/spanien/barcelona/forum/22277.aspx/spanien/barcelona/forum/22277.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona kevina
2008-05-08 12:37
FCB_armin

kul för dig om du vet vad du håller på!! Tack för lektionen förresten. Folk som du vågar inte kritisera det du älskar utan ska alltid hitta på massa ursäkter.. uuusch!!!sorgligt.

Go Bárca
Barcelona FCB_armin
2008-05-08 12:27
kevina

Eller så handlar det om att veta vilken klubb man håller på. Vi stavas Barça - inte Bárca.....
Barcelona FCB_armin
2008-05-08 12:25
Lukas.RP

Ronnie tror jag inte heller att dem vill slänga bort. Om det nu kommer en ny tränare med nya cisioner och frsächa idéer så tror jag att dem vill bygga vidare på detta nya, stora Barça.
Sedan så får du ta dig en tankeställare, vart läste du om Eto'o? På fotbollskanalen.se, Sverige's största sida om rykten. Så fort dem hör ett rykte som är helt och hållet kaotiskt, lägger dem upp det för att få med sig publicitet. Tror du verkligen att Samuel "vill enbart spela för pengar"? Eller varför inte detta ryktet, "Lampard påväg till Barça".
Må fotbollskanalen gå under!
Barcelona Milbona
2008-05-08 12:25
grymt besviken på insatsen igår känns så här i efterhand helt sjukt att vi gick till semi i CL och ligger trea i ligan, sämre spel mot real har jag då aldrig sett.

Syns att det är stor disharmoni i klubben och tror rijkaard självmant avgår efter säsongen tyvärr...

Vet ej hur d blir me ronnie men hoppas innerst inne han återkommer till gott slag och styr barca uppåt världstoppen igen?? även om det kanske är önskedrömmar tyvärr....
Barcelona kevina
2008-05-08 12:23
FC-Barcelona
Till sut handlar det om stoltet och personliga åsikter.

Bara föratt man kritiserar sitt lag betyder det inte att jag sviker det..

Go Bárca
Barcelona FCB_armin
2008-05-08 12:14
Frågan är hur länge det skall vara såhär, när skall ledningen börja agera?
Jag kommer ihåg exakt för ett år sedan, när dem snuvade oss på ligatiteln, hur förbannad och besviken man var för att vi tappade det.
Och då sade man hela tiden, "vänta bara tills nästa år", och vad hände?
Man är ju fast i ett svart hål.
Barcelona Barca_Fan_87
2008-05-08 12:12
På Aftonbladet står det att Ronaldinhos karriär kan vara över. Dom har undersökt honom och kommit fram till att hans fysik är för dålig. Och att ingen vill ha han nu, kanske borde barca ha sålt han tidigare nu verkar det vara för sent!
Barcelona Xoonix
2008-05-08 12:12
Henry ska helt klart vara kvar, när han vl glänser till är han helt fantastisk, skönt att se lite i alla fall av det igår, just typiskt för barca är dock att vi kan spela ut motståndarna ända fram till deras straffområde, där tar det tvärstopp......tyvärr.....nya tag nästa år!
Lukas.RP
2008-05-08 12:11
FCB_armin

Precis, jag tror man gör rätt i att behålla honom minst en säsong till i alla fall.

Jag är inte helt säker på detta, men jag måste ju säga att det mesta talar för att Ronaldinho lämnar i sommar, då jag tror hel klubben har tröttnat på honom. Eto'o är dock en annan historia, men han har ju uttalat sig om att han vill vinna titlar, och om han inte gör det i Barcelona så vill han byta klubb.

Alla svar på våra frågor lär komma om inte allt för lång tid.
Barcelona FC-Barcelona
2008-05-08 12:08
FCB_armin

Har blivit svårt att se vad som är positivt och vad som är negativt i deta forum när alla beter sig så som de gör, alltid skönt att någon ser det man verkligen ska se,

kevina

Att rela var bättre lag igår??!! Något som aldrig komer att koma ifrån mig!!!
Barcelona FCB_armin
2008-05-08 12:06
Lukas.RP

Du har rätt i det du säger. Thierry måste få mer tid att anpassa sig. Förstår inte heller varför alla vill ha bort honom.
Men en sak reagerar jag på, varför är du så himla säker på att Ronnie eller Samuel lämnar?
Barcelona FCB_armin
2008-05-08 12:04
kevina

Det spelar ingen roll. Vi hade en period på 15-20 där vi kontrollerade det mesta. Även om dem hade sjuk press på oss så borde spelarna vart lite mer kyliga, för det har dem vart på andra ställen. Ryck upp dig, 20 minuter är mycket i fotboll.

FC-Barcelona

Klart det är positivt. Förstår inte varför alla säger att Burrull var bra.
Lukas.RP
2008-05-08 12:01
En kort fråga, varför vill så många av er göra sig av med Henry? Och tror ni ledningen är villiga att släppa honom efter bara en säsong?

Visst, Henry har inte gjort någon dundersuccé som det var tal om, men samtidigt får man tänka på att killen ska klimatisera sig i en ny spelidé, annat positionsspel, och framför allt är han omringad av ett dussintal andra stjärnor som snor hans uppmärksamhet.

Jag tror att om Henry får stanna nån säsong eller två till, så kan det lossna! Han har ju faktiskt stänkt dit nåra baljor på senare tid, och när förmodligen Ronnie lämnar och kanske Eto'o, så tror jag fransmannen får en än mer betydande roll.
Barcelona kevina
2008-05-08 11:58
FC-Barcelona
visst kunde domaren har gjort fel och bla bla men det kan ni inte använda som ursäkt till förlusten. Så som du påpekar att vi borde ha fått frispark i vissa läge,d et finns säkert vissa stunder där Madrid borde ha fått frispark men nej.
Tro mej, jag kulle gärna vilja skylla på allting jag kan komma på. Det är bara att erkänna, Madrid var bättre igår,

Visca Bárca- Amor
Barcelona FC-Barcelona
2008-05-08 11:50
FCB_armin

Får man fråga hur ska jag ta det, på ett Positivt sätt eller Negativt sätt?
Barcelona kevina
2008-05-08 11:49
FCB_armin
ju då. hela matchen.. även det vi är bra på(att hålla i bollen) funkade inte igår för real stressade som sjutton och då började vi ge bort bollen. Herregud vi klarar inte av småttingar.
Barcelona FCB_armin
2008-05-08 11:48
FC-Barcelona

Äntligen någon som snackar riktigt! Ni andra verkar inte vilja inse att domaren var dålig. Jag är domare själv, det är ännu lättare att hitta fel då.
Barcelona FC-Barcelona
2008-05-08 11:45
Kung_Ramos

kevina

Kan du säga mig varför fick inte Márquez frispark då GUTI sparka honom i bådde fötterna? varför fick inte henry med sig frispakr när han skärde igenom sig 4 Rela spelare då GAGA gick på hälsenen, sen varför Fick inte GAGO rött Kort efter 20 min? det är mycket man kan fråga sig vad domaren höll på med!!! kolla på matchen först inann du ska börja med kritik, sen Kung_Ramos deta är Barca forum vad gör du här?
Barcelona FCB_armin
2008-05-08 11:42
kevina

Vi var inte alls utspelade hela matchen, vad pratar du om? Efter Real's intesiva inledning tog vi över 15-20 minuter av första halvlek med det som vi är bäst på - att hålla i bollen.
Sedan är det inte så mycket att säga, Real var helt enkelt det bättre laget, men dem hade f*n inte hela matchen.
Barcelona MESSI_CE_Iniesta_V.Valdes
2008-05-08 11:40
Kung_Ramos

Vi ska inte behöva förlita oss på målvakten som ni gör, dessutom är ju Hildebrandt 3 år äldre än Valdés, så undrar vem som har framtiden framför sig?
Barcelona kevina
2008-05-08 11:37
FC-Barcelona
haaha dagens skämt! vilken match kollade du på? Domaren hade inget med förlusten att göra. han hade rätt i alla bedömningar han gjorde.. hahaa vi alla var så upphetsade igår för det var ju el clásico. vi var utspelade i 93mins.
Barcelona FCB_armin
2008-05-08 11:36
Kung_Ramos

Nej där har du allt fel. Vi var inte HELT utspelade i 90 minuter, som vi gjorde med Valencia i helgen. Vi hade våra perioder, det var inte många, men vi var farliga då och då. Och han har en poäng, hur många gånger skall Burrull döma dessa matcher? Han håller inte.
Real Madrid Kung_Ramos
2008-05-08 11:29
Ämne: Jag förstår inte var....
Helt galet att du skyller på domaren. Barca var utspelade i 90 minuter. Din skojjare!
Real Madrid Kung_Ramos
2008-05-08 11:27
Hej allihopa! Tack för matchen igår, synd att det inte blev mer spännande..

Jag tycker att Valdez är alldeles för dålig för ett lag som Barcelona. Timo Hildebrand i Valencia är nog den målvakt som verkligen skulle passa er. Han är ung och har varit den bästa spelaren i Valencia denna säsong. En blivande världsmålvakt.
Barcelona FC-Barcelona
2008-05-08 11:25
Jag förstår inte varaför alla ska vara så upphetsade, jag själv personligen satt lung i soffan, för man har skådat Barcelonas spel iår och inget att bli förbanad eller ledsen, men jag komer aldrig att säga att REAL MADRID var det bättre lag igår, på grund av Domaren.
Komigen nu Valdes var mannen igår efter messi, utan valdes vi hade förlorat med fler mål.
Jag personligen bryr mig inte vilka som drar eller stannar, BARA!! det blir förbättring på det Medesiniska sidan och fysika sidan, så jädrar nästa år komer vi!!
Sluta bete er som små ungar för fan, så som våra spelarena vissar respekt för anndra lag även om dem inte får tillbacks de respekten dem vissar,
exakt så ska vi också göra.
Barcelona Criff
2008-05-08 11:24
FCB_armin, vem stoppade en femma i dig?

Det jag menade var att vi som bor i Sverige skäms, tänk då dem som står närmre klubben där nere hur dem får det intryckt i ansiktet hur kassa dem är.

Sen vad du fick det till undrar jag? Eller varför du ens brydde dig om det var så negativt.
Barcelona MESSI_CE_Iniesta_V.Valdes
2008-05-08 11:08
Kevina

Nej precis.

Dizzy

Jag kan ju säga såhär, Jag har sett Liverpool ganska mycket iår och jag kan säga att Reina inte varit Stabil, kommer ihåg när dom mötte United och förlorade med 3-0, han gjorde några bra räddningnar men han var mycket osäker i många ingripanden och kastade ut bollen till United spelare flera gånger. Har ju även sett Cech mot bla Aston Villa där han gjorde en rejäl groda när skottet gick mitt på han och han fumlade in bollen och även mot Liverpool i CL senast på Babels mål. Det jag säger är att Alla målvakter gör misstag och vad jag ser på "Världs målvakterna" gör dom minst lika många misstag som Valdés under säsong. Skillnaden? Sedan Valdés gjorde dom där tabbarna för någon säsong sen har han fått en stämpel att han är osäker och gör många tabbar, folk ser hans insläppta mål ur ett annat perspektiv än när tex Cech och grabbarna släpper in mål.

Visst får du tycka att inte Valdés håller men att han är för dålig för Barça har jag svårt att hålla med om. Vi har ju knappast förlorat poäng tack vare han och det är ju inte heller hans fel att vi ligger där vi ligger.

Som jag skrev tidigare han är den bästa målvakt vi har haft på länge.

Edit: R.Gaucho 10//

Det lär du få göra, men tveksamt att du får se Dinho nästa säsong!
Barcelona R.Gaucho 10
2008-05-08 11:03
Jag vill bara säga att jag är så trött på Valdes nu. Varje match är han osäker och flaxar! Till nästa säsong måste vi köpa en riktig världsmålvakt. Valdes håller inte i ett sådant världslag som Barcelona. Backlinjen påverkas ju negativt också med en osäker målvakt blir försvaret också osäkert. Vi måste ha en riktig världsmålvakt. Det spelar ingen roll om han är fostrad i barca eller så är född på camp nou, jag vill inte se valdes som första målvakt nästa år.
Visca el Barca, para siempre !
Barcelona Dizzy
2008-05-08 10:56
Jag själv har inget emot Valdes. Men tycker han är lite ostabil ibland. Svårt förklara men många lag som tex Chelsea har Cech Liverpool Riena United Van de saar Madrid Casillias. Det är värds målvakter vi pratar om. Tycker Valdes är för dålig för att spela i Barca. Det är vad jag tycker ni får tycka jag låter dum eller så.

Det jag menar är det finns bättre målvakter.
Tänk om Valdes blir långtidsskadad ska vi ta in Jorquera då? Knappast han är juh galet dålig!

Visca Barca!
Barcelona kevina
2008-05-08 10:42
MESSI_CE_Iniesta_V.Valdes
japp det brukar han göra men inte i gårdagens match.. det fanns inte så mkt han kunde göra, för när ens lag kamrater är stilla stående och GÅR på planen som de letade efter ett nål och dessutom spelar mot ett taggade Madrid, kunde int mkt göras, inte ens av Valdez llr messi som var den enda spelare som rörde på sig även utan boll.
Annons: