/spanien/barcelona/forum/22457.aspx/spanien/barcelona/forum/22457.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Caio
2008-04-21 19:20
Milan får nog betala annars har jag svårt att se att Milan får loss honom så lätt.
Ronaldinho lär ju också vara attraktiv för Inter(konkurrenten)och inte minst för Chelsea som har en stor buget att lägga ut för nya stjärnor i klubben i kommande säsong.
Jävlas dem, kommer nog FC Barcelona att göra detsamma.

Angående Daniel Alves. Jag tror att Barcelona ändå kommer att försöka få honom till Camp Nou.
Han passar så bra Barcelonas spel med sina offensiva kvaliteèr.
...Och pengarna, om inte annat får man väl lägga ut en liten del av de pengar som klubben får från CL - avancemanget.
Barcelona L.Messi19
2008-04-21 19:15
Rambla

Nej visst han har inte varit världens "role modell" för andra spelaren. Men fast han har spelat bra i vissa matcher blir han bänkan före Henry som har spelat mycket sämre. Det tror jag tar på självförtroendet och han blir inte spec. motiverad att spela bättre pga sånt.
Barcelona Rambla
2008-04-21 19:12
L.Messi19:

På vilket sätt då anser du? Att de har satt större krav på honom och de andra? Är det fel? Personligen tycker jag att det minsta man kan begära är att spelarna ska delta i träningarna och då göra sitt yttersta, inte bara glida omkring.
Barcelona Rambla
2008-04-21 19:09
Ämne: Rambla

Artikel 17....
Jag tror faktiskt inte det spelar någon roll att det finns utköpesklausuler i Spanien. Den där Fifa-regeln är relativt färsk.
Barcelona L.Messi19
2008-04-21 19:09
Rambla
Kanske det, tycker ändå att klubben inte har behandlat Dinho spec. bra iår.
Real Madrid Akram
2008-04-21 19:07
Rambla

Artikel 17 gäller inte i Spanien då de i sitt regelverk har utköpsklausuler som gäller.

De spelare som innehar utköpsklausuler innefattas inte av artikel 17.

Så har det alltid varit.

Så Milan kan väl lika gärna få fortsätta med sitt snack.
Barcelona Tompa
2008-04-21 19:05
20 miljoner euro för Ronaldinho är, trots det allt sämre spelet rena reapriset. Hoppas verkligen Laporta kan få ut betydligt mer än så för han. Alltid lätt och vara efterklok men för ett år sedan hade Milan säkert varit beredda att ge 100 miljoner euro för Dinho, inte 20... Fast då anade ju ingen vad som skulle hända med Dinho följande säsong.

Vad gäller C.L semin är det bara och hoppas på att spelarna för en gångs skull tar sig samman och verkligen visar vilken kapacitet som det här laget egentligen har. Blir hur som helst fruktansvärt spännande.
Barcelona Rambla
2008-04-21 19:03
Ämne: Legenden11

Allt ....Det där är skitsnack. Motta är sur för att han såldes och för att han inte fick gå gratis. Det var ju bla Motta som har varit en de som har utpekats för att parta på nätterna.

Det stora problemet är nog att när allting rullade på med ligaguld två säsonger i rad och CL-titel så var det ingen inom klubben som höjde på ögonbrynen över vad spelarna höll på med utanför fotbollsplanen. När sen restultaten blev sämre och sämre så försökte man köra med hårdare disciplin. Spelarna som tidigare var vana vid att göra som de ville blev helt plötsligt tillsagda på skarpen att skärpa till sig. Det verkar som att alla inte har klarat av att ta det.
Barcelona L.Messi19
2008-04-21 19:01
Legenden11

Allt det där är inte sant.
"medan i barca har ronaldinho sin trygghet, stolthet, speltid, känner sig hemma där han tillhör"

Senaste året har han inte haft så mycket speltid, visst skador och så men annars också. Han har blivit utbuad av fansen flera gånger så stoltheten har ju försvunnit också lite. Själv vet jag inte vad som pågår med Dinho i barca, men Motta och flera andra har uttalat sig att klubben behandlar honom dåligt.
Barcelona Legenden11
2008-04-21 19:00
Rambla

laporta kan det här säkert, det skulle vara riktigt skönt om laporta gör sig envis. samt ändrar sig och inte säljer ronaldinho, det skulle kännas skönt hos maffia klubben.
Barcelona Legenden11
2008-04-21 18:55
sanningen e såhär om ronaldinho skulle gå till milan, de skulle inte behandla honom som enorma stjärnas ska vara behandlad. och de skulle hellre föredra kaka före honom för laget, de skulle säkert behandla ronaldinho som en vanlig stjärna i laget.

medan i barca har ronaldinho sin trygghet, stolthet, speltid, känner sig hemma där han tillhör, italien har en annan mentalitet som e svårare och tuffare än spanjorernas mentalitet.

jag menar inte snacka skit om italien, men om ronaldinho skulle debutera för milan. vi säger säkert han gör 10-15 bra matcher sen blir han säkert små skadad, eller vanligtvis skadad och behöver vila en månad eller mer.

italienska median skulle skriva hård kritik mot honom, dessutom ronaldinho lever på sin kreativitet, prestation osv. man vet inte ens om anchelotti e kvar, plus kaka skulle konkurrera med ronaldinho om första ledaren i laget.

jag e äckligt säker på att milan skulle bara sätta in pengarna på hans konto, och sen säger de till honom gå och gör ditt jobb. om han inte lyckas göra de nöjda samt glada.

vad tror ni milan skulle göra med honom då?
adiiL
2008-04-21 18:54
Chelsea är den sista klubben Ronaldinho skulle flytta till.
Barcelona Rambla
2008-04-21 18:51
Akram:

Heh, för €30m hade nog Laporta låtit honom gå skulle jag gissa. Nä du, Milan vill betala €30m för Ronaldinho och Zambrotta i ett och samma paket. För Ronaldinho vill de bara ge €20m om ens det. De råkar av någon anledning alltid nämna Fifas artikel 17. Den innebär att en spelare som varit i en klubb i mer än 3 säsonger och fyllt 28 år kan köpa loss sitt kontrakt vilket skulle innebära ca €16m (2 årslöner). Galliani är "bussig" och lägger på några miljoner till för att visa sin goda vilja.

Transferkrig? Oh, me like. :)
Barcelona L.Messi19
2008-04-21 18:47
Tror inte att Henry spelar.

Nej om Milan ska ha Dinho ska det vara på Barcas villkor.
Barcelona Dizzy
2008-04-21 18:46
Legenden11

Sant. Det du säger Ronaldinhos hem är Barca. Kan inte se han spela för Milan. Och Uefa Cupen? No Way! Lämnar Dinho Barca så kommer han innerst inne vara ledsen.
Real Madrid Akram
2008-04-21 18:46
Rambla

Snåla vet jag inte vad de är men det är antagligen deras sätt att visa sin "makt". De värvar bara spelare som bråkar med sin egen klubb för att komma till dom alternativt spelare som inte längre är önskade i sin egen klubb.

Ronaldinho kommer att lämna, det vet nog alla men att han ska gå för under 30 miljoner euro är skandal. Killen kan fortfarande spela fotboll och går han till Italien blir han antagligen direkt den bästa spelaren i ligan, utan att ens spela någon match. Så låg klass håller den italienska ligan för tillfället.

Chelsea kan säkert öppna plånboken rejält för Ronaldinho och de kan erbjuda ganska hög lön också. Ett transferkrig är att vänta.

Att han går för 30 miljoner finns bara inte. Tror aldrig att Laporta går med på det.

Barcelona Rambla
2008-04-21 18:46
Ämne: Rambla

Men det lå....
Problemet är att ingen klubb kommer att betala de summorna för Ronaldinho i dagsläget. Det har han själv sett till med tanke på denna säsong.
Barcelona Dizzy
2008-04-21 18:45
Rambla

Men det låter inte bra då. Om Dinho lämnar ska vi ha en stor summa cash. För alla vet vad Ronaldinho kan göra på en fotbolls plan.

Men det gäller att Laporta är stark och står emot. Jag litar på Laporta.
Barcelona Legenden11
2008-04-21 18:41
Dizzy

om det blir så varför inte, om det e som du säger hoppas han blir kvar och allt funkar förbannat utmärkt. egentligen milan kommer inte behaandla honom bättre än barca eller ge honom mer trygghet än vad barca gav ronaldinho.
Barcelona Rambla
2008-04-21 18:40
Dizzy:

Milan är som alla andra storklubbar snåla. De vill inte betala mer än vad de har bjudit. Jag minns när de skulle värva Ronaldo från Madrid. Då bad de spelaren att försöka övertala Madrid låta honom gå gratis. Samma sak har de försökt med Ronaldinho via dennes agent. Nu kommer skambuden istället.
Barcelona Dizzy
2008-04-21 18:37
Rambla

Vad tycks för €50m kan vi köpa Alves och Modric. Men bara om Milan betalar det.

Men jag har en känsla att Milan kommer inte att betala så mycket cash att Dinho stannar i Barca och visar hur bra han är för folket i Barcelona.

Visca Barca!
Barcelona Legenden11
2008-04-21 18:37
Akram

tack för din ärliga trevliga text angående barca, uppskattar det verkligen.
Barcelona Rambla
2008-04-21 18:37
Akram:

Jag är helt införstådd med att Ronaldinho bör lämna och lär med all säkerhet också göra det så småningom, men någon jävla måtta får det ändå vara. Han har kontrakt i två år till, klubben betalar honom över 8 miljoner euro om året och då är det fan klubben som bestämmer till vem man säljer och vad priset ska bli. Passar det inte, fine, gå då till träningsplanen och gör ditt jobb. Det är fan inte någon spekulant som ska bestämma under vilka villkor en försäljning ska ske. Det retar mig att en klubb som Milan som ser sig själva som något slags föredöme inte kan visa lite respekt och tvunget måste sätta igång en värvningscirkus just precis när säsongens viktigaste match ska spelas.
Real Madrid Akram
2008-04-21 18:27
Rambla

Galliani är ju en pajas.

Han beter sig lika illa åt som när Herrar Calderon och Mijatovic fick för sig att Kaka skulle spela i Real Madrid.

Som tur är förstod Calderon och Mijatvic att deras attityd var felaktig. Galliani påpekade detta flera gånger men nu trapar han lite i sitt eget skit känns det som.

Att det ska ske på deras villkor är ju bara än roligare. Haha!

Men lite oroliga bör ni kanske vara. Berlusconi är premiärminister nu igen. Älskar den ärliga, italienska fotbollen.
Barcelona Squez
2008-04-21 18:24
Vare sig Bojan eller Dos Santos bör starta på onsdag, de är för klena och oerfarna. Om allt går våran väg ser jag dock gärna att en av de kommer in senare under andra halvlek.

Bara jag som tycker att Guddy borde få en chans? Tycker att han var bra i lördags, likaså helgen innan. Jag tror starkt att han skulle vara supertaggad att möta Manchester.
Barcelona Rambla
2008-04-21 18:19
Milan och Galliani "varnar" Barça att ska det bli någon affär när det gäller Ronaldinho så är det på Milans villkor annars får det vara. Vilket litet vidrigt kräk han är den där Galliani. På Milans villkor? Det är väl för fan Barça som säljer! Put up the money or take a hike. Var det inte Milan som inte längre var intresserade för några veckor sen? Både Berlusconi och Kaka menade ju på att Ronaldinho bara skulle skapa dålig stämning i Milans omklädningsrum. Nu är det annat ljud i skällan och de verkar helt desperata över att värva honom. Hur vore det om klubben som är så stor, så stor visade lite respekt och lät bli att desperat jaga en spelare hos Barça samtidigt som de förebereder sig för en vädligt svår semifinal i CL. Jag undrar hur det hade låtit från Milanhåll om det varit Madrid eller Barça som jagat Kaka samtidigt som Milan hade en viktig semifinal i CL.

Milan bjuder €30m för Ronaldinho+Zambrotta, Barça svarar med att de ska ha €50m annars blir det inget. Bra Laporta, stå på dig. Sälj till högstbjudande.
Real Madrid Akram
2008-04-21 17:36
För att ni skall vinna mot Manchester United krävs inga mirakel. Barcelona har ett bra lag, underbara fotbollsspelare och en väldigt bra tränare. Hur många tränare har vunnit CL och ligan under samma år?

Det som händer med är dock att harmonin i truppen fattas, detta kan påverka ligaspelet och har gjort det något enormt. Tråkigt för er del.

MEN, när det kommer till CL så läggs allt åt sidan, spelarna skiter i vilka meningsskiljaktigheter de har, de skiter i vem som är tränare, vem som tjänar mest och vem som spelar från start. Alla vill vinna CL, alla kommer ge allt, Barcelona kommer förhoppningsvis stå enade och göra allt de kan för att stoppa det engelska maskineriet.

Jag tvivlar inte på att Barcelona kommer bjuda på absolut högsta klass, de kommer att vara taggade och det som krävs är att fansen ställer sig bakom laget och stöttar dom hårt. Det räcker långt.

Sen vet jag inte om det kan räcka, CL avgörs på små marginaler, ni har haft dom med er hittills i turneringen och har ni tur så fortsätter det. Missförstå mig inte, ni behöver inte tur för att slå Man Utd, spela så bra som ni kan så vinner ni.

Har sagt det innan, för mig spelar det absolut ingen som helst roll vilket lag som vinner nu men Barcelona är bättre än de visat hittills i ligaspelet.

Visa Europa att ni kan bättre, att ni kan mäta er med de stora starka engelska lagen.

Barcelona Barcelona #7
2008-04-21 16:58
Dizzy

Rooney,Tevez och Ronaldo är dom som vi måste se upp för.

Manchester United måste se upp för Messi =) ,Eto'o,Henry (Han kommer göra mål om han är med) (Deco,Iniesta och Xavi's Passningar.
Dom har mer att oroa sig för men dom har en bra form något som vi inte har =(
Barcelona Dizzy
2008-04-21 16:40
Vem tycker ni Barca borde se upp mest åt? Många här inne säger Ronaldo. Men ni vet själva att han inte är bra i stora matcher. Ronaldo kommer göra en dålig match mot oss. Det får vi hoppas:D
Abidal kommer att äta han.

Barca borde vara oroliga för Rooney och Tevez.
Barcelona Visca EL Barca
2008-04-21 16:39
jag hade själv startat med henry på topp me eto´o och messi för att jag tror att henry känner till manchesters svagpunkt eftersom han har sänkt dem så många gånger och han är ganska van med att spela mot engelska lag. Fast om han spelar dåligt så hade jag bytt ut honom mot deco så deco o iniesta bytar platser alltså
eto´o messi o iniesta
Annons: