/spanien/barcelona/forum/22302.aspx/spanien/barcelona/forum/22302.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla
2008-05-26 13:22
J.Janerique:

Din tilltro till Gago är beundransvärd precis som alla dina metaforer. Självklart är det upp til var och tycka som den gör, men vad du ser i Gago har nog undgått de flesta. Personligen så anser jag att han är en hyfsad spelare och ingenting mer, snäppet över medioker.

Dessutom, Suñol jämförde väl inte Guddy med Gago? Av det jag uppfattade så ansåg han det vara lika overkligt att jämföra Guddy med Romario. Hur får du i din ekvation in jämförelsen Guddy vs Gago?
J.Janerique
2008-05-26 13:09
Ps.

Att du jämför Guddy med Gago är ju ett skämt liksom i sig, och då du ej letade efter ironi när du jämförde - Så ska sägas:

Man jämför inte olika spelartyper med varann. Man ska inte jämföra de som är unika emot varann, att ställa dem emot varandra är fel.

Ps.2

Om Guddy är en skär vas som går sönder så är Fernando Gago den som tar vasen itu i bitar. Ta detta med en rejäl glimt i ögat!

Väl mött!
J.Janerique
2008-05-26 12:57
Suñol,

Jag har sett den argentinska tjuren i levande blod och det jag såg gillade jag. Som väldigt Tydligt klargörs av mig så är Gago en för framtiden - För nå Redondos höjder krävs det många snäpp högre - Vilket också i sig benämns av mig. Läs om, läs rätt.

In the future (No one knows? Cristiano?) - så kommer Gago tror jag kunna bli en ny Fernando Redondo, och det står jag fast vid.

Men nu är vi inne i en diskussion way-off-topic, då detta är Catalan-forumet nr.1.

Väl mött!
Barcelona Suñol
2008-05-26 12:53
Herregud jag undrar om Josef Janrique har sett Redondo spela? Att jämföra en medelmåtta som Gago med honom är som vi skulle jämföra Guddy med Romario. Jag vet inte om det är hybris eller om det är så att dom inte har någon koll.
Barcelona Rambla
2008-05-26 12:21
Ok, jag har inte följt diskussionen men de få maränger som sköter sig här inne och som det faktiskt går att ha meningsfulla diskussioner med, de behöver ni väl inte jaga bort? Det går inte alltid att vara överens om saker och ting. Tänk på det culés. ;)
Barcelona Criff
2008-05-26 10:44
petter.l, tråkigt på puerta eller? Tycker du hänger mer här inne och kommer med rättelse hela tiden. Diskutera något istället om du ändå ska sitta och spana.
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-05-26 10:26
petter.l

Men herregud, sluta vara så petig.
Real Madrid petter.l
2008-05-26 09:41
Kimmpa_fcb: Rätt skiljetecken är bra att ta med.

DVS:


"Holland's Twente - som har slagit ut Ajax - Partisan Belgrad och de svenska lagen Kalmar och Elfsborg, kan bli de svåraste motståndarna."

Twente har liksom inte slagit ut Partisan, Kalmar och Elfsborg :)

Barcelona Kimmpa_fcb
2008-05-26 09:21
"Holland’s Twente -which has knocked out Ajax Amsterdam- Partisan Belgrade and the Swedish sides Kalmar and Elsfborg could be the most dangerous rivals."

"Holland's Twente, som har slagit ut Ajax, Partisan Belgrad och de svenska lagen Kalmar och Elfsborg, kan bli de svåraste motståndarna."


Verkar som att ni får finslipa lite på eran engelska.
Real Madrid petter.l
2008-05-26 09:05
Undrar hur Barcelona har fått för sig att Kalmar är med i CL-kvalet... och Elfsborg med för den delen. Verkar som de förväxlat CL-kvalet med UEFA-kvalet.
Barcelona PILMÀ
2008-05-26 08:00
Där har ni lite info om Kvalificering till CL nästa sasöng.
Elfsborg och Kalmer är med hoppas att vi får möta nån av de och att Barça kommer till Sverige.
J.Janerique
2008-05-26 01:40
Skulle onekligen vara "udda" om "Mr.Obsession-for Real Madrid" - Till slut skulle hamna i Catalunya. Kaká hade jag gärna sett i vitt men hamnar han i blå rött så är det ändå i mitt tycke, en vinst för La Liga. Likt Florentino (utan att jämföra oss två, jag är inte galen), gjorde en gång i tiden, då han hyllade Barca (Hur får man till det där jäkla C:et?), för deras värvning av Ronaldinho eftersom det var en vinst för La Liga, så säger jag också nu ja, tack till Ricky i La Liga. Men ska vi vara ärliga så flyger inte grisar nu för tiden och Kaká lär knappast ha Camp Nou som spelscen nästa säsong - Drömma är dock tillåtet i denna värld.

Sälja Eto´o? Ja ni, vet verkligen i så fall hur man gör en Da Vinci tavla till en betydligt mindre Monet. Kameruanen är ett lejon och burarna han är inlåst i bör förhållas till Camp Nou. Men då personen ifråga sägs "kan man lita på rykten ens?" vara missnöjd med buvisslingar så kanske, men bara kanske kan vara aktuellt med ett klubbyte. Men Samuel, snälla, skit i Premier Leauge i så fall och ta dig till Milano. Du får ju alltid i alla fall fortsätta spela - I en färg som åtminstone påminner dig om gamla dar - du får spela i rött.

Robinho Balon D´Or vinnare? Ja, du, det var det där med grisarna igen. Nej men skämt åsido, Binho kan vinna guldbollen men han är mil från Ronaldo, Messí är bara ett millimetersteg från Cristiano dock. För ska vi vara ärliga så är det Cristianos år helt enkelt. Messí har tid på sig att kollektera in Guldbollarna framöver, jag menar, killen är inte exakt en veteran redan nu i termer av ålder.

Ha det bra mina Barca-brödrar, men vet alltid att där blårött glänser så skiner vitt, alltid....
Barcelona Gabriel
2008-05-26 01:12
Om det här me Milan ryktet stämmer så finns det bara en spelare som kan hjälpa vårat lag att bli bättre från Milan och det är Kaka. Det känns tämligen osannolikt att han skulle värvas, för att Milan släpper inte honom oavsett hur Ronaldinhokåta dem har varit under de senaste åren. Så det jag vill säga är, antingen hoppas jag på undret och att Kaká värvas eller så hoppas jag att man inte köper nån från Milan. Men så som ledningen verkar tänka nu så skulle de inte förvåna mig om det var någon riktig skitspelare som dem har under uppsikt från Milan. De spelarna som man vill värva, seriöst? Keita och Alves är dem enda som imponerar av de ryktena som florerat.

Visca!
Delarocha RIP Puerta
2008-05-26 00:56
Ride The Big One, okej, jag kanske missade hans inlägg då men man bör ju ändå få ha åsikten att vi bör sälja Eto'o utan att bli påhoppad även om andra (du och jag t.ex) inte håller med om det.
Barcelona Dizzy
2008-05-26 00:54
Va då? Är det inte imorn Keita ska skriva på för Barca. Läste nånstans att han har varit i Barcelona och gjort test och allt gick bra. Det fattas bara underskrift. Rätta mig om jag har fel:)

Visca Barca!
Barcelona Ciao-V
2008-05-26 00:48
Ämne: Njaa, tycker varken ....
Jag menade kommande säsongen givitvist.
Barcelona Criff
2008-05-26 00:40
Njaa, tycker varken Messi eller Aguero är värdiga den då deras lag varit alldeles för kassa. Det krävs titlar för att vinna guldbollar.
Tyvärr för Messi spelade han ibland själv på planen, även om det är en bedrift i sig då Ronaldo aldrig fungerar när hans lag inte fungerar, så vinner man tyvärr ingen guldboll :(
Men hoppas att nästa säsong får Messi iaf spela med 10 motiverade spelare brevid sig, och får då visa upp sig i 1 helt år :)
Känns också rätt skönt att alla har börjat förstå nu att hans muskler inte håller hela matcher och att han byts ut relativt tidigt. Samma i Argentina matchen. Då kanske han får vara skadefri 1 helt år.
Barcelona Ciao-V
2008-05-26 00:33
Ämne: Jag kryper 12 mil om....
Både Messi och Kun Aguerro har betydligt större chans att vinna guldbollen, så klart.
Barcelona OkkaPokka1
2008-05-26 00:30
Jag kryper 12 mil om Robinho vinner guldbollen nästa år. a la glen hysén stajl ;)
Barcelona Unicef
2008-05-26 00:26
Ämne: "Säljer vi Robi....
visst hade han en skaplig flyt i höstas men vinner han Guldbollen nästa år Då bjuder jag på fri resa till valfri Barca match alla SF cules!!!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2008-05-26 00:21
Criff

Jasså så det var allså tight mellan robinho och ronaldo?

Hade inte messi skadat sig hade han vunnit guldbollen där har vi ren skär fakta!

=)
Barcelona Criff
2008-05-26 00:18
"Säljer vi Robinho kommer vi ha gjort tidernas största misstag. Jag säger bara en sak och det är att Ronaldo hade bara tur att Robinhos skada kom så olägligt. För innan hans skadan var han helt klart våran bästa spelare och många hade honom som en alternativ till vinnaren av guldbollen."


Har jag missat något? Madridistas är rätt roliga ibland :)
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2008-05-26 00:17
Delarocha RIP Puerta

Du kan knappast mena allvar va?
Såg ut ett manager spel då de rabblades upp en massa spelare vi borde byta oss till.

Klart man har rätt till sin åsikt vare sig det är kritik eller hyllning, det där klassar jag inte som nån åsikt utan orealistiskt önsketänkande i manager spel andan.

Och varför Eto?

Trots taskig lagform har hans målsnitt ändå varit hyffsad eller vad säger du?

Anfallet var aldrig problemet i vårt fall, det var kollektivet som inte styrde åt samma håll.

Om ni tar en titt på våra anfallare så snitta dem hyffsad med mål varenda en,eto,messi,henry,bojan.

Barcelona Criff
2008-05-26 00:08
Fan vad irriterande om ryktena stämmer att Barcelona måste diskutera med Del Nido om dem skattepengarna.
Alltså lite avundsjuk Del Nido måste vara om han tvingar dem att betala dem skattepengarna, för dem ger knappast något klirr i kassan för Sevilla.
Isåfall är det ren och skör avundsjuka och att han är förbannad att Barcelona snor alla deras bästa lirare.
Hoppas allt bara är rykten och att Laporta & Del Nido redan kommit överens och att dem presenterar Keita i nästa vecka.
Annars kommer det bli riktigt sura miner mellan dessa 2 herrar i framtiden.
Barcelona Jean
2008-05-26 00:01
Barcelonas ungdomsklubb är ett straffläger för spanska småpojkar, vars drömmar besannas då de likt stridsdugliga soldater pinats i fotbollens heliga namn. De formas av deras herrar å utgör i slutändan en produkt vars enda syfte är att vårda sin boll, som om den vore det ända de hade i ägo.
Barcelona Unicef
2008-05-25 23:51
Ämne: Seedorf...nej tack
....
jag menade det lika mkt som att vi skulle värva Pippo från Milan! jag tycker inte vi ska göra affärer med varken Milan Chelsea smutsiga klubbar som inte visar någon respekt mot varken klubbar eller andras spelare. finns en likande klubb i la liga fråga en viss Sir Alex om vem=)
Barcelona Jean
2008-05-25 23:50
Det kommer gå finfint nästa sessong tror ja. Saker och ting gick inte barcelona vägen helt enkelt =). Behåll samma trupp, köp in två-tre "hungriga" spelare så kommer det att gå vägen. Som sagt, Keita som komplement till Yaya Toure (och d´å menar jag i samspel med Yaya), samt Dani Alves iställer för Zambrotta.
Barcelona Gaucho_10
2008-05-25 23:46
Herregud...kaka , messi, henry...herregud....

Tycker verkligen om kaka, både som spelare och person, väldigt ödmjuk kille, och vi slipper en hel del skitsnack om han kommer, han gör sitt jobb, inget annat
Barcelona OkkaPokka1
2008-05-25 23:46
Så här aktivt har de nog inte varit på länge här i forumet.

Men se vad ett rykte kan göra. Men banne mej nåt säger mej att de är kaka.
Barcelona OkkaPokka1
2008-05-25 23:43
Skulle kunna vara Courcoff(Stavning?) också. Han spelar på den position Ronaldinho är på.

Men om det är sant detta rykte så ber jag till gud varje dag att de är Kaka... Men man får inte hoppas för mycket nu.
Annons: