/spanien/barcelona/forum/22886.aspx/spanien/barcelona/forum/22886.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla
2008-02-17 14:49
De Goda,
haha...det där var faktiskt kul. :D
Barcelona De Goda
2008-02-17 14:42
Ärligt talat hoppas jag att det var hands. Och att det ska bevisas, för det kommer ge fans som RoyalMadrid magsår :)))
Barcelona Rambla
2008-02-17 14:39
RoyalMadrid:

Helt sanslöst, du fortsätter som en programmerad robot med ditt mantra. Kan ni inte erkänna att det var hands bla bla....utan att fatta att vad poängen var. Jag skriver det igen. Hur tusan orkar du komma in hit och tjafsa om hela? Kunde du inte sova i natt för att ingen här vill erkänna det var hands på Henry? Stackare.
Real Madrid RoyalMadrid
2008-02-17 14:38
Ämne: Ville bara dela med ....
Svt har rätt förutom att de inte kvitterade på straff.
Real Madrid RoyalMadrid
2008-02-17 14:35
Ja, klart som fan era 3p står kvar, men allt jag vill är att åtminstone vissa kan erkänna 3 orättvisa poäng. 1p hade varit mer rättvist även om Zaragoza hade hetare målchanser. Milito hade ingen bra dag helt enkelt.
Barcelona Thierry Henry
2008-02-17 14:35
Ville bara dela med mig av mitt klagobrev till SVT, som har skrivit helt fel i sin sammanfattning av matchen igår.

Hej, jag vet inte om kategorin är den rätta, men jag måste bara fråga er hur ni gör era sammanfattningar av olika sporthändelser, som t ex La Liga matchen mellan Zaragoza och Barcelona igår (Lördag 16 feb-08). Kollar ni överhuvudtaget på matcherna eller gissar ni bara vad som hände när ni skriver om matchen. Jag klistrar in texten här så får ni se själva.

HÄND-elserikt när Barcelona vann
Publicerad 16 februari 2008 - 23:47Barcelona hade tur med händerna när det blev seger med 2-1 borta mot Real Zaragoza. 1-0 kom genom Thierry Henry som såg ut att ta ned bollen med handen innan han enkelt rullade in bollen.

Zaragoza kvitterade på en solklar straff, men med drygt fem minuter kvar fick Barcelona en mycket tveksam straff efter att den assisterande domaren viftat för hands.

Ronaldinho var skoningslös från 11 meter och satte segermålet. All den stund Real Madrid förlorade mot Betis är det nu jämnare i toppstriden.

Handsen är svårt att säga något om, eftersom man inte ser på reprisbilderna, jag menar Henrys hands. Sedan Zaragozas hands tar ju solklart på armen, på en utsträckt arm dessutom, inget snack om saken. MEN, var får ni detta ifrån, att Zaragoza kvitterade på en solklar straff? Jag kan hjälpa er på traven, Zaragoza missade sin "solklara" straff där Zaragozaspelaren sprang in i en stillastående Marquez, den straffen sköt Diego Milito högt över målet! Det var istället Ricardo Oliveira som kvitterade efter en frispelning, så var ni fick att dom kvitterade på en solklar straff vet jag inte, det vet inte ens ni...
___________________________________

5 points nu bara:D
Visca El Barca
Real Madrid RoyalMadrid
2008-02-17 14:34
Om Henrys hand rör extremt lite på handen, vad fan gör Juanfrans då? Den rör armen med en nanometer i jämförelse. Du borde kolla på länken till Fooytube, Rambla. Finns lite längre ner. Ganska mycket bättre kvalité med slowmotion och tillbakaspolning.
Barcelona Den magiska trion
2008-02-17 14:33
"frågan är väl dock om vi under de senaste åren sett en sådan ologisk vändning som Betis står för?" skriver herr kviborg..

Frågan är väl om han har sett real madrid tidigare under säsongen? Jag har varit med om minst 3 ologiska vändningar från real madrids sida denna säsong, lägg till matcher där man har sett ett ologiskt resultat till madrids fördel.. Kasta sten i glashus brukar sällan vara bra..
Barcelona Rambla
2008-02-17 14:30
RoyalMadrid,
är det någon som är sanslös så är det ju du. Hur i h-e orkar du tjafsa om en möjlig hands på Henry en dag efter matchen? Om det nu var hands, så var det väldigt lite bollen rör armen och tydligen omöjlig för domaren att uppfatta (och även linjedomaren som borde ha sett det då Henry var riktad mot den kortlinjen linjedomaren befann sig på). Släpp det nu. Hur mycket du än tjafsar så lär resultatet stå fast, 3p till oss och inga poäng till er.
Real Madrid RoyalMadrid
2008-02-17 14:19
Klart det kan vara oliak från gång till gång. Det jag menar är att när en spelare har orsakat nånting, kanske en straff, så vill han protestera så mycket som möjligt för att försöka få domaren att inse att han faktiskt kanske gjort fel. Då dömer domaren till deras fördel så snart det uppstår en liknande situation.

En spelare som gör något fel brukar generellt sett protestera vilt. Antagligen inte om det bara gäller ett gult kort efter att ha stoppat en kontring eller nåt.

Sergio visste att Henry hade gjort regelbrott och kände sig alltså inte tvungen att börja veva.
Även om Zaragozaspelarna spårade ut lite i slutet med all rätt, så protesterade de förvånansvärt lite matchen igenom ,tycker jag.

Svårt att förklara det jag menar, men jag hoppas du förstår.
Barcelona Kallé
2008-02-17 14:13
Hur kan du resonera så?
Hur reagerade Espanyol spelarna när Messi slog in bollen med handen förra säsongen? Den var ju t.o.m "värre" än denna på Henry. Eftersom att detta inte ens är hans.
Real Madrid RoyalMadrid
2008-02-17 14:11
Sergio har ju första parkett för att se handsen som ni kan se. Varför skulle han börja veva och protestera kraftigt om han tycker den var så uppenbar? Det är så människan funkar. Ni vet ju själva hur spelare brukar skylla ifrån sig med oliak gester och protester när de innerst inne vet att de har gjort fel.
Real Madrid RoyalMadrid
2008-02-17 14:07
Ni är faktiskt helt sanslösa.
Barcelona Kallé
2008-02-17 14:04
RoyalMadrid,
Det är inte hans på Henry?

"Guldstjärna till första Culén som erkänner att det var hands".

Första meningen i hans inlägg är att han tycker inte heller att det va hans på Henry.
FCBarça
2008-02-17 14:03
Jag tycker det här snacket om Henry´s mål är lite överdrivet...
Sådana situationer uppstår ofta i den här ligan så lägg ner enligt skiten mig. Men whatever ni bestämmer ju vad ni vill snacka om...
Barcelona A.Gaudi
2008-02-17 14:02
jag hoppas Totti skruvar dit en eller två mot Real. inte bara för att jag kraftigt ogillar Real men Roma är ett sympatiskt lag.

tror spalletti skulle passat bra in hos oss också.
Barcelona Edwin
2008-02-17 14:01
Ämne: Ämne: Förstår....
I debatten om det var hands eller inte, tror jag inte vi kommer någonstans du och jag. Du har dina anledningar att inte tro på annat än att vad var hands.
Hur som helst, vill jag bara säga dig och dina medfans: Lycka till med matchen mot Roma. Låt oss hoppas att det bästa laget vinner.

Vore bra förresten om ni öppnade era forum så att ni inte blir så insnöade och enögd som ni är i diskussionen. Ni tål väl antagligen inte mot argument.
Barcelona Ravo
2008-02-17 14:00
Alltså har de personer som skrivit artiklarna om matchen i svt och aftonbladet ens sett matchen? De står att Zaragoza kvitterade på straff. Räknas det som mål även om man skjuter över nuförtiden eller?
Barcelona Ronaldiinho
2008-02-17 13:58
vi är det enda laget som inte har förlorat en enda match år 2008! :D
Real Madrid RoyalMadrid
2008-02-17 13:56
Tycker även man kan se på Henrys kroppsspråk lite att han inte är säker på om det ska godkännas först innan han snabbt har rest sig och vänt sig om för att titta mot domaren.
Real Madrid RoyalMadrid
2008-02-17 13:52
Ämne: Jag tror absolut int....
Eller så tog Sergio handsen för givet eftersom den måste ha varit jättetydlig för honom. Spelare tenderar att överdriva desto mindre anledning det är att blåsa.
Real Madrid RoyalMadrid
2008-02-17 13:50
Ämne: Förstår inte riktigt....
Guldstjärna till första culén som kan erkänna att det var hands på Henry. Den länken du skickade hade ännu bättre kvalité än rojadirecta.com och där ser man ännu tydligare att den tar på armen.
Barcelona A.Gaudi
2008-02-17 13:41
har inte tänkt på det men det kanske stämmer..


annars tycker jag att henry borde få starta mot Celtic. han är van med Brittisk fotboll och hårda tag så dom kan knappast få honom ur matchen genom hårt spel.
FCBarça
2008-02-17 13:36
Lite off-topic..
Är det bara jag som tycker Real Madrid presterar sämre när de spelar samtidigt/innan oss?
Barcelona Edwin
2008-02-17 13:34
Ämne: Vem trodde att vi sk....
Precis. Bra sagt. Real börjar förlora matcher nu. När förlorade vi senast? Trots alla skador och frånvarande nyckelspelare! Vi kämpar på dessutom i tre front. Det finns således anledning till att vara optimistisk så här på sista fjärdedelen av säsången.
Barcelona r.Hyder
2008-02-17 13:26
Vem trodde att vi skulle ta igen på Real Madrid när vi såg de 3 nästkommande matcherna för 3 veckor sedan?

Real Madrid:
Almeria (b)
Valladolid (h)
Betis (b)

Barcelona:
Osasuna (h)
Sevilla (b)
Zaragoza (b)

Ganska imponerande ändå att ta 7 av 9 möjliga poäng på dessa matcher och i synnerhet de två senare. Att sedan Real Madrid förlorade 2 av de 3 matcherna var väldigt oväntat men väldigt viktigt och skönt.

Man ska aldrig tro att man vunnit en match innan man spelat den. Det gäller inte bara Real Madrid utan även oss. Med lite mindre tur och skicklighet hade vi kunnat få kryss mot Osasuna, förlora mot Sevilla (tänk er att Marquez verkligen skulle gjort det där självmålet) och få ett kryss mot Zaragoza. Äntligen kan vi visa lite kämparglöd och avgöra matcher genom att mala ner motståndarna mer än att spela med yppersta finess. Kul att det börjar vända och bli ett litet trendbrott från våran sida, det är exakt vad som behövs i dagens lag.
Barcelona Ronaldiinho
2008-02-17 12:58
Ämne: Tycker Messi såg rik....
Jaa han borde defenitivt vila inför celtic matchen. asso jag vet inte om ni tycker samma sak men det var inte hans dag igår, han kom nästan aldrig förbi :O

förut brukar han köra slalom med backarna.
Barcelona jogabonito_barca
2008-02-17 12:53
Ämne: Förstår inte riktigt....
Tycker inte heller att det är hands, men det är väldigt svårt att se. Om det är hands så är det insidan av armen.
Aja tycker ändå att vi körde bättre än de senaste matcherna. Xavi verkar vara på väg mot god form och när Etoo o Toure kmr tillbaka så tror jag att vi kmr förbättra oss rejält. Sedan om Messi och Ronaldinho oxo kmr i form,ja då är vi hur farliga som helst
Barcelona Edwin
2008-02-17 12:30
Förstår inte riktigt hur man hävda att det var hands när det gäller Henrys mål. Däremot var klart hands som ledde till straffet för Barcelona. Har egentligen ingen anledning att ta upp den diskussionen igen men ni som tvivlar på det, se länken.
Barcelona Dizzy
2008-02-17 12:28
Tycker Messi såg riktigt sliten ut igår. Nån mer än mig som tycker han borde vilat? Han såg väldigt trött ut. Men skönt att Iniesta fick vila hela matchen.

Ligan Lever:)
Annons: