/spanien/barcelona/forum/22116.aspx/spanien/barcelona/forum/22116.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-22 20:04
Känns så dumt agerat ändå. Man kunde haft Modric istället för Hernadez på mittfältet. Jag tror dom har valt fel gubbe av dom två.

Hoppas jag har fel.
Barcelona lagkapten
2008-06-22 20:00
SaM__-

Kan inte säga att jag gör det, vilket jag inte tror många andra gör, men jag tycker vi släpper det. Det är inte det allra viktigaste. Ett tips till nästa gång kan vara att skriva lite tydligare så att andra har lättare att förstå vad du menar, då du själv erkänner att det låter komplicerat. Och då är det ändå du själv som skrivit det;)
Hehe, lite som Arne Hegerfors i reklamen Dåliga förlorare, "det är bra om man säger vad man menar"
Som sagt, bara ett tips:)
Barcelona lagkapten
2008-06-22 19:53
Rambla

Jag vet att en Barça-scout i Brasilien rekommenderat Hernanes starkt till Txiki, men som du säger Txiki vet knappast mycket om grabben.

Hehe, så här i efterhand måste Dinamos president i så fall känna sig ganska dum, eftersom han inte väntade tills efter EM. EM och VM är som alla vet ett stort skylfönster när det gäller att sälja spelare och han hade kunnat få några mille mer, efter Modrics rätt så lyckade EM.
Dinamo ser ut att ha en president i Txiki-klass, helt klart.
Barcelona SaM__-
2008-06-22 19:48
lagkaptenen //

Det som är lustigt är att vi menar likadant bara att vi har olika uppfattningar om Adebayor.

Det jag menade med det stycket var inget med att man gör sig av med Etoo pågrund av hans spelstil. Utan jag klar gjode bara att pep ändå hade tänkt en centertank på Etoo positionen och inte att man gör sig av med Etoo pågrund av hans spelstil. Förstår du?:) aja det låter lite komplicerat kan jag tycka själv men förstår du vad jag menar så är jag nöjd.

Sen så vill jag också klar göra att jag inte förstår varför vi har hakat upp oss på det? Utan allt handlade om Adebayors snabbhet och kapacitet som anfallare.

Barcelona Rambla
2008-06-22 19:41
lagkapten:

Enligt Barcelona-press så har man visserligen följt Hernanes i flera månader men det är knappast Txiki som följt honom utan ansvarig scout i Sydamerika.

Jag har för mig att Tottenham fick betala ca €20m. Det var inte precis Modric som ville ha till en föräljning utan snarare Dinamo Zagrebs kontroversielle president som tryckte på för en värvning.
Barcelona lagkapten
2008-06-22 19:41
SaM__-

Nej, som sagt "we can agree to disagree" om spelaren :)

Det jag hakade upp mig på var bara att du skrev nedanstående stycke och, efter att jag kommenterat det, anklagade mig felaktigt för att missuppfatta dig.
Bara för att avsluta hela diskussionen, vad menade du då med meningen "han(Pep) vill inte ha en sådan spelstil(Samus)" i stycket här under ?

"Men det kvittar vad pep vill angående Etoo det är inte det som är själva grejen utan att han vill inte ha en sådan spelstil och villa är väldigt lik Etoo."
Barcelona SaM__-
2008-06-22 19:38
Det Modric har visat upp i EM har övertygat på mig i alla fall. Fyfan för Txiki att han bara kunde blunda för Modric. Nä, han får gott göra oss med Joao Moutinho eller något liknande :)
Barcelona LIONEL-MESSI
2008-06-22 19:35
har en fråga till

när jag såg ryssland - holland så såg det ut som han spelade på den här positionen.

Arshavin - ?---Messi är det den positionen han spelar på ??
Barcelona lagkapten
2008-06-22 19:35
LIONEL-MESSI

Han är 27 år, annars går det mycket snabbare att söka på google själv. Bara ett tips till nästa gång.

Rambla

Hehe, relaterade själv till situationen med Modric. Det finns nog ingen i Barça jag stör mig så mycket på som Txiki. Undra vad det var som egentligen hände med Modric? Varför uteblev affären? Barça var ju ganska intresserade i början, men troligen ansåg "experten" Txiki att han inte skulle hålla i Barça. Samma Txiki som åker till Brasilien och vill värva relativt okände Hernananes, som jag tvivlar på att han vet mer om än jag själv.
Har du koll på exakt hur mycket Tottenham fick ge för Modric? Har för mig att det var ganska billigt.
Barcelona LIONEL-MESSI
2008-06-22 19:32
ok tack för svar
Barcelona Milbona
2008-06-22 19:31
Adebaypr sjukt överskattad spelare sett flera matcher med han å målen han gjort har mer passerats på spelarnas prestation runt honom en han själv!!!!

Hoppas milan kniper han!!!
Barcelona SaM__-
2008-06-22 19:31
Ämne: "Men det kvittar vad....
lagkaptenen //

Du missuppfattar ju ännu engång. Alltså jag förstår exakt inte vad du inte förstår i den meningen? Jag menar inte på något vis att man gör siv av med Etoo på grund av hans spelstil. Låt mig tydlig-göra allt nu då. Man vill inte ha kvar etoo PGA hans oproffsliga uppträdande utanför planen. Sen i nästa skede skriver jag att pep ändå vill ha en center tank. Och där skriver jag att då kvittar det varför Etoo inte är tänkt men jag förstår inte varför du har hakat upp dig på anledningen på varför Etoo inte får vara kvar? Vi vet väl alla att det är på grund av hans oproffsliga uppträdande utanför plan.

Du går ur hela ämnet hela tiden och försöker slingra dig ur det vi pratar om. Kolla på de första inläggen då jag svarade dig. Det var om Adebayors snabbhet och varför han är en bra ersättare i PEPS lagbygge. Sen om det vore mitt lagbygge hade jag inte valt Adebayor utan Etoo och villa 10 av 10 gånger.

Så nej, du gör cirkus av det hela just nu. Men vi lägger det här åt sidan nu. Du kommer ändå inte tycka att Adebayor är snabb och en bra ersättare till Etoo:)
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-22 19:30
Arshavin är 27 år gammal.
thb
2008-06-22 19:29
27
Barcelona LIONEL-MESSI
2008-06-22 19:25
är det nån som vet hur gammal arshavin är???
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-22 19:24
Näe har bara en känsla att våra board members är så dumma så att de blir inget. Blir som med Modric typ..
Barcelona Rambla
2008-06-22 19:21
Att Arshavins favoritlag är Barça visste jag sen tidigare. Det spelar i slutändan ingen som helst roll med tanke på att våra värvningar sköts av odågan Txiki. Ni minns väl Modric som nästan bad på sina knän att få spela för Barça men ingenting hände. Modric som tom nu när Kroatien åkt ut sa i en intervju att han själv tyckte att han visat tillräckligt under Em att han duger spela för Barça. Modric kan fortfarnde inte släppa tankarna på Barça. Txiki, din nolla.
Barcelona lagkapten
2008-06-22 19:20
"Men det kvittar vad pep vill angående Etoo det är inte det som är själva grejen utan att han vill inte ha en sådan spelstil och villa är väldigt lik Etoo."

Det var detta stycket jag syftade på annars. Där påstår du ju klart och tidigt att Pep inte vill ha en anfallare med Eto'os spelstil, och att man alltså vill sälja honom beroende på hans spelstil. Försök inte smita undan, det blir bara komedi av det hela.

Jag vet inte vad du vill och inte vill diskutera men det jag diskuterade var vem som skulle ersätta Samu.

Sen har Pep sagt att han vill ha en centertank, det hoppas jag vi har konstaterat nu, men han har inte sagt att han tvunget måste vara en startman. Han sa bara att han letade efter en typ som kunde komplettera Henry och Bojan. Så det är inte ett måste att värva en centertank för 27 miljoner euro. Man kan lägga de stora pengarna på en större målskytt, tex Villa, och köpa en billigare centertank som inte klagar om han sitter på bänken då och då. Alltså två anfallare vilket man har råd med istället för att kompromissa och försöka hitta en anfallare som har både det ena och det andra, vilket inte går att hitta.

Det har jag sagt hela tiden och om du inte har förstått det än så är det nog du som borde läsa nogrannare. Annars tycker jag inte det är lönt att fortsätta diskussionen då det börjar bli lite av en diskussion om favoritspelare. Du gillar tydligen Adebayor och vill ha honom till Barça, och den åsikten får du självklart ha. Jag gillar honom inte som spelare, även om han verkar vara en rätt skön snubbe, och håller tummarna för att Milans ålderdomshem får sig en rejäl föryngring.
Barcelona SaM__-
2008-06-22 19:18
Apprå på Arshavin. Har läst att han har en klasul i sitt kontrakt, en relativ billig utköpningsklasul. Har någon koll på vad den ligger på?
Barcelona Captain Fantastic!
2008-06-22 19:12
Arshavins favorit lag är alltså Barca?....Spring till Ryssland Txiki och värva, och när du ändå är där uppe ta med dig Pavlyushenko och Zhrikov.

Den nyheten var verkligen glädjande, får se hur allt slutar....

Gabriel/

No problemo amigo, roligt att du tyckte om den :)
Barcelona SaM__-
2008-06-22 19:05
lagkaptenen//

haha, nej du missuppfattar vad jag menar. Du tar ut ett citat ur en mening inte konstigt att du missuppfattar. Jag skrev:

"Det kvittar om ledningen vill ha kvar Etoo eller inte även om det är konstaterat att man inte vill ha kvar Etoo längre. Det beror på hans oproffsliga uppträdanden utanför, JA!"

Och även om jag skulle hävda, som jag inte har gjort, att man slänger ut Etoo för hans prestationer spelar ingen roll, det är inte det vi pratar om. Utan vi disskuterar om Adebayors snabbhet och varför han är en bra/dålig ersättare till Etoo. Och ja svarade bara på ditt påstående om att Adebayor är snabb, även om du inte tycker han är det, så är det fakta att han är snabb. Och ja, bland de snabbaste i Arsenal är han.

Och läs noga nu. EFTERSOM PEP vill ha en centertank så säger jag bara att Adebayor vore väl den perfekta spelaren på den positionen då han både är stor stark men även besitter snabbhet(för mig är han då snabb, inte för dig) samt en bra teknik. Men hade jag fått valt hade jag säkerligen tagit Villa eller Etoo men nu är det som det är och då tycker jag att Adebayor är perfekt i och med pep:s idéer. Eller som jag var inne på tidigare, varför inte Pavlucenko
Barcelona lagkapten
2008-06-22 19:05
Nämen, jag är i sjunde himlen:) Visserligen har jag svårt att tro att priset landar på bara 15 milj euro, snarare 20-25, men om det stämmer att Arshavins favoritlag är Barça och att han vill hit är det julafton för min del:)
Barcelona DaniAlves
2008-06-22 18:56
Där är länken som jag glömde placera in i tidgare inlägget.
Barcelona DaniAlves
2008-06-22 18:55
Enligt Butke som är ordförande för det ryska fotbollsförbundet så vill Arshavin spela för oss.

och det sägs att priset kommer att ligga runt 15 milj euro, och att flera klubbar har börjat jaga honom.
Så agera snabbt och köp in honom! han är lätt värd pengarna och kan vara en bra ersättare på ronaldinhos kant.
Barcelona lagkapten
2008-06-22 18:54
Ämne: Kom och tänka på om ....
Ja, i princip. Han har sagt att anfallet kommer att se ut på samma sätt, med en central anfallare och två "falska kantanfallare" som Ronaldinho och Messi. Det kan i och för sig bli ett 3-4-3 också, men det tvivlar i alla fall jag på.
Barcelona Matte_cm
2008-06-22 18:47
Kom och tänka på om Pep har gått ut officiellt och sagt att han kommer fortsätta på 4-3-3?

Sen tycker jag Adebayor är ett bra köp om han kommer, och han kanske har varit lite ojämn och inte gjort många mål (förutom denna säsong) men och är bara 24år och tycker det inte är så konstigt att han inte gjort då många mål då han har varit så ung. Det kanske blir desto äldre/mognare han blir desto fler mål?!

Tror även att Eto'o säljs delvis för att han har varit skadad på den senaste tiden. Men sen givetvis det han har sagt...
Barcelona FC-Barcelona
2008-06-22 18:46
Lagkapten

Jo det är bara det att Adebayor är inte dålig, inte så att jag komer att gråta ifall han komer.
Pavlychenko, ifall eto drar så hoppas jag verkligen att han komer!!! Zhinkov och Arshavin jag hoppas verkligen barcelona såg den matchen för bättre spelare kan vi inte bara hitta just nu!!
Barcelona Gabriel
2008-06-22 18:42
Såg precis den nya krönikan och måste bara tacka för de fina orden av Captain Fantastic. Tack så mycket! Blev väldigt glad när jag såg det och får väl säga att din krönika var minst sagt lika intressant.

Återigen, tack så mycket!
Barcelona lagkapten
2008-06-22 18:34
FC-Barcelona

24 år är han, men det spelar ingen större roll. Men om man nu har världens möjlighet att ersätta Eto'o med Villa, varför ska man då välja Adebayor av alla? Tar hellre en mycket billigare Pavlychenko.

SaM__-

"utan att han vill inte ha en sådan spelstil "

Där påstod du ju att man vill sälja Eto'o för att man är missnöjd med hans spelstil, så jag missade ingenting av vad du skrev utan förklarade bara hur det egentligen stod till.
Visst, som både du och jag har skrivit så vill Pep ha en centertank i truppen.

Det jag menar är att en sådan har en minimal chans att lyckas som startman i ett 4-3-3, som Pep kommer att spela.
Om man då kan värva Villa för att ersätta Eto'o är det väl bättre att välja honom som Samus direkta ersättare och finansiera det med pengarna från Samus försäljning. Sen kan man välja ett billigare centertank-alternativ som kan komma in från bänken om Pep vill ändra matchbilden, exempelvis Pavlychenko eller Guiza.

Pep har ju sagt att en vänsterytter inte är ett måste även om Ronaldinho lämnar så man har råd med att värva två anfallare, en direkt ersättare till Eto'o och en centertank som komplement.
Barcelona SaM__-
2008-06-22 18:24
Puyolinho //

Även Pavluchenko skulle vara intressant helt klart. Jag har nämnt honom i tidigare inlägg :)
Annons: