/spanien/barcelona/forum/2259.aspx/spanien/barcelona/forum/2259.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-03-24 13:32
R.I.P Johan Cruyff!!! Han är den person som alla Barca-fans borde vara tacksamma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2016-03-24 13:30
R.I.P. Johan Cruijff :'( Jävla Cancer...
Barcelona koeman92
2016-03-24 13:25
Johan Cruyff dog precis.

Descanse en Paz Míster 3 :(
Barcelona Andresito
2016-03-24 12:33
[QUOTE=Barcadinho.]Två intressanta sydamerikanska matcher idag nattetid. Mest Suarez tillbaka mot Brasilien. Jag har en känsla av att dessa matcher kommer slita ut vår trio inför el clasico. Jag är redan nu i förhand nöjd med ett kryss nästa hdlg. [/QUOTE] Väldigt intressant indeed. Argentina är säkert revanschsugna efter finalförlusten mot Chile. Suárez kommer vara hypertaggad mot Brasilien. De spelar dock inte samma dag. Chile - Argentina kl 00.30 inatt. Och 25h senare spelar Brasilien - Uruguay, kl 01.45.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona WalterWhite
2016-03-24 11:45
Halilovic verkar inte i planerna inför nästa säsong. Ifall ens en klubb hade gått med på en re-buy klausul så skulle den hamna på en monstruös summa. Kan sluta på dåligt sätt i sommar.
Barcelona WalterWhite
2016-03-24 11:30
@Deulofeu:


Såg hela matchen. Han får lida mycket på grund av kaptenen i landslaget heter Srna och fick spela på hans position vilket är lite tuff konkurrens. mest på grund av den spelarens erfarenhet och status. Vid ett 4-5-1 hade han väldigt möjligen får spela direkt. Men vid 3-5-2 och 4-4-2 tvingas han lida.

Spelet dog lite när de nya spelarna kom in och man gick till 4-4-2 från 3-5-2 då kaptenen blev skadad. Planen var blöt och Israel hade kontrollen. Han hade dock några egna nummer men för många spelare som var ointresserade att slita framåt. Kanske blir lite så när man spelar med spelare från storklubbar runt om sig och man leder 2-0 i träningsmatch. Han var dock piggast och mest energisk.

Dock möjligt att han får mycket speltid på Lördag i Ungern. Lite derby och en viktigare match i större arena.
Barcelona Barcadinho.
2016-03-24 10:44
Två intressanta sydamerikanska matcher idag nattetid. Mest Suarez tillbaka mot Brasilien. Jag har en känsla av att dessa matcher kommer slita ut vår trio inför el clasico. Jag är redan nu i förhand nöjd med ett kryss nästa hdlg.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-03-24 09:48
Pique is the Barcelona player who has been fined most (6200 euros) for arriving late for training sessions and games this season. [sport]

Gillar inte de nyheterna. Om Pique ska bli någon ledargestalt i framtiden måste han skippa sånt här och vara exemplarisk.

Anyways, kul att läsa att ni diskuterade mittbackspositionen Barca behöver täcka upp.

Det var någon som var inne på att spelarna hänger lite för mycket på sociala median. Vet inte vad jag ska tycka om det riktigt. Vi lever ju en annan tid.

Det jag däremot vill slippa se är att Pique skickar pikar mot våra rivaler när nöden inte kräver det. Det är en sak att ge svar på tal eller försvara laget helt enkelt. Man jag är emot att man provocerar.

Barcelona the cameroonians
2016-03-24 09:12
Deulofeu Ingen sådär lysande insats. Ett par fina passningar och ett försök till kombination, annars inget märkvärdigt. Tycker att han stagnerat efter jul och är inte lika bidragande som under hösten. Men så är det i ungdomens tider.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-03-23 21:50
Riktigt kul för Halilovic som fick 35 minuter idag med a-landslaget!

Hans åttonde landskamp men den första på et år nästan.Flytten till Gijon har gjort honom gott.

Någon som såg hans minuter? Hoppas verkligen han kommer med till em vore riktigt stort.

Inbytt före bla Kovacic som är två år äldre och kostade Real närmare 400 miljoner...
Samuel Eto'o #9
2016-03-23 20:58
@neymar JR:
Med all respekt för Eric Bailly, men han är förstås inte lika bra som Laporte. Ivorianen gör sin allra första säsong som startspelare i ett seniorlag medan fransmannen har bevisligen har varit "the real deal" i 3-4 säsonger för Athletic Bilbao. Bailly är helt enkelt en medioker fotbollsspelare vars teknik och bollbehandling är inget att hänge upp i granen direkt. Han är benägen att dra på sig varningar eftersom att ivorianen tenderar att göra onödiga risker. Finns en anledning till varför han spelar ur position som ytterback och det är helt enkelt som så att både Musacchio och Ruiz är bättre mittbackar än Bailly Han är inget annat än en atletisk och snabbare version utav Sakho, en försvarsspelare som Barcelona av alla klubbar ej behöver direkt...
Barcelona the cameroonians
2016-03-23 20:43
Neymar har tydligen gjort tester på sjukhus gällande en muskelskada, men har skönt nog fått grönt ljus för att spela på fredag. Katalansk källa på twitter.
Postat via SvenskaFans-appen
Samuel Eto'o #9
2016-03-23 17:30
Efter den tråkiga händelsen i Belgien under gårdagen, så var det först på tal om att matchen mellan Belgien och Portugal skulle ställas in (man gjorde det faktiskt) men tydligen så visar det sig att matchen ska istället spelas i en portugisisk stad från och nästa tisdag och exakt samma avsparkstid. Med andra ord är det förstås positivt för oss att varken Pepe och Cristiano Ronaldo kommer ej att vara helt utvilad inför den stundande klassikern och som annars hade gett Real Madrid en fördel :)
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2016-03-23 17:30
Hej gubbar! Vart hittar man bäst,billigast och enklast matchbiljetter samt flyg och hotell till Barca matcher :)? Funderar på att dra och kolla Barca-Valencia. E: Skicka gärna pm eller svara här! :)
Samuel Eto'o #9
2016-03-23 17:28
@Andresito:


Att Mathieu skulle vara den som skulle kunna vara ett större hatobjekt än Fabregas finns väl inte på kartan hos de allra flesta culés. Sedan förstår jag verkligen inte varför domaren Mallenco ens finns med i bollen. Han har varit rätt sjysst mot oss och vissa inom Madrid-lägret kallar honom för att vara pro-Barca. Gonzalez Gonzalez (han som gav Madrid två felaktiga straffar mot Sociedad och dömde 0-0 mellan oss och Espanyol) är väl ett passande namn.

Barcelona Andresito
2016-03-23 14:52
Twitterräven Navidjaaan har gjort en liten rolig omröstningstävling som heter #madculers där Barcafans röstar mellan två alternativ beroende på vilket som är värst. Det kommer bli kul att se vinnaren, blir det straffarna, Ronaldo eller möjligtvis Mourinho?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-03-23 14:37
[QUOTE=Vlom]Under tisdagskvällen, gjorde Piqué en live-video via Periscope tillsammans med Sergi Roberto och Jordi Alba (även Aduriz och Pedro figurerade en kort stund). Är det någon spansktalande person på forumet som skulle kunna berätta vad de snackade om? [/QUOTE] De svarar på frågor, oftast personliga. Det brukar inte finnas något genomgående tema som de pratar om, så det blir svårt att berätta allt som sagts. Men de vanligaste frågorna är vem som är bäst mellan två spelare, vilket basketlag de gillar, var är X, gör en periscope med Ramos osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-03-23 14:34
Marquinhos bör definitivt ses som ett högre prioriterat alternativ än Laporte. Som Gabriel nämner så har mittbacskparet under de senaste framgångsrika åren bestått av en aggressivare mittback bredvid Piqué. Där passar Marquinhos in perfekt. Laporte har stagnerat i sin utveckling kan jag känna, det han behöver är kanske en flytt till ett topplag, vem vet. Bailly är ett enormt risktagande men jag hade inte tackat nej till honom såvida en annan mittback också inhandlas. Man kan jämföra Bailly med spelare som David Luiz, Mathieu och Boateng. Stora starka försvarare som är snabba men som är misstagsbenägna trots brutala sista-minuten-tacklingar. Målet med en Bailly-värvning är att det blir en Boateng av honom och inte en David Luiz. De första åren kommer man få räkna med en del misstag men om han lyckas slipa bort dem så kan han bli en otroligt nyttig mittback. Boateng blev väl som bäst för 3-4 år sedan, vid 23-24 års ålder och där David Luiz fortfarande spelar som en 19-åring trots att han är ett år äldre än Boateng. Annars är Musacchio ett ganska säkert kort, lite som Rakitic. Inte världens bästa men som gör sitt jobb och ibland lite till. Han har tyvärr haft en del skadeproblem denna säsongen och kan behöva lite tid för att komma upp till maxnivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-03-23 14:30
@Davids3:


Skrev källan lite längre upp. Men det visade sig vara ett skämt.
Vlom
2016-03-23 14:25
Under tisdagskvällen, gjorde Piqué en live-video via Periscope tillsammans med Sergi Roberto och Jordi Alba (även Aduriz och Pedro figurerade en kort stund).

Är det någon spansktalande person på forumet som skulle kunna berätta vad de snackade om?
Vlom
2016-03-23 14:01
@Z_Z:


Många stjärnor har lämnat sina klubbar i Augusti , inte minst i slutet av fönstret.

Inte helt omöjligt att det blir så fallet även med Mahrez.
Barcelona Heisenberg
2016-03-23 13:30
Jag tar helt rygg på neymar jr här - Bailly har varit snuskigt bra alla gånger jag sett Villareal spela. Istället för att gå i samma fälla som vi alltid gör genom att bara titta på vilka mittbackar de största klubbarna har borde vi ta chansen och testa denne Bailly. Ung, stor och bra på allt. Dessutom ännu inte på allas läppar vilket talar till vår fördel då vi bevisligen är sämst på det där med förhandling.
Barcelona Gabriel
2016-03-23 12:10
Gällande Laporte så har jag inte alls blivit imponerad av honom än så länge. Visst han är ung men jag vet inte, för mig känns det inte som rätt värvning av det jag har sett. Det enda i hans spel som verkligen övertygar mig är hans huvudspel, resten av hans spel anser jag inte vara tillräckligt högt för att kunna ta en startplats hos oss. Jag tror inte att Laporte bänkar Mascherano ifall han värvas in. Visst, isånnafall är det ju även en investering för framtiden men jag ser hellre att vi försöker med Marquinhos en sista gång trots att han spelar i PSG som än så länge visat sig vara omöjliga att göra med under silly season. Men Marquinhos har mer av det jag eftersöker hos en mittback. Han är snabbare och mer följsam. Han är också bättre med bollen än vad Laporte är (även om Laporte inte är dålig med fötterna). Sen gillar jag inte tanken att ha 2 så lika spelartyper som mittbackspar. Piqué och Laporte känns nästan som samma typer av mittbackar där den enda skillnaden är att Laporte är vänsterfotad. Personligen föredrar jag en mer ettrig, snabb och följsam mittback bredvid Piqué på samma sätt som Puyol var och idag även Mascherano. Egentligen är Mascherano den perfekta spelartypen bredvid Piqué. Han är relativt snabb, han är följsam och han är ettrig. Problemet med han är att han inte är en mittback i grund och botten så mittbacksspelet sitter inte i hans ryggmärg. Det är därför han går bort sig ibland och tar felaktiga beslut gällande när det kommer till att stöta eller falla. Dessutom är han rätt så svag och en ackilleshäl i luftrummet. Hade Masche varit en mittback från första början hade han förmodligen haft en bättre spänst likt de andra korta mittbackar som Cannavaro, Ayala eller Puyol hade. Marquinhos är trots sin korta längd (för att vara mittback) säker i luftrummet. Och jag håller inte alls med om att han skulle vara lika "valpig" som Bartra som någon här nere påstod. Jag har blivit mer övertygad av Marquinhos än vad jag har blivit av Laporte. Än så länge ser jag inte alls storheten i Laporte utan det känns mer som att han "kommit upp" som ett stort mittbackslöfte tack vare att vi lever i en fotbollsera där det är brist på riktigt bra mittbackar. Marquinhos före Laporte alla dagar i veckan om jag får bestämma, oavsett hur jobbiga PSG är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-03-23 11:12
Gällande Laporte så tycker jag det skulle vara en utmärkt värvning på alla plan.

Visst är han ännu inte hundra procent och saknar en del i bland annat positionering. Men han är ung, och jag är glad att klubben för en gångs skull tänker lite på framtiden.

Mascherano har inte många säsonger kvar, och nästa år fyller även Pique 30.

Nej, utmärkt värvning.
Barcelona neymar JR
2016-03-23 09:38
Han kan spela på alla positionerna i försvaret*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-03-23 09:33
Är det någon försvarare som man borde vara ute efter så är det ändå bailly från villareal. Han spelar i alla positionerna i försvaret, och gör det lika bra överallt. Ung,snabb, stark och hyfsat bra med boll. Saknar lite i positionsspelet men räddar upp det med sin snabbhet. En enorm utvecklings potential på honom. Ett mycket billigare alternativ än laporte/marq.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-03-23 09:05
När man läser vissa medier att vi kanske borde rotera i el classico alltså vad är det för skit?

Klart vi inte ska rotera om vi skulle vinna igen med tex 3 mål eller så skulle ju skapa kaos i huvudstaden precis vad som behövs för att göra deras sommar till ett rent h-vete.

Zidane skulle inte få arbetsro de skulle värva minst tre fyra superstars ha ha.

Klart vi ska prioritera cl men aldrig på bekostnad av ett classico där man har chansen att skada sin nemesis!
Barcelona Deulofeu
2016-03-23 08:57
Liunil Masse Smart av Ney då vinner ju Brasileien alla vet ju "hur hungrig" Suarez är...

Barcelona Deulofeu
2016-03-23 08:56
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Han gör en del fel helt klart man han är en spelartyp vi inte producerar i la masia.

Dessutom finns det inte många vänsterfotade spelare som dessutom mäter cirka 190 cm och kan passa bra...

Han och Pique är rätt lika i spelstil men de skulle stänga totalt när det gäller inlägg och hörnor!

Dessutom hoppas jag det inte dröjer för länge tills Bellerin kommer tillbaka då har vi extrem fart på båda kanterna som kan täcka upp Vidal är ju rätt hyfsad också.

Men hellre Laporte än Marquinhos av ett par anledningar

Laporte verkar vilja till oss
Han har spelat tre säsonger
Aldrig skadad
Går att värva trots ett högt pris

Marquinhos
Psg omöjlig att värva...
Snabbheten
Dock är han lik Bartra lika klen ingen direkt uppgradering!

Laporte all the way min prio värvning nummer 1!

Barcelona Liunil Masse
2016-03-23 01:24
Luis Suarez: “Neymar and I made a bet that the loser of the Brazil-Uruguay game has to buy a hamburger.” (PK)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: