/spanien/barcelona/forum/224.aspx/spanien/barcelona/forum/224.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bentley King
2017-08-23 20:49
[QUOTE=Blaugrana són els colors!]Bentley king Gamla nyheter bro om du nu har missat det.. [/QUOTE] Sorry, som sagt är jag inte så värst aktiv haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-08-23 20:39
Barca ska du nu vara beredda att pröjsa 130M + 20M i variabler för Coutinho, sista försöket alltså!
Tror de lyckas ro hem honom faktiskt!
Barcelona the cameroonians
2017-08-23 20:39
Härligt att mitt i eländet läsa att Samper är nära en flytt till Las Palmas där han är tänkt att ersätta Roque Mesa som drog till Swansea. Är smått övertygad att Samper kommer utvecklas mycket under Manolo Marques som själv också är katalan och har rötterna i Barcelona med omnejd. Jag ser fram emot att följa de gultröjade kanarierna och särskilt mittfältet med Samper/Momo centralt och Tana/Vieira på kanterna. Dessutom är ju mittbacken Lemos kvar va, ruggigt bra uppspel har han.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana són els colors!
2017-08-23 20:38
Bentley king Gamla nyheter bro om du nu har missat det..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2017-08-23 20:27
Hallå kära Barca fans! Jag vet att jag inte skriver så ofta och de flesta här inne kommer att scrolla förbi mitt inlägg, men jag lovar er att ni vill se detta. Det är ingen hemlighet att våran ledning är korrupta kostymnissar som använder klubben för att tvätta pengar samt köpa spelare som är knytna till deras företag på något sätt. Nu har konflikten med Messi samt resterande spelare med ledningen trappats upp då Messi lägger upp bilder tillsammans med Neymar direkt efter klubben går ut med att dem vill stämma honom. Se länktips...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-08-23 20:27
Coach Pep

Sett att du replikerat. Men har medvetet valt att inte läsa, eftersom jag vet med mig att jag sannolikt lär börja skriva på ett svar och trotsa det faktum att jag för tillfället är helt ur form p g a min neurlogiska sjukdom. Men när jag känner mig någorlunda "fit", så ska jag givetvis läsa vad du skrivit och svara om jag finner skäl att göra så. Vilket något säger mig att jag kommer att göra. Vilket inte nödvändigtvis betyder att jag finner någon anledning att ifrågasätta det du skriver. Vi får väl se, men som sagt just nu behöver jag luta mig tillbaks och få lugn å ro. Tills dess kan du ta tillfället i akt att sprida inspiration på forumet, så som var din avsikt, innan "tulltjänstemannen" i mig började rota i ditt bagage.
Barcelona || Cillessen #1
2017-08-23 20:17
Helt ärligt hur jävla svårt ska det vara att driva Barcelona haha. Hur är styrelsen i Barcelona upplagd? För jag tvivlar på att varenda en i Barcelona är lika korkad som alla andra idioter där inne. Måste ju vara någon som har tröttnat inne styrelserummet och kommer sätta ner foten någon gång. Finns det ingen man nog som vågar gå emot barto?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-23 20:03
Parejo-Gomes-Paulinho
Delou-Alcacer-D.Suarez

Framtiden.
Barcelona Andreas FCB
2017-08-23 19:59
Obegripligt att Bartomeu ens lever.
Vilka fjollor till fans i Katalonien.
Ursäkta men blir fan förbannad när det så uppenbart när någon förstör allt man lever för.

Tänker inte ens följa våra matcher i år. Har tappat lusten.

Barcelona Meneysuarez91011
2017-08-23 19:08
Läsvärt Culés, vet att många av er ogillar aftonbladet men denna artikel känner samma som oss härinne, vad fan händer med Barca egentligen? Passa på innan det blir en plusartikel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SupremeMan
2017-08-23 19:05
När Iniesta överväger att lämna och Messi har inte varit tydlig med att han vill förlänga sitt kontrakt då ifrågasätter man sig inte om vad som är fel, man ställer sig istället frågan om vad som är rätt..
Barcelona har förlorat sin identitet, med denna ledning så kan de ta bort "més que un club". Från världens vackraste klubb till något man nästan skäms för att följa!
Missförstå mig inte nu! jag är med Barca 100% i vått och torrt! Jag bryr mig inte om Barca inte vinner en titel på de 5 kommande åren, jag vill bara att vi ska få tbx vår identitet och att detta ska vara en klubb man är stolt över!
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-23 18:56
Här kommer en bild på Bartomeu när han spelade basket för Espanyol.
Barcelona Smogen
2017-08-23 18:55
Waow....asså. Det har ju varit en formidabel jävla succe att låta Pep Segura ta hand om värvningar tillsammans med Roberto. Jag har tyckt att tidigare fönster varit ganska mediokra men det här verkar ju bli ett som slår alla rekord. Det sjukaste är ju att man sommaren 2017 sitter och tycker att värvningen av Douglas var rätt ok ändå, han kostade ju i alla fall bara 4€ miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2017-08-23 18:46
Har inte Bartomeu spelat basket för Espanyol? Jag är också helt säker på att han är Madridista. Hans enda uppgift är att förstöra för Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2017-08-23 18:45
Fattar inte när folk skriver "fortfarande tid kvar på transferfönstret..." är det första sommaren ni följer Barça? Ser man inte mönstret nu så är man fan blind. De har inte kunnat komma till skott på flera månader, vad talar för att allt ska lösa sig helt magiskt på några dagar? Detta är ett virus som funnits i klubben i flera år och deras beteende på transfermarknaden är patetiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-23 18:44
Parejo jaa då tar jag semester Hahahahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-23 18:37
Hahaha bara suttit och väntat på att Parejo ska dyka upp som ett alternativ och nu är vi där. Hur gammal är han förutom att han är medioker jävla spelare? Slår nästan vad om att han är nära 30 nu? Okej, ska vi gissa på another 50m till Valencia? Är det något den här värdelösa ledning klarar är att lösa utköpsklausuler. Bartomeu FORA!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-23 18:17
ta detta rykte med en nypa salt men har klubben fått någon fetisch angående spelare i 29 års åldern?.
Barcelona Katalano
2017-08-23 18:14
@koeman92:Ja alltså... Om man misslyckas med de 2 värvningar Messi efterfrågat. Inte 4-5 värvningar utan 2! När vi har över 2 miljarder att röra oss med dessutom, så börjar jag tro på foliehattsteorin att Bartomeu är Madridista. Att han är här endast för att förstöra för Barca så mycket som möjligt och därför VILL att Messi ska gå gratis så att vi varken får nyttja honom på planen eller någon övergångssumma. Jag har varit emot värvningar till sjuka överpriser hela sommaren, men om Messi kräver 2 värvningar för att skriva på, ja då är det bara att punga ut och försöka värva varenda kvalitetsspelare som marknaden har att erbjuda även om det är till överpris. 2 st värvningar, hur kan det ens vara en utmaning när vi kan fylla ut 2 ytterpositioner, 2 mittfältspositioner, mittback, vänsterback... Bara att välja.
Barcelona Coach Pep-
2017-08-23 18:13
Kröjff Jag håller först och främst med om att nazistiska symboler är skadliga för Barcas anseende, och bör inte förekomma på Camp Nou. De kan lika gärna hålla sig till katalanska flaggor för att framföra sin poäng. Låt oss säga att jag är försiktigt positiv eller negativ till Boixos Nois, samtidigt som jag inser fördelarna i att ersätta dem med andra grupper. Mitt "vurm" för Boixos Nois är således ett mer generellt stöd för ultrasgrupper i sin helhet, även om jag tar avstånd från nazismen. Jag är högerorienterad i traditionalistisk mening, vilket betyder att jag motsätter mig den byråkratiska, materialistiska och överreglerade världsordningen där människor ses som jämlikt förpackade och utbytbara delar i en global shoppingby. Och där alla grupper som stör den transaktionsbaserade globaliseringen måste "monteras" ned (så som kultur, nationalism och ja, fotbollsklubbar). Fascismen och nationalsocialismen var båda reaktioner på den moderna, individualistiska historieutvecklingen och hotet från kommunismen. Men i slutändan var även fascism och nazism modernistiska vänsterideologier. Som jag sa är jag antimodernist och även regionalist, och således både antifascist och antinazist, liksom antikommunist. Om vi ska tala klassmarkörer så kan vi ju passa på att nämna att dagens globalistiska kaviarvänster knappast kan ses representera arbetaren heller. Arbetarklassen är på många sätt decimerad, dels iom att ekonomin förändrats, liksom arbetargemenskapen/medvetandet i sin helhet slocknat, och dels för att ingen tar kommunismen seriöst längre. Det har istället skett en ideologisk förskjutning där arbetarens intressen gått över i populism kontra globalism. Fascismen ser bortom klasskamp och betonar istället ordning genom befästa klasser. Så om något är dessa märkeskläder du observerat förmodligen ett uttryck för klassöverbryggande element som varit karaktäristiskt för italienska hardcore tifosi/ultras redan från början. Italienska ultras samlas inte på basis av socioekonomisk determinism, utan deras delade entusiasm för fotboll och Mussolinis idéer. Om något är det enligt mig uppfriskande att se medelklassen i självuppoffrande, kollektiva och icke-borgerliga sammanhang. Att Liverpool skulle hysa några välbeställda förorter har jag dock svårt att se. Klassamhället är historiskt extremt påtagligt i England, och Liverpools slumkvarter är kända i det avseendet. Hur som helst, må så vara att en stor portion av huliganismen går att spåra tillbaka på uttråkade medelklassynglingar. Klassanalys av supportergrupper är mindre relevant då min poäng var att jag välkomnar dessa manhaftiga element inom fotbollen för att utmana status-quo. Man vinner inte över Uefa med pride-flaggor och solrosfrön, tyvärr. Man vinner antigen genom bojkott eller dissidens. Det stämmer vidare att den katalanska kulturen är öppen och kosmopolitisk. Det var just därför jag sa att Katalonien har ett kulturtema som påminner om Nordeuropa. Indo-germanska stammar var ju i Spanien, och "Catalonia" sägs vara en derivation av Gotland Gotlandia Gotalania Catalonia. En anledning till Kataloniens särprägel är att Barcelona togs tillbaka genom den katalanska reqonquistan bara 90 år efter morernas invasion, och Katalonien var således aldrig en del av Al-Andalus. Katalonien hyser emellertid Spaniens idag största muslimska befolkning och har aktivt sökt använda dessa som ett röstblock för självständighet bara de lär sig katalanska istället för spanska. Det är möjligt att jag kallat Barca för islamistiskt, eftersom att det är en historieblind och riskabel koalition att nyttja muslimerna på det sättet i politiska sammanhang, samt att göra affärer med Qatar. Bara ett kallt konstaterande, utan några fördomsfulla förtecken. Simon Bank valde väl lägligt nog att utelämna detta i sin beskrivning. Jag håller dock helt med dig om FC Barcelona är en symbol mot all form av totalitarism, och att fascismen är synnerligen anakronistisk i katalansk kontext. Slutligen hoppas jag vi kan behålla respekten trots eventuella politiska tvister. Dvs att vi kan förenas genom klubben som gemensam nämnare, och visa att fotboll också har en dimension som sträcker sig högt över det politiska. Trots allt är det ju det som är meningen, och varför den vänstersinnade Erik Niva understrykit fotbollens integrerande och försonande kraft.
Barcelona Coach Pep-
2017-08-23 18:08
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-08-23 18:01
Jag vägrar tro på någonting innan den 31e augusti. Om det som skrivs stämmer, och om det medför att Leo lämnar så ter sig det högst naturligt för honom. Jag hade inte heller stannat om det som står i tidningarna är sant. Men som sagt, innan den 31e yttrar jag mig inte.
Barcelona Cúles
2017-08-23 17:53
Hahahaha Parejo, minns att man skämtade gott om att han var vår crack!!

Skulle inte förvåna mig om vi betalar enorma summor igen för en Valencia-sopa.
Barcelona Gabriel
2017-08-23 17:47
När tom Blaugrana91 vill att ledningen ska avgå då jävlar vet man hur dålig sommar vi har gjort, haha.
Barcelona Gabriel
2017-08-23 17:44
PAREJO HAHAHAHAHAHAHA
Barcelona Treyh
2017-08-23 17:42
Tänk att alla världens klubbar kan förhandlar fritt med Messi om några månader. Han kommer bli erbjuden rikedomar, guld och grönar skogar bortom denna värld.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-23 17:36
Vad är det frågan om egentligen?? Börjar verkligen tröttna på hela den här situationen nu. Jag har tidigare försvarat ledningen i situationer där jag tycker dem agerat "rätt" eller då jag hållit med och det står jag för. Men nu känns det som att det hela gått för långt. Man ska alltså ha varit överens med Seri men helt plötsligt avbryter man hela affären och meddelar Seri som alltså är helt inställd på att ansluta till oss att det inte blir något och anledningen ska alltså vara ett "sportsligt beslut"?? Vem gör något sånt här?? Dessutom avbryter man ett schemalagt möte med Dortmund helt utan anledning?? Det här transferfönstret har varit katastrof för vår del, inte nog med att vi fortfarande står utan nödvändiga värvningar, dessutom så har man sabbat realationerna med samtliga klubbar man haft att göra med.... Som sagt, jag har försvarat ledningen och jag tycker fortfarande att det finns positiva saker man gjort, men om vi inte får både Coutinho och Dembele som minst så vill även jag att dem ska avgå, japp ni läste rätt. Och även om vi faktiskt får in dem värvningarna så är jag helt ärligt inte emot att dem avgår ändå, det har gått för långt nu helt enkelt....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona IlTriplete
2017-08-23 17:23
Japp, om det här stämmer då är vi körda. Messi drar till City nästa sommar för att förenas med Pep. R.I.P Barcelona. Det blir en del mörka år nu.
Barcelona koeman92
2017-08-23 17:14
Messi has asked for two signings to be made in order for him to sign his contract renewal. [sport]

If the renewal is not signed, Messi can sign a pre deal with any club in January (in 4 months) and leave in the summer, when he will be a free agent.

Jag tror att vi därmed kan säga hejdå till Messi efter i år då vi vet att klubben inte kommer att hinna genomföra 2 värvningar, än mindre vettiga sådana. Vår undergång blir visst tidigare än jag trodde. Jag är även nyfiken på att läsa vad Bartomeu anhängare anser om situationen och sättet man hanterade Seri affären. Är ni nöjda med att vi lyckats bränna flera broar och gjort oss till åtlöje inför både andra klubbar och spelare?
Barcelona tribente_magico
2017-08-23 16:56
Barcas President glömmer alltså bort att dealen med 40€ milj går ut i juli och nu blir inte värvningen av. Det var droppen, det är helt skandalöst dåligt om det nu är sant. Tänker inte följa det här transfer fönstret mer och är säker på att vi inte kommer värva någon spelare som kommer höja laget. Semedo är det ända positiva.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: