/spanien/barcelona/forum/22322.aspx/spanien/barcelona/forum/22322.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
FooTBaLL
2008-06-21 16:36
RONALDINHO IS BACK AGAIN !! :D :D

(LÄNK)
Barcelona En_Gång_Barca_Alltid_Barca
2008-06-21 15:45
Cheka länktips! Enligt wiki så är Adebayor FCB spelare HAHA !
Barcelona DaniAlves
2008-06-21 15:44
OkkaPokka1

Ja, jag tänkte också så.. att efter ungefär 2 år så kommer han gå till ett större klubblag och förmodligen blir det Barcelona.

Men då kommer han kanske kosta minst dubbelt så mycket som han kostade för Tottenham.
och därmed kommer han vara klarutvecklad stjärna och vilja ta strtplats direkt när han kommer.

så vi kunde köpt in honom i år och han skulle lätt tänka sig vara reserv första året till våra mittfältare. och sedan ta sig in i startelvan sakta sakta..

men men Tottenham fick honom före..
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-21 15:39
Om nu Modric har sitt hjärta i Barca som han själv säger så kommer han komma sen.

Om ett eller två eller kanske flera år så kommer han komma till barca om han får chansen. Skicka bara en barca tröja med Modric tryck på och vi kan räkna in honom.
Barcelona luis Enrique 21
2008-06-21 15:14
Personligen hade jag hellre haft Modric an Nasri. Angende Rivaldo videon sa far den en att ma sa bra sa bra. Och visst visst var han en av dom basta fotbollsspelarna i barca ngnsin.
Harlig video och annu harligare match.
Barcelona Ronaldiinho
2008-06-21 15:11
Där har ni en länk som var ute innan han skrev på för Tottenham.
Barcelona Ronaldiinho
2008-06-21 15:05
Smogen

Håller med om Samir Nasri, men något som jag är mer besviken över är att vi inte värvade Luka Modric innan han skrev på för Tottenham.

Modric ville till Barca och talade ut flera gånger och nämne det, och under EM så har han imponerat stort och visat att han är en världsspelare.

Synd att vi inte värvade honom..
Barcelona Smogen
2008-06-21 15:03
Tror det hade varit positivt för alla inblandade om Ronnie fick spela lite, om det sen är CL kval med Barca eller OS med Brasilien är skit samma.Helst vill vi väl att alla tre, dvs. Deco, Ronaldinho och Etoó stannar kvar i Barca i minst 5 år till, samtidigt som Pep kommer in och får dom att hitta sin magiska form som dom hade för två år sedan.

När detta i det närmaste är en utopi så hoppas jag att enbart Deco lämnar, för honom verkar man nämligen kunna hitta en vettig ersättare till ett vettigt pris i form av t.ex. Moutinho eller Hernanez...

Sen tycker jag det är synd att Barca aldrig försökt värva Samir Nasri, han verkar vara ganska lik Iniesta, men där hade vi nog ändå kunnat haft en riktigt bra förstärkning på mitten.
Barcelona Ronaldiinho
2008-06-21 15:02
Hoshiar

Respekt för Rivaldo, men bästa spelaren under 2000 talet.. det kanske är lite för mycket.
Det finns spelare som varit bättre här är två tydliga exempel.

Zidane, Ronaldinho.
Barcelona Hoshiar
2008-06-21 14:57
kolla på denna legend. han är kanske den bästas pelaren under 2000 taelet hittils
Barcelona Ronaldiinho
2008-06-21 14:42
Messi-Lona

jag läste det också någonstans nyligen, tror det va rpå Goal. att han vill spela OS.
Barcelona Messi-Lona
2008-06-21 14:33
sa inte ronaldinho att han vill spela i os
Barcelona Visca EL Barca
2008-06-21 14:16
om nu eto´o deco o ronaldinho säljs så tycker jag att Moutinho ska ersätta deco d.villa eto,o o d.silva ronaldinho de e vad jag tycker
FooTBaLL
2008-06-21 14:07
barcadinho

Ja visst skulle det vara bra som du säger, med Keita+Alves+Deco+Messi+Etoo och de andra.

Det sa vi förra året också när barca köpte Henry,Milito,Abidal,Toure. Men vad hände? Jo självklart hade barca bästa laget på pappret. Men det funka inte på plan och det är det som är viktigst. Nu säger vi med Keita+Alves+Deco+Messi+Etoo och alla andra kommer vi vinna allt som går och vinna. Men det kommer inte funka tro mig det måste ske en förändring och jag menar inte ett så stort frändring som barca har gjort/gör nu jag tycker inte att barca ska sälja så många av våra stjärnor.

Men de kanske tycker det kommer funka med nya spelare och inte med Ronaldinho,Deco,Etoo osv. hoppas bara Laporta & Co värvar smart nu när det är så stor sannolikhet att de tre stora och viktiga spelare ska lämna Barca.
Barcelona luis Enrique 21
2008-06-21 13:57
Ja men om vi koper en annan target [layer i ar sa blir det ingen huntelaar nasta ar tyvarr.
Barcelona A.Gaudi
2008-06-21 13:55
jag vill ha huntelaar!

hoppas han stannar i ajax i sommar kanske vi får plocka hononm nästa istället.
han kommer att bli enorm.
Barcelona Messinales
2008-06-21 13:44
kom och tänka på Aaron Lennon tror han skulle passa in braa som vänster forward eller va tycker ni,, skulle inte vara lätt och få honom på tanke att han är 21 bara,
Barcelona barcadinho
2008-06-21 13:43
Några ord om "revolution".

Barca behövde/behöver en städning och ändring, men å andra sidan är det för riskebalt att förstora allt.
Man kommer att ta en stor risk om man ska ändra mer än halva truppen. Vi kommer knappt känna igen vår barca om alla ändringar går igenom till slut.

Vi har fått en ny tränare som har nya ideer. Vi har fått en hel del ändringar i försvaret och med Alves i topp. Vi förstärkade mittfältet med en kanon värvning Keita.

Köp en striker (Guiza eller sån) istället för den lilla DosSantos som slutade.

Sen behövs det inte mer.
Låt Deco och Samu stanna.
Vi slutade trea i fiol, bra resultat i CL och CdR. Vi hade inte en total kollaps som Valencia.

Med Keita+Alves+Deco+Messi+Etoo och de andra.
Vi är en stark trupp, tycker jag.

Barcelona barcadinho
2008-06-21 13:24
Det hoppas väldigt många av oss här i SF. Att Samu stannar. Han är en unik spelare precis som Deco och är mycket svårt att ersätta (med rimliga transfersummor osv).

Jag tror att Samu kommer att bli väldigt motiverad efter att han har hört talas om försäljningen. Han kommer vilja visa att han har mycket kvar att visa världen. Och att han har kvaliteter kvar i kroppen är inte nåt snack om. För första gången på länge kan han börja en säsong utan en skada (peppar, peppar).
Samu är för stolt för att bara låta allt heder sjunka och försvinna. Och det höjer motivationen om man har ett sånt krav på sig själv.

Låt lejonet stanna herregud och komplettera anfallet med en någorlunda billig och en motiverad Guiza, som behöver knappt nån tid för att aklematisera sig i klubben.

Deco kommer nog sluta när man har båda Scolari och Mourinho som är intresserade. Frågan är priset och förstås en ersättare (hade så stark känsla med Hernanes redan nu, men jag hade fel. Det dröjer med honom också).

Ronaldinho - han är en ikon och det känns ont i hjärtat om han ska flytta. Det är skönt att höra att han har ingen brådska. Men ärligt talat så ser han inte alls pigg ut. Det är något som inte stämmer. Det krävs en lång tid av rehabelitering, tror jag.
Barcelona Barca Barca
2008-06-21 13:23
Personligen tror jag att Hleb skulle passa oss utmärkt. Hernanes är en oprövad brasse och dom fantasi summor som Sao Paolo vill ha för honom är för mig ett skämt. Hellre ta hit Hleb som är rutinerad, spelat CL och stora tuffa matcher. Sen har jag inte sätt så mkt av Hernares för att uttala mig, men han såg rätt så klumpig ut och så som starelvan kommer se ut nästa säsong med Yaya och Keita på mitten så tror jag att vi behöver en liten mindre mittfältare som är rätt så smidig och kan springa loss lite då o då och då vore Hleb bästa alternativet med den passningsskicklighet, tekniken och viljan han besitter. Han och Iniesta kan få byta positioner under matchen, då Iniesta kommer säkert få spela vänsteranfallare. Så vi kortfattar allt, Iniesta vänsteranfallare och Hleb på mittfältet och under matcherna ska dom skifta position då och då vilket ger variation i anfallet. Laget får mer rörelse och inte som samma gamla vanliga då det har sett ut ungefär såhär, Ronaldinho Vänster, Eto'o mitten och Messi höger, Deco stampar på bollen, samma sak gör Xavi några sekunder senare då han fått passning av Deco, och alla tre anfallare står o tittar på.

Pep vet vad han gör, vi behöver verkligen en storcenter tank, men inte ska vi slänga iväg Eto'o för det. Nej, ha kvar lejonet sälj den avdankade Henry och köp in en stor center tank, Pavlyuchenko? och sen tror jag vi har värvat klart för säsongen. Vi behöver inte så mycket mer.

Åsikter?
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-21 13:21
Nån som har handlar på Barcas officiela hemsida nångång? Eller bara någon annan internetsida.

Vill nämligen ha dom nya tröjorna som kommer, och jag är inte den som brukar handla på internet.
Barcelona luis Enrique 21
2008-06-21 13:18
Synd att Guiza gar till fenebache. Da far maninte se honom pa dumburken nasta ar.
Barcelona luis Enrique 21
2008-06-21 13:05
Daligt att komma tomhant ifran London nar Hleb har sagt flera ggr att han inte kommer spela i arsenal nasta ar.
Barcelona luis Enrique 21
2008-06-21 13:04
Om man tvunget ska kopa en target player sa ar Adebayor klart ett av dom basta och mest realistiska alternativen. Han ar malfarlig, stark, teknisk,snabb och ung. Nar det kommer till Hleb sa ar han minst lika dribblingsaker, passningssakrare, snabbare och starkarea an t.e.x Silva. Men han ar inte malfarlig alls och inte spansk. Om Barca ska spela 4-3-1-2 som jag tror smogen sa att han last i goal sa forstar jag inte vad vi ska med en target player till. Om inte barca ska borja spela langbollar. Arshavin ar absolut inte battre an Hleb an sa lange i varjefall.
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-21 13:00
Vet inte om denna vart postad här förrut men i alla fall, Ronaldinho talar ut. Länktips
Barcelona Saman.
2008-06-21 12:59
Jag tycker vi ska köpa in Vinnie Jones som lagets personliga motiverare och maskot.
Barcelona älskabarcelona
2008-06-21 12:44
Ska nån ersätta Ronaldinho så ska det va Arshavin och inte Hleb . Arshavin är klasser bättre !. Kolla ba på länken.
Barcelona Rambla
2008-06-21 12:11
Samuel Eto'o har ingen brådska med att förhandla med andra klubbar säger han själv. Förhoppningsvis så stannar han till slut. Sorriano har själv sagt att om någon av Samu, Deco, Ronaldinho inte lämnar, så kommer de att ges samma chans som alla andra av Pep nästa säsong. Det är inte alls säkert att de själva ens vill lämna, ja Deco vill antagligen men kanske inte de två andra.

Txiki är tillbaka från Brasilien, föga förvånande tomhänt. Den som ligger närmast en värvning är mittbacken Henrique, Hernanes ser svårare ut då Sao Paolo vill ha fantasisummor för honom. Jag tror ändå att Barça har Hernanes som en backup om det inte blir något med Hleb.

När det gäller Adebayor och Hleb så är även Marc Ingla tillbaka från London, också han utan någon klar deal, Wenger vill nog inte släppa någon av de två. Det lutar åt att det inte blir någon värvning när det gäller de två arsenalspelarna. Inte mig emot, vill inte ha hit dom och speciellt inte för de pengarna. Köp hellre Hernanes och behåll Samu.
Barcelona Smogen
2008-06-21 11:10
För övrigt känns väl varken Hleb eller Adebayor särskilt lockande....retar mig något förbannat på att man vill göra sig av med Etoó så mycket...

Hernanez verkar ju däremot spännande, men det är ju mest för att jag aldrig sett honom spela och hoppas att han kan bli en ny Kaka, Zidane eller Deco...
Barcelona Smogen
2008-06-21 11:08
Dom missar i så fall CL kvalet.
Alves kommer vad jag vet garanterat inte vara med i OS.
Messi vill väldigt gärna vara med och vad jag har förstått är det Barcelona som bestämmer om han kan vara med eller ej. Så vad jag vet väntar man på CL lottningen för att se vilka Barca måste kvala mot...
Annons: