/spanien/barcelona/forum/22198.aspx/spanien/barcelona/forum/22198.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Visca EL Barca
2008-06-21 14:16
om nu eto´o deco o ronaldinho säljs så tycker jag att Moutinho ska ersätta deco d.villa eto,o o d.silva ronaldinho de e vad jag tycker
FooTBaLL
2008-06-21 14:07
barcadinho

Ja visst skulle det vara bra som du säger, med Keita+Alves+Deco+Messi+Etoo och de andra.

Det sa vi förra året också när barca köpte Henry,Milito,Abidal,Toure. Men vad hände? Jo självklart hade barca bästa laget på pappret. Men det funka inte på plan och det är det som är viktigst. Nu säger vi med Keita+Alves+Deco+Messi+Etoo och alla andra kommer vi vinna allt som går och vinna. Men det kommer inte funka tro mig det måste ske en förändring och jag menar inte ett så stort frändring som barca har gjort/gör nu jag tycker inte att barca ska sälja så många av våra stjärnor.

Men de kanske tycker det kommer funka med nya spelare och inte med Ronaldinho,Deco,Etoo osv. hoppas bara Laporta & Co värvar smart nu när det är så stor sannolikhet att de tre stora och viktiga spelare ska lämna Barca.
Barcelona luis Enrique 21
2008-06-21 13:57
Ja men om vi koper en annan target [layer i ar sa blir det ingen huntelaar nasta ar tyvarr.
Barcelona A.Gaudi
2008-06-21 13:55
jag vill ha huntelaar!

hoppas han stannar i ajax i sommar kanske vi får plocka hononm nästa istället.
han kommer att bli enorm.
Barcelona Messinales
2008-06-21 13:44
kom och tänka på Aaron Lennon tror han skulle passa in braa som vänster forward eller va tycker ni,, skulle inte vara lätt och få honom på tanke att han är 21 bara,
Barcelona barcadinho
2008-06-21 13:43
Några ord om "revolution".

Barca behövde/behöver en städning och ändring, men å andra sidan är det för riskebalt att förstora allt.
Man kommer att ta en stor risk om man ska ändra mer än halva truppen. Vi kommer knappt känna igen vår barca om alla ändringar går igenom till slut.

Vi har fått en ny tränare som har nya ideer. Vi har fått en hel del ändringar i försvaret och med Alves i topp. Vi förstärkade mittfältet med en kanon värvning Keita.

Köp en striker (Guiza eller sån) istället för den lilla DosSantos som slutade.

Sen behövs det inte mer.
Låt Deco och Samu stanna.
Vi slutade trea i fiol, bra resultat i CL och CdR. Vi hade inte en total kollaps som Valencia.

Med Keita+Alves+Deco+Messi+Etoo och de andra.
Vi är en stark trupp, tycker jag.

Barcelona barcadinho
2008-06-21 13:24
Det hoppas väldigt många av oss här i SF. Att Samu stannar. Han är en unik spelare precis som Deco och är mycket svårt att ersätta (med rimliga transfersummor osv).

Jag tror att Samu kommer att bli väldigt motiverad efter att han har hört talas om försäljningen. Han kommer vilja visa att han har mycket kvar att visa världen. Och att han har kvaliteter kvar i kroppen är inte nåt snack om. För första gången på länge kan han börja en säsong utan en skada (peppar, peppar).
Samu är för stolt för att bara låta allt heder sjunka och försvinna. Och det höjer motivationen om man har ett sånt krav på sig själv.

Låt lejonet stanna herregud och komplettera anfallet med en någorlunda billig och en motiverad Guiza, som behöver knappt nån tid för att aklematisera sig i klubben.

Deco kommer nog sluta när man har båda Scolari och Mourinho som är intresserade. Frågan är priset och förstås en ersättare (hade så stark känsla med Hernanes redan nu, men jag hade fel. Det dröjer med honom också).

Ronaldinho - han är en ikon och det känns ont i hjärtat om han ska flytta. Det är skönt att höra att han har ingen brådska. Men ärligt talat så ser han inte alls pigg ut. Det är något som inte stämmer. Det krävs en lång tid av rehabelitering, tror jag.
Barcelona Barca Barca
2008-06-21 13:23
Personligen tror jag att Hleb skulle passa oss utmärkt. Hernanes är en oprövad brasse och dom fantasi summor som Sao Paolo vill ha för honom är för mig ett skämt. Hellre ta hit Hleb som är rutinerad, spelat CL och stora tuffa matcher. Sen har jag inte sätt så mkt av Hernares för att uttala mig, men han såg rätt så klumpig ut och så som starelvan kommer se ut nästa säsong med Yaya och Keita på mitten så tror jag att vi behöver en liten mindre mittfältare som är rätt så smidig och kan springa loss lite då o då och då vore Hleb bästa alternativet med den passningsskicklighet, tekniken och viljan han besitter. Han och Iniesta kan få byta positioner under matchen, då Iniesta kommer säkert få spela vänsteranfallare. Så vi kortfattar allt, Iniesta vänsteranfallare och Hleb på mittfältet och under matcherna ska dom skifta position då och då vilket ger variation i anfallet. Laget får mer rörelse och inte som samma gamla vanliga då det har sett ut ungefär såhär, Ronaldinho Vänster, Eto'o mitten och Messi höger, Deco stampar på bollen, samma sak gör Xavi några sekunder senare då han fått passning av Deco, och alla tre anfallare står o tittar på.

Pep vet vad han gör, vi behöver verkligen en storcenter tank, men inte ska vi slänga iväg Eto'o för det. Nej, ha kvar lejonet sälj den avdankade Henry och köp in en stor center tank, Pavlyuchenko? och sen tror jag vi har värvat klart för säsongen. Vi behöver inte så mycket mer.

Åsikter?
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-21 13:21
Nån som har handlar på Barcas officiela hemsida nångång? Eller bara någon annan internetsida.

Vill nämligen ha dom nya tröjorna som kommer, och jag är inte den som brukar handla på internet.
Barcelona luis Enrique 21
2008-06-21 13:18
Synd att Guiza gar till fenebache. Da far maninte se honom pa dumburken nasta ar.
Barcelona luis Enrique 21
2008-06-21 13:05
Daligt att komma tomhant ifran London nar Hleb har sagt flera ggr att han inte kommer spela i arsenal nasta ar.
Barcelona luis Enrique 21
2008-06-21 13:04
Om man tvunget ska kopa en target player sa ar Adebayor klart ett av dom basta och mest realistiska alternativen. Han ar malfarlig, stark, teknisk,snabb och ung. Nar det kommer till Hleb sa ar han minst lika dribblingsaker, passningssakrare, snabbare och starkarea an t.e.x Silva. Men han ar inte malfarlig alls och inte spansk. Om Barca ska spela 4-3-1-2 som jag tror smogen sa att han last i goal sa forstar jag inte vad vi ska med en target player till. Om inte barca ska borja spela langbollar. Arshavin ar absolut inte battre an Hleb an sa lange i varjefall.
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-21 13:00
Vet inte om denna vart postad här förrut men i alla fall, Ronaldinho talar ut. Länktips
Barcelona Saman.
2008-06-21 12:59
Jag tycker vi ska köpa in Vinnie Jones som lagets personliga motiverare och maskot.
Barcelona älskabarcelona
2008-06-21 12:44
Ska nån ersätta Ronaldinho så ska det va Arshavin och inte Hleb . Arshavin är klasser bättre !. Kolla ba på länken.
Barcelona Rambla
2008-06-21 12:11
Samuel Eto'o har ingen brådska med att förhandla med andra klubbar säger han själv. Förhoppningsvis så stannar han till slut. Sorriano har själv sagt att om någon av Samu, Deco, Ronaldinho inte lämnar, så kommer de att ges samma chans som alla andra av Pep nästa säsong. Det är inte alls säkert att de själva ens vill lämna, ja Deco vill antagligen men kanske inte de två andra.

Txiki är tillbaka från Brasilien, föga förvånande tomhänt. Den som ligger närmast en värvning är mittbacken Henrique, Hernanes ser svårare ut då Sao Paolo vill ha fantasisummor för honom. Jag tror ändå att Barça har Hernanes som en backup om det inte blir något med Hleb.

När det gäller Adebayor och Hleb så är även Marc Ingla tillbaka från London, också han utan någon klar deal, Wenger vill nog inte släppa någon av de två. Det lutar åt att det inte blir någon värvning när det gäller de två arsenalspelarna. Inte mig emot, vill inte ha hit dom och speciellt inte för de pengarna. Köp hellre Hernanes och behåll Samu.
Barcelona Smogen
2008-06-21 11:10
För övrigt känns väl varken Hleb eller Adebayor särskilt lockande....retar mig något förbannat på att man vill göra sig av med Etoó så mycket...

Hernanez verkar ju däremot spännande, men det är ju mest för att jag aldrig sett honom spela och hoppas att han kan bli en ny Kaka, Zidane eller Deco...
Barcelona Smogen
2008-06-21 11:08
Dom missar i så fall CL kvalet.
Alves kommer vad jag vet garanterat inte vara med i OS.
Messi vill väldigt gärna vara med och vad jag har förstått är det Barcelona som bestämmer om han kan vara med eller ej. Så vad jag vet väntar man på CL lottningen för att se vilka Barca måste kvala mot...
Barcelona Hoshiar
2008-06-21 10:28
Om Messi och Alves spelar i OS kommer dom att missa nått av säsongen eller?


Och skulle inte dom nya spelarna presenteras efter Guardiola?
Barcelona FC-Barcelona
2008-06-21 10:02
barcadinho

Som sagt Rustu vår gammla kepper, han ska ha all ära! för turkarna spelade bra men om inte Ruster hade stått, ifall ni mins VM 2002 så kan det förklara saken!
Barcelona barcadinho
2008-06-21 09:55
Turkerna hade inte bara tur, utan också skickliget.

De stängde kroatierna helt och hållet. Ett järn försvar och tät-tät mot varenda kroat som hade bollen. De tog luften av Kroatien helt så att de inte kunde spela sin vanliga fotboll.

Att försvara är lika viktigt som att anfalla och att spela taktiskt (Turkiet spelade med en anfallare och 5 mittfältare nästan hela matchen)
är otroligt viktigt i modern och topp fotboll, där marginalerna är väldigt små.

Kul med överaskningar och kul med ett starkt lagmoral, men spelet har inte varit offensivt och vackert.

Jag i slut ändan vill att den vackra offensiva fotbollen skall vinna.
Jag vill inte se igen en vinnare som Grekland som går hela vägen genom att försvara bra.
Barcelona barcadinho
2008-06-21 09:40
Att Pep söker en tank striker kan jag väl förstå. Han vill ha en variation i anfallspelet, säger han. Tittar man på andra topp klubbar så ser man att många har en sån typ av spelare (Drogba,Crouch,Adebayor,Zlatan, Luca Toni, Van Nistelooy osv).

Men om vi tittar på Adebayor, som ryktas högst just nu (Marc Ingela är i London).

Man vill sälja Etoo för persnoliga skäll, att han är käftig osv. Man orkar inte med hans uttalladen som skadar lagmoralen (så sägs det).

Men Adebayor då?
Jag personligt letar inte på hans personlihghet heller. Jag tycker att han är också en sån som kan lätt bli irriterad (särskilt om det går dåligt) och kan inte hålla munnen.
Alltså, nästan samma stil som lejonet.

Jag skulle välja Guiza i så fall:
En som gör många mål, en stark striker, en mer pålitlig person och en som kan acceptera sitta på bänken om så Pep vill.
Barcelona BeautifulBarca
2008-06-21 04:14
Vadå för val?
Om du syftar å Christiania i Köpenhamn så röstar jag alltid JA!

Qerz
Tycker inte vi ska köpa några turkar. Turkar är nationalister. De kämpar för sitt land och sitt klubblag, om det är ett turkist lag. I andra fall är det endast pengar som vi snackar om. Lite som Portugiser.

Jag personligen tycker vi ska behålla Dinho Vi har inga yttrar i laget förutom Dinho och Messi. Vi måste köpa fler! Det är mer lönsamt att satsa 200 miljoner på en snubbe som ska motivera Ronaldinho varje dag än vad det är att sälja honom.

Det värsta är att jag fruktar att ledningen kommer sälja hela trion innan förtroendeomröstningen.

Och så hade jag flrväntat mig mer av Rossel. Va fan ska vi betala 550 mille för Agüero? Ett år sen hade vi kunnat få honom för hälften. Han har knappast utväcklats så mycket.

Vi måste behålla Dinho och Etó'o. Det är nyckeln till hela framtiden.

Min dröm är att hela ledningen får sparken, inklusive pep, som inte ens har fått en chans.
Och så träder Rosell in. Vi behåller det lag vi har idag (med ALVES), och tar in Hiddink.
Agüero är bara ett reklamjippo.
FooTBaLL
2008-06-21 04:06
Oha789

Såg att du och "gud är störst" diskutera lite om att ni är kurder osv.. om ni inte viste så är jag också det..:D , men den där diskitionen är över och hoppas jag inte stör några här inne om att jag tog upp det där nu. vill inte börja prata om vart jag kommer ifrån men de va bara de att jag tyckte va kul om ni viste ni som är kurder alltså.. ;)
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-21 03:56
Oha789

Jag menade i synnerhet inte bara ditt inlägg utan en massa andra inlägg som postats tidigare angående skämt.

Och jag förstog hur du mena, No hard feelings? :)
Barcelona Oha789
2008-06-21 03:22
OkkaPokka1

Om det nu var ett skämt så ber jag om ursäkt att jag inte såg det som ett skämt.

Men jag hoppas du förstår vad jag menar också.!
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-21 02:16
Tycker de ofta är väldigt spänd stämmning här på forumet och mycket på den senaste tiden.

De är uppenbart att vissa inte klarar enkla skämt och man måste alltid vara så seriös.

Så man borde släppa ut lite ibland ;)

Sherko

Skulle hellre haft hit någon som Modric eller Silva. Hleb har jag helt enkelt inte sett tillräckligt mycket för att uttala mig. Sen Hleb ryktet har avtagit lite bit för bit.

Sen med eran Ronaldo vet man aldrig. Den pojken är något annat. Hoppas att han pajar Real för Barcas skull ;)
Real Madrid Sherko
2008-06-21 02:10
Hallå Grabbar :)

Vill diskutera en eventuell Hleb värvning med er :)

Jag hoppas verkligen att ni inte värvar honom, han verkar vara den gnälliga typen av spelare...det passar helt enkelt inte in i barca.

Tror inte heller att han kommer spela så bra som han gjort i arsenal heller....vad tycker ni cules om honom då?

Som jag sa innan, jag hoppas att ni inte värvar honom. Tror inte han förbättrar lagmoralen på något sätt heller..snarare tvärtom...samma sak med C.ronaldo om han kommer till real.

Men det är så många spelare från real som har sagt att dem vill ha ronaldo i laget så jag vet inte faktiskt.

Sov gott.
Barcelona Messi-Lona
2008-06-21 01:24
C.Ronaldo kommer énligt vad jag tror att misslyckas i la liga.. försvararna är inte lika skikliga och tekniska i pl som dom är i la liga..

Det finns möjlighet att stämningen i real blir sämre.. hur är de mellan rvn och C.ronaldo ,, någon som vet.. dom var ovänner ,det jag mins
Barcelona Oha789
2008-06-21 01:20
OkkaPokka1

Neej

För jag tycker att en av Premierligs bästa spelare genom tiderna ska ha beröm och tas på full allvar och respekt.

Att filma är hans spel still den som inte gillar så gillar han inte den och behöver då inte börja kalla spelaren för nåt annat när han har ett vanligt namn, jag varken gillar han eller ogillar han. Men jag Respekterar han och det tycker jag att han förkännar.
Annons: