/spanien/barcelona/forum/22497.aspx/spanien/barcelona/forum/22497.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona barcadinho
2008-04-13 11:09
Det går förstås inte och överklaga feldömda mål eller straff. Så är reglerna. Det har aldrig hänt.
Det finns många som pratar om en fjärdedomare. Alltså en till som är på plan och kan se flera vinklar och detaljer. Andra pratar om en mållinjedomare (två stycken) som kollar bara runt målet och straffområdet (ska placeras bakom målet och inte vid sidorna som linjedomaren).
Man har pratat också om en mållinjekamera (ungefär som i hockey).
Det lättast vore att ha en fjärdeman tycker jag. Det skulle bli mindre misstag och de två kunde diskutera med varandra.
Nu finns det en fjärdedomare men som bara sitter vid spelbänkarna och har inte så mycket makt.
Han är mer för att kolla tränarnas beteende och kanske om nån domare får en muskelkramp och inte kan fortsätta.
Sätt in en till plandomare - enkelt som bara det.
Barcelona Tompa
2008-04-13 11:08
RONALDINHOO!!!!:
Jag har varit för att införa målkameror i åtskilliga år nu men desvärre är ju FIFAS ledning med Blatter och hans vänner extremt konservativa i det avseendet. Gårdagens händelse är ju ett lysande exempel på att målkameror verkligen behövs.
Barcelona RONALDINHOO!!!!
2008-04-13 11:02
Tompa//
Nu förstår jag varför alla vill ha målkameror!!
Barcelona Tompa
2008-04-13 10:49
RONALDINHOO!!!!:
Det är ju så reglerna ser ut, det är bara att finna sig i det. Har inget emot tanken men skulle man kunna överklaga felaktigt dömda mål skulle fotbollsförbunden få ägna mycket tid åt att bara granska överklanden som handlar om mål. En logisk följd hade rimligen blivit att krav ställts på att man även ska kunna överklaga mål som egentligen borde varit bortdömda pga offside, felaktigt dömda straffsparkar osv.

Sammanfattningsvis en fin men i praktiken orealistisk idé.
Barcelona RONALDINHOO!!!!
2008-04-13 10:38
Tompa//
Aldrig. Men varför kan man överklaga avstängning o inte ett feldömt mål?
Barcelona Tompa
2008-04-13 10:36
RONALDINHOO!!!!:
När har det någonsin hänt att ett (visserligen regelvidrigt) mål blivit underkänt i efterhand?
Barcelona Tompa
2008-04-13 10:34
Visst gjorde domaren en riktig tavla som godkände R. Huelvas första mål. Synd om Valdes där som egentligen gjorde en riktigt högklassig räddning. Likväl kan vi inte skylla på domaren att dett inte blev vinst. Som helhet gjorde Barca återigen en riktigt svag insats och att det här laget ska kunna slå ut Manchester United känns f.t mycket osannolikt.

Försvaret var som så många gånger innan helvirrrigt men några ljuspunkter var givetvis Etóo och det var också kul och se Messi igen. Etóos andra mål, vilken fullträff!
Barcelona RONALDINHOO!!!!
2008-04-13 10:32
Kan inte Barca överklaga första målet?? Elr går det inte??
Barcelona Tompa
2008-04-13 10:29
Ytterligare en kväll med dåligt spel av Barca men jag börjar bli "härdad" nu. Vad gäller gårdagskvällenss insats hade jag inga större förväntningar, att det sedan blev oavgjort var inte oväntat. Med mycket stor sannolikhet vinner marängerna sin match i kväll och så är de nio poäng före med 6 matcher kvar. Ni som fortfarande tror på ligaguld, inse nu att det är kört, tyvärr...

Barcelona Holländaren
2008-04-13 10:14
Ämne: Ämne: Deco vi....På grund av hur skolningen fungerar av spelarna på de positionerna i de länderna och för att därifrån kan man få spelare som inte ännu är stjärnor, vilket ju alltid varit vår modell.

Om du missat det (vilket är fullt möjligt, inte direkt så att du är något vidare kunnig eller analytisk) så är Barcelona byggd på samma modell som man återfinner i de flesta klubbarna i Holland. Det verkar således ganska logiskt att det finns många passande spelare där.

Men visst, så länge man undviker att värva från Sydamerika, Portugal och Frankrike (utom i ytterfallet där fransmännen gärna får bidra med en av sina individualister) så är jag glad och nöjd.
Barcelona barcadinho
2008-04-13 09:12
Ronaldinho ikon/publiklockare/karesmatisk/geni osv osv.
Massa med goda ord så klart.
Men lägg bara till VAR. Han VAR en otroligt stor spelare. Han har inte tillfört någonting till laget under ett och ett halft år nu. Erkänn bara.
Han gör bara att laget och klubben tappar koncentration och håller på med massa skit istället för att tänka fotboll. Och han drar andra att tänka på fester och nonchalant attityd mot klubben.
Det fanns stora spelare som hade en toppnivå på 2/3 år och det fanns sådana som hade en toppnivå nästan hela karriären. Jag tror att R10 är av den första typen. Vill ni se hans magi gå in i youtube. Och vad ska han göra i Milan stackars grabben. Vilken jäkla tung och tråkig och stel fotboll de spelar hela året. tror ni på nån ändring i Milan? Inte jag. Det räcker inte för dem med små justeringar hit och dit. De måste byta halvalaget. Tunga och trötta och mätta spelare. R10 kommer att hamna i samma mentalitet därborta på en gång. Han kommer inte lyfta deras lag, utan snarare falla in till tröttheten som deras spelare visar.
Ligan är slut för oss iår.
Men snälla - vi har snart en match mot Man U som jag tänker på hela tiden. Känner ni inte spänningen för matchen?
Är ni så inne i R10 så att ni glömmer mötet?
Och visst finns det saker och ting att se framåt till nästa år. Jag kan tom inte vänta till sommaren för att se de nya spelarna.
En sak som jag applåderar för Rijkaard är att han tog upp två unga och intressanta talanger Bojan ocg DS. Jag är väldigt nyfiken på hur de och den nya barca kommer att spela nästa säsong.
Det här laget som tog oss till finna titlar finns inte längre kvar! Vi måste bygga nåt nytt. Så är det i alla klubbar. Det kommer til slut en tid för förändringar.
Men just nu följer vi Man U och se om de trots allt har några svaga punkter som Rijkaard kan uttnyttja.
1254949
2008-04-13 09:07
jag beklagar ,ligan tar vi hem till madrid
Barcelona Kallé
2008-04-13 09:05
En boll som inte var inne och en tabbe av Valdes.

Rättvist.
Barcelona Bojan_15
2008-04-13 09:05
Nu börjar jag bli trött på Valdes, Barca måste vara det bästa laget med den sämsta målvakten, köp Guillermo Ochoa!!!!
Barcelona edinhjo
2008-04-13 08:28
messi- lona
håller med dig fullständigt. Bra skrivet.
Barcelona Messi-Lona
2008-04-13 04:02
Shit vad alla är negativa och kaxiga mot varandra så fort Barca inte vinner någon match..

Alla får säga vad dom tycker och det ska inte behöva bli tjafs för att man inte håller med någon annan..

Man är inte sämre fans än någon annan för att man kritiserar en/ flera spelare som har spelat dåligt eller har dåligt inflyttande på andra spelare en längre tid..

Och att sitta hemma frammför sina skärmar och skriva att man ska stötta spelare som om dom skulle komma in hitt och läsa garvar jag åt varje gång..

Det värkar som om måga här inne är mer R10 fans än FC BARCELONA fans.. Bara för att han heter Ronaldinho och var grymm för 2 år sedan så får han inte lämmna klubben.. Det var då det men nu är han inte lika bra för om han var det så skulle barca inte äns vara intresserade utav att sälja honom.

Många är enögda och har glömmt att det inte bara var pga R10 att vi spelade så bra och van titlar.
Messi gjorde jävligt mycke på egen hand, Giuly öppnade upp för andra anfallarna, Henke var alltid på rätt plats, Etoo gjorde mål efter mål, Deco var i sitt livs form. Inesta, Xavi, V.Bommel, Puyol, Valdes alla dom ver riktigt Grymma och vi hadde inte lika många och låga skaddor på spelarna som idag. Och med det menar jag att Rijkards fel att det är som det är just nu, Några är inte längre kvar i laget och många är skadade och har varit borta länge och det har tvingat Rijkaard att spela med B-lags spelare, en 17 och 18 åring, en henry som är för gammal för att anpassa sig till la liga efter så många år i england, och flera spelare som spelade ikväll spelar halv skaddade och på sprutor..

Ingen tränare i världen skulle gjort det bätter en Rijkaard med den oturen vi har hafft iår. Henry var planerad säkert för att ersätta en av REM när någon av dom är trött eller skadad men när alla tre blev skadade så blev det som det blev det var otur , ingen hadde räknat med den här sortens otur och dessutom var/är vi länge med och sloggs i tre tuneringar och det är jävligt starkt av laget och Rijkaard jag tror inte någon annan lag i världen med våra tuffa spelschema och skador skulle ligga tvåa i la liga nästan en hel säsong, och spela semifinal i bådde CL och (CDR, slå utt lag som Villareal, Sevilla och nästan Valencia ) är jävligt bra och jag vågar nästan lova att inget annat lag i världen skulle göra det bättre.

Så jag tycker att ni ska vara stollta örver laget och Rijkaard istället för att bara klaga och bli inte iritterade om Marängerna retas för inerst inne vet alla människor med fungerande ögon och hjärna att Barcelona spelar sexigast i världen och dessutom har vi fettare arena, snyggare tröjor och dom flesta normala spelarna väljer barca före real..

Shit jag har skrivit en bok nu men snälla hackka inte på varandra, scrolla förbi om ni inte kan snacka som normala människor.. ingen är bättre än någon annan ni andas samma luft.

Etoo å Messi fick mig att lee ikväll
Barcelona Oha789
2008-04-13 03:21
Jag ska bara fråga en sak vill ha en nej eller ja svar?

Kommer Ronaldinho att sluta i Barcelona och hur stor chans är det att han stannar?
Barcelona älskabarcelona
2008-04-13 03:07
Jag vill inte att Dinho ska dra :( Jag tror han kommer i lite bättre form snart och kommer prestera mkt bra fotboll igen . Även i dålig form så gör han många mål å assist för laget . Snälla spara han Barca ! Jag vill se R.E.M lira för dom 3 är så jävla underbara å kolla på ihop !
Barcelona Ronaldiinho
2008-04-13 03:07
Jag har läst att det är ganska många som tycker att abidal ska spela som mittback..

själv tycker jag att han inte är tillräckligt bra i luftrummet, han förlorar avgörande nickduellar, men hane grym på att ta bollen på sitt eget sätt och är också snabb!

Men jag tycker det behövs en ny mittback jag håller inte så bra koll på Garay.. men en back som man kan tänka sig ha är typ en "lucio-back" han lucio från bayern munchen. stor kraftig, stark i dueller och luftrummet också.
Men jag menar då inte att just han ska komma utan en liknande back.
Barcelona Ronaldiinho
2008-04-13 02:54
Kom hem precis, synd att det blev 2-2 bara.

men det första målet dom gjorde var aldrig inne.
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-04-13 02:41
R.D.A.M

Ja förfan, han är riktigt dålig. 14mål på 14matcher, hmpf vem kan inte göra det?
Barcelona A.Gaudi
2008-04-13 02:32
Jag förstår inte varför BArcelona skulle släppa iväg dinho för lite mer än 200 miljoner. dom borde ju iaf mjölka ur honom 300-400 mijoner euro.
Barcelona R.D.A.M
2008-04-13 02:22
Ämne: R.D.A.M

Gör inte ....
Kimmpa,

tom jag skulle kunna göra fler mål än Eto'o på alla de chanser han får... Men visst, han kanske sätter 1 av 20...
Barcelona R.D.A.M
2008-04-13 02:18
Jag tror inte riktigt att alla förstår innebörden av förlusten av Ronaldinho, han är en ikon, en idol för många, en spelare som sprider glädje, en tröjförsäljare, en spelare som genererar fler fans, en spelare som får en att sitta med ett leende på läpparna under matcherna..

Har svårt att tro att ngn i det Barca som finns nu kan göra det. Visst, jag älskar Messi, men han är inte den karesmatiske spelaren som lockar till sig den publik som Ronaldinho gör. För hur många här inne kan säga att de sitter med ett leende på läpparna som de gjorde när Ronalinho var i storform.

Älskar Barca och hoppas att de kommer igång, men som du spelar nu är det inget nöje att se på.
Barcelona Kim
2008-04-13 02:17
Ämne: Deco vill jag helt k....
Vad är det som gör att du specifikt ska ange vilken liga spelarna ska komma från? Vore det inte bättre om du namngav möjliga nyförvärv? Att du väljer holländska ligan som möjliga källor till nyförvärv känns ungefär lika överraskande som Thiago Motta lär vara skadad ytterligare en gång inom det närmaste året.
Barcelona Suñol
2008-04-13 02:09
Shi: Det är nog snarare att klubben vill bli av med honom en tvärtom...
Barcelona R.D.A.M
2008-04-13 02:07
Varför ska Marquez lämna??? Det är intressant hur olika man ser på fotboll... Enligt mig har Marquez-Milito varit det säkraste mittbakcsparet, men nu har Marquez varit skadad och då ska han tydligen bort...Ingen skulle någonsin våga kritisera vår kära Puyol....

Blir irriterad, läser forumet för att se om det finns några intressanta nyheter eller kommentarer, men det är endast negativa kommentarer om spelare som inte levererat de senaste matcherna.

Kom igen nu!
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-04-13 02:05
R.D.A.M

Gör inte Eto'o mål eller?
Barcelona Shi
2008-04-13 02:05
Nu känns det väldigt givet att Ronaldinho drar, största tecknet hittills. Barca stoppar nog inte honom om han vill lämna.

En fin saga tar slut.
Barcelona R.D.A.M
2008-04-13 02:00
Ämne: Deco vill jag helt k....
Holländaren

Ska inte en central anfallare göra mål?? Visst Bojan tror jag på, men övriga....
Annons: