/spanien/barcelona/forum/22363.aspx/spanien/barcelona/forum/22363.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FC-Barcelona
2008-05-08 11:50
FCB_armin

Får man fråga hur ska jag ta det, på ett Positivt sätt eller Negativt sätt?
Barcelona kevina
2008-05-08 11:49
FCB_armin
ju då. hela matchen.. även det vi är bra på(att hålla i bollen) funkade inte igår för real stressade som sjutton och då började vi ge bort bollen. Herregud vi klarar inte av småttingar.
Barcelona FCB_armin
2008-05-08 11:48
FC-Barcelona

Äntligen någon som snackar riktigt! Ni andra verkar inte vilja inse att domaren var dålig. Jag är domare själv, det är ännu lättare att hitta fel då.
Barcelona FC-Barcelona
2008-05-08 11:45
Kung_Ramos

kevina

Kan du säga mig varför fick inte Márquez frispark då GUTI sparka honom i bådde fötterna? varför fick inte henry med sig frispakr när han skärde igenom sig 4 Rela spelare då GAGA gick på hälsenen, sen varför Fick inte GAGO rött Kort efter 20 min? det är mycket man kan fråga sig vad domaren höll på med!!! kolla på matchen först inann du ska börja med kritik, sen Kung_Ramos deta är Barca forum vad gör du här?
Barcelona FCB_armin
2008-05-08 11:42
kevina

Vi var inte alls utspelade hela matchen, vad pratar du om? Efter Real's intesiva inledning tog vi över 15-20 minuter av första halvlek med det som vi är bäst på - att hålla i bollen.
Sedan är det inte så mycket att säga, Real var helt enkelt det bättre laget, men dem hade f*n inte hela matchen.
Barcelona MESSI_CE_Iniesta_V.Valdes
2008-05-08 11:40
Kung_Ramos

Vi ska inte behöva förlita oss på målvakten som ni gör, dessutom är ju Hildebrandt 3 år äldre än Valdés, så undrar vem som har framtiden framför sig?
Barcelona kevina
2008-05-08 11:37
FC-Barcelona
haaha dagens skämt! vilken match kollade du på? Domaren hade inget med förlusten att göra. han hade rätt i alla bedömningar han gjorde.. hahaa vi alla var så upphetsade igår för det var ju el clásico. vi var utspelade i 93mins.
Barcelona FCB_armin
2008-05-08 11:36
Kung_Ramos

Nej där har du allt fel. Vi var inte HELT utspelade i 90 minuter, som vi gjorde med Valencia i helgen. Vi hade våra perioder, det var inte många, men vi var farliga då och då. Och han har en poäng, hur många gånger skall Burrull döma dessa matcher? Han håller inte.
Real Madrid Kung_Ramos
2008-05-08 11:29
Ämne: Jag förstår inte var....
Helt galet att du skyller på domaren. Barca var utspelade i 90 minuter. Din skojjare!
Real Madrid Kung_Ramos
2008-05-08 11:27
Hej allihopa! Tack för matchen igår, synd att det inte blev mer spännande..

Jag tycker att Valdez är alldeles för dålig för ett lag som Barcelona. Timo Hildebrand i Valencia är nog den målvakt som verkligen skulle passa er. Han är ung och har varit den bästa spelaren i Valencia denna säsong. En blivande världsmålvakt.
Barcelona FC-Barcelona
2008-05-08 11:25
Jag förstår inte varaför alla ska vara så upphetsade, jag själv personligen satt lung i soffan, för man har skådat Barcelonas spel iår och inget att bli förbanad eller ledsen, men jag komer aldrig att säga att REAL MADRID var det bättre lag igår, på grund av Domaren.
Komigen nu Valdes var mannen igår efter messi, utan valdes vi hade förlorat med fler mål.
Jag personligen bryr mig inte vilka som drar eller stannar, BARA!! det blir förbättring på det Medesiniska sidan och fysika sidan, så jädrar nästa år komer vi!!
Sluta bete er som små ungar för fan, så som våra spelarena vissar respekt för anndra lag även om dem inte får tillbacks de respekten dem vissar,
exakt så ska vi också göra.
Barcelona Criff
2008-05-08 11:24
FCB_armin, vem stoppade en femma i dig?

Det jag menade var att vi som bor i Sverige skäms, tänk då dem som står närmre klubben där nere hur dem får det intryckt i ansiktet hur kassa dem är.

Sen vad du fick det till undrar jag? Eller varför du ens brydde dig om det var så negativt.
Barcelona MESSI_CE_Iniesta_V.Valdes
2008-05-08 11:08
Kevina

Nej precis.

Dizzy

Jag kan ju säga såhär, Jag har sett Liverpool ganska mycket iår och jag kan säga att Reina inte varit Stabil, kommer ihåg när dom mötte United och förlorade med 3-0, han gjorde några bra räddningnar men han var mycket osäker i många ingripanden och kastade ut bollen till United spelare flera gånger. Har ju även sett Cech mot bla Aston Villa där han gjorde en rejäl groda när skottet gick mitt på han och han fumlade in bollen och även mot Liverpool i CL senast på Babels mål. Det jag säger är att Alla målvakter gör misstag och vad jag ser på "Världs målvakterna" gör dom minst lika många misstag som Valdés under säsong. Skillnaden? Sedan Valdés gjorde dom där tabbarna för någon säsong sen har han fått en stämpel att han är osäker och gör många tabbar, folk ser hans insläppta mål ur ett annat perspektiv än när tex Cech och grabbarna släpper in mål.

Visst får du tycka att inte Valdés håller men att han är för dålig för Barça har jag svårt att hålla med om. Vi har ju knappast förlorat poäng tack vare han och det är ju inte heller hans fel att vi ligger där vi ligger.

Som jag skrev tidigare han är den bästa målvakt vi har haft på länge.

Edit: R.Gaucho 10//

Det lär du få göra, men tveksamt att du får se Dinho nästa säsong!
Barcelona R.Gaucho 10
2008-05-08 11:03
Jag vill bara säga att jag är så trött på Valdes nu. Varje match är han osäker och flaxar! Till nästa säsong måste vi köpa en riktig världsmålvakt. Valdes håller inte i ett sådant världslag som Barcelona. Backlinjen påverkas ju negativt också med en osäker målvakt blir försvaret också osäkert. Vi måste ha en riktig världsmålvakt. Det spelar ingen roll om han är fostrad i barca eller så är född på camp nou, jag vill inte se valdes som första målvakt nästa år.
Visca el Barca, para siempre !
Barcelona Dizzy
2008-05-08 10:56
Jag själv har inget emot Valdes. Men tycker han är lite ostabil ibland. Svårt förklara men många lag som tex Chelsea har Cech Liverpool Riena United Van de saar Madrid Casillias. Det är värds målvakter vi pratar om. Tycker Valdes är för dålig för att spela i Barca. Det är vad jag tycker ni får tycka jag låter dum eller så.

Det jag menar är det finns bättre målvakter.
Tänk om Valdes blir långtidsskadad ska vi ta in Jorquera då? Knappast han är juh galet dålig!

Visca Barca!
Barcelona kevina
2008-05-08 10:42
MESSI_CE_Iniesta_V.Valdes
japp det brukar han göra men inte i gårdagens match.. det fanns inte så mkt han kunde göra, för när ens lag kamrater är stilla stående och GÅR på planen som de letade efter ett nål och dessutom spelar mot ett taggade Madrid, kunde int mkt göras, inte ens av Valdez llr messi som var den enda spelare som rörde på sig även utan boll.
Real Madrid Puñal
2008-05-08 10:38
Ämne: Försäljningar:

1.....
maleboy:

Isaksson? är du hög? Den finns en anledning till att Svennis Ranka Joe Hart och Schichel före...

Valdes är Troligen spanien 3:e/4:e bästa keeper plus med åren lär han minska sina grodor...
Barcelona Valdés
2008-05-08 10:38
Real Madrid spelade med fart, fantasi och enorm vilja igår – precis som man själv skulle vilja se Barcelona spela. Det pratas om att Real skall värva Essien och Villa och gör man det har man också på papperet ett lika starkt lag som vad vi har.

Trodde aldrig att jag skulle få se Puyol skratta efter att ha tagit med hand i eget straffområde mot ärkerivalerna. Det är inte enbart Ronaldinho och Deco som tappat i kvalité de senaste två åren.

Fortsätter Rijkaard tror jag att vi gör en ”Valencia” nästa säsong.

Läste precis, i dagens Sport, att två tränarförslag stått emot varandra; Laporta och Txiki arbetade med Guardiola samtidigt som Ingla (mfl) förhandlade med Mourinho. Cruyff tilläts ha veto, och var hans sympatier ligger vet hela världen om. Fattas beslut på det här sättet finns det inga gränser för hur korrupt och illa styrt FC Barcelona är för tillfället.

Igår presenterades också en lista på de spelare som enligt Guardiola skulle få lämna och på denna fanns bla Touré……… själv hoppas jag att detta är en stor feltolkning. Han är en av få som når upp till godkänt när hela säsongen sammanfattas, och detta trots att han spelat med diskbråck under flera månader.

Alla spelare som skulle behöva värvas kan inte köpas under nuvarande sommar, men en prioritet måste vara att hitta unga spelare med vinnarskalle som gärna har erfarenhet av spanska ligan.

Tur att Messi finns. Är bara rädd för att han tvingas att ta ett alltför stort ansvar så att han tar slut.
Barcelona MESSI_CE_Iniesta_V.Valdes
2008-05-08 10:30
kevina

Jag tycker det är lite hårt att du säger att han gjorde en USEL insats. I mina ögon håller han nere siffrorna så att förnedringen inte blir mer förnedrande.
Barcelona FCB_armin
2008-05-08 10:30
Criff
"Tänk på folket nere i Spanien hur dem har det hehe."

Ska det vara roligt på något sätt?
Barcelona Criff
2008-05-08 10:26
Shit asså, har en massa Madridista fjortisar som skriver privat till mig, hur kassa vi är.

Tänk på folket nere i Spanien hur dem har det hehe.

Dem har verkligen skämt ut alla Cules med matchen igår.
Barcelona kevina
2008-05-08 10:22
maleboy
skämtar du llr? säljer Valdez och Eto? vad i h****! jag antar att du säger det för Valdez gjorde en usel insats igår och för etos del tror jag nog att dem flesta tror han tog ett gult kort med flit. vad då ska vi sälja alla som inte ha bra dagar?...Ha lite förtroende culés.....hur fan ka ni tänka som Madristar...?
Barcelona FCB_armin
2008-05-08 10:22
Dizzy

Skojar du med mig eller?
Barcelona MESSI_CE_Iniesta_V.Valdes
2008-05-08 10:07
Vad tycker ni om Toldo? Inters målvakt. Får knappt spela. Riktig grym är han. Han vill säkert röra på sig. En fråga är ni nöjd med Valdes?

Skämtar du? Toldo? Valdés är den bästa målvakt Barça har haft på många många år, du såg väl hur det gick för tex Rüstü och Bonano när dom stod. Tror det är svårt att stå i Barcelonas mål då bra målvakter som kommit hit floppat. Med tanke på ditt inlägg, skyller du förlusten på V.V är du bara pinsam.
Barcelona maleboy
2008-05-08 10:05
Försäljningar:

1. Victor Valdés
2. Oleguer Presas
3. Rafael Márquez
4. Sylvinho
5. Gianluca Zambrotta
6. Lilian Thuram
7. José Edmílson
8. Marc Crosas
9. Ronaldinho
10. Samuel Eto’o
11. Santiago Ezquerro
12. Henry?
13. Giovani Dos Santos?

Tränarna måste sparkas! Så som de var igår… efter att ha sett matchen och hur tränarna visade sitt tydliga ”språk”... deppar ihop sådär… helt sanlöst! Lagkollapsen har mycket med Rijkaards ledarskaper( verkar inte som att han har det) , även om det gått dåligt så ska han inte bara deppa ihop! Skandal!

Jag skulle vilja se Laudrup i Barca… en bra tränare!

Inköp:

1. Andreas Isaksson
2. Christian Poulsen
3. Daniel Alves
M.fl…

vad tycker ni... och som du skriver LennyRomario... dåligt av Rijkaard! när han faller, faller laget också! sparka honom! ta in Laudrup och Guardiola!;)

Tror också att Isaksson gör sig bra i en storklubb om han får chansen!
Barcelona LennyRomario
2008-05-08 09:59
Känns som att det nästan var lika bra att detta hände. Förnedringen är total. 4-1, vilket egentligen borde blivit 6 eller 7-1.
Det kan inte råda några som helst tvivel om att stora förändringar måste genomdrivas till nästa säsong.
Men det var tragiskt att behöva bevittna.

Henry - tror ju inte att det är sant när man ser honom. Han slår passningar som en talangfull div5 spelare. Han verkar inte själv tro att det finns den minsta chans att han ska komma förbi sin back, vilket det inte heller gör. Han spelar så dåligt att man inte ens blir arg, bara ledsen.

Rijkaard - Nästan poetiskt då skuggan faller längre och längre ned över hans ansikte ju närmare matchklockan kommmer 90 minuter. Blicken, bara tom. Det har gått för långt för honom inombords. Han har tidigare under säsongen försök skälla,entusiasmera, ge direktiv. Försökt. Han inser där och då att laget där ute på planen är inte längre hans. Det är ett lag han inte längre har kontroll över och han orkar inte längre bry sig. Orkar inte försöka. Hans känslor är för stora för att ta in och som försvar blir man numb. Man känner ingenting och gör ingenting.
Atlético Tuga
2008-05-08 09:48
Ämne: Har en känsla att im....
Tror inte Mourinhos spelide passar er...
Barcelona M79
2008-05-08 09:40
Stängde av matchen efter 25min igår, höjde Barca sig något el var de lika pinsamt resten av matchen?

Känns som de kommer hända mycket i Barca till sommaren, säljs Messi kommer klubben göra ett jättemisstag vad än Chelsea lägger upp!
Barcelona 19
2008-05-08 08:52
Kelkoo

Jag tycker att nästan exakt samma som du men jag tror inte att det är så bra om Ronaldinho stannar, även om jag älskar honom som fotbollsspelare. Han måste nog byta klubb tror jag. Annars så är det andra mycket bra.

Dem som jag vill ska bort är:
Oleguer
Thuram
Gudjohnsen
Edmilson
Ezquerro
Zambrotta
Deco
Henry
Ronaldinho

Jorquera går nog inte bort eftersom han har ju fått ett nytt kontrakt till 2010.
Barcelona Lionel M.
2008-05-08 08:37
Tycker att Rambla påtalar en viktig sak och det gället försvaret. Iår har det varit ovanligt skakigt ett flertal gånger, lite av nivån när grabbar som Reiziger osv sprang där bak. Jag menar inte att spelarna är dålig, de har bara varit riktigt nervösa.

När backlinjen agerar osäkert så blir mittfältet sämre. När mittfältet blir osäkra, Ja, då spelar de inte så bra bollar till anfallet som ska göra mål. Mr Cruyffs filosofi går inte fel i detta läge, Vill du göra mål, släng in en back.

Jag hoppas på ett lag till nästa säsong som behåller kärntruppen vi har idag och som bygger på NÖDVÄNDIGA värvningar. Sen tror jag på, om möjligt, behålla samma spelstil och bygga på en strategi när vi har lag med låg backlinje.
Annons: