/spanien/barcelona/forum/221.aspx/spanien/barcelona/forum/221.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona II Barça II
2017-08-16 20:45
@Blaugrana91 I ledningens ögon är du ingen riktig supporter då du inte är Catalan. Har tidigare haft förståelse för dina inlägg och ibland tyckt att kritiken mot ledningen var obefogad. Men senare tid har de tappat det helt, det måste även du medge. Går ut och skyller en förlust på en enstaka spelare, förlorat Neymar till PSG, värvar Paulinho från Kina, lyckas inte värva någon vettig spelare utan att betala överpriser. Finns ingen som helst struktur eller planering, det måste även du medge. Du skriver att du har fortsatt förtroende för de ifall de lyckas värva Coutinho och Dembele, det pratas om priser om totalt 222 miljoner euro. Men samma ledning sa ju för en vecka sen att Neymar pengarna inte bara skulle gå till värvningar utan även skulle finansera deras projekt? Hur kan du ha förtroende för en ledning som ständigt ljuger?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yellow cake
2017-08-16 20:42
Napoli-Nice strax, för er som är intresserad. Seri startar för Nice och Insigne för Napoli, kan bli intressant match!
Barcelona Blaugrana91
2017-08-16 20:28
*Bartomeus
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-16 20:26
[QUOTE=Den vise mannen]Blaugrana91 Du menar att det är tack vare ledningen som vi tog trippeln. Det var ju i stort sett föregående ledning som hade byggt upp hela den eran av spelare och spelsätt. Det är ju först nu och det senaste året vi ser vad deras arbete och förvaltande gett och ger oss. Absolut inget är kvar det som man kallar Barca-DNA!! [/QUOTE] Den senaste trippeln vann vi till stor del tack vare MSN. Neymar och Suarez värvades under Rosell/Bartoemus ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2017-08-16 20:19
Blaugrana91 Du menar att det är tack vare ledningen som vi tog trippeln. Det var ju i stort sett föregående ledning som hade byggt upp hela den eran av spelare och spelsätt. Det är ju först nu och det senaste året vi ser vad deras arbete och förvaltande gett och ger oss. Absolut inget är kvar det som man kallar Barca-DNA!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hristo var kungen
2017-08-16 20:06
[QUOTE=JUSSI BJÖRLING]börjar skiten 23?! Vad är det för skoningslösa tider de utsätter oss för? [/QUOTE] Ligor får inte ha matcher när det är champipns league
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-08-16 19:48
@Blaugrana91:Du nämnde 2 alternativ i din text. Jag trär hellre på en chimpans kostym och slips och kallar. honom för president än den där råttan som kriminaliserat vår klubb och står för den ena skumrask affären efter den andra! Människan veerkar inte ens ha koll på vad fotboll är för sport än mindre vilka spelare som är bra och dåliga, taktik etc. han har tagit världena bästa lag och försört det i grunden!
Barcelona Rambla~
2017-08-16 19:44
Kan inte Elefant Blau återuppstå? För nu börjar det bli lika illa som under Núñez era.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2017-08-16 19:35
Styrelsen försöker få Barto se ut som offret i det här dramat. Så genomskinligt det bara finns. Att Vives uttalanden är ett hån mot culés runt om i världen är inget nytt med denna juntan. De har använt sig av liknande retorik för när de rättfärdigade restriktionerna för att kunna bli medlem.

Även om supercupen inte betyder särskilt mycket kan en storförlust på Bernabéu ledda till större protester mot ledningen i samband med hemmamatchen på söndag. Det faktumet att nyheterna i Spanien som Cuatro och la Sexta rapporterar om missnöjet mot Barto & Co har lett att jag vågar vara lite mer positiffa inför misstroendeföklaringen.
Barcelona Rambla~
2017-08-16 19:34
Var är våra värvningar? Hur svårt ska det va? Ja just det, denna ledning klarar bara av att ro värvningar i hamn när det handlar om att utlösa spelares klausuler. När det ska sittas ner och förhandlas blir de överkörda av vilken klubb som helst, det gäller både för spelare ut eller in. Aja, inom några timmar kommer det väl någon värvning. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2017-08-16 19:24
Vilken fjant Ronaldo är, kolla hans senaste insta bild.

Så rättvist med 5 matcher.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-16 19:19
[QUOTE=Den vise mannen]Blaugrana91 Han valet helt demokratiskt det kan vi vara helt överens om. Men de löften han gick in i valet med, tycker du han har infriat dom? Det är väl så på alla jobb, om man inte sköter sitt jobb så riskerar man ju bli uppsagd eller få sparken. Vad tycker du dom gjort så bra under dessa år? Förutom de finansiella aspekterna som du verkar djupt imponerad av (krävs ju verkligen ett geni att komma på att man kan sälja ut tröjan)? Se länktips (länkades tidigare idag) [/QUOTE] Klubben har gjort det bra både sportsligt och ekonomiskt under Bartomeu/ Rosells ledning, kan sedan hålla med om att man gjort en hel del misstag, men det är knappast något unikt för en Barcapresident.. Sedan tycker jag att det här med "dåliga värvningar" som man hör titt som tätt är ett dåligt argument. Vi gjorde många usla värvningar under Laportas styre också, sedan är det väldigt sällan presidenten bestämmer vem som ska värvas, den makten ligger på tränaren och sportchefen. Men med det sagt jag är öppen för förändring om det dyker upp ett alternativ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep Guardiola
2017-08-16 19:11
@FCB_Messi:


Rankar nog målet i CL som högre men visst hade det varit episkt om Roberto, efter att Paulinho köpts in får avgöra tillställningen. Magiskt.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-08-16 19:04
börjar skiten 23?! Vad är det för skoningslösa tider de utsätter oss för?
Barcelona FCB_Messi
2017-08-16 18:57
Messi och suarez måste vara utomjordiska idag . Inte för att suarez kan det , men han måste sätta alla sina chanser iallafall , vilket brukar vara runt 10 per match . En fråga till alla , vad hade ni rankat högst : Robertos 6-1 mål mot Paris. Eller detta scenariet : Vi leder med 0-2 idag och Messi har gjort båda målen . I 94e minuten gör han bort ramos och sätter 0-3.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2017-08-16 18:54
@Gabriel:

Nix. Jag håller på grabbarna i "vått o torrt". Ska Messi, Busken, Roberto mm slita som djur och kriga för en Remontada medan deras egna fans sitter och smyg håller på marängerna!? Nää, jag må gnälla på vissa spelare och lirare men när dom sätter på sig Barca tröjan så står jag bakom dom till hundra procent!

Jag förstår din poäng men...Vid en torsk ikväll så kommer det sluta med ett par över-pris panik köp som endast resulterar i ett sketet plåster på en halspulsåders -blödning. Vi får in ett par "stjärnor". Medlemmarna blir nöjda. Det riktiga problemet har sopats under mattan.

Nää, så jag hoppas på en jävla Remontada ikväll, med Roberto och Alena på plan som täpper till alla kritikers trutar.

Men som sagt. Jag förstår din poäng men håller inte med. Tror att vid en förlust så blir det en "backfire" för allt vad vi/jag tror på. Tyvärr. Visst ska vi förstärka. Men inte till vilket pris som helst.
Barcelona LennyRomario
2017-08-16 18:50
Sanningen är att den enda anledningen till att Barto vann valet är trippeln. Absolut inget annat. När sportsliga resultat inte längre kan förblinda är det rätt självklart att fler och fler röster börjar undra hur i helvete han är president för en klubb som en gång var så vacker. Det behöver inte finnas några vettiga alternativ. För det andra alternativet är att Barto sitter kvar, och det är tamejfan inte ens ett alternativ. Jag vill inte ens linda in det i fina ord som att Barto inte är rätt man att leda oss, det har begåtts misstag och blabla. Jag tror genuint och ärligt att han och Rosell är kriminella människor som utnyttjat Barcelona för egen vinning. Om inte annat så har de stulit massor med fans fullvärdiga kärlek för klubben! Hur i helvete kan man lyckas med i en klubb ägd av medlemmarna ? Det finns inte ett fundament för "elak" ägare som vill göra "bra affärer", med tanke på aktieägare osv (tänk man u). Helt obegripligt!!
Barcelona FCB_Messi
2017-08-16 18:40
Josep guardiola Varför ska du spy ? Jag hade valt paulinho före Renato sanches. Maken till mer överskattad talang får man leta efter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-08-16 18:36
Blaugrana91

Vem som helst som är ärlig och har en vision att återgå till det kära Barca som vi alla blev kära i är fantastiska alternativ som presidenter. Vad personen heter spelar ingen roll. Nuvarande ledning har gjort alldeles för stora misstag gång på gång och har visat att de inte har vad som krävs, eller är värdiga att fortsätta bygga klubben. De må ha en ekonomisk planering men de saknar helt den sportsliga planeringen istället. Orkar inte rada upp alla andra nackdelar och misstag, är för mycket...
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2017-08-16 18:36
Milan jagar Renato sanches. Tänk om dom får han för samma pris som Paulinho. Då kommer jag bokstavligen spy! haha
Barcelona Den vise mannen
2017-08-16 18:30
Blaugrana91 Han valet helt demokratiskt det kan vi vara helt överens om. Men de löften han gick in i valet med, tycker du han har infriat dom? Det är väl så på alla jobb, om man inte sköter sitt jobb så riskerar man ju bli uppsagd eller få sparken. Vad tycker du dom gjort så bra under dessa år? Förutom de finansiella aspekterna som du verkar djupt imponerad av (krävs ju verkligen ett geni att komma på att man kan sälja ut tröjan)? Se länktips (länkades tidigare idag)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2017-08-16 18:20
Blaugrana91

När twitterkonton blir avstängda för att använda #Bartomeudimiteya så börjar det bli lite diktaturvarning, men det kanske bara är jag.

Det är ingen som påstår att Bartomeu riggade valet, men att förvänta sig att folk ska acceptera kriminalsering av klubben, att pengar tas från medlemmar samt katastrofal sportslig planering är befängt.

Laporta brinner för klubben och låg bakom den mest framgångsrika perioden i klubbens historia. Sen pratar han inte om reklamfria tröjor, han pratar om att ha Unicef på vår tröja och att få tillbaka vår identitet.

Du får det att låta som att Beneditos klagomål kommer helt utan berättighet, när jag som tidigare sa att Bartomeus junta kriminaliserat klubben genom skattefusk så var det droppen över bägaren för många oppositioner. Likt Laporta vill han att vi ska ha vår identitet tillbaka där vi faktiskt satsar på La Masia och inte säljer unga talanger för att köpa in mediokra truppspelare, se Paulinho, Vermaelen, Arda Turan.
Barcelona Gabriel
2017-08-16 18:04
Ser det som en omöjlighet att Barcelona vänder på det här mötet, det skulle krävas en 3-0 vinst eller 4-2 vinst, och vi har inte varken truppen eller startelvan för att göra det just nu.

Dessutom frågar jag er alla, är det värt det? Det är supercupen? Ingen turnering av stor importance. Jag kommer att hålla på Real Madrid ikväll, och det står jag för, rakryggad, stolt och som en tvätt äkta culé. En vinst ger oss INGENTING ikväll, en förlust gör att kampanjen späs på än mer och uppmärksammas hårdare.

Min klubb får gärna ta stryk ikväll for the better good.

Och det kommer jag alltid att stå för!
Mr. Cruyff
2017-08-16 18:04
@Gabriel:


Med all respekt Gabriel, men varför skall man tro på detta? Den där killen som påstås ha fått sitt twitter-konto avstängt, har inte ens kunnat bevisa med hjälp av screenshots. Låter mest som skitnsnack. Och rykte är bara ett rykte fram tills det finns ett konkret bevis att vår ledning faktiskt försöker medvetet tysta ned kritikerna.

Källkritik är nämligen A och O när man besöker olika sajter.
Barcelona Barca4life98
2017-08-16 17:53
Fan det känns så konstigt. Hjärnan vill att Real ska köra över oss med 3-0 ikväll för att ledningen ska få ännu mer skit på sig. Bli ännu mer pressade, media kanske hakar på kampanjen. Beneditio kommer med uttalanden som verkligen kommer på förstasidorna och inte på sida 8. Hjärtat vill att Barca ska vända ikväll, kommer säkert inte att ske, med 4-2 eller 3-0.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2017-08-16 17:47
Gabriel

Han menade nog att Barca supportrarna i Katalonien är dom som kan göra skillnad huruvida Bartoemru stannar eller inte. Dock är det väldigt dålifgt valda ord.
Barcelona Criff
2017-08-16 17:45
@Blaugrana91:


Alla andra hade varit bättre än Rosell/Bartomeu juntan, min mormor hade skött klubben bättre.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-16 17:43
Barcelonas medlemmar har röstat för att Bartomeu ska vara klubbens president fram tills 2021 och så enkelt är det... Folk får det att låta som att Bartomeu är en diktator vilket är löjligt. Han vann ett demokratiskt val med flest röster, bara att acceptera. Om sedan Beneditos lilla projekt funkar så är det möjligt att ledningen avgår innan 2021 ja, men som tidigare nämnt kommer inte en "twitter-kampanj" att få honom att avgå, beundrar viljan många här lägger ner men tror att det är slöseri med tid. Men låt säga att Bartomeu avgår och ledningen lämnar, vem menar ni ska ta över? Laporta? Knappast, här kan vi verkligen snacka om någon som vill använda klubbens makt för egen vinning... Hans snack om reklamfria tröjor och annat dravel är en utopi och inget som är möjligt i dagens fotbollseuropa. Benedito? Fokuserar väldigt mycket på att klaga på nuvarande ledning, men i senaste valet så hade han i princip inga förslag och framgick inte heller tydligt vad han ville med klubben. Vem minns inte tröjsponsorn som han hade"fixat", det företaget existerade väl knappt ens? Jag är öppen för ett byte av ledning och speciellt om vi inte värvar Coutinho och Dembele, men förtillfälet finns inga alternativ...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2017-08-16 17:40
Klubbar gör klart med spelare till höger och vänster. Vad fan gör vår klubb?

Kommer vi få nöja oss med Delo, Semedo och Paulinho? Trots att vi har sålt Neymar?

Ska det verkligen ta såhär lång tid att göra klart med Dembele och Coutinho?
Barcelona Barca Barca
2017-08-16 17:31
Gabriel Check! låter hur bra som helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: