för oss om något år, då afrikanska mästerskapen börjar.
Barcelona Dizzy
2008-07-20 12:19
Jay-z

Du får inte glömma att Toure och Keita kan skjuta:D

Men jag håller med dig att Hleb aldrig skjuter:(
Barcelona Ravo
2008-07-20 12:18
Va är de med Laporta varför vägrar han släppa iväg Messi till OS, alltså om det som står på fotbollskanalen är sant. Det är precis sånt här som får en spelare att bli missnöjd, om han hellre vill spela för Argentina i OS än att spela CL kval så ska han få göra det även om vi förlorar en stor spelare på det.
Barcelona Jay-z
2008-07-20 12:17
Rambla //

Nu kan du förstå varför 60% röstade i mot Laportas ledning. Adebayor hit, Droga hit, och sälja Eto'o det är många ologiska saker Laporta co hittar på.

Va är det för fel på yngre förmågor i mindre klubbar. Liksom vill man ha en spelare som uppträder ödmjukt. Så är Droga eller Ade långt ifrån ödmjuka. Drogba spelare som vi alla minns sket i att tacka sin publik i CL finalen efter utvisningen. Dåligt uppträdande mot Chelsea. Droga går också ut i media och säger att han vill bort från Chelsea. Adebayor spelaren som inte visar någon respeckt till tränaren eller klubben. Wenger och Arsenal har gjort Ade till den spelare han är idag. Endå så har Ade mage att kräva högre lön annars flyttar han.

Eto'o uppträder 10 gånger bättre än dessa spelare på plan och även utanför.

Om jag ska va ärlig så jag inte lika entusiastik längre över ny tränaren Pep. Visst Hleb är grym men han är så jävla lik iniesta i sin spelstil. Han är en Iniesta som aldrig skjuter även när han har läge.
Barcelona Ciao-V
2008-07-20 12:12
Enligt Marca.com vill Valencia nu sälja David Villa och Silva till högst bjudande. Man är i behov av "cashinflöde".
Det är således dags nu att lägga ett bud på Silva.
Det går rykte om att Pep och Txiki är överens om att det är en spelare som kan ersätta Ronaldinho på vänster kanten.

Inte otroligt alltså att han kommer till Barca under säsongen 08/09.
Barcelona Engen
2008-07-20 12:12
Tja!

har en fråga till er andra fourmiter. hur tror ni Guardiola kommer att ha för laguppställning?

blir det 4-3-3 eller något annat?

----Messi----
2008-07-20 12:11
Arshavin och berbatov. men det hade nog varit bättre med att ha Etoo kvar.
Barcelona Rambla
2008-07-20 12:10
Valencia vill inte sälja, respektera det och gå vidare Barça, istället för att skämma ut sig. Det finns andra intressanta spelare vars klubbar inte har några problem att släppa dom.

Drogba, det skulle vara värsta mardrömmen men som tur är så vill inte Chelsea släppa honom.
Barcelona Dizzy
2008-07-20 12:03
Det sägs att Barcelona ska göra 2 nyförvärv till. Vem tror ni det blir kolla länk.

Jag tror på Drogba och Silva.
Annons: