/spanien/barcelona/forum/22063.aspx/spanien/barcelona/forum/22063.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ciao-V
2008-07-20 12:26
Ravo:

Även Messi får ta konsekvenserna av att klubben inte blev direkt kvalificerad till CHL. Naturligtvis för man samtal med spelaren men även FIFA måste ta hänsyn till att Messi är viktigt att spela för sin klubb i CHL.
Barcelona Rambla
2008-07-20 12:26
Jay-Z:

Jag kan bara hålla med. Eto'o visar tydligt att han vill vara kvar, dessutom så ville han ha en förklaring av Txiki och Pep face to face till varför de inte vill ha kvar honom. Det fick han tydligen inte utan bara: Du ingår inte i våra planer, bla bla...

Man blir ju irriterad när han så tydligt visar att han vill vara kvar. Alla säger att spelare som bråkar, vill bort från sina klubbar, ska respektera sitt kontrakt. Så, varför ska då inte klubbarna själva respektera att spelaren de så tydligt vill köra iväg från klubben har kontrakt till 2010?

Jag fattar heller inte varför de måste köpa in en dyr och känd 9:a. Räcker det inte med Henry och sen Bojan som backup? Försök istället hitta en lite äldre, typ som Larsson, som inte har något emot att ej vara ordinarie.
----Messi----
2008-07-20 12:22
ifall etoo stannar, så blir de tufft för oss om något år, då afrikanska mästerskapen börjar.
Barcelona Dizzy
2008-07-20 12:19
Jay-z

Du får inte glömma att Toure och Keita kan skjuta:D

Men jag håller med dig att Hleb aldrig skjuter:(
Barcelona Ravo
2008-07-20 12:18
Va är de med Laporta varför vägrar han släppa iväg Messi till OS, alltså om det som står på fotbollskanalen är sant. Det är precis sånt här som får en spelare att bli missnöjd, om han hellre vill spela för Argentina i OS än att spela CL kval så ska han få göra det även om vi förlorar en stor spelare på det.
Barcelona Jay-z
2008-07-20 12:17
Rambla //

Nu kan du förstå varför 60% röstade i mot Laportas ledning. Adebayor hit, Droga hit, och sälja Eto'o det är många ologiska saker Laporta co hittar på.

Va är det för fel på yngre förmågor i mindre klubbar. Liksom vill man ha en spelare som uppträder ödmjukt. Så är Droga eller Ade långt ifrån ödmjuka. Drogba spelare som vi alla minns sket i att tacka sin publik i CL finalen efter utvisningen. Dåligt uppträdande mot Chelsea. Droga går också ut i media och säger att han vill bort från Chelsea. Adebayor spelaren som inte visar någon respeckt till tränaren eller klubben. Wenger och Arsenal har gjort Ade till den spelare han är idag. Endå så har Ade mage att kräva högre lön annars flyttar han.

Eto'o uppträder 10 gånger bättre än dessa spelare på plan och även utanför.

Om jag ska va ärlig så jag inte lika entusiastik längre över ny tränaren Pep. Visst Hleb är grym men han är så jävla lik iniesta i sin spelstil. Han är en Iniesta som aldrig skjuter även när han har läge.
Barcelona Ciao-V
2008-07-20 12:12
Enligt Marca.com vill Valencia nu sälja David Villa och Silva till högst bjudande. Man är i behov av "cashinflöde".
Det är således dags nu att lägga ett bud på Silva.
Det går rykte om att Pep och Txiki är överens om att det är en spelare som kan ersätta Ronaldinho på vänster kanten.

Inte otroligt alltså att han kommer till Barca under säsongen 08/09.
Barcelona Engen
2008-07-20 12:12
Tja!

har en fråga till er andra fourmiter. hur tror ni Guardiola kommer att ha för laguppställning?

blir det 4-3-3 eller något annat?

----Messi----
2008-07-20 12:11
Arshavin och berbatov. men det hade nog varit bättre med att ha Etoo kvar.
Barcelona Rambla
2008-07-20 12:10
Valencia vill inte sälja, respektera det och gå vidare Barça, istället för att skämma ut sig. Det finns andra intressanta spelare vars klubbar inte har några problem att släppa dom.

Drogba, det skulle vara värsta mardrömmen men som tur är så vill inte Chelsea släppa honom.
Barcelona Dizzy
2008-07-20 12:03
Det sägs att Barcelona ska göra 2 nyförvärv till. Vem tror ni det blir kolla länk.

Jag tror på Drogba och Silva.
Barcelona Rambla
2008-07-20 11:49
Messi(as):

Jag är också imponerad av Pep så här långt med ett stort undantag. Det köps in en massa krigare, helt riktigt, men varför vill han göra sig av med en av de största krigarna? Varför kan inte Txiki och Pep vara uppriktiga och förklara för Eto'o varför han inte ingår i deras planer? Han har fortfarande inte fått en förklaring till det, trots att de hade chansen igår när de tre hade ett möte. De upprepar att han inte ingår i deras planer utan att kunna ge en rimlig förklaring. Eto'o vill inte lämna och trots att han inte har deras förtroende så uppträder han professionellt och visar stor inställning på första samligen efter sin semester. Detta är för mig obegripligt och oerhört fegt av Pep och Txiki.

Drogba? Varför vill du att de ska köpa in en dyr, divig, gnällig och framför allt en äldre spelare? Drogba som är 30 år, hade problem med sitt knä hela förra säsongen.

De vill slänga ut Samu för att han ställer till probem enligt dem, byta ut honom mot en spelare som är äldre och som knappast är mer ödmjuk eller har en lugnare personlighet än Samu.

Dimissió Txiki!
Barcelona Kallé
2008-07-20 10:56
Jag hoppas inte att Messi bytar nummer. ;)
Köpte hans tröja förra säsongen (19).
Barcelona Messi(as)
2008-07-20 10:52
Ser att det är lite diskussion kring Hleb om han kan skjuta eller inte. Men tänk på att den killen har en helt otrolig arbetskapacitet! Om han spelar till vänster i anfallet kommer han kämpa mer än vad Ronaldinho någonsin gjort från sin position. Det kommer innebära att det kommer bli kamp om varje boll!

Jag måste säga att jag är imponerad av Pep, grymt imponerad. Alla vet vilka lirare vi har köpt in och alla vet mer eller mindre att det är riktiga "krigare" vi har fått in i laget. Jag har längtat som fan efter sådana spelare under hela säsongen vi har inga som tar i taget spelet längre när det går dåligt.

Det ska bli så grymt att se ett Barca som kämpar och sliter och aldrig ger upp!

En ny anfallare? Om Eto'o lämnar är det en stor besvikelse. Eto'o är en spelare för start elvan allt annat är otänkbart. Om nu ledningen är så dumma som de verkar så finns det bara en spelare jag vill se i Barca och det är Drogba!
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
2008-07-20 03:57
haha hade det varit hade jag tackat nej till alla nummer i världen för att ta nr 10.

ehh jag låter det stå han är ändå en legend som har gett så mycke för den här vackra klubben och för oss fansen :)
Barcelona BlueRed.
2008-07-20 03:48
Ämne: Som sakt jag kanske ....Haha :D, mjaa om du syftar på dig själv så, man kan tycka om både Barca och Dinho även fast han spelar i Milan nu, men men :D.

Aja god natt :), första gången jag faktiskt kommer till ett slut när det gäller en diskussion här :). God natt på dig :).
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
2008-07-20 03:38
Som sakt jag kanske använde fel förklaring. Om messi tycker om nr 19 så ska han behålla den annars tror jag inte han behåller den eftersom han är en sån spelartyp som ska bära nr 10 nu när Ronaldinho har lämnat.

för det andra så skiter jag i vilka nummmer spelarna ska ha. Så länge de presterar bra på plan så är jag nöjd.

Är det dags o byta namn kanske?
Barcelona BlueRed.
2008-07-20 03:21
Ämne: Henry har alltid tyc....
Jag säger inte att Henry inte tyckt om nr 14, jag syftade mer på att du skrev att alla dem största stjärnorna ska ha nr 10, och jag visade att det inte alltid är så. När det gäller Ronaldo så syftade jag på C.Ronaldo och inte Luiz, och vem passar mer med nr 10 om inte C.Ronaldo (glöm bort Ronaldinho för en stund), samma sak med Kaká i Milan. Du pratar om två punkter och den ena håller jag med dig om, att just spelar typen som Ronaldinho, C.Ronaldo, Messi brukar oftast ha nr 10, men att dem största stjärnorna alltid har det är inte sant.
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
2008-07-20 02:46
Henry har alltid tyckt om nr 14. Ronaldo är inte en spelartyp som ska bära nummer 10, han är 9a. Messi är den spelartypen som kan bära nr 10 och jag bara la till att han var den största stjänarnan i laget så det skulle vara lättare att ge den till han :)
Barcelona BlueRed.
2008-07-20 02:20
Ämne: Ja, jag tycker att h....
Du är ju ute och cyklar...alltid dem största stjärnorna som har nr 10?... förklara då varför inte Henry hade nr 10 i Arsenal? Eller Ronaldo, Cruyff, och många många fler? Ja 10 brukar oftast användas av, den spelar typen som Ronaldinho och Messi, men knappast att dem alltid är den största stjärnan i laget.
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
2008-07-20 02:09
Ja, jag tycker att han förtjänar det han ska ju bära laget många år framöver så som Ronaldinho gjorde. Håller med dig jag kanske använde fel förklaring men det är alltid den största stjärnan i laget som har nummer 10 :)
Barcelona BlueRed.
2008-07-20 01:59
Ämne: Varför ska inte Mess....
Så alla dem största stjärnorna ska ha nr 10?...
Förtjänar nr 10? snälla, killen har haft 19 nu ett tag och han kanske till och med vill behålla det, om han nu vill byta till 10 så får han mer än gärna ta den. Men att dem största stjärnorna har 10? fel.
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
2008-07-20 01:50
Varför ska inte Messi ta nummer 10 han är ju vår största stjärna i laget, han förtjänar nummer 10 så ge den till Messi nu!
Barcelona Gaucho_10
2008-07-20 01:22
Vem bryr sig, det är bara ett nummer, det viktiga är vad spelaren presterar inte vilket nummer man har

Har sett jävligt många dåliga 10:or där ute, så det är bara ett nr...
Delarocha RIP Puerta
2008-07-20 00:19
Om en stor spelare kommer till Barcelona och inte kan tänka sig att få ett annat nummer än nummer tio vill inte jag ha honom i mitt lag. Då kan han lika gärna stanna där han nu är. Det är väl knappast så att vi måste ge någon nummer tio om vi nu inte har nåt självklart alternativ. Att ge nån som redan är i truppen nummer 10 kommer ju verka otroligt märkligt och direkt onödigt.
Barcelona KeitaTObarcelona
2008-07-19 23:49
Namn: Heywood Jablome » Svara inlägg
Sänt: 2008-07-19 23:23
Hoshiar: Du kan inte ha sett många matcher med Arsenal. Hleb har ungefär lika bra skott som Iniesta. Om inte sämre. Hleb kan inte skjuta.


Snackade nyss med en vän som varit arsenal supporter i typ 8 år.
Hleb har han följt i sina 3 år eller vad det nu är. Och även jag har följt hleb och han kan inte skjuta.slut.
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
2008-07-19 23:29
Ämne: Ämne: Det fan....Nej, Jag var ine där men såg ingeting angående vår match. Fattar inte varför de inte sänder Barcas match eller ens visar när matchens börjar, vikket datum matchen spelas osv. hittar inte heller på www.kooora.com
Länktips: www.kooora.com
Barcelona Messidinho 10
2008-07-19 23:29
Ämne: Nån som har lagt mär....
Kanske för att Benzema inte imponerade under EM samtididgt som hans Frankrike åkte ut redan i gruppen. Andra spelare gjorde betydligt bättre ifrån sig och därför har man snackat om "dem" och inte om Benzema. Han har ändå visat att han kan bli en stor spelare. Han är fortfarande ung och han har mycket att se fram emot.
Barcelona Heywood Jablome
2008-07-19 23:23
Hoshiar: Du kan inte ha sett många matcher med Arsenal. Hleb har ungefär lika bra skott som Iniesta. Om inte sämre. Hleb kan inte skjuta.
Barcelona Palle Kuling....
2008-07-19 23:16
Hoshiar

Jag tycker också att det ska vara Messi Henry och Hleb som anfallare och Iniesta och Xavi bakom! Om det ser ut så där fram, så borde det inte vara möljigt att förlora:P Speciellt inte nu när Guardiola har köpt en massa backar.
Annons: