/spanien/barcelona/forum/22920.aspx/spanien/barcelona/forum/22920.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
2008-07-09 11:38
Paco Buyo


Jag har också hela tiden trott att det är Soriano som ska ta över efter Laporta, det har ju snackats en del om det.
Men den senaste tiden har det snackats en del i katalonien om att man av olika anledningar väljer att satsa på Vicens som ordförande istället, allt med Laportas och Sorianos goda vilja...
hur som helst, nu säger ändå Laporta att han inte tänker avgå, däremot hade tydligen 17 av 18 direktörer i Barca ett krismöte fram till klockan 2 på natten, då lämnade ett flertal direktörer, bl.a. Soriano och Vicens mötet medan Laporta och de flesta andra stannade till klockan 3....spännande
Barcelona Dizzy
2008-07-09 11:28
Någon som vet hur det blir med Hernanes? Var inte han klar förlängesen. Hoppas verkligen vi köper han. Han är riktigt bra!
Barcelona Endrit Jezerci
2008-07-09 10:47
Messi 10:

Förklara hur du tänker när du vill ha Gai framför Iniesta, då jag inte ens vet vem Gai är.
Barcelona Barcelona #7
2008-07-09 10:26
Luis Enrique

Det finns ingen som heter Lamporta men du menar säkert Laporta
Barcelona luis enrique
2008-07-09 10:16
STANNA LAMPORTA STANNA LAMPORTA..

Jag tyckar att LAMPORTA ska stanna kvar. han har fått klubben till liv igen. Utan LAMPORTA så skulle aldrig barca kunna bli så som dom e nu.
Barcelona Holländaren
2008-07-09 10:13
Nån som sett bilderna på Ronaldinho från Free kick masters?

Förfall är allt jag har att säga.

Säljer vi inte den gubben nu så har jag svårt att tro att vi någonsin kommer få den möjligheten.
Barcelona Messi 10
2008-07-09 09:47
Iniesta-------------Henry---------------Messi
Gai-----------------Bojan---------------Pedrito

-------Keita--------------------Xavi-----------
-------V.Vazquez----------------?????----------

-------------------Toure-----------------------
------------------Marquez----------------------

Abidal-------Caceres----------Puyul----Alves---
Sylvinho-----Milito-----------Pique---Oleguer--

---------------------Valdes--------------------
---------------------Pinto---------------------
--------------------Jorquera-------------------

Backlinjen och målvakter spikade.Får vi skador där går det att lösa genom Puyul samt Caceres som kan spela överallt.
Mittfältet flytta ned Iniesta så behövs ingen eventuellt stannar Guddy gör haninte det måste vi definitivt ha en central lirare till.
Anfall en vänsteranfallare saknas är Messi skadad ska Bojan spela där, Henry kan spela en del matcher till vänster om vi köper en bra striker som jag inte vet vem. Gai vore perfetkt om han får Giovannis speltid då tror jag det kommer hända saker. Det är även viktigt att Bojan får mer speltid än förra året för han kommer blir riktigt bra hans målskörd kommer öka detta året kanske till 15 och sedan nästa år då har vi vår målskytt som levererar 20 mål per säsong som dessutom kommer från la masia !

Nästa säsong hopppas jag på G-B-M i anfallet ; )

Gai--------Bojan---------Messi där Messi är den enda som inte fyller på 90 talet !
Barcelona Gonzalez_Barca
2008-07-09 07:50
Barca_PXM
"det behövs extra grymma värvningar i offensiven samt i defensiven. "

Ska vi värva Ramos som back up till Alves och kanske slänga in Rio Ferdinand som vikarie för Milito nu när vi värvar defensivt också?
Nej, defensivt är vi redan helt klara med. Vi har redan 5 Mittbackar och 4 Yttrar vilket är normalt för storlagen. Mittfältare har vi också nog om när det gäller den defensiva kraften i form av Keita och Toure. Men anfallet, där kan jag hålla med om att det ser lite risigt ut. Om Eto'o skulle lämna Barcelona vilket jag själv inte hoppas på så skulle jag mer än gärna vilja att Bojan får nr 9. Han har all potential att bli världens bästa anfallare inom några 4-5 år. Om han får bra med matchning nu kan han göra mer mål än C.Ronaldo endast skulle önska att han själv gjorde. Sen självklart håller det inte med endast två target players. Utan där kanske någon billig anfallare skulle kunna få plats. För om vi nu skulle köpa Benzema, tror inte han skulle acceptera en bänkplats om 3-4 år då han och Bojan konkurerar i den positionen, men det är bara om vi behåller 4-3-3 systemet. För annars skulle man ju kunna 4-3-1-2 med Messi som släpande anfallare för att smöra in bollen mellan försvararna så att någon av B:erna kan sätta in den. I alla fall, hoppas det blir en bra säsong för oss 08/09 och att allt funkar bra ^^. (Men tyvärr kan inte Guardiola eller någon spelare nå denna hemsida så alla våra lysande idéer stannar här bara :( )
Barcelona Barca_PXM
2008-07-09 04:56
det känns säkert att adebayor inte kommer spela för barca, med all respekt för honom men han har inte det som krävs tillräckligt. barca kommer klarar sig bra med etoo och henry, om bara får igång henry så har man två olika grymma anfallare.

vi behöver ingen trezeguet, adebayor, bebatov samt det finns bojan som e väldigt bra backup, man kan få igång henry om man använder rätt taktik eller rätt system som passar alla spelare.

jag räknar ingen adebayor, berbatov, trezeguet och vi lär räkna bort ronaldinho också eftersom milan vill bygga om samt hungriga efter nya spelare, men ronnie kan hindras från av en anledning. om shevchenko går till milan vilket 99% han gör det, tror inte han ingår i scolaris planer eller scolari tror inte mycket på honom.

jag säger inte att barca måste ha benzema men han blir garanterat la ligas bästa spelare, om han verkligen vill göra det. om det e nån ny anfallare barca ska köpa då e det han bara, han kan t o m fylla upp ronaldinhos plats utan problem.

lite mer angående benzema ifall real hade gjort de desperata försök som de gjort för c. ronaldo, de hade absolut fått benzema i real tröjan nu. jag vill inte påstå att c. ronaldo inte duger, han kan absolut leka ut massa la lga klubbar.

jag vet och vet ännu säkrare att benzema är viktigare än c. ronaldo och jag vill ABSOLUT inte överdriva, men kanske också kan bli viktigare än messi ifall benzema blir en riktigt bra målskytt för barca.

allt man behöver idag är en riktigt bra och välfungerande lag som vi hade för 3 år sen, man kan ta valencia som exempel. de vann la liga med ett lag som spelade bra lagfotboll, de hade inte masa divor eller grova namn på sina tröjör som det real lever på.

jag kan förstå Pep när han sa att trio inte behövs i barca, jag håller med när det gäller deco samt ronnie. men snälla Pep du har fortfarande en av världens vassaste anfallre, även om etoo förlorade en viss del av sitt explosivitet så ändå ge honom en ny chans.

det räcker inte med keita, pique, caceres, alves, det e inte heller säkert att det blir klart med de brasillianska stjärnor. det skulle vara bra ifall ronaldinho går bort eftersom det behövs som en ny förändring, även om han kommer igång bra men det inte säkert han fortsätter med et. killen är riskabel på hur han beter sig utanför fotbollsplanet, och det finns risk att blir riktigt skadad. så tror jag och det tycker jag, det behövs extra grymma värvningar i offensiven samt i defensiven.

bara barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barcelona Unicef
2008-07-09 04:16
lite nr9 läsning...
Barcelona BlueRed
2008-07-09 01:10
Ämne: ursäktar mig för min....
Klockren :P
Barcelona Gud är störst!
2008-07-09 00:51
Utvandrad Guling

Jo jag har ockso funderat po honom och jag týcker det vore en utmärkt värvning i so fall moste vi betala utköpsklausalen. För att jag tvivlar po att Del nido släpper en till spelare till oss och dessutom en son talang.

Utköpsklausalen var 55 milj po honom har jag för mig.

Barcelona Gud är störst!
2008-07-09 00:47
Platero

Hehe okey.
Utvandrad Guling
2008-07-09 00:41
Diego Capel? Skulle inte det kunna vara en bra värvning? Med tanke på att Sevilla verkar sälja det mesta...
Villarreal Platero
2008-07-09 00:31
OkkaPokka1 //

bara kopierat det ;)

tyckte det var kul. skratta som fan när jag läste det.

Gud är störst! //

som sagt. kopierat det rakt av. menar inte er eller milan. detta är en känga till adebayor som ryktats än hit än dit de senaste veckorna.
inget illa menat ;)

Barcelona OkkaPokka1
2008-07-09 00:27
Haha Platero, Kom du på de där själv eller? ;)

Gud är störst//

Han menar att Adebayor tror att han är störst och bäst i världen ungefär. Att han kan göra allt.
Barcelona Gud är störst!
2008-07-09 00:26
Platero

Jag förstor ärligt talat inte vad du vill komma fram till med det inlägget.

"... så det kan gå näär man gapar efter för mycket Adebayor lille..."

Menar du oss?

Men ganska rolig berättelse. hehe
Villarreal Platero
2008-07-09 00:02
ursäktar mig för mina kanske lite provocerande inlägg härom dagen och ger er dagens skratt.


Taget ur Adebayors dagbok... ;)

Yesterday, I had a very frustrating day. After meeting with my agent for breakfast I went to my local Renault Clio showroom and kindly asked the gentleman for some free cars. Well, he refused! Can you believe that? I explain to him, "I am Emmanuel Adebayor, replacement for Thierry Henry. I have the va va voom now. As Thierry`s replacement I am entitled to these cars." Still they refuse. Anyway, I had another meeting with my agent for brunch. Then I went down to Leicester Square where they are shooting the new Gillette commercial. I said hey to my friends Roger Federer and Tiger Woods, but they act like they don`t recognise me. I explain, "I am Emmanuel Adebayor, replacement for Thierry Henry," but before I could finish telling them about my thirty goals and my hat tricks against Derby County, the director throw me off the set. Anyway, I had a coffee with my agent who had some good advice for me. He told me that I should stop praying on the touchline before entering the pitch. He explained that technically, God should be praying to me and appealing to my benevolence and mercy. He also explained that, before every match, Arsenal players should sing the new Arsenal anthem, "rejoice, rejoice, Emmanuel has come to thee o Arsenal." Anyway, I went home to my new daughter Tea. But again, she looked at me like she don`t recognise me; I explain to her, "I am Emmnauel Daddy-bayor, replacement for your old Daddy, Thierry Henry." Anyway, now the police issue me with restraining order. ME! Emmanuel Adebayor, scorer of thirty goals last season. I was furious, but my agent calmed me down. He told me not to worry, because when those police officers die, I can simply tell St. Peter to cast them straight to hell. Anyways, I am in hospital today and not very well. I tried to go for a walk on the River Thames, but the water must have forgotten who I was because I sank straight to the bottom and almost drowned.

... så det kan gå näär man gapar efter för mycket Adebayor lille...
Barcelona Smacked
2008-07-08 23:49
Lite triangeldrama om ronaldo drar till madrid hehe
Barcelona forca_barca_forca
2008-07-08 23:37
Ämne: Ämne: Ämne....
men jag tror fullt på henry han har kommit igång efter sin 6mån skada och är klar med ryggskadan och vi vet hur bra målsinne han har
Barcelona GLB
2008-07-08 23:30
Ämne: Ämne: Ämne....
Jag förstod vad du skrev, men jag tycker att det känns tunnt att förlita sig på Henry som striker. Vi behöver en målgörare och om Eto'o försvinner tror jag inte att Henry kan fylla hans plats.
Barcelona Smacked
2008-07-08 23:08
yay verkar som han stannar
Barcelona forca_barca_forca
2008-07-08 22:57
Ämne: Ämne: forca_b....
dizzy och GLB
jag sa inte att man inte ska värva en 9 utan det inte blir en dyr som t.ex. silva utan kanske en billigare och spara pengar tror jag iaf
Barcelona Gud är störst!
2008-07-08 22:52
OM det är sant att Laporta ska avgo po torsdag so tror jag han har gjort en backup plan. Han och de andra i styrelsen är inte dumma, han lämnar inte bara sodär utan och veta vem som ska ta över, hur han ska göra, vad han ska göra osv osv.
Barcelona GLB
2008-07-08 22:48
Ämne: forca_barca_forca

....Även om Henry är frisk känns det som vi måste ha ett alternativ med tanke på hans mycket tveksamma form den senaste tiden.
Barcelona GLB
2008-07-08 22:47
Ämne: Så om nu LAporta avg....
Det verkar tveksamt om han avgår. Han har sagt idag att han inte tänker avgå, utan fullfölja mandatperioden och sitta kvar till 2010.
Barcelona Dizzy
2008-07-08 22:47
forca_barca_forca

Ja jag håller med dig men vi säger så hära tänk om Henry skulle bli skadad vem ska vi ha som anfallare då? Inte Bojan ialla fall det bästa alternativet är David Villa men han stannar i Valencia.
Barcelona forca_barca_forca
2008-07-08 22:42
dizzy
helt ärligt tror jag de inte blir nån 9 som barca köper. utan rättare sagt att henry tar den positionen och ifall de köper en så blir det ingen som kosta typ 30mille. man ska isället köpa en vänteranfallare typ arsavin.
jag tror att de skulle bli perfekt så eller?
Barcelona Dizzy
2008-07-08 22:30
Nu kan vi glömma Guiza i Barcelona. Verkar som han är klar för Fenerbahce.

Etoo kommer antagligen lämna Barca och Adebayor har sagt han stannar i Arsenal. Undra vilken anfallare Barcelona kommer köpa. Vem tror ni det blir?
Barcelona Dizzy
2008-07-08 22:19
Ciao-V

Bra nyheter hoppas verkligen han tränar stenhårt nu och kommer i form. Och slutar festa så mycket och sikta in sig på träningarna.
Annons: