/spanien/barcelona/forum/22163.aspx/spanien/barcelona/forum/22163.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCB10
2008-06-24 18:10
Här är Eto'os presskonferens från igår i Kamerun! ;)
Barcelona Gaucho_10
2008-06-24 17:51
Hleb känns lite "meh", kan hålla med om att han är överskattad , men SILVA? No way
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-24 17:21
Arshavin är inte alls överhypad. De är bara de är forumet som ballar ut igen. Varje gång nån ryktas hit så är den eller dom spelarna bra och bland de bästa. Men sen direkt när chansen är försvunnen eller Ryktet dementerats av någon så är den eller dom spelarna överhypad.

Gaah, Man blir galen. Arshavin är bra..

Ursäkta om allt lät pannkaka.
Ashburn
2008-06-24 17:07
Criff//

Ok, men Tottenham. Den unge mannen vet inte vad som väntar honom. Tack för svaret.
Barcelona Koeman_4
2008-06-24 17:06
Ämne: Vilken målvakt tror ....
Valdes, utan tvekan!
Pinto får nog nöja sig med några CDR matcher så länge VV är hel och frisk, eller han får gärna stå några matcher på slutet av säsongen när vi redan vunnit ligan :P
Barcelona Holländaren
2008-06-24 17:03
Konstigt att Arshavin blivit så hypad nu, visst, han har varit bra i EM men alla med någorlunda koll borde ju känna till karln sen tidigare, han har trots allt varit en storstjärna i 4-5 år nu.

Arshavin vore en bra värvning för övrigt, men det är inte så att ledningen gör ett dåligt jobb bara för att man inte värvar honom.

Angående Hleb och Silva så hävdar jag bestämt att det är svårt att hitta två mer överskattade spelare.
Barcelona DaniAlves
2008-06-24 16:37
Ciao-V

såg nyss videon med Alain Richard Ebwelle, grymt att han vänder matchen och är bara 12 år(!).
Framtida Eto'o, han är från cameron han med.
Barcelona Salcini
2008-06-24 16:33
Ämne: Tjena grabbar

Jag....
Problemet är väl att Henry inte fungerade som den target playern i Arsenal som du förväntar att han ska göra i Barcelona. I Arsenal hade han en väldigt fri roll högst upp och ville allra helst vandra ut på vänsterkanten där han kunde hitta ytor. I Barca skulle den kanten vara upptagen av (förhoppningsvis) Arshavin. Henry fungerar bäst när det är två anfallare högst upp och han har fria ytor framför allt till vänster. Därför ser 4-3-1-2 lovande ut med Messi på 1:an och Henry och kanske Eto'o/Bojan framför(i dagsläget)
Barcelona FCB10
2008-06-24 16:22
Patrick Kluivert


dem presenteras imorn enligt SPORT
Barcelona Hogir
2008-06-24 16:18
Tjena grabbar

Jag har inte hunnit läsa i forumet det senaste dygnet, därför vet jag inte om någon har nämnt Andrei Arshavin.
MEN om ingen har gjort det, då vill jag göra det..
Är han inte den bästa ersättaren av vår käre Ronaldinho?
Jag tror att vi borde lägga all fokus på att försöka få honom istället för Hleb, Adebayor, David Silva etc. Med Messi på ena kansten och Arshavin på den andra så skulle Henry funka hur bra som helst i mitten som en target player. Jag menar kolla på hur Rysslan spelar, Pavlichenko funkar jättebra när Arshavin glider förbi alla yttrar från sin kant. Jag tror då att Henry skulle få en bekvämare roll som target player, en liknande roll som han hade i Arsenal då han verkligen presterade.

Men vad osm får mig att hoppas på en Andrei Arshavin övergång är för att han själv har gått ut och sagt att om han skulle byta klubb så skulle han hamna i Spanien och det är bara Barcelona som gäller. Källan är FAN TV. PLUS att Laporta har fullt upp med nya övergångar, därför skulle en rysk övergång passa perfekt till nästa säsong med tanke på vilken spelfilosofi Pep troligtvis använder sig utav eftersom att hans mentor heter Johan Cruyff. Slutligen, Andrei Arshavin skulle vara den rätta mannen för att fylla i den sista luckan till vår eftertraktade spelsätt och till nästa säsong.
Barcelona Criff
2008-06-24 16:18
Ashburn, Han ville bli garanterad regelbunden speltid för sin utveckling och det kunde Barcelona inte ge honom.
Pengar spelade säkert också in en del och att det kontraktet som Barcelona ville ge honom inte räckte till.
Barcelona Ciao-V
2008-06-24 16:02
R_10_ME:

Hahaha;-
Alain Richard Ebwelle... Vilken lirare han kommer att bli i framtiden. Han är 12 år.
Likheten med Ronaldo finns. Säkert hans stora idol, kan jag tänka mig.
Ashburn
2008-06-24 15:59
Kan någon berätta varför Dos Santos valde att lämna Barcelona för Tottenham? Schism inom klubben? Som jag förstod det fick han ju även gott om speltid sett till hans ålder? Allt verkar märkligt...

Mvh
Barcelona Dizzy
2008-06-24 15:56
Vilken målvakt tror ni Pep kommer att satsa på? Valdes Jorquera eller Pinto? Jag själv hoppas på Pinto ge han några matcher i benen så kan han blir riktigt bra!
Barcelona Patrick Kluivert
2008-06-24 15:46
Någon som vet vart man kan se barcas nya matchtröjor ?
Barcelona R_10_ME
2008-06-24 15:42
kolla länken vlken spelare
Real Madrid petter.l
2008-06-24 15:38
tarrak: Min poäng var väl att om man blir utsedd till säsongens spelare så bör man väl ha haft en hyfsat jämn form. Men visst, jag ska inte komma och säga att jag vet jättemycket om Arsjavin. Det är ju svårt att ha ordentlig koll på den ryska ligan, trots dess uppenbara kvalitet (sjätte bästa ligan sett till UEFA-koefficienter). Och det klart att det är en chansning att värva en spelare som aldrig lirat utanför Ryssland förut.
Barcelona Dizzy
2008-06-24 15:35
Patrick Kluivert

Håller med dig ingen Hleb. In med Silva istället.
Barcelona Patrick Kluivert
2008-06-24 15:34
Hoppas värkligen inte att barca köper hleb. Bara slöseri med pengar, eftersom att han har ingen att peta i startelvan. Kommer att få nöta bänk som gudjohnsen. Elr vad tycker ni ?
Barcelona Holländaren
2008-06-24 15:33
Folk överskattar Cruyffs makt ganska rejält ja. Betvivlar att han är särskilt inblandad numera, han har kritiserat klubben för att bara värva portugis/fransktalande spelare vilket lätt kan ge grupperingar, och den varan tycks det ju inte bli något slut på om vi signar Adebayor i alla fall.
Barcelona BARCA Life
2008-06-24 15:30
Arshavin har hållt en hög nivå i Ryska ligan dock så vet jag inte hur hög kvaliteten är där borta ...

länktips om arshavin.
Barcelona tarrak
2008-06-24 15:23
petter.l

Jag är väl medveten om hans priser och att han anses som Rysslands bäste spelare, men vad jag menade är att det är viktigt att se en spelare över en hel säsong. Är han väldigt ojämn? Har han svårt att ta sig ur formsvackor? Tar han tag i spelet när det går tungt för laget? osv. Vidare så vill man kanske veta lite hur han är som person. Skötsam? En ledare? Problembarn? Hur skulle han klara en omställning till ett ny land, socialt och fotbollsmässigt. Alla viktiga frågor som man inte får svar på om man bara ser till några enstaka matcher framför tv:n.

Vad det gäller Drogba så var han 26 när han gick till Chelsea och han är väl ett av få bra exempel på latebloomers som kommit upp i världsklass. Någon 27-åringen har jag inte hört talas om.

Jag säger inte att Arsjavain skulle vara en dålig värvning, däremot ville jag ifrågasätta alla som sitter och kastar skit på vår ledning för att de inte inser hur bra han är. De har nog bra mycket bättre koll på ryssen än någon på detta forum.
Real Madrid Kalle88
2008-06-24 15:02
grabbar kolla länktipset? borde inte vi satsa på silva istället för hleb??
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-06-24 14:49
Ni som klagar på att Adebayor missar så många chanser, det gör även Eto'o.
Men jag vill ändå inte ha hit honom för jag tror han är som flera säger en "one season" spelare.
Den ultimataste centertanken skulle vara Drogba, men han lär aldrig komma.
Helst av allt vill jag ha kvar Eto'o, så jag hoppas han vill stanna och ge 100%.
Real Madrid petter.l
2008-06-24 14:40
tarrak: Jag förstår inte riktigt. 2006 blev han utsedd till _säsongens spelare_ i ryska ligan. 2007 försvann den utmärkelsen, då blev han istället utsedd till säsongens bästa vänsterforward. Vad är det som säger att han inte håller i en hel säsong?

Det är för övrigt inte särskilt ovanligt att spelare blommar ut sent. Didier Drogba fyllde 27 året han gick till Chelsea och fick sitt stora genombrott, och det är väl ingen här som säger att han inte är en världsspelare.
Barcelona barcadinho
2008-06-24 14:39
Cruyff har en del inflytande uppe hos ledningen, men att han ska bestäma spelsystem är överdrift.
Det är Pep och bara Pep som kommer att bestämma såna saker.
Och man behöver inte överdriva för mycket med vissa spelsystem som egentligen är alla ganska lika. Jag menar 4-3-3 eller 4-3-1-2 är nästan likadana, och 3-4-3 är också ganska likt. Valet beror en del på vilka spelare man har att använda, samt motståndaren.
4-5-1 är däremot klart deffensivt.

Det går trögt lite nu med värvningar, men det är nägot som jag förväntade mig. "Den första halvan" att förstärka försvaret gick lagom svårt med lite babbel med Del Nido. Men alla visste att "den andra halvan" skulle bli svårare.
Då hanldar det om att byta Deco/R10/Etoo med ersättare med kvaliteter. Betydligt svårare förstås.
Det är mycket tid kvar till säsongens start, men förtroendets val sterssar alla. Hoppas att man inte ta snabba-dåliga beslut pga stress.

En sak till som gjorde det lättare trots allt med Alves är att man började väldigt tidigt med att förhandla, båda med Sevilla och spelaren. Att Alves vill själv flytta gjorde det lättare.

Nu finns det inte mycket pengar kvar och man behöver tänka "dubbellt", dvs att värva t ex Adebayor krävs pengar från en försäljning av nån av de stora tre, osv.

Jag tänker inte klaga på att man spenderade pengarna på Alves, Keita, Pigue och Caceres eftersom jag anser att de är viktiga och nödvändiga värvningar.

Om Arsjavin - jag har förstått att man ska ta första kontakten. Man stänger inte helt möjligheterna. Vi får väl se vad Zenits ledning säger. Det räcker inte med att han själv vill till barca.

Tarrak har en poäng - det finns väldigt många duktiga spelare som vill till barca. Vi har plats för max 24.
Barcelona tarrak
2008-06-24 14:15
Måste säga att det här med Arshavin har blivit lite av en masspsykos. Visst, en väldigt begåvad fotbollsspelare som har gjort två bra matcher i EM och även i UEFA-cupen har han bevisat att han kan prestera på högsta nivå. Men hur är han över en hel säsong? Är det någon som vet eller ens bryr sig. Det måste finnas en anledning till att han inte har blivit ett hett namn på marknaden förrän det senaste halvåret, med tanke på att han är 27 år.

Genom åren har man sett många duktiga spelare, som har lyckats pricka in en formtopp under ett mästerskap och bli namnet på allas läppar, för att aldrig vara i närheten av samma nivå igen. Scillachi, Diouf, Recber är bara några exempel som poppar upp.
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-24 13:58
Men skit... Ingen Modric först.. Sen nu ingen Arshavin. Vad är hungriga spelare för er, Tixi och Ingla?

Om Hleb värvas har han mycket och bevisa..
Barcelona Smogen
2008-06-24 13:55
Det börjar kännas riktigt tungt inför fortsättningen av silly season. Men man har ju ändå hoppet om att ledningen ska göra vettuga värvningar och behålla en del "vettiga" spelare.

En sak att glädja sig över i all befarad bedrövelse är att ledningen ändå satsar på egna ungdomar. 4-7 spelare som ska få förtroendet under försäsongen för att man ska se vad de kan uträtta. Eller så får de helt enkelt följa med för att Barca vill visa att de åtminstone står vid en nästan öppen dörren för a-lagsspel.

Man kan ju jämföra med t.ex. Real Madrid som iår valt att inte ge en enda ungdomsspelare chansen...en linje som man verkar följa allt tydligare för varje år.
Detta borde ju göra väldigt mycket enklare för andra lag t.ex. Barcelona, att värva lovande ungdomar. Ska man välja mellan ett lag där man aldrig får chansen eller ett lag som odlar världsspelare varje år är ju svaret ganska enkelt...
Barcelona Rambla
2008-06-24 13:53
Jag tror att de flesta överdriver Cruyffs inflytande över vilka beslut klubben tar. Nog rådfrågas hans men om alla viktiga beslut måste gå genom honom så undrar man ju hur det är ställt hos Laporta.

När det gäller Sandro Rosell så sägs det väl att han mer vill driva klubben som ett modernt företag medans Laporta mer anser det vara viktigt att de katalanska traditionerna och värderingarna efterföljs. Lägg där till hans politiska ambitioner som han i mitt tyckte i allt för stor utstäckning har låtit påverka hans omdöme och beslut.

Frågan är om någon av de båda är rätt person att leda klubben. Att de har stor kärlek och passion för klubben Barcelona råder det inget tvivel om, men de låter visa det på helt olika sätt.
Annons: