/spanien/barcelona/forum/22736.aspx/spanien/barcelona/forum/22736.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Game_1
2008-03-11 17:39
Jag kommer vara missnöjd med Barcelona ifall de inte vinner Cop del Rey OCH Champions League/La Liga eftersom Cop Del rey har vi ena foten i, det är bara att göra en bra match i Mestalla och se till att göra minst 1 mål och ej förlora. Sen får vi satsa allt i finalen. Champions league har vi nu klarat av åttondelen och nu väntar kvartsfinal. Helst vill man få en drömlottning och ställas mot t.ex Fenerbache eller Schalke. Men oavsett om vi ställs mot Schalke eller Arsenal så är vi kapabla att gå vidare till semifinal. Det borde vi göra med spelarmaterialet. Sätt fokus på matcherna och gå vidare ifrån kvartsfinal. Då väntar semifinal och då borde Champions league vara prioritering nr.1 så final väntar oss möjligen. Sen när det är final, har vi iaf gjort något vettigt denna säsong, men fokus på vinst ska läggas och när Barcelona är som allra mest fokuserad är de OSTOPPBARA. Sen har vi La Liga. Hade det inte varit för den usla inledningen på säsongen (ENDAST 5 POÄNG EFTER 3 MATCHER) så hade det verkligen varit jämnare än det är nu. För många kryssmatcher. Men om vi tar en match i taget, roterar spelare mot mindre bra lag eftersom vi har 2 andra titlar att tänka på också OCH om vi har den lilla turen med oss i varje match (som real hade under förra säsongen) som gör att t.ex. ledningsmål 90:e minuten eller en vändning på en underläge på en begränsad tid sååååå kan vi faktiskt vinna la liga, ifall Real också kommer in i ännu en formsvacka.

Kort sagt, vi har chans i alla 3 turneringar.
Det gäller bara att vi inte tappar hoppet, för det gjorde inte madridistas förra säsongen (och vad hände?).

Visca El Barca
Real Madrid Radikalt
2008-03-11 17:33
Ämne: Radikalt, såg du när....
För det första. Mexiko har väl knappast särskilt stor konkurrens, eller hur? Hur många mexikaner kan du nämna förutom Marquéz, Dos Santos och Vela? För det andra kan jag ju nämna att Higuaín spelar i landslaget, Gago likaså (om han nu räknas som talang). Att dessutom påstå att Bojan är med i Spaniens A-lagstrupp är lika stor lögn som att C. Ronaldo och Robinho "nyligen" blommat ut, att han fick vara med i truppen för en vänskapsmatch betyder INTE att han är en permanent medlem i truppen, speciellt eftersom att några av hans konkurrenter (framförallt Raul Tamudo) var skadade under den perioden.

Att du påstår att Ronaldo blommade ut för två år sedan är ju ett relativt konstigt påstående då han var med i första elvan redan innan, den enda skillnaden mellan nu och då är ju att han tar mognare beslut, att han filmar mindre och att han gör fler mål, vilket är självklart eftersom att han är en ung spelare som hela tiden utvecklas, och det samma kan såklart sägas om Robinho.

Och ja, varför skulle vi inte köpa Robben? Han är ju en klart bättre spelare än Dos Santos och har trots sina få matcher gjort klart större intryck än Dos Santos gjort.
Barcelona Criff
2008-03-11 17:15
Inte bygga framtiden runt Dos Santos, nä vi ska väl göra som Real och köpa in en Robben för 36 miljoner Euro eller varför inte Ronaldo för 76 Miljoner Euro. Det är lika bra, vadå vi har pengarna ju?

C.Ronaldo har också nästan precis blommat ut, för 2 år sen var han inte ens i närheten av den briljans han visar upp idag.
Det beror mycket på att han har fått upp huvudet samtidigt som han dribblar.

Messi var inte i närheten av den form som han visar upp idag för 2 år sen.

Robinho har också precis blommat ut, under Copa America. 23 år gammal va? Han var också bänknötare ett tag i Real om du visste.

Allt tar tid lilla vännen, spelare som Messi är inte normalt.

Det är inte normalt för en 17 åring att gå ut och dominera mot erfarna 25 - 30 åringar.

"spelare som Messi kommer en gång varje decenium, vi hade Maradona, nu fick vi Messi"
Barcelona Rey Etoo9#
2008-03-11 17:08
Vänta jag hänger inte med är det någon som påstår att Eto'o är real madrids produkt? ahhaha Eto'o är absolut inte reals produkt real köpte honom i tidig ålder sens dess har de lekt med hans talang. Eto'o nämnde en gång i en intervju att han hade en otrolig teknik men var tvungen att sloppa de pågrund av att han inte platsa så han fokuserade bara på att attackera glöm allt annat. Det kanske har gynnat han de kanske inte har? men det jag försöker säga är att real knappast tränat upp han till den han är utan han har gått till olika klubbar med hjälp av real madrids publicitet(det ska han tacka de för) Real madrid hjälper unga spelare på ett sätt men på ett sätt inte, man köper till sig spelare ger de sällan chansen och sen låter en klubb som mallorca eller espanyol köpa upp de. På så sätt stannar de i utveklingen men de blir stjärnor i det laget de joinar. Ja och vad händer real ställs mot mallorca och talangen som de aldrig låtit spela showar med real och sänker de. Och nu har real madrid ännu en gång misslyckats med en talang 2-3 år senare ser man han vinna la liga 2x cl 1 och pinchini. Det jag vill säga är att Real vågar inte misslyckas de vågar iunte satsa det finns inte plats för en förlust eller oavgjort, talangen som inte prestera får aldrig mer spela och han blir såld.
Barcelona Dizzy
2008-03-11 17:05
Radikalt

Bojan petar Raul i Landslaget:) Gött
Barcelona Criff
2008-03-11 17:04
Radikalt, såg du när Dos Santos lekte bort hela Lyon försvaret och sen passade till Henry som gjorde mål i CL gruppspelet?

Ska jag behöva sitta och räkna upp allt han gjort?

Han är med i Mexicos a lags trupp, Bojan är med i Spaniens a lags trupp,
vilka utav era talanger är med i ett landslag. Nämn en.
Real Madrid Radikalt
2008-03-11 16:56
Ämne: Radikalt, tittade du....
Jämför inte Messi med Bojan och Dos Santos. I Messi såg man direkt talang, han hade och har ett otroligt driv med bollen, sättet han håller bollen nära kroppen är nästintill unikt, det samma kan man inte säga om Bojan. Jag har ännu inte sett så mycket av alla talanger folk snackar om. Att du kan räkna upp en enda assist av Dos Santos säger väl allt. Och ja, jag vet att han lyckats göra ett mål i CL, bra för pojken, men han är ingen spelare Barcelona borde bygga framtiden runt.
Barcelona Dizzy
2008-03-11 16:52
Yaya Toure borta en månad!
Barcelona Criff
2008-03-11 16:52
Radikalt, tittade du på Barcelona när Messi fick komma upp i A-laget?
Om inte, så var han en bänknötare och inhoppare.
Ibland gjorde han helt briljanta grejer och ibland gjorde han inte mycket alls. Nu när han är 20 år har han börjat bli jämnare och fått mer erfarenhet så nu vet han hur han ska bete sig mot de spanska backarna.

Bojan är 17 år och kom upp detta året, samma med Dos Santos om är 18. Dem behöver tid för att lära sig och båda 2 har redan visat vissa delar utav sin briljans.

Bojan har gjort 4 mål på 20 matcher i La liga, som 17 åring. Dos Santos gjorde en assist till Iniesta som räddade oss 3 poäng.

Tid är allt. Rijkaard vet det tydligen för titta på Messi.

Titta nu på era egna talanger som får sitta på bänken eller blir utlånade.

Alla era spelare som blir utlånade kommer ALDRIG tillbaks.
Real Madrid Radikalt
2008-03-11 16:30
Ämne: Radikalt,

tror du....
Jag jämför honom med andra spelare i topp klubbar som exempelvis Barcelona. Om han inte är lika bra som andra spelare, varför får han spela? För att han är ung och lovande? Ska man spela ska man platsa också. Att många krönikörer dessutom höjde Bojan och Dos Santos till skyarna utan att ens sett dem spela mot bra motstånd (alltså inte andra 17-åringar, utan mot någorlunda rutinerade spelare) är vad som får mig att anse båda spelarna som överskattade då de knappast presterat på en nivå som kan få någon att kalla dem Europas två största talanger. Om inte både Bojan och Dos Santos exploderar i deras utveckling tror jag inte att de alls blir så bra som många tror, men hey, vem är jag att spå och analysera.
Barcelona Dizzy
2008-03-11 16:21
Grabbar jag kan inte fatta det är sant! Yaya Toure borta en Månad!! Nej!
Real Madrid RoystonDrenthe#15
2008-03-11 16:12
Tänkte bara Gratta Samuel Eto ;D
Barcelona Smogen
2008-03-11 16:05
Ämne: Skojar du eller? &qu....
FCB-LAPORTA

"du kan gå tillbaka till ditt "Real Madrid" och vara stolt över d "roliga" spelet som dom spelar. Med straffar och offside mål. Pöss "

lilla vän, vad menar du?
Barcelona Smogen
2008-03-11 16:03
LOL! Det var inte många som förstod ironi inne på det här forumet, ja jösses.....
men fruktansvärt kul att se så många bli upprörda.
Barcelona Rambla
2008-03-11 15:53
Radikalt,

tror du verligen det är någon som tar dig på allvar? Jag menar, det har ju knappast undgått någon dina ständiga inlägg om överskattade Bojan och Giovani. Bojan, något år äldre än dig själv och som får plats i a-truppen i en av europas största klubbar och du kallar honom för överskattad.

Då har jag en fråga till dig. Vem jämför du då honom med? Vad ska en 17-åring enligt dig ha presterat och uppnått i sin karriär för att inte riskera att kallas för överskattad av en 16-årig expert på Svenska Fans. Snälla upplys mig.

Hela Europa skrattar...
Real Madrid Radikalt
2008-03-11 15:47
Ämne: Radikalt

messi,fa....
Ironiskt att Puyol kom till Barcelona när han var 17 då, eller hur? Att Urzaiz spelat landskamper och gjort mål, är det också ett skämt, eller? Det är mer än man kan säga om Reina, t.ex. Och på vilket sätt skiljer sig Eto'o från Messi? Båda kom vid en relativt ung ålder och faktum är att Eto'o tillhörde Real en lång tid.

@ Criff

Nej, såvitt jag vet så har Gutí alltid spelat i Real Madrid, sen han var runt 10, tror jag det var.
Att du dessutom skriver upp Iago där, en spelare som inte ens testats på hög nivå, är ju ganska dumt, inte sant? Det är ju som att jag sätter upp Parejo, Moreno, Bueno, spelare som inte alls har spelat på riktigt hög nivå, och som vi inte vet tillräckligt mycket om och sett för lite mot svårt motstånd för att verkligen kunna känna igen potentialen de har, eller hur?

@ Culeeees

Nja, jag nämnde inte Negredo eftersom att han inte är en riktigt bra spelare, än, i framtiden, kanske. Annars skulle jag tagit med Soldado också. Kanske borde nämnt Miguel Torres också, även om han kanske inte håller världsklass nivå.
Barcelona BarcaFan!
2008-03-11 15:42
Dizzy

Det med att du vill att Murinho ska komma till oss nu i sommar e faktiskt inte rätt smart.Visst alla tycker som dom vill men för själva laget så tycker ja det e faktiskt fel.I Chelsea va han så deffensiv som möjligt faktiskt.Då tror ja inte du skulle se : Poyuls underbara löpningar från backpositionen till anfall messis underbara dribblingar , iniestas fina ryck egenom många etoo's och henry's .. a va ska man säga deras ryckningar ochså.Det e det va ja mennar annars e Murinho en bra tränare, men ja föredrar Reiijkard.

Visca Barca ! ! ! !
Barcelona Culeeees
2008-03-11 15:21
Radikalt

vågaru inte nämna Negredo för att han sänkte er elr ?
Barcelona Sürer
2008-03-11 15:05
"Bäst i världen? Jag är inte ens bäst i Barca!"

Så där sa Ronaldinho i en intervju nyligen, och spelaren han syftade på var unge lagkamraten Lionel "Leo" Messi

ronaldinho o messi är verkligen som bröder asso
Barcelona Criff
2008-03-11 15:01
"his father signed him up for Atlético Madrid at the age of 13. Raúl rose through the ranks, winning the national title with the Under-15 youth team (cadete), and seemed destined to join the professional side when Atlético president Jesús Gil dissolved the club's entire youth scheme in an effort to save money. Real Madrid scouts quickly signed Raúl and he started the 1992-93 season with the Cadete A."
Barcelona Sürer
2008-03-11 14:59
Radikalt

messi,fabregas,xavi,puyol,iniesta,valdes,reina,

det räcker med messi och fabregas beöver inte nämna fler, ismael urzaiz årets skämt, etoo är även han köpt, vi snackar om spelare som är uppväxta på la masia, raul är från atletico madrid
Barcelona Andreas-3
2008-03-11 14:57
Hur många år måste man spela i ett lag för att räknas som egen prudukt??
Barcelona Criff
2008-03-11 14:56
Radikalt, Gerard Pique, Fabregas, Merida, Bojan, Dos Santos, Messi, Puyol, Xavi, Iniesta, Valdes, Iago Falque, Reina.. Den listan väger tyvärr lite tyngre än eran :P

Och spelade inte Guti i Barcelonas ungdomslag innan han blev avfärdad och sen uppsnappad av Real?
Real Madrid Radikalt
2008-03-11 14:51
Ämne: älskabarcelona

lå....
Ja, De La Red, och De La Red, vi har ju Raúl, Casillas, Gutí, Soldado, Ismael Urzaiz, Cañizares, Diego Lopez, och, inte minst, "eran egne", Samuel Eto'o.
Barcelona Criff
2008-03-11 14:48
Eto'o (99 games/71 goals) from 2004-05 to 07-08.

Puta Madre!! Quien Raul?
Barcelona FCB-LAPORTA
2008-03-11 14:39
Skojar du eller? "sparka alla i barcelona framförallt messi"
Är du helt pantad eller?
Vem har gjort mest poäng i Barcelona, laliga, samt CL?
Vi tar det som ett skämt och att du kan gå tillbaka till ditt "Real Madrid" och vara stolt över d "roliga" spelet som dom spelar. Med straffar och offside mål. Pöss
Barcelona Effet77
2008-03-11 14:23
Det är väl ingen som vill sparka Messi!!!
Man får ju se det ironiska i det Smogen skriver.

Visca El Barca
Barcelona Sürer
2008-03-11 14:22
älskabarcelona

låt dem snacka om de la red och grabbarna vi har producerat messi,fabregas,puyol,xavi,iniesta,reina, bara några jag rabbla upp nu finns mkt mer
Barcelona älskabarcelona
2008-03-11 14:12
Madrid fansen går mig på närverna nu som FA. asså ! Hur kan dom säga att dom utvecklar bättre talanger :S
Barcelona Barca_Fan_87
2008-03-11 14:08
Ämne: En eloge till Real M....
Är du helt dum i huvdet eller.. sparka Messi?? Du är väl inget Barca fan om du nu är det så har du något fel i huvdet!!
Annons: