/spanien/barcelona/forum/2250.aspx/spanien/barcelona/forum/2250.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona S.Eto'o
2016-03-31 15:22
Ni alla minns väll att Thiago la upp en liknade bild dagar eller veckor innan han lämna Fc Barcelona för Guardiola?.......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-03-31 15:17
@neymar JR:
Verkligen inte, han behövs som alternativ när det ska roteras. Nu måste vi förlita oss på en glaslirare och en 25-åring med taskigt självförtroende och som fortfarande uppträder som en valp emellanåt.
Barcelona neymar JR
2016-03-31 13:32
Matheiu borta resten av säsongen, inte bra alls....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-03-31 13:29
Om inte det är en indikation på att han blir kvar så vette katten vad som är haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-03-31 12:34
Rambla Ja det är möjligt att du har rätt i att det var det Pep menade när han sade så. Förmodligen är det bara bittra jag som är orolig över att vi ännu en gång ska slarva bort en personlig favorit till Pep precis som vi gjorde med Thiago och att det då undermedvetet blir Pep jag klandrar. Och jag håller med dig. Minns sommaren vi värvade ter-Stegen och sedan även Bravo att du och jag hade en hel del diskussioner här inne om att det skulle kunna innebära att vi slarvar bort Mats i det långa loppet. Blir det nu det som händer så kmr jag slita av mig håret.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-03-31 12:31
Haha, skulle precis skriva, så också det. Japp, han är i Barcelona, hemma. :)
Barcelona neymar JR
2016-03-31 12:30
Mats la ut en bild på Twitter Home sweet home och antar att han är i Barcelona :)...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-03-31 12:26
La salida de Ter Stegen tiene precio: 80 millones de euros Det där väcker åtminstone lite hopp, Barca släpper inte MAtS utan kamp, de vill ha kvar honom och klubbar får aktivera hans klausul. Det där har vi hört förr. Nu kommer detta från Sport så det ska väl tas med den vanliga nypan salt antar jag. Dessutom, Barca brukar inte tvinga kvar spelare som vill bort så allt handlar om vad MAtS vill gissar jag. Källa: Sport
Barcelona Rambla~
2016-03-31 12:14
Gabriel Så som jag minns det lovade nog Pep att inte försöka övertala våra spelare att lämna så länge det inte handlade om att spelarna själva ville lämna, vilket var fallet med tex Thiago. Har nu MAtS sagt att förändras inte situationen till nästa säsong så drar jag (här spekulerar jag bara) är det fritt fram för Pep att försöka sno åt sig honom. Något man knappast kan klandra Pep för, spelaren vill ju ändå bort. Om nu MAtS yppar sådana tankar inför Lucho så vet vi nog alla hur Lucho reagerar på sånt beteende. Hur fan kommer det sig att vi hamnar i denna situation ännu en gång? När vi värde MAtS hoppades jag och trodde vi hade målvaktsfrågan säkrad för minst 10 år framåt. Alltid ska vi hamna i de här situationerna med spelare. :(
Barcelona Gabriel
2016-03-31 11:48
Nu kommer alla pep-boys att komma in direkt och försvara honom med att det endast är ett rykte och att man borde vänta med avrättningsdomen. Agreed. Men jag gillar fortfarande inte det här ryktet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-03-31 11:47
Måste instämma med alla varningsklockor som ringer i och med ryktet som placerar ter-Stegen i City. Pep är klar tränare och det är as clear as water att han vill ha in en målvakt som är bra med fötterna. Mats är det, Hart is not. Jag skulle vilja påstå att den där konkurrenssituationen som du pratar om Rambla, inte är så värst farlig ändå för ter-Stegen om han skulle välja att röra på sig till City. Han lär bli odiskutabel 1:a i målet direkt med Pep. Så ja, jag är orolig. Vad är det med Pep tho? Han lovade att inte röra några av våra spelare när han lämnade oss. Det börjar bli tröttsamt...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-03-31 11:12
@Vlom:


Det är uppenbart vem du och jag föredrar, självklart, troligtvis även Pep. Dock ska man komma ihåg att Hart ändå är landslagsman och englands nr 1. Det lär ju muttras en del i korridorerna och speciellt hos den engelska pöbeln (pressen) om Pep helt sonika bara petar Hart för en ung tysk nykomling. Tror du inte?
Barcelona Duda
2016-03-31 05:16
Sjukt hur Brasilien inte har nagon 9a i varldsklass langre. R.Oliveira, Fred, Jonas, Tardelli, Damiao etc... Nar man under historien haft anfallare som Ronaldo och Romario. Aven Luis Fabiano gjorde det bra nar han hade sin plats. Vad har hant? Vill ingen vara malgorare langre?
Vlom
2016-03-31 02:01
@Rambla~:


Hart suger att använda fötterna, något som är fundamentalt i Guardiolas spelidé och som passar handen som i handsken för Ter Stegen. Att tysken sedan är en bättre målvakt än engelsmannen tyder väl på att den förstnämnde nog hade tagit en startplats ifall om Guardiola verkligen vill ha honom i City.
Barcelona Rambla~
2016-03-31 00:40
Så ter Stegen ska gå från en konkurrenssituation i Barca till en annan oviss i City? I doubt it.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2016-03-31 00:19
Förlåt om jag låter tjatig nu.

Ter Stegen får självklart vara missnöjd och det ska man vara om man tycker att man inte får tillräckligt med speltid. Man måste ha den inställningen om man lirar i en klubb som Barca.

MEN. Är du missnöjd så gå inte och gråt ut i media och evetuellt hota med att framtiden ser osäker ut. För det förvärrar bara situationen. Vi har inte tränare och sportsligledning för sakens skull, vänd dig till de vid såna saker. Det var jävligt dumma uttalanden av Ter Stegen. Nu har han gett tillräckligt med anledningar för att media ska skriva om nya klubbar dag in och dag ut. Nej det var självmål av Ter Stegen och han får bli mer mediatränad.
Barcelona Reymar
2016-03-31 00:18
@100% AntiMadridista:

Självklart men efter hans match mot villareal så var det faktiskt folk som hoppades på att han skulle skada sig.
Barcelona DM1982
2016-03-31 00:09
BREAKING: @Matt_Law_DT says Manchester City are "on the verge" of signing Barca's Marc-André ter Stegen. https://t.co/smiHhcowLB Skulle vara sjukt jobbigt att bli av med ter Stegen. Nu kanske det inte stämmer självklart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-03-30 23:54
[QUOTE=Liunil Masse]"Priset för att se matchen: 8 000Världens mest hajpade match – numer bara ett stort spektakel? El Clásico lockar intresse världen över. Nu presenteras bisarra siffror inför matchen. Snittpriset för en biljett som inte köps via klubbarna är drygt 8 000 kronor – och bara en femtedel av köparna är spanjorer." Kommer vara den sämsta stämningen. [/QUOTE] 1/5 av de som köper biljetter genom företagen. Det innebär att alla säsongare plus de som köper genom Barças hemsida inte är medräknade. Väldigt missvisande av Aftonbladet, skulle vilja säga oärligt tom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Loco Lucho
2016-03-30 23:47
[QUOTE=Liunil Masse]"Priset för att se matchen: 8 000Världens mest hajpade match – numer bara ett stort spektakel? El Clásico lockar intresse världen över. Nu presenteras bisarra siffror inför matchen. Snittpriset för en biljett som inte köps via klubbarna är drygt 8 000 kronor – och bara en femtedel av köparna är spanjorer." Kommer vara den sämsta stämningen. [/QUOTE] 1/5 spanjorer betyder ju inte per automatik 1/5 fans. Tror det kommer vara en fantastisk stämning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-03-30 23:23
"Priset för att se matchen: 8 000Världens mest hajpade match – numer bara ett stort spektakel? El Clásico lockar intresse världen över. Nu presenteras bisarra siffror inför matchen. Snittpriset för en biljett som inte köps via klubbarna är drygt 8 000 kronor – och bara en femtedel av köparna är spanjorer." Kommer vara den sämsta stämningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-03-30 22:16
Mållöst i cupfinalen efter första halvlek där Barcelona varit närmast nätkänning.

17-årige (fyller 18 i oktober) Rafa Mujica med ett par heta chanser, bara en tidsfråga innan första målet i B-laget kommer - han gjorde ju assist senast i ligan.

Tyvärr har Barcelonabehövt göra tre byten i första halvlek då såväl Romera som Peréa och Cámara åkt på skador.

Laget avslutade halvleken ungefär såhär;

Ortolá
Godswill, Fali, *Ros, Moi
Samper, *Quintilla, Gumbau
Mujica, *Chamorro, Kaptoum

Få se hur det slutar. Känns ju inte särskilt optimalt va?
Vlom
2016-03-30 21:47
@DM1982:


Mycket tråkigt att höra, inte minst eftersom att han är en fantastisk back-up att ha när Piqué eller Mascherano kan spela p.g.a. olika omständigheter. Bartra & Vermaelen är sämre än fransmannen så man får be till gudarna att våra ordinarie mittbackspar åker inte på några skador/avstängningar i framförallt CL-slutspelet.
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-03-30 21:04
Reymar Ingen normal människa tycker att det är bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2016-03-30 20:54
Freeyourmind... Tror nog att du ändå tog mer illa upp än vad du kanske borde? Ja skrev ingenting mer än att hålla med om att vissa kanske borde haft mer koll på honom ändå, och sen la ja till till nyttig information till de som inte visste om det. Rätt intressant om du frågar mig! Den andra skrev dessutom det med glimten i ögat, jag tolkade det inte som något elakt utan snarare som något roligt. Det var tonen överlag i forumet gällandes Correa som åtminstone jag reagerade på, inte på just det du personligen skrev.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-03-30 20:23
Ikväll spelas finalen i Copa Catalunya mellan Sabadell och Barcelona B. Matchen spelas på Nova Creu Alta i Sabadell och avsparken sker 21.15.

Båda lagen huserar som bekant i Segunda B där Barcelona ligger tre placeringar och lika många poäng före kvällens motståndare.

Det kommer garanterat att bli en tuff nöt att knäcka för Gerard Lopez adepter då Sabadell är ett riktigt starkt hemmalag. I förra ligaomgången slogs t. ex serieledarna Villarreal B tillbaks med 1-0.

I Barcelonas trupp råder ett par skador på två startspelare - mittfältaren Xemi och mittbacken Tarin. Eftersom det finns möjlighet till fler avbytare i cupen än i ligan (5) så har ett par spelare från Juvenil A kallats upp, dock inga av de mer högprifilerade, men väl Rafa Mujica som gjorde det superbra i sin debut senast.

Startelvan;

Ortolá
Godswill, Fali, Gumbau, Moi
Kaptoum, Samper, Cámara'
Mujica, Romera, Peréa

Bänk: Suárez, Palencia, Ros, Quintilla, Carbonell, Chamorro - och tro det eller ej men även brassen Robert.

Matchen går på katalanska Esport3, men kan bara ses i Sverige via VPN.
Barcelona the cameroonians
2016-03-30 19:08
[QUOTE=Reymar]Är det bra eller dåliga nyheter? Med tanke på att han gör grova misstag varje match. Nu kan äntligen Barta få mer speltid och visa vad han går för. [/QUOTE] Bartra? Med tanke på hur Lucho värderat Marc under de senaste 1,5 säsongerna är det större chans att Sergi Roberto spelar mittback i Mathieus frånvaro.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-03-30 18:06
Helvete, Lord Gary Neville är sparkad :(

Fan, hade varit trevligt att förnedra dom något ytterligare med honom i rodret....
Barcelona Rambla~
2016-03-30 17:17
Herregud, spelar endast 8 min och åker på en sådan skada. Fan, varför skulle han ens bli uttagen i landslaget? Vill bara påpeka att jag inte klandrar Mathieu för ha blivit skadad, det är ren och skär oflyt och kan hända vem som helst. Även om jag inte ser någon stor spelare i honom så hade han varit användbar under resten av säsongen just för att avlasta andra spelare när de behöver vila.
Barcelona Reymar
2016-03-30 16:14
@DM1982:

Är det bra eller dåliga nyheter? Med tanke på att han gör grova misstag varje match. Nu kan äntligen Barta få mer speltid och visa vad han går för.
Annons: