/spanien/barcelona/forum/22465.aspx/spanien/barcelona/forum/22465.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Legenden11
2008-04-11 11:31
Criff

henry kämpar mer än ronaldinho för klubben, eller inte lat som han. har ínte mycket emot henry, vill gärna se honom göra mer mål.

annars har man flera val, kanoute, berbatov, drogba, fabiano + 20tal till

skiter i helt nästa år barca måste ta ligan

eller annars ska mr petad raul ta ligan?
Barcelona Mot Nya Tider
2008-04-11 11:08
Ni som är mer insatta, har inte varit så aktiv vad gäller Ronaldinho cirkuset. 'Ciao Ronnie' på elmundo, nåt mer på sport.es, 30 mille för honom till AC Milan. Blir övergången av till sommar?
Barcelona Criff
2008-04-11 10:37
Legenden11, om Gudjohnsen fick iaf 2 säsonger på sig att visa vad han gick för, du tror inte Henry kommer få det?
Vi har fortfarande Laporta vid rodret och inkomsterna för namnet Henry klirrar nog gott i kassan och ge er fan på att Laporta inte slänger iväg den inkomsten hur som helst.

Ni får nog stå ut med Henry tills Laporta lämnar iaf.
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-04-11 07:27
Länktips.

Iniesta missar matchen på lördag.
Jag hoppas verkligen att Rijkaard vågar ställa över spelare denna match och låta de vila, det behövs verkligen.
Det var många som fick smällar i matchen mot Schalke och som har lite problem.

Valdes
Zambrotta-Puyol-Milito-Sylvinho
Edmilson
Xavi-Gudjohnsen
Giovani-Henry-Bojan

alt. Puyol-Thuram-Milito-Sylvinho

Våga Rijkaard!
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-04-11 07:15
Aubri

Ja, de buade ut Henry.

Rutin? Giovani som kom in är 18år, inte så mycket rutin i honom.
Barcelona Aubri
2008-04-11 06:03
inbildar jag mig eller visst bua fansen åt Henry efter Bojan byte , så fort henry rörde bollen?

att de va arga på rijkaard gick det inte och missa, även om jag personligen inte tycker han gjorde fel. 1-0 är inte säkert resultat, räcker med fast situation och matchen lever igen. Lite rutin kan va bra att ha, plus att BOJAN är 17
vilket är lätt att glömma så som han spelar.
Barcelona Cristocea
2008-04-11 01:30
Vet ni vad det kostar att köpa loss Mutu ifrån Fiorentina? 8-10 miljoner €. Det är ingeting.
Barcelona Legenden11
2008-04-11 00:58
Kimmpa_fcb

varför inte, han kan prestera riktigt bra. men har hört enligt spanska medier att barca har lagt honom på transferlistan.

om det e sant?

det e frågatecken ifall det e rätt eller fel
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-04-11 00:54
Legenden11

Tror du verkligen att ledningen säljar Henry efter en säsong? Så länge som de har velat ha honom, de förstår nog att han inte har anpassat sig riktigt.
De kommer verkligen inte sälja honom, utan de kommer ge honom en till chans.
Barcelona Legenden11
2008-04-11 00:51
vi kommer ta cl o truppen visar för festflocken att vi klarar oss utan de, hoppas snart milan eller chelsea köper ut de.

så att de kan fortsätta festa klart i england eller italien, klubben måste gå före individen.

det e därför klubben straffas o våra resultat snackar tusen ord, det luktar starkt att barca vill göra sig av med ronaldinho.

nästan säker på att han går till milan, henry kommer inte vara kvar för han har inte fyllt upp kraven eller förväntningarna.

komihåg alla härinne klubben för individen

det e bara riva deras kontrakt snart

tror att de redan börjat förhandla med milan
Barcelona Rambla
2008-04-11 00:42
Captain:

Håller med om allt du skrev, även det till Killuminati. En liten petig rättelse bara. Det är årslön du menar är jag säker på, och det ska vara ca 8,5 miljoner €.


För att förtydliga. Det är absolut inte bara Ronaldinho som ska ha kritik, långt där ifrån. Nästan så gott som hela laget men framför allt även ledningen som har låtit detta pågå under en så lång tid. Samtidigt är det svårt att kritisera Laporta och ledningen då de har gjort underverk är det gäller framför allt ekonomin. När de tillträdde så var klubben på ruinens brant men idag så är klubbens ekonomi hur stabil som helst. Någonstans på vägen så glömde man dock bort det sportsliga efter alla framångar och det verkar som att promota klubben i Asien, Amerika osv. verkar vara det viktigaste.

Det är mest pga detta som jag är negativ och kritisk nu för tiden. Inte själva laget och det dåliga spelet även om givetvis det också svider att se laget underprestera.
Barcelona SaM__-
2008-04-11 00:25
Ämne: Captain:

Självkla....Har också funderat varför allt bara rasade. Kanske borde återta de röda shortsen från 05/06? Där sitter det ;)
Barcelona Captain Fantastic!
2008-04-11 00:21
Killuminati/

Ja, men ingen annan i vår trupp har blivit kallad en av de bästa genom tiderna som det alltid babblades om att Ronaldinho var och skulle bli för två år sedan. Jag har aldrig i mitt liv läst någon säga att Iniesta kommer att avlsuta sin karriär på en högre nivå en Maradona, Ronaldinho däremot har jag sett massor av gånger. Och för att säga sannigen så har Iniesta större chanser att nå Maradonas nivå än Ronaldinho nu.

Ronaldinho är även betald 9,5 milljoner euro om månaden, och för dessa pengar ska han fan kunna spotta blod för laget. Ingen förväntar sig dock att Ronaldinho ska kämpa på en fotbollsplan, det är inte hans stil, men för dessa pengar ska man kunna leverera ett par mål åtminståne. Just nu försöker han inte ens.

Rambla/

Jag håller defenitivt med, Nike pumpade honom full av självgodenhet och var defenitivt en bidragande faktor till han form. Jag grät blod dagen jag såg Camp Nou brännmärkas med Nike's logotyp. Finns inte många bolag i världen jag hatar som Nike, människor som inte ser något annat än bara dollartecken för sina ögon.

Jag bojkottar Nike och är stolt att säga att jag inte äger något som har deras märke på...ja, förutom vår tröja. Synd att fler bolag inte kan vara som Puma och donera stora delar av sina vinster till fattiga....tillskillnad från Nike som använder sig av barnarbete.

Nåja nog om komersialismens dåliga sidor, Bona Nit tothom :)
Barcelona Rambla
2008-04-11 00:05
Captain:

Självklart håller jag med dig om Saviola, hade nästan glömt bort kaninfan men han var ju inte ens med under de lyckliga två säsongerna. Aha, det är kanske han som jinxat hela klubben när han kom tillbaks? ;)

När det gäller Ronaldinho så undrar jag ändå om inte Nike har en stor del i hans förfall? Han blev ju till slut nästan som någon slags marionett för dem. Jag är så oerhörd trött på deras Joga Bonito-slogan på Camp Nou.
Barcelona Killuminati
2008-04-11 00:00
Captain Fantastic

Är han ingen vinnare? Kanske det men hela barca har ju varit så. I princip så såg alla mätta ut efter cl vinsten och då kan du inte bara nämna ronaldinho nu, trenden jsut nu är att gnälla på ronaldinho då är man en expert alla kommer med olika teorier själv så väntar jag tills hela sanningen kommer fram med bevis, lätt o sparka på den som ligger ner. Nu har ju Ronaldinho varit borta ganska länge ju och laget har ändå inte presterat då ska de också gnällas på de har verkligen inte visat vinnarmentalitet. Jag föredrar att hellre lyssna på vad huvudpersonen själv säger om saken och inte medias version, och inte bara i ronaldinhos fall utan i andra kändisars också tex Tupac när han levde ni som vet vem det är så förstår ni. Och ronaldinho försöker ju ta sig igenom det här och verkar ha viljan till de men media trycker ner han varje gång.


Hoppas ingen nu missförstår mig och tror jag inte är nån barca fan och bara Ronaldinho fan (som vissa unga är) NEJ! jag älskar barca och jag kommer alltid och göra det. Laget måste skärpa sig rejält nu inför semin för det kommer inte funka såhär mot Man u och det verkar vara deras år i år.
Som tarrak (tror jag) nämnde det måste vara något riktigt ruttet i laget för det kan inte bara hända såhär av en slump. JAG BER TILL GUD att vi börjar spela som vi kan innan det är försent.
Sorry för de långa inlägget.
Barcelona Captain Fantastic!
2008-04-10 23:47
Rambla/

Saviola var en legoknekt och man kan inte kalla Ezquerro för något annat heller. Men nåväl, de får väll bli kallade latmaskar då, för de har vi spelare av så det skriker om det. De sitter för bekvämt så som de har det nu, några miljoner varje månad för att träna fotboll skulle man inte klaga på. Det sorgliga är att de inte ens önskar något större, att de inte strävar efter bättre prestationer som fotbollsspelare.

Vad har Ronaldinho gjort med sig själv t ex? Ingen på denna planet skulle kunna förklara det, han hade allt för sina fötter. Talang, skicklighet, glädje....och tappade allt. Allt var så klart hans eget fel, vore bara dumt att beskylla någon annan för det.

Ett citat jag kommer ihåg ganska friskt är ett Wenger lagt på minnet: "En riktig vinnare vill alltid vinna, oavsett om han redan tagit hem titeln 5/6 gånger, en riktig vinnare har alltid högre personliga mål än alla andra, han siktar alltid ett steg längre när alla ändå sagt att han har allt". Ronaldinho är ingen riktig vinnare, det är inte många som är enligt mig, få människor genom historien har kunnat utnämna sig själva som riktiga vinnare.

Cruijjf, Maradona och Zidane var tre. Och det är därför de är betraktade som de bästa spelarna genom tiderna tillsammans med Pele (Som jag aldrig ens sett tillräckligt med youtube klipp på för att bilda en noggran mening om). Ronaldinho kommer aldrig tillhöra denna lista när han summerar sin karriär just pågrund av detta, han vann en VM titel och en CL och tyckte att det var tillräckligt. Maradona var alltid den bästa spelaren på plan, även när han var som sämst.
Barcelona Rambla
2008-04-10 23:29
Captain:

Legoknektar? Nja, men latmaskar kan jag köpa. Ja, några spelare har väl kanske blivit lite av legoknektar också de senaste två säsongerna. Oavsett hur det ligger till, så är det ju nästan samma spelare som idag är latmaskar som under de tidigare säsongerna när ligaguld och CL vanns, verkligen visade laganda, offervilja och löpvilja. Då sprang alla som djur, tog löpningar för varandra och allt rullade på. Trots att många viktiga spelare råkade ut för svåra och långvariga skador så hade vi täckning i truppen för dem. De spelare som sen köpts in, förutom Henry, är ju ändå hungriga och duktiga spelare som borde varit hungriga på framgångar.

Jag begriper inte hur det kunde gå så snett och framför allt hur kan ledningen och tränarstaben tillåta det hålla på under en så lång tid utan att göra någonting åt det? Jag menar, vi som är amatörer har ju sett förfallet sedan länge och att åtgärder måste till. Borde inte de reagerat mycket tidigare och mer bestämt? Jag förstår verkligen inte det.
Barcelona Dizzy
2008-04-10 23:26
Valencia kommer få det väldigt tufft mot Getafe i cupen. Tror faktiskt Getafe tar hem Copa Del Rey.
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-04-10 23:26
Lider verkligen med Getafe och Laudrup.
Satan vad synd.
Barcelona Edwin2
2008-04-10 23:21
Rambla//

Haha, Pato, ja...
Barcelona Edwin2
2008-04-10 23:19
Villken ryssare...;-.
All heder åt Gatefe som har kämpat med allt de hade och lite till, men så här gör ett stort lag, B Munchen. Mina herrer och damer. De avgör i sista minuten.
Tyvärr Getafe.
Barcelona Rambla
2008-04-10 23:16
Haha, Luca Toni! Snacka om att slå till när det gäller. Pato leker pajas och får skylla sig själv.
Barcelona Braxingen
2008-04-10 23:16
När jag ändå håller på kan jag ju skriva att spansk fotboll inte är tillräckligt bra taktiskt. Man ska inte kunna tappa 3-1 till 3-3.

Bortamålsregeln gäller även i förlängningen.
Barcelona Dizzy
2008-04-10 23:16
Är det inte straffar?
Barcelona RonaldinhoKungen
2008-04-10 23:16
Varför blev det inte straffar?
Barcelona Dizzy
2008-04-10 23:14
Det här måste svida att vara Getafe fan!
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-04-10 23:14
fyfan vad synd. 3-3
Barcelona gio santos
2008-04-10 23:13
neeej 3-3 :(
Barcelona Oha789
2008-04-10 23:13
Braxingen


Du kan snacka hur mycket du vill och det där procenterna kan vara där hur länge som hälst lita du på dina procent men jag kan helt ärlig säga att det spel vi kör nu är inte acceptabelt för nån match i semifinal och mot Manchester united.

Men jag kan hålla med att det finns överaskningar och att spelarna kan skärpa sig men sånna tanckar har jag haft i varje match och i hela sesongen, det är normala tanckar bara de.

Men det spel vi kör är långt ifrån normalt!
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-04-10 23:09
3-2, En riktig tabbe av Pato.
Annons: