/spanien/barcelona/forum/22126.aspx/spanien/barcelona/forum/22126.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gud är störst!
2008-06-22 20:38
Hmm... Vad tycker ni om det här?


Arshavin har faktiskt Barcelona som favorit klubb verkar det som...
Barcelona barcadinho
2008-06-22 20:35
Jag läste att Adebayor inför sista säsongen har jobbat väldigt hårt att förbättra sin teknik och det sägs att man har sett stora förbättringar.
Är det därför han har gjort flera mål sista året?
Det vet jag inte.
Men killen verkar ha också en bra teknik nu för tiden och inte bara styrka, snabbhet, hårda skott och bra huvudspel.
Som en tung striker är han nog tillräckligt bra för barca.
Men sen kan man väl diskutera varför Peps högsta prioritering är just en sån striker. Det vet vi inte, utan bara kan spekulera.
Varför just en tung striker och inte Villa?
Barcelona Gud är störst!
2008-06-22 20:33
barcadinho

Det för att vi har redan Eto´o och det är onödigt och sälja honom sen köpa Adebayor som är klasser sämre än Eto´o, men på mittfältet så kommer Deco lämna och där behövde vi förstärka det därför många ville ha Modric.
Barcelona Smacked
2008-06-22 20:32
Barcadinho: Har du följt Moutinho i Portugisika ligan?Nej? Om du har skådat hans spel så behöver du inte fråga frågan. Han fick inte riktigt till det i EM,men i ligan är han ofantligt grym playmaker
Barcelona Ciao-V
2008-06-22 20:28
Visst är Modric en otrolig bra spelare som dessuttom ville gå till Barcelona.
Att man inte har velat värva honom tror jag knappast har att göra med bristande kunskaper om vad han kan som fotballspelare.

Jag tror faktiskt på att det har att göra med hans storlek. Han är liten, klen och kort växt. Vi har alldeles för måga kort växta spelare i truppen och i mittfältet. Iniesta, Xavi, Messi, Deco.
Han passade inte riktigt i strategin/planen. Men jag tror säkert att han kan bli aktuellt i framtiden.
Barcelona barcadinho
2008-06-22 20:26
lagkapten/

När jag skrev att Adebayor är inte one-season-wonder så siktar jag framåt, mot framtiden.
Inte på vad han har gjort hittills.
Han har många år kvar på sig att visa vad han kan. Och som sagt jag letar på Wegener.


Och hur kan man förklara att det finns otroligt många här i forumet och också i tidningar som beundrar Mordic, Moutinho. Arshavin och flera andra spelare som har knappt visat något än.
De bygger sin resonemang på två/tre matcher och inte på en hel säsong tom.
Vad har Mordic och Moutinho visat till oss fotbollsälskare som inte Adebayor visat?
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-22 20:25
Har bara en känsla att Italien vinner för att dom just är, Italien. Sen för att detta EM har blivit raka motsatsen mot de man trott. A la turkiet y Ryssland.

1-0 Italien, Historian får leva vidare.
Barcelona Ciao-V
2008-06-22 20:24
Oops...
Soorry
Barcelona lagkapten
2008-06-22 20:21
OkkaPokka1

Det ser dock ut som att det inte blir en värvning av Hernanes heller. Sao Paulo vill ha för mycket pengar för honom, men jag är förvånad över att Txiki inte svalde betet ;P
Barcelona lagkapten
2008-06-22 20:16
Som sagt tror jag att det kommer att se ut lite som traditionell spansk tjurfäktning ikväll ;) Italienarna kommer, utan Pirlos förmåga att hålla i bollen, få jaga oerhört mycket boll misstänker jag.
Barcelona SaM__-
2008-06-22 20:12
haha!, hela ämnet har blivit utspritt nu så jag orkar ändå fortsätta längre. Hela söndag-eftermiddagen har gått nu, så nu får det räcka hehe:)

För att byta ämne helt, vad tror du om kvällens match?:)
Barcelona lagkapten
2008-06-22 20:10
"Nej, som sagt "we can agree to disagree" om spelaren"

"Bara för att avsluta hela diskussionen, vad menade du då med meningen "han(Pep) vill inte ha en sådan spelstil(Samus)" i stycket här under?"

Vi diskuterade Adebayor väldigt länge och till slut sa jag ju att vi gör bäst i att enas om att tycka olika, och så avslutade jag ju den diskussionen med frågan ovan. Vi kan ju inte hålla oss till samma ämne i evigheter, det blir snabbt tråkigt:)

Någon mer än jag som tror att Spanien kör över italienarna? Blir en spännande match och chans till revansch i semifinalen för ryssarnas del ;)
Barcelona SaM__-
2008-06-22 20:04
haha, ja du men du verkar ju inte vilja svara på det jag frågade dig.

Alltså du har hakat upp dig på något helt ointressant som ingen verkligen bryr sig om och något som vi inte ens disskuterade. Du verkar ha lagt ner Adebayor disskusionen som allt handlade om men du ska om och om ta upp det som är helt ovessentligt. Ska ta vara på ditt tips hurru du:)
Mitt tips till dig är i alla fall att hålla dig till ämnet:)

aja nu ska vi se Spanjorerna köra över Italiaa
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-22 20:04
Känns så dumt agerat ändå. Man kunde haft Modric istället för Hernadez på mittfältet. Jag tror dom har valt fel gubbe av dom två.

Hoppas jag har fel.
Barcelona lagkapten
2008-06-22 20:00
SaM__-

Kan inte säga att jag gör det, vilket jag inte tror många andra gör, men jag tycker vi släpper det. Det är inte det allra viktigaste. Ett tips till nästa gång kan vara att skriva lite tydligare så att andra har lättare att förstå vad du menar, då du själv erkänner att det låter komplicerat. Och då är det ändå du själv som skrivit det;)
Hehe, lite som Arne Hegerfors i reklamen Dåliga förlorare, "det är bra om man säger vad man menar"
Som sagt, bara ett tips:)
Barcelona lagkapten
2008-06-22 19:53
Rambla

Jag vet att en Barça-scout i Brasilien rekommenderat Hernanes starkt till Txiki, men som du säger Txiki vet knappast mycket om grabben.

Hehe, så här i efterhand måste Dinamos president i så fall känna sig ganska dum, eftersom han inte väntade tills efter EM. EM och VM är som alla vet ett stort skylfönster när det gäller att sälja spelare och han hade kunnat få några mille mer, efter Modrics rätt så lyckade EM.
Dinamo ser ut att ha en president i Txiki-klass, helt klart.
Barcelona SaM__-
2008-06-22 19:48
lagkaptenen //

Det som är lustigt är att vi menar likadant bara att vi har olika uppfattningar om Adebayor.

Det jag menade med det stycket var inget med att man gör sig av med Etoo pågrund av hans spelstil. Utan jag klar gjode bara att pep ändå hade tänkt en centertank på Etoo positionen och inte att man gör sig av med Etoo pågrund av hans spelstil. Förstår du?:) aja det låter lite komplicerat kan jag tycka själv men förstår du vad jag menar så är jag nöjd.

Sen så vill jag också klar göra att jag inte förstår varför vi har hakat upp oss på det? Utan allt handlade om Adebayors snabbhet och kapacitet som anfallare.

Barcelona Rambla
2008-06-22 19:41
lagkapten:

Enligt Barcelona-press så har man visserligen följt Hernanes i flera månader men det är knappast Txiki som följt honom utan ansvarig scout i Sydamerika.

Jag har för mig att Tottenham fick betala ca €20m. Det var inte precis Modric som ville ha till en föräljning utan snarare Dinamo Zagrebs kontroversielle president som tryckte på för en värvning.
Barcelona lagkapten
2008-06-22 19:41
SaM__-

Nej, som sagt "we can agree to disagree" om spelaren :)

Det jag hakade upp mig på var bara att du skrev nedanstående stycke och, efter att jag kommenterat det, anklagade mig felaktigt för att missuppfatta dig.
Bara för att avsluta hela diskussionen, vad menade du då med meningen "han(Pep) vill inte ha en sådan spelstil(Samus)" i stycket här under ?

"Men det kvittar vad pep vill angående Etoo det är inte det som är själva grejen utan att han vill inte ha en sådan spelstil och villa är väldigt lik Etoo."
Barcelona SaM__-
2008-06-22 19:38
Det Modric har visat upp i EM har övertygat på mig i alla fall. Fyfan för Txiki att han bara kunde blunda för Modric. Nä, han får gott göra oss med Joao Moutinho eller något liknande :)
Barcelona LIONEL-MESSI
2008-06-22 19:35
har en fråga till

när jag såg ryssland - holland så såg det ut som han spelade på den här positionen.

Arshavin - ?---Messi är det den positionen han spelar på ??
Barcelona lagkapten
2008-06-22 19:35
LIONEL-MESSI

Han är 27 år, annars går det mycket snabbare att söka på google själv. Bara ett tips till nästa gång.

Rambla

Hehe, relaterade själv till situationen med Modric. Det finns nog ingen i Barça jag stör mig så mycket på som Txiki. Undra vad det var som egentligen hände med Modric? Varför uteblev affären? Barça var ju ganska intresserade i början, men troligen ansåg "experten" Txiki att han inte skulle hålla i Barça. Samma Txiki som åker till Brasilien och vill värva relativt okände Hernananes, som jag tvivlar på att han vet mer om än jag själv.
Har du koll på exakt hur mycket Tottenham fick ge för Modric? Har för mig att det var ganska billigt.
Barcelona LIONEL-MESSI
2008-06-22 19:32
ok tack för svar
Barcelona Milbona
2008-06-22 19:31
Adebaypr sjukt överskattad spelare sett flera matcher med han å målen han gjort har mer passerats på spelarnas prestation runt honom en han själv!!!!

Hoppas milan kniper han!!!
Barcelona SaM__-
2008-06-22 19:31
Ämne: "Men det kvittar vad....
lagkaptenen //

Du missuppfattar ju ännu engång. Alltså jag förstår exakt inte vad du inte förstår i den meningen? Jag menar inte på något vis att man gör siv av med Etoo på grund av hans spelstil. Låt mig tydlig-göra allt nu då. Man vill inte ha kvar etoo PGA hans oproffsliga uppträdande utanför planen. Sen i nästa skede skriver jag att pep ändå vill ha en center tank. Och där skriver jag att då kvittar det varför Etoo inte är tänkt men jag förstår inte varför du har hakat upp dig på anledningen på varför Etoo inte får vara kvar? Vi vet väl alla att det är på grund av hans oproffsliga uppträdande utanför plan.

Du går ur hela ämnet hela tiden och försöker slingra dig ur det vi pratar om. Kolla på de första inläggen då jag svarade dig. Det var om Adebayors snabbhet och varför han är en bra ersättare i PEPS lagbygge. Sen om det vore mitt lagbygge hade jag inte valt Adebayor utan Etoo och villa 10 av 10 gånger.

Så nej, du gör cirkus av det hela just nu. Men vi lägger det här åt sidan nu. Du kommer ändå inte tycka att Adebayor är snabb och en bra ersättare till Etoo:)
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-22 19:30
Arshavin är 27 år gammal.
thb
2008-06-22 19:29
27
Barcelona LIONEL-MESSI
2008-06-22 19:25
är det nån som vet hur gammal arshavin är???
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-22 19:24
Näe har bara en känsla att våra board members är så dumma så att de blir inget. Blir som med Modric typ..
Barcelona Rambla
2008-06-22 19:21
Att Arshavins favoritlag är Barça visste jag sen tidigare. Det spelar i slutändan ingen som helst roll med tanke på att våra värvningar sköts av odågan Txiki. Ni minns väl Modric som nästan bad på sina knän att få spela för Barça men ingenting hände. Modric som tom nu när Kroatien åkt ut sa i en intervju att han själv tyckte att han visat tillräckligt under Em att han duger spela för Barça. Modric kan fortfarnde inte släppa tankarna på Barça. Txiki, din nolla.
Annons: